رو ای پی هایی که من سرچ کردم تازه دو روزه دارم سرور های mms رو میبینم
فک کنم تا یکی دو هفته دیگه راه بیوفته
Printable View
رو ای پی هایی که من سرچ کردم تازه دو روزه دارم سرور های mms رو میبینم
فک کنم تا یکی دو هفته دیگه راه بیوفته
من دقیقا شش آبان فرمو فرستادم و الان که 13 آذره هنوز خبری نشده.
چندین بار به 130 زنگ زدم ولی هر کدوم یه چیزی برای خودشون میگن.
برای خواهرم و دوستانم هم هنوز وصل نشده
از من ميشنويد چند وقت ديگه خودش بدون ثبت نام واسه همه فعال ميكنه حالا اولش يكم سر و صدا ميكنه و ببينه كسي نمياد خودش فعال ميكنه:31::31:
تازه ما sms ميفرستيم فرداش به دست طرف ميرسه حالا mms كي به دست طرف ميرسه خدا ميدونه:31:
تازه تو تلويزيون هم همچين تبليغات ميكنه كه همون لحظه كه فرستاد ميرسه دست طرف انگار كه داري به طرف تك زنگ ميزني:31::31:
mms کسی فعال شده؟؟ یعنی کسی تا حالا mms فرستاده؟ آخه من کسی رو ندیدم! هر کی فرستاده ، نرسیده!! عجیبه!
من زنگ زدم گفتن فرمتون رسیده ولی فعلا باید منتظر باشید
احتمالا خسته میشن دونه دونه برای هر کسی فعال کنن میخوان یه دفعه برای همه رو فعال کنن
سلام يكي از دوستاي من ميخاد اين mms رو فعال كنه ولي سيم كارت به نام خودش نيست
حالا بايد يك فرم پر بكنه و اول بنام خودش بكنه بعد يك فرم ديگه براي ام ام اس يا نه؟؟؟
تو همون فرم ام ام اس ميتونه اسم خودشو بنويسه و با همون ثبت نام كنه؟؟؟
براي اينكه به نام خودش بكنه چه مداركي ميخاد كپي شناسنامه صاحب اولي سيم كارت رو هم ميخاد يا نه؟؟؟
از اين نمايندگي ها هم پرسيدم جواب درستي ندادند:13:
منم فرمم رو یه همون هفته ی اول که خود شرکت اعلام کرد فرستادم ولی خبری نشد
آخر مجبور شدم خودم وصلش کردم
یعنی چی خودت وصلش کردی؟نقل قول:
با e-care
خیلی راحت و ساده و سریع
میشه بیشتر توضیح بدی تا من و سایر دوستان هم از این طریق ام ام اسمونو فعال کنیمنقل قول:
ممنون
سعی کنید فرم رو به مرکز مشترکین ایرانسل تحویل بدید یا نمایندگی مجاز چون اونایی که شما میندازین توی صندوق پست اصلا خیلی هاش بدست شرکت نمیرسه اونهایی هم که میرسه خیلی هاش مشکل دار هاست یا با سند تطابق نداره و چون سیستم اسناد ایرانسل الکترونیکی هست و حتما باید اسکن بشه فرمها کمی زمان میبره که ممکن هست 1 روز یا 1 هفته بشه پس همه اینها می تونه تاثیر گذار باشه .
سوالی بود در خدمتم
من مدارکمو فرستادم بعد از مدتی زنگ زدم 140 گفت مدارک رسیده کد فلان رو بزن *140... تا تنظیمات برات بیاد
تنظیمات هم میاد ولی نمیتونم چیزی بفرستم
ضمنا یه اس ام اس اومد از 2225 که گفته بود اگر میخواهید تنظیمات بعدی براتون ارسال بشه ta'id رو بفرستید من میفرست این پیام میاد:
send S IMEI or S phone type for self provisioning, NamedConfiguration phone type foe named configuration.
هم کد گوشی و هم مدل گوشی رو به هر شکلی که به زهنم رسید فرستادم جواب نداد یا گفت مدل گوشی شما موجود نیست.
چکار کنم؟
درضمن گوشی منk750است
ممنون
سلام من خیلی وقته فرم رو پر کردم و به نمایندگی دادم ولی اصلا فعال نشده چقدر طول میکشه؟ ارسال فرم تافعال شدن سرویس mms؟
بیش از یک هفته ست 140 هم زنگ میزنم سوال میکنم ببینم چی میشه
دوست عزیز شما *140*3*5# رو بزن اگر نیومد چون احتمال داره گوشی شما سریال چنج باشه برای تنظیمات دستی هم سری به irancell.ir بزن:10:نقل قول:
برای دریافت تنظیمات می تونی از این دو راه هم استفاده کنی
یه اس ام اس با یکی از این متن ها بنویس
S barandegoshi modelegoshi
مثلاً
S Nokia N73me
یا
S imei
مثلاً
S 35340000584266
بفرست به 2225
تنظیمات رو واست میفرسته
با اين كد تنظيمات برام مياد ولي نميتونم چيزي بفرستم (ميگه اشكال در ارتباط. تنظيمات رو بررسي كنيد)نقل قول:
در ضمن شماره سريال گوشي من اصله
تنظيمات رو ميفرسته ولي باز همون ارور رو ميدهنقل قول:
من ثبت نام کردم تنظيمات هم برام اومد ذخيره کردم
ولي نميتونم چيزى بفرستم!
علتش چيه؟!
اصلا کسی تا حالا موفق شده چیزی بفرسته یا همش تبلیغاته؟
سلام . من رفتم سوال کردم از شعبه ی ایرانسل گفتن از زمانی که فرم پر میکنی 3 هفته بعد فعال میشه :2:
گوشی شما چیه ؟نقل قول:
و آیا مطمئنی که ام ام است فعاله ؟!
سلام
من از نمايندگي پرسيدم گفت هنوز براي هيچ كس فعال نشده
to rokhoda,azaton khahesh mikonam yeki baram tanzimate mmse irancelo baraye LG KE990 bezare.
az ro daftarchehe nemishe.
KHAHESH
to rokhoda,azaton khahesh mikonam yeki baram tanzimate mmse irancelo baraye LG KE990 bezare.
az ro daftarchehe nemishe.
KHAHESH
مطمئنین؟؟؟نقل قول:
ولی دوست من یکی دو هفته پیش عکسشو برام ام ام اس کردشا!
تازه ما تو شهر محرومم هستیم!
اردبیل:46:
میگن همش سرکاریه . ایرانسل فقط میخواسته کاری کنه که همه ثبت نام کنند چون بعضی ها مثل خودم ثبت نام نکرده بودن . . . . . Mms هم شد بهانشون . . .
دوست عزیز دارم میگم ام ام اس دوست من فعالهنقل قول:
چی میگی شما؟:13:
نقل قول:دوست عزیز احتمالا از طریق ویترین برای شما mms فرستاده. شما هم میتونید با مراجعه به سایت ویترین ایرانسل برای دوستان ایرانسلیتون عکس یا آهنگ بفرستید. شما خودت تست کن ببین میتونی از طریق گوشیت به همین دوستت که میگی mms بفرستی؟! چون من هم از نمایندگی معتبر پرسیدم گفت هنوز برای هیچ کس فعال نشده.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این دوستم که میگم
اصلا از کامپیوتر و این چیزا هیچی حالیش نیست
این همون اولا ثبت نام کرد
الانم ام ام اس ش فعاله
من هنوز ثبت نام نکردم
خیلی عجیبه! برای دریافت mms شما هم حتما باید ثبت نام کرده باشید و mms شما هم باید فعال شده باشه تا قابلیت دریافت داشته باشید!!!نقل قول:
میشه منبع این حرفتون رو نشون بدین؟نقل قول:
دوست من منبع کدومه،همه این رو میدونن،منطقیش هم همینه، چون mms یک امکان دو طرفه هست که باید برای هر دو طرف از طرف ایرانسل فعال شده باشه. شایدم شما درست بگید و نیاز نباشه هر دو طرف mms شون فعال شده باشه، ولی چیزی که هست امروز هم رفتم نمایندگی گفت هنوز برای هیچکی فعال نشده. دوستان اگر کسی تونسته mms بفرسته یا دریافت کنه به ما هم خبر بدید شاید نمایندگی ها الکی میگن برای هیچکی فعال نشده!.نقل قول:
تو شهر ما هم فعال نشده ولی میشه mms را به جیمیل فرستاد.....
ولی من دروغ نمی گم :(
دوست من، کی گفت شما دروغ میگین؟! ما فقط میگیم اگر کسی غیر از شما، قابلیت دریافت mms داره بگه تا همه مطلع بشم و پیگیر این بشیم که چرا بعد از گذشت 1 ماه از ارسال مدارکمون هنوز mms فعال نشده و نمایندگی ها هم میگن برای هیچکی هنور فعال نشده!!!نقل قول:
آها راستی بجز این دوستمنقل قول:
برادر یکی دیگه از دوستامم ام ام اس ش فعال شده!!!!
من زنگ زدم 140 گفت برات فعال شده!!
اما وقتی میخوام بفرستم connection setting error میده!
کسی تنظیمات برای k750 رو داره؟؟!! این تنظیمات روی گوشی هم از طرف ایرانسل اومده ولی این ارور رو میده!
===
با n95 امتحان کردم ، mms رو فرستاد ، یعنی فعال شده ، فقط باید تو k750 خودم هم تنظیمش کنم!!!
مال من 2 تا از سیم کارتام فعاش شدن
اصلا" راه نیوفتاده . حتی از ویترین هم نمیشه فرستاد . البته مثل همراه اول فرستاده میشه ولی نمیرسه . . .
من از ویترین به راحتی عکس و آهنگ میگیرم. البته فقط میتونیم از ویترین بگیرم، از دوستام نه میتونم دریافت کنم و نه بفرستم. فکر نکنم ویترین ربطی به فعال بودن یا نبودن mms داشته باشه،نه؟نقل قول:
چه ربطی داره ؟نقل قول:
برید تو ویترین نگاه کنید . اونجا نوشته ارسال sms و mms از طریق وب . . . اونو میگم .