دقیقا منم وقتی تموم کردم انگار به باری از دوشم برداشته شد ! خیلی انرژی سرش مصرف کردم ! ولی دلم براش تنگ شد ! کاشکی شماره 2ش بیاد سریع !
Printable View
دقیقا منم وقتی تموم کردم انگار به باری از دوشم برداشته شد ! خیلی انرژی سرش مصرف کردم ! ولی دلم براش تنگ شد ! کاشکی شماره 2ش بیاد سریع !
یادش بخیر اون قدیما که تازه اویل 4 اومده بود حوالی ساعت 2 صبح بود داشتم بازی میکردم و رسیده بودم به اون مرحله ای که باید هیولای تو دریاچه رو میکشتی !! جریانش ایجوری بود که من تازه رسیدن لب دریاچه هنوز سوار قایقه نشده بودم که دیدم دریاچه پر از ماهیای توپله منم از همه جا بیخبر داشتم با تفنگ نشونه گیری میکردم که بزنمشون یه هویی دهن هیولای تو دریاچه قد تمام صفحه مونیتور باز شد و منو بلعید !!! چنان شکی بهم داد که نیم متر پریدم عقب !! قلبم کنده شد افتاد تو .....:31: هنوزم هروقت یادم میفته خندم میگیره !
موفق باشید
من یه موقعی بود که ساعت 2-3 شب مینشستم پای بازی Obscore کلی میترسیدم ... همچنین توی رزیدنت 3 وقتی نمسیس دنبالم میکرد !
قضیه این نمسیس توی اویل 3 چیه که همه ازش ترسیدن ؟ اگه ممکنه یکی یه عکس بذاره ببینیم اینقدر ترسناکه یا نه ؟!؟!
شاید خود نمسیس به تنهایی چیز خفنی نباشه ، اما شرایطی که بازی برات مهیا میکرد فوق العاده نمسیس رو کابوس وار میکرد . مثلا اگه فقط دو بار تو یه مبارزه دست نمسیس بهت میرسید میمردی و روی درجه hard باید با کمترین مهمات باهاش مبارزه میکردی . تو بازی 5-6 بار نمسیس میومد و فکر کنم دو بارش مجبور بودی باهاش مبارزه کنی و بقیشو میتونستی فرار کنی . به جرات میگم اون 10-15 ثانیه ای که از دستش فرار میکردم ضربات قلبم به 150 هم میرسید ... خیلی خفن بود هیجانش .نقل قول:
اینم یه عکس از جناب نمسیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خودم یادم نمیره وقتی صدای استارز رو میشندیم چطوری فرار میکردم!!!! اما آخرش حال داد!
جیل میگه: استارز میخوای! من بهت میدم!!! ( البته به نمسیس نمیگه! یه موجود دیگه هستش!)
ببخشید من این رزیدنت 3 رو نصب کردم اصلا حال نداد . فوق العاده بیخود بود !!!نقل قول:
شاید خود نمسیس به تنهایی چیز خفنی نباشه ، اما شرایطی که بازی برات مهیا میکرد فوق العاده نمسیس رو کابوس وار میکرد . مثلا اگه فقط دو بار تو یه مبارزه دست نمسیس بهت میرسید میمردی و روی درجه hard باید با کمترین مهمات باهاش مبارزه میکردی . تو بازی 5-6 بار نمسیس میومد و فکر کنم دو بارش مجبور بودی باهاش مبارزه کنی و بقیشو میتونستی فرار کنی . به جرات میگم اون 10-15 ثانیه ای که از دستش فرار میکردم ضربات قلبم به 150 هم میرسید ... خیلی خفن بود هیجانش .
اینم یه عکس از جناب نمسیس
البته شاید بلد نبودم بازی کنم .
چون توی مرحله اولش هر جا میرفتم نمیرفت !!
باید از روی نقشه نگاه کنی ؟
از روی نقشه هم میرفتم همیشه دور خودم میچرخیدم . میشه یکم توضیح بدید ؟
هر چند اینجا جاش نیست !!
مرحله آخر شهر وحشت(ps1) که می خواد با غولاخر بازی مبارزه کنی هم سخت بود هم وحشتناک.
یادش بخیر.
به نظر من اين صحنه ها از خفن ترين و ترسناكترين صحنه هاي بازي بود:
بازگشت به قلعه ولفنشتاين، وقتي كه تو تاريكي شب تو گورستان راه ميرفتي و مرده ها از گور، به خاطر كشتن تو ميومدند بيرون!!! (چند مدت بود كه بخاطر اين صحنه كابوس ميديدم)
داينو كرايسيس، وقتي كه تو سالنهاي تاريك راه ميرفتي و دايناسورها از پنجره مي پريدند روت!!! (چندين بار سكته خفيف زدم)
روئين تن يا همون Undying ، وقتي كه به كمك روح بين، ارواح خبيس اطراف و راهروهاي خوني رو ميديدي!!! (هر لحظه احساس ميكردم كه اين ارواح خبيس اطراف من هستند)
F.E.A.R ، وقتي كه تو اتاقهاي تنگ و تاريك احساس ميكردي الما پشت سرته!!! (احساس مرگ واقعي)
جالبتر از همه وقتي كه داهاكا، همون غول سياه و وحشي تو بازي پرنس، تو كوچه هاي تنگ و تاريك شهر سوخته دنبالتون ميكرد!!! (البته هيجان اين قسمت بيشتر از ترسش بود!)
