PDF2EXE 1.0نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.6MB
Printable View
يه نگاه به اين برنامه بنداز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
;)
اين برنامه فكر كنم جوابگو باشه ...نقل قول:
PDF Editor 2.4
2.1MB
درخواست کرک یا سریال PDF Editor 2.4
سلام .. . نرم افزار فوق العاده کامله ایه . . . فقط باید کار کردن باهاش را بلد باشید . . . از هیچ لحاظ کم نمی یاره ...ولی یک مشکلی داره که اونم بعد از convert کردن صفحه را پر از اسم و نشانی سایت خودش میکنه
بنابراین اگر سریال یا کرک این برنامه را بدید ممنون میشم
عزيزدل درخواست كرك يا سريال انجمن مخصوص خودش رو داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
;)
wokman اگه یک نگاهی بندازی میبینی که قبا از اینکه این جا درخواست کنم قبلا توی ااون انجمن یک تاپیک زدم
اما کو جواب . . .
فارسی را ساپورت نمی کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اقای WooKMaNعزیز یه خورده دقت کنید که طرف مقابلتون چی درخواست کرده بعد اونو راهنمایی کنید من در
درخواستم تاکید کرده بودم که حتما فارسی رو پشتیبانی کنه ولی برنامه ای که شما معرفی کرده ای فارسی
رو پشتیبانی نمی کنه لطفا دقت کنید
.باتشکر.
بابا بچه زدن نداره خب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چيكار كنم برنامه نويساي اونور آب به زبون شيرين فارسي اهميت نميدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتيجه : بايد شووونصد تا از اين برنامه ها دانلود كني تا بفهمي كدوم ساپورت ميكنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهش اينكه يه سرچ كوچولو بزني ... تموووووووم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب عزيزدل آيه نازل نشده كه حتما واسه سوالت تو اين فروم جواب پيدا شه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما دوستان گشتن پيدا نكردن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ... من چند تا پی دی اف دارم که می خوام فونتشون رو کوچیک کنم و بعد پرینت بگیرم ...
فکر می کنم متنهاش اسکن شده باشن ... یعنی کتابه که اسکن شده
حالا با کدوم یکی از این برنامه هایی که شما معرفی کردید بهتره ؟
ممنون
راستی یه سری پی دی اف دارم که نصفه نیمه دانلود شده و باز نمی شه ... راهی داره که همون نصفه نیمه رو بازش کنم ؟
سلام
برنامه Adobe Acrobat professional 7 در ساخت pdf با فونت ZAR مشكل دارد . آيا كسي راه حل آن را دارد ؟
نه ماله من درست میکنه...احتمالا مشکل از برنامست...از اول نصبش کننقل قول:
نمیدونم ولی مال من نسخه ی 8
خدمت عزیزان سلام عرض می کنم لطفا جواب سوالم را بدین چون ضروری است
نرم افزاری می خواستم که صفحات phpرا به pdf تبدیل کند حالا اگر نبود نرم افزاری را معرفی کنید که صفحات htmlرا به pdfتبدیل کند
ممنون
چه ربطی به این تاپیک داره ؟:blink:نقل قول:
HTML to PDF Convert Software 7.0نقل قول:
4.12MB
رامبد جون اینو هر کاری می کنم دان نی شه !!نقل قول:
چیز دیگه ای سراغ نداری گشتم پیدا نکردم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت نیازمندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام راستش می خواست مطمئن شوم با فارسی سازگاری داره!! می شه بفرماییدنقل قول:
جعفر جان ببین این بدردت میخوره ...نقل قول:
;)کد:http://www.adobe.com/products/acrobat/access_onlinetools.html
والا من تست نکرده بیدم ... ;)نقل قول:
سلام جعفر خاننقل قول:
من یک سری نرم افزار راخدمتتون می گم اما نمی دونم کدومشون فارسی را ساپورت می کنند دو تا را آزمایش کردم داداش فارسی را اینطوری نشون می دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟##؟؟؟ قسمت بالایی منظورمه
خوب داداش موفق باشی ولی یکی نیست به من بگه کدامش فارسی را ساپرت می کنن
سلام نا امید شدم نیازم ضروری بودنقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست شما هم درد نکنه!!!نقل قول:
ردیف شد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزدل اگه واقعا ضروری بود ، خب چه ضرری داشت دانلود میکردی !؟نقل قول:
از هیچی که بهتر بید ... ;)
سلامنقل قول:
یعنی شما حاضری 300 جور برنامه مختلف را نصب کنی بعد مجبور شوی unistallکنی؟جدا؟ من اینجوری نیستم
خوب ضروری بود ولی بیشتر برای صفحات php آن هم با سازگاری فارسینقل قول:
اگر واقعا ضروری بود
به هر حال ممنون;)
من اگه واقعا برنامه ای رو بخوام و بدونم گیر آوردنش خیلی دردسر داره !نقل قول:
یعنی شما حاضری 300 جور برنامه مختلف را نصب کنی بعد مجبور شوی unistallکنی؟جدا؟ من اینجوری نیستم
خدا میدونه حاضرم حتی 20 بارم ویندوزم رو دوباره نصب کنم !!! چه برسه به نصب چند تا برنامه کوچولو ...
;)
سلام
بچه ها مشکلم حل شد حتی با صفحات فارسی خیلی راحت ولی درمورد بعضی صفحات ممکنه با جابه جایی بر بخورید
اگر دوست دارین بفرمایید تا بگم (یک کم انتظار بد نیست)
راستی بچه دعام کنین چهار شنبه مسابقه دارم دعام کنین
خوببگو بینیم چی هست !!
مث اینکه خیلی خوبه زود باش !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من قبلا برنامه creat pdfرا برای تبدیل فایل های ورد به pdf نصب کرده بودم فرقی نداره احتمالا با pdf factoryهم می شه چونفارسی را پشتیبانی می کنی حالا کافیه از منوی فایل روی پرینت کلیک کنین البته در آنجا نام پرینتر مجازی را انتخاب کرده و تایید می کنیم
این را هم بگم اگر مرورگرتون فایر فاکس بود در چاپ ممکن آدرس سایت و ... را هم بنویسه که در قسمت تنظیمات صفحه می توانیی آن را اصلاح کنید به همین سادگی
اینم نصفه فارسی را ساپورت می کنهنقل قول:
دوستان سلام
برای تبدیل تمام برنامه ها به pdf من خیلی از برنامه ها رو امتحان کردم اما فکر نکنم هیچکدوم از اونا مثل acrobat pro 6 یا 7 یا acrobat pro 8 باشه من این برنامه رو به تازگی دانلود کردم هم در ویستا و هم در ایکس پی خوب جواب می ده چه در برنامه هایی مثل ورد و چه در اکسل و چه در اینترنت اکسپلورر
اگه خواستید آدرس ئانلود و همچنین کرک هم بهتون بدم
موفق باشید.
یعنی چی ؟ :blink:نقل قول:
اینم نصفه فارسی را ساپورت می کنه
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammaddelbakhte1422 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه احتمالا نقشه رو هم برگردونه ...
توی تاپیک تخصصی مینویسم محض اطلاع نمی کنه
من دومی رو دان رکدم ولی ورژن برنامه 2.1.30.0 این بود و کرکاتون کار نکرد ... تو بخش کرکم درخواست دادم ولی فکر نکنم پیدا بشه ... من چی کار کنم حالا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهترين از نظر من پرينتر مجازي آكرباته توپ توپه
كسي نرم افزار pdf2exe نسخه pro رو نداره !!!
آقا شديد لنگم !!! كسي نيس يعني به داد مابرسه !! :(
ویرایش شد !