می پلکم :21: اوه این دیگه فول بود فول بود .....نقل قول:
ولی اکنون زمان پلکیدن نیست باید ماشین را برای چند روز دیگر آماده کنم....:27:
Printable View
می پلکم :21: اوه این دیگه فول بود فول بود .....نقل قول:
ولی اکنون زمان پلکیدن نیست باید ماشین را برای چند روز دیگر آماده کنم....:27:
شما بعد از رندر گرفتنت؛ یه رندر از چپ و یه رندر از بالا و یه رندر از بالا بگیر ؛ تا من به جای کشیدن روی کاغذ؛روی رندر شما قطعات اسپورت رو می کشم و سر آخر خودم واسه شما مدل های سه بعدی قطعات اسپورت رو با PM میدم به شما.
V Love U
باشه فعلا که با داخلش در گیرم ببینم میتونم داخلشو مثل آدم بشینم بسازم یا نه نه وقتشو دارم نه اعصاب و حوصلشو نه سیستم... حالا ایشالا اگه سیستم نرفت هوا یه فکری هم به فکر تیونینگش میکنیم.
چند تا رندر از بالا بگیره :دینقل قول:
شما بعد از رندر گرفتنت؛ یه رندر از چپ و یه رندر از بالا و یه رندر از بالا بگیر ؛ تا من به جای کشیدن روی کاغذ؛روی رندر شما قطعات اسپورت رو.........
همکاری کاره خوبی هست.
یکی از بزرگان_دو تا از بزرگان
ولی بعدش چه شود....
salam mer30:20:
خوب اینم از این. آهااا. جالبیش اینه که دو ماه پیش شرو کردم این ماشینو بسازم خیلیا بعد از من ساختن و رندر کردن و فرستادنش توی گاراژ :دی
سر همین ماشین چه خونها ریخته نشد و چه کسایی ...:27:
حالا اونوقت من:
من تازه دیروز وقت کردم که دو ساعتی بشینم داخلشو سمبل کنم بره چپی کارش.مدلینگ تموم شد اگه خدا بخواد ( تکبیـــــــــــــــــــــ ـــــــــر) 2 3 ماهی طول کشید از اوایل ماه رمضون:27: فک کنم بود ولی میشد که 2 هفته مدلشو باز نمیکردم و بعدشم باز میکردم نمیدونستم از کجا حالا ادامه بدم که حوصلشو داشته باشم.خوب بالاخرا خوبی بدی ازش دیدیم حلالش میکنیم این دیگه نفسای آخرشه یه رندر واسه تست همینطوری الکی گرفتم بعد از تست کردن هزار نوع رندر و کامپوزیت به نتیجه رسیدم که انجوری بگیرم باحال تر میشه. ایشالا حالشو ببرید .
آقا کسی خواهشا از مدلینگ اشکال نگیره اولا که اشکال خاصی نداره دوما اگه داشنه باشه تو این 3 ماه خودم دیدمش حتما یا بلد نبودم درستش کنم یا حوصلم نمیشده یا اینکه ندیدمش:18: که اگه ندیده باشمش هم دیگه اعصاب معصاب ندارم بیخیالش دیگه .:31:
در مورد رندر لطفا پیشنهاد درست و حسابی بدید ببینیم ه میشه کرد .
خیلی حرف زدم برم بخوابم دیگه تا صبح ترکونده باشیدا این رندرش خوب نشده:2: راهکار ارئه بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چند تا عکس بیخود از سمبلزیشن ما برای ساخت داخلش.:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://-------------/files/t5zldglozp3aofvxrbjr.jpg
اینم از ماشینه منم دیگه تری دی رو ببوسم برم چیز فو یاد بگیرم چیز فو گنگ فو هههه:27:(7 بار کنگفو پاندا دیدم زده سرم جو گرفته س و ر )نقل قول:
کد:http://-------------/files/qt62jqljvctvpkem0nei.jpg
اه.... آقا شادمانی؟ چرا این قدر هزیون میگی؟ -بیچاره یه ماه کامل رفت ماشین ساخت کانفیوز کرد!-
شوخی کردم ها!!
اما این متریال چرخ و استودیوت خیلی بد شده... نه؟
اه.... فکر کنم من مدل نساخته هزیون گفتم!!-چه برسه مدل بسازم؛اون وقت چی میشم!!!!نقل قول:
چند تا رندر از بالا بگیره :biggrin:نقل قول:
شما بعد از رندر گرفتنت؛ یه رندر از چپ و یه رندر از بالا و یه رندر از بالا بگیر ؛ تا من به جای کشیدن روی کاغذ؛روی رندر شما قطعات اسپورت رو.........
همکاری کاره خوبی هست.
یکی از بزرگان_دو تا از بزرگان
ولی بعدش چه شود....
یکم اونطرف زیادی تاریکه.......
اون سوراخ مه شکن چیه :دی یکمی متریالش خوب نشده
اما متریال ماشین توپ شده.
آقا مدلینگ کلا اشکال داره :38: (شوخی)
مدلینگ حرف نداره ، جدی میگم حسودیم شد :21:
ولی:
1-من رنگ ماشین رو دوست نداشتم ( علاقه شخصی)
2- سایه ها رو یه کم روشن تر کن
3- نظرت چیه یه کم refle ماشین رو کم کنی؟
4- با ما میپلکی؟ :22:
5- این خیلی مهمه (هورا یه چیزی پیدا کردم ) :19: لوگو chevrolet جلوی ماشین رو نذاشتی ، یه کامارو هم بغلش بنویس (البته نمیدونم نوشته کامارو یا یه چیز دیگه ولی ما که نوشتیم کامارو :46:
دو سه تا چراغ مستطیلی کشیده هم بغلاش داره اونا رو هم بزار
موفق باشی:11:کد:http://www.collectiondx.com/gallery2/gallery/d/400962-1/Chevrolet+Camaro+_2006+Concept_+_1280x960_.jpg
?آفرین یخیلی قشنگ شده
جزئیات کامله رندر یکمی رنگش بد شده
خیلی عالی شده....
همه چیز قشنگه.....
سلام.
خیلی عالی و زیبا شده.
موفق باشی.........
از همه برو بچز ممنون. به نظرتون GI رو زیاد کنم سایه ها درست نمیشن؟من که میگم میشه:دی
راستی بچه ها جریان AO رو اگه کسی کامل میدونه یه توضیحی بده خودم دستو پا شکسته یه بار یکی بهم یه چیزایی گفت ولی حال ندارم برم دنبالش تازه ببینیم متریالش کدوم گوریه و تو فتوشاپ میخواد چیکارش کنی.
می پلکم.نقل قول:
آره به جون جفت سیبیلات لوگو رو گذاشته بودم نمیدونم چرا نیستش فقط اون نوشته که یادم رفت حالا شاید گذاشتم.نقل قول:
- این خیلی مهمه (هورا یه چیزی پیدا کردم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لوگو chevrolet جلوی ماشین رو نذاشتی ، یه کامارو هم بغلش بنویس (البته نمیدونم نوشته کامارو یا یه چیز دیگه ولی ما که نوشتیم کامارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AO یادتون آموزش خر فهم کن نمی خواما فقط دقیقا متریالش چطوریه و تو فتوشاپ حالات ترکیبش باید چی باشه. مرسی .
خوب یه رندر کشکی دیگه ولی ایراداشو برطرف کردم البته به خاطر پایین بودن تنظیمات رندر یکم زیر تایر ها و ... بد شده ولی تنظیماتو ببرم بالا درست میشه.
سلام
عزیز این رندر جدیده خیلی رفلکتش کمه
بعد رنگشم اصلن زرد نیست
باید آبیه توی رنگو کم کنیو قرمز بهش اضافه کنی تا زرد بشه
خوب هادی میبینم که با بیل وارد شده ای:دی
والا ما که از این آبی و قرمزی که گفتی چیزی نفهمیدیم منظورت احتمالا استقلال پرسپولیس بوده چونکه آبی و قرمزی در کار نیست زرد مطلقه!!!! ایناهاش:
خوب همینه دیگه اگه به این ماشین نگاه کنی قاطیه زردش یکمی قرمز داره و رنگش مایل به نارنجی میزنه
این الآن با محیطو نوری که استفاده کردی به سمت سبز رفته
و این به خاطره قاطی شدن رنگ آبی با زرده
خیلی زیبا شده عیسی جان
از استیل این ماشین خوشم میاد... همچین خشن و اخمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه تو یه محیط باز رندر بگیری بهتر نیست؟ نه که دو رو ورش چیزی نباشه ها.... ( منظورمو گرفتی دیگه)
سلام داش هانی.
فک میکردم استیلش بد شده:دی خوبه پس امیدی هست:دی
آره به احتمال زیاد محیطشو عوض میکنم حالا کو تا اون چیزی که میخوام بشه هنوز خیلی رندرش ضعیفه.
اینم از تیکه ی بعد . متریالش همونه ولی یکم نور هاشو تو پی اس تنظیم کردم در ضمن شیشه ی چراغ جلو و مه شکنش رندر نشده بود با فتوشاپ ماسمالیش کردم:دی.
ایناهاش خواهشا این سری هرجاش ( تاکید میکنم هر جاش ) اشکال داره بگید.
1.اون گوشه دیوار نور زده بیرون :31:
2. ایول خیلی عالی و حرفه ای شده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی عالی شده :26:
تبریک میگم :19:
فقط یه سوال ، جدیدا از تری دی اومدی بیرون زدی تو خط تولید لاستیک؟ :22:
بچه ها یه سوال فنی.اون جای دیوار زیادی روشن میشه وقتی Gi رو میبرم بالا. چیکارش باید کنم اگه کسی میدونه بگه آخه پدرم در میاد هی بخوام تست کنم که مشکل از کجاست.
اینم واسه خالی نبودن عریضه.
عریضه زیاد مفهوم نیست
میشه یه کم توضیح بدید در موردش :11:
جدی نگیر اینطوریش کردم که خطای ماشین معلوم بشه اگه جاییش کج باشه پیدا بشه که خوشبختانه درسته همهجاش.
عیسی جان واقعا زیبا شده ، فقط اگه رنگشو تغییر بدی خیلی بهتره ، این رنگ میزنه تو ذوق ادم ...
هنوزم تو ذوق میزنه؟ فقط در مورد رنگش نظر بدید لطفا نه سایه ها و .. چونکه رندر تست هست.
از منتال ری زدیم تو وی ری. آقایون اگه اشکالی هست لطفا بگید بی تعارف .ممنون.
درمورد وی رای:ا
نگار ماشین رو هواس...
استودیوت خیلی خیلی زشت شد... رو رندر بیشتر کار کن... ولی مدلت عالی عالی عالی شده...
در مورد منال رای:
این ماشینه نورپردازیش بد شده...
راستی مدل رو در مسابقه گذاشتی؟
ایول ای ور ری خیلی خوب شده ولی اون ....
حاجی کجا ماشین تو هواست؟ اونی که با منتالری گرفتم