این re4 کجاش ترسناکه بود همه ازش میترسند کلا بازی re هیجانی هستش و ادم اصلا نمیترسه ولی در بازی sailent hill قضیه کاملا فرق میکنه من در سایلنت هیل چند باری سکته های خفیفی زدم. وقتی ادم بازی سایلنت هیل رو بازی میکنه دوست داره هر چه زود تر بازی تموم بشه ولی در re این طور نیست.
اره منم با dead space موافقمنقل قول:
fear 2 هم بد نبود
اویل صحنه حمله مرد اره به دست در re4 توی روستا .
آره اون که خیلی ترسناک بود ! یه جاش دیگه هم ترسناک بود ! وقتی توی اون خونه با اون دوستت میری و همه آدم خورها حمله میکنن به اون خونه هم ترسناک بود !
کلا هر جایی که نمسیس می یومد .
ولی دلهره آور ترین جاش زمانی بود که از کلیسا بیرون میومدیم و دنبال هلیکوپتر می رفتیم ولی با موشک می زدش نمسیس نامرد .
من خودم می شستم و بازی رو به پدرم می دادم می رفت .
من و پدرم 4 عدد اویل رو PS1 تموم کردیم .
صحنه ای که نمسیس از پنجره می یومد یا اویل 2 که پنجره ها می شکست و اویل ها تو میو مدن خیلی ترسناک بود .
بعد از اویل 3 که بازی تغییر کرد دیگه پدرم بازی نمی کنه عشقش اویل 3 و 2 و 1 بود . البته اویل 5 رو هم یکمی بازی کرد ولی 4 رو اصلا .
در ضمن می خوام Dead space رو بازی کنم ممکنه سکته کنم ؟
من معمولا تو بازیهای تفنگی وقتی یک دفعه یکی میاد بیرون میزنمی همینطور جیغ میزنم و دستم رو رو تیر نگه میدارم و اینور اونور نگه میدارم.یا تو فوتبال که مثلا میخوای قهرمان شی شوت میزنن از کنار دروازه رد میشه یا به تیرک میخوره خیلی دلم میریزه.
به نظر من بازی کوییک 3 وقتی تو تورنومنتی هستی که همه میخوان تو رو بکشن و تو هم باید اونا رو بکشی هر لحظه امکان مردن وجود داره و من موقع بازی همیشه دستم میلرزه !!
خداییش من به اندازه ای Silent Hill 4 ترسیدم که از هیچ بازی نترسیدم مخصوصا اولش وقتی از خواب بلند می شیم ومی بینیم دیوارها پر خونه و یهو یه غول از تودیوار میاد بیرون خیلی وحشتناک بود
من 4 یا 5 یا 6 سال پیش(!!!)تو Tomb raider 2 یکبار ترسیدم.یارو یکدفعه شیشه رو شکست و پرید بیرون.هنوز 12 .13 ساله بودم.
عزیزان فقط :evil2:
DOOM 3
فایده ی یه همچین تاپیکایی چیه ؟
آخرش چی ؟
دست بردارین ...
این تاپیک اطلاعات زیادی می دهنقل قول:
مثلا بازی RE3 یکی از ترسناک ترین بازی هاست .
یا Dead space می تونه بازی ترسناک تری باشه .
سرگرم کننده هم هست .
هه هه!
تو بازی ماریو وقتی که با غول آخرش باید میجنگیدی! بنده زهله ترک شدم به مدت یه ماهی نتونستم بخوابم!×!!!!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تو doom 3 خیلی ترسیدم تا وسطاش با ترینر رفتم ولی دیگه نه جرات ادامه داشتم نه اینکه دلم میومد بازی رو ول کنم واسه همینم با ترینر رفتم که الان پشیمونم گند زدم به بازی
غول آخر سونیکم منو خیلی ترسوند یادش به خیر!!!!!!!!!!!
من بیشتر در سری بازی های سایلنت هیل ترسیده بودم...مخصوصا قسمت سوم که
تو یه اتق میری یه اینه هستش در قفل میشه و کل اتاق خونی میشه
وای عجب وحشتی کردم...عوض حال کردم خفن.
یادش بخیر :46::46::46::46:
من اصلا بازی ترسناک رو بازی تمیکنم بس میترسم.یه بار یه قلطی کردم روئین تن بازی میکردم .اصلاانتظارش رو نداشتم.توی حال و هوای خودم بودم تو کتابچه راهنماش نوشته بود نمیدونم عینکتو بزن منم زدم یهو یه جنازه جلوم با طرض خیلی فجیه ظاهر شد.وایییییییییییی چقدر ترسیدم.وایییییییییییییی
تو بازی gears of war از اون قوله که کور بود اسمش kortol بود نمیدونم دقیق یکدفعه با قیافه ی وحشتناکش با سرعت زیاد میومد طرفت وله ولوردت میکرد خوبه کور بود والا دیگه هیچی
بيستمين بازي پر ترفدار با نظر سنجي جهاني از مردمSilent Hill 2 بوده هست.اگه در شب بازي كنيد از ترس سكته ميزنيد
از اول تا آخر Dead space.سرعت موس هم خیلی کمه.گیم بلی سختی هم داره که هر کی میاد آدم می ترسه.هیچکدوم هم مثل آدم نمیان.یا از بنجره ها میان بیرون یا خودشونو به مردن میزنن و یهو زنده میشن.نور بردازی عالی ی هم داره.سایه ها هم میترسونن.داری تو یه جای نیمه تاریک رد میشی یهو یک سایه میبینی.بر میگردی میبینی یه جن بشتته
اون قدیم مدیم ها که بازی رزیدنت اویل 2 اومده بود همون اولاش اونجا که از یه راه روی تنگ رد میشی ودست های زامبی ها از پنجره میزنه بیرون میگیرتت!
همیشه با اینکه میدونستم اونجا چی میشه بازم میترسیدم!
من تو بازی re4 تو مرحله اخرش وقتی با اون یارو که لباس نظامی داره(اسمش یادم نیست) مبارزه تن به تن میکرد خیلی حال کردم داشتم از دلهره و هیجان میترکیدم.هی باید یه دکمه جدید رو میزدم تا یه حرکت خفن انجام بده.
تو Dead Space همون اول بازی یه دفعه برق رفت و از شیشه داشتم نگاه میکردم دوستامو کشت . فکر کردم حتما واسه شلیک کلید خاصی غیر از ماوس داره واسه همین فرار نکردم هیولا ها اومدن سرمو کندن خیلی خوف ناک بود .
سری بازیهای رزیدنت اویل تا نسخه 3
یادمه حدوده 6 ساله پیش وقتی که 13 ,14 سالمون بود در پلی استشن 1 وقتی که سری 2 رزیدنت اویل رو بازی میکردم سکته دیگه تکراری شده (انگار بهم شوک 10000درجه میزدن) خیلی میترسیدم ولی با اینکه میترسیدم ولی تمومش کردم و نمیدونم از چی بود که باز دست از سر این رزیدنت اویل بر نمیداشتم با اینکه میدونستم می ترسم ولی نسخه های 3 رو هم گرفتم و بازی کردم که دیگه.....بماند! یادش بخیر
ولی حالا کلا از این بازی های بقول معروف (ترسناک) بیشتر می حالم (دگه نمی ترسم) و بیشتر یه خاطر هیجانش.
به نظر من بازی که هیجان توش نباشه اصلا بازی نیست!
دوم 3 واقعا ترسناک بود اگه ترسناک دوست دارین بازی کنین
مخصوصا اتاقهایی که تاریک بود و باید با چراغ قوه می رفتی توش
یه بار از آسانسور که پیاده شدم اتاق جلوم تاریک بود چیزشو نداشتم برم تو همین جوری 1 ربعی دم در آسانسور قدم می زدم
ولی بیشترین باز که ترسیدم تو یه بازیه فلش بود
نمی دونم بازی کردین یا نه
از این بازی هاست که باید یه نقطه رو با موس از یه سری مسیر رد کنی و به دیوار ها نخوری
یه جاش می شه که مسیر خیلی خیلی باریکه .. همون موقع وقتی داری با انتهای دقت سعی می کنی که از اون لا رد شی یه دفعه مانیتور عکس یه دختر جن زده وحشی رو نشون می ده یه صدای جیغ خفن بلندم میاد
از شانس من هدفونم صداش زیاد بود کامل سفید کردم
من زماني كه manhunt 1 بازي ميكردم چند سري اون ديوونه ها جيغ ميزدن از پشت ديوار ميپريدن جلوم منم تير نداشتم بهشون بزنم هيچي ديگه بايد در ميرفتم تو تاريكي گم و گور شم مگه ولم ميكردن.خيلي بازي جيگري بود هيچوقـــــــــــــــت فراموش نميشه.
اره یه بازی آنلاین بود . ما 4 نفری پشت سیستم نشسته بودیم عین 4 تامونم 3 متر رفتیم هوا. از اون به بعد می خواستم هر کی اذیت کنم. می دادم اینبازی بازی کنه.نقل قول:
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید!نقل قول:
دوست عزیز این بازی فلشی که میگی لینکی برا دانلود داری تا اهم حالشو ببریم؟
دلهره آور ترین صحنه مربوط به بازی دوم 3 بود که تا رفتم توش از بازی خارج و پاکش کردم !!
به نظر من بازی scratches اون جاش که تو انبار سایه یه مرد رو می بینی خیلی ترسناک بود.(هنوزم وقتی قیافه ترسناکه اون سایه یادم میاد میرم تو کما:31:)
من که بچه بودم از غول مرحله اخر قارچ خور میترسیدم.............. خب بچه بودم چیکار میکردم:46: