ببخشيد من يه آپديت 7363 دارم و يه آپديته 7371 كه حجمش كمتر از 7363 است. به نظر شما كدوم رو نصب كنم؟:5:
ببخشيد من يه آپديت 7363 دارم و يه آپديته 7371 كه حجمش كمتر از 7363 است. به نظر شما كدوم رو نصب كنم؟:5:
فکز نمیکنم فرق زیادی داشته باشن؛ احتمالا این تفاوت سایز به خاطر zip یا rar بودنه فایل هست...نقل قول:
بیرون 40 تومن برای این کار می گرفتند !!!!!!
شما اگه به لايو متصل نيستيد فرقي نمي کنه کدوم يکي رو آپديت کنيدنقل قول:
ولي اگه به لايو متصل بشيد اگه 7363 نصب باشه خودش تقاضاي آپديت کردن ميکنه و اگه کنسل کني به لايو متصل نميشه
چند تومن!:18:نقل قول:
بازیه Fuel خودش این آپدیت رو داره!
نقل قول:خوب خودشون دارن میگن بیروننقل قول:
متاسفانه اینه وضع بازار ما
اما خوشبختانه با اومدن update روی بازی ها دیگه دست این جماعت هم از چاپیدن کوتاه میشه
البته اگه باز هم نباشن کسانی که با این وجود هم برن پیش این جماعت
یعنی یه نفر پیدا میشه که اینقدر بی اطلاع باشه که 40 تومن بده برای آپدیت داشبورد و یه فروشنده هم اینقدر نامرد که از یکی برای این آپدیت 40 تومن بگیره ؟! عجب وضعیتی داریم ما !
اره نوید جاننقل قول:
هستن خیلی کسانی که اصلا اینترت نمیان و هیچ اطلاعی از سایت ها و اموزش ها ندارن
و حتی میرن همون بیرون کنسول رو با کلی اختلاف قیمت میخرن
و هرچقدر هم میگی بهشون که جاهایی مثل اینترنت و تاپیک ها هست
هم برای مشاوره هم برای خرید زیر بار نمیرن :31:
دوستان داشبورد من قدیمیه!ارزش داره که 75 مگ رو دانلود کنم؟؟یا صبر کنم که بازی های جدید که سفارش دادم برسه چون شاید رو اونا باشه!!
اگه این اپدیت رو هم بزنم دایویکس پخش می شه؟؟؟یا باید به لایو وصل بشم؟
به نظر من که صبر کنی بهترهنقل قول:
چون حتما رو یکی از این بازی ها هست
مخصوصا اگه fuel رو خریده باشی
نه اون update که 5 مگی هست و برای پخش divx هست میمونه و نیاز نیست به up دوباره
دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارن ونمی تونن این اپدیت رو مثل من دانلود کنن.
میتونن بازی های fuel,tom clancys h.a.w.x رو تهیه کنن!چون این 2 تا اپدیت ها رو دارن!
البته الان تمام بازی های جدید آپدیت رو دارن.من خودم از روی Fight Night Round 4 داشبورد رو آپدیت کردم.
الان یه تریلر دیدم از داشبورد جدید.میخواستم ببینم این یکی کی میاد؟
این اپدیت هم پس از مدتی انتظار چند ساعت پیش رفت رو سرور ماکروسافت.
توجه:فعلا لینک دانلود اپدیت نیومده!پس باید با خوده دستگاه دانلود کنید که 128 مگ هم حجمشه و اگه اپدیت قبلی نصب باشه این هم رو اون نصب می شه .
- امکان Eject کردن دیسک توسط Control دستگاه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بهبود یافتن طبقه بندی تنظیمات کنسول در صفحه ی Consol Setting که باعث کاهش گزینه ها شده:
3-اضافه شدن گزینه ی Display Discovery در تنظیمات Display دستگاه (هنوز اطلاعاتی در باره ی این گزینه ندارم ) :
4 - اضافه شدن گزینه ی Clear System Cash در قسمت Dvice Option که با زدن اون کنسول رو به روز اولش بر میگردونه و تمام آپدیت ها
و Patch های اضافه شده رو پاک میکنه. شاید داشبورد رو هم از NXE به Pre-NXE بر گردونه !!! :
نقل قول از sumgan عزیز
در ضمن مثل اینکه تغییراتی نیز در بخش اواتار به وجود امده است!
facebook در این اپدیت نیومد و باید منتظر اپدیت پاییزه باشد!
با گرفتن تمام Achieve یک بازی برای اواتار شما چند نوع لباس هم اضافه می شه.
در هنگام نصب بازی روی هارد حجم بازی نصب شده کمتر نیز می شود!
می توانید به سادگی و با دوستان خود در هر کجای دنیا با استفاده از سرویس xbox live به سادگی با همدیگر به تماشای فیلم بپردازید و در بین تماشای فیلم پاپ کرن نیز بخورید!(اواتار های شما مشغول پاپ کرن خوردن می شوند!)
می توانید برای avatar خود از avatar marketplace لباس هایی با جدیدترین مارک های روز با استفاده از microsoft point تهیه کنید!
می توانید وسایل قابل حمل مثل گیتار به اواتار خود اضافه کنید.
-
شما می تواتنید با استفاده از microsoft point خود بازی های جدید را تهیه کنید و به بازی بپردازید.
این قابلیت نیز اضافه شده است که در صورت پاک کردن بازی خریداری شده شما می توانید دوباره ان را تهیه کنید!
شما می توانید در xbox live به جست وجوی عناوین پرطرفدار بپردازید و به ان ها نمره بدهید!(نمره ها از 1-5 ستاره هستند)شما با این روش می توانید بازی هایی که دوستانتا ن و دیگران به انها رای داده این مشاهده کنید!
--Xbox LIVE Parties
پیشرفت های جدید در xbox live party!
اگر شما به هر دلیلی از شبکه xbox live قطع شدید شما به صورت اتوماتیک وصل خواهید شد!
شما می توانید دوستانتان را ساده تر به party دعوت کنید!تنها با یک کلیک!
--Video Display Options
ما این امکان را برای شما فراهم نموده ایم که با استفاده از یک کایل hdmi از بهترین کیفیت صدا و تصویر بهره مند شوید!
--Other Improvements
We're always listening to you for feedback, and this Xbox LIVE update will include numerous dashboard updates.
* Gold Member Veterans - اگر شما دارای اکانت gold هستین در xbox live افراد دیگر خواهند بود که مدت زمان gold شما را ببینند!
* Indie Games - Xbox LIVE Community Games has been renamed Xbox LIVE Indie Games. We feel this new name better represents the independent spirit of these titles.
* Achievement Browser - ما این امکان را برای شما ساده تر کرده ایم که بتوانید به سادگی در بین archivement های خود چرخ بزنین!
مدیریت اکانت
We've made some changes to make your life easier.
* Subscription Notification - If your Xbox LIVE subscription is about to run out, you will now be notified when you sign into Xbox LIVE.
* Updates for Invalid Windows Live IDs - اگر اکانت windows live شما expired شد ما به شما اجازه می دهیم تا دفعه ی بعد ان را تصحیح کنید!
* Account recovery - ما امکان recovery اکانت های شما را بهبود داده و سریعتر کرده ایم!.
این اپدیت چه چیز هایی را شامل نمی شود؟
ولی ما به شما قول می دهیم که اینها در اپدیت های بعدی موجود خواهد بود!
* Zune video and 1080p Instant On
* Last.fm
تا فردا ترجمه تمام خواهد شد!
آقا اینو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟
چه جوری باید ریخت رو دستگاه؟؟؟
کار خاصی نمی خواد!نقل قول:
کافیه وصل بشید به live!
دوست عزیز حداقل صبر میکردید لینک آپدیت روی نت قرار بگیره بعداً تاپیک رو ایجاد میکردی.. الان دارم میبینم تمام مطالب رو هم بصورت انگلیسی و ترجمه نشده کپی و پیست کردید...
از لایو میشه گرفت.. اگه به لایو دسترسی ندارید صبر کنید لینک دانلودش امیروز فردا میاد.نقل قول:
آقا اینو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟
چه جوری باید ریخت رو دستگاه؟؟؟
موفق باشید
آقا پس تا اومد شما برا من پیغام بفرست لینکو بده!!! دمت گرم.
دوستان لطفاً تمامی بحث ها و تبادل نظرها رو در همین تاپیک انجام بدین.
اطلاعات جدید به پست اول تاپیک اضافه خواهد شد.
ممنون
سلام
ببخشيد من تازه اين تايپك رو ديدم،
آيا ميشه از طريق كافينتهايي كه adsl دارند اين رو آپديت كرد؟ چقدر طول ميكشه؟
چون الان اينترنت پر سرعت(wire less) دم دستم نيست.:31:
این آپدیت رو من با سرعت 256 امروز انجام دادم که حدودا 1 ساعت طول کشید !نقل قول:
اگه کمی صبر کنید لینک دانلود این آپدیت هم میاد که بعد میتونین روی دیسک یا فلش بریزین و آپدیت رو انجام بدین !
و یه راه دیگه هم اینه که روی بازی های جدید قرار خواهد گرفت مانند آپدیت پاییزی !
حالا این 128 مگ به جای 130 مگ قبلی قرار می گیره یا به اون اضافه می شه؟
به همون اضافه میشه چون اینا یه سری امکانات هست که اضافه شده به همون داشبورد قبلی .نقل قول:
این آپدیت امکان داره که دستگاه رو از کپی خور در بیاره ؟!؟!؟
فقط حس کنجکاوی بود !!!
ازون حرفا بودا !نقل قول:
میدونم ولی انقدر از این شرکت سونی واسه PSP راه های جدید از روی فریمور و UMD و ... جلوگیری از کپی خور کردننقل قول:
داره که دیگه میترسم آپدیت همین جوری بریزم.
گفتم شاید کسی ریخته باشه و بگه !!!
این پستو بخونی دلیل حرف منو میفهمی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4069729&postcount=9384
نه خب برای 360 ازین اتفاقا نمیفته ! خیلی ها آپدیت کردن و الان هم دارن بازی میکنن .
طریقه کپی خور کردن psp و xbox360 کلا با هم فرق دارند.نقل قول:
برای کپی خور کردن psp فریمور خود دستگاه را هک میکنند و جایگزین فریمور اصلی میکنند تا iso بازی ها را از روی مموری اجرا کند.
اما برای xbox360 فریمور درایور دستگاه را هک میکنند و جایگزین فریمور اصلی درایور میکنند که دیسک های کپی را اجرا کند.
بهتره از بحث خارج نشیم.
راستی کسایی که آرکید دارند برای نصب این آپدیت مشکلی ندارند؟
چون آپدیت قبلی را دانلود کردم دادم به دوستم نصب کرد گفت که حدود نصف فضای حافظه 256 مگی دستگاه را اشتغال کرده.:19:
چرا دیگه مشکل دارن.بدونه هارد نمیشه.از اون فضای 256مگ حدود 95مگ فضا باقی میمونهنقل قول:
خب اینجوری که آرکید ها بیچاره می شن!نقل قول:
یعنی الان شما در مجموع 250-260 مگ آپدیت رو دستگاهتون هست؟؟
دوست عزيز مايكروسافت براي حل اين مشكل سري جديد آركيد هاي خود را با 512 mb حافظه ي داخلي توليد كرده.نقل قول:
پس يا بهتره دوستان اينو بگيرن يا يه هارد بگيرن.
دوستانی که اپدیت قبلی رو نصب کردن که حدود 128 مگ حجمش هست و با اون حساب حدود 70 مگ جا دارن!این اپدیت رو اون یکی نصب می شه یعنی که کلا شاید 2-3 مگ بیشتر جا بگیره!
اظلات دقیق تری نیومده از تفاوت هایی که در این اپدیت ایجاد شده؟
دوستان....من خودم x-box ندارم....یکی منو راهنمایی کنه...
یکی از بهترین رفیقام x-box داره منم برخی اوقات میرم پیشش یه حالی میکنم!
اگه بخوام براش دانلود کنم باید چیکار کنم؟؟؟؟
لینک rapidshare نداره؟ چی جوریه؟؟؟
هنوز لینک دانلود از اینترنت نیومده فکر کنم
احتمالا فردا می یادش
این قضیه اچیومنت ها چیه ؟
یه جایی زده همه آمارت رو , اینکه با این بازیایی که کردی حداکثر چند تا میتونستی بگیری و الآن چند تا داری ؟؟ ( مجموع همه بازی ها, نه تک تک )
آیا این از قبل بود ؟ تازه اومده ؟
سلام
یه سؤال .
الآن داشبورد قبلی روی حافظه داخلی دستگاه من نصبه چون هارد نداشتم اون موقع طرف رو حافظه داخلی ریخت .
الآن هارد دارم .
نمیشه داشبورد قبلی هم به هارد منطقل بشه ؟
چه فرقی داره !!! خب شما اینو که بریزی رو همون ریخته میشه و هیچ مشکلی هم نخواهی داشتنقل قول:
برای نصب این داشبور بر روی آرکید 256MB چقدر فضا می مونه؟
اصلا فضا می مونه یا باید یه هارد 20گیگ بگیرم؟؟(قیمت هارد 20 دست دوم چنده؟؟)
اقا این لینک دانلود این داشبورد نیومد همچنان باید از لایو اپدیت بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13::13:
تو رو خدا یکی لینک آپدیت رو بزاره.اااااااااااااااهههه هاااااااههههههه(صدای گریه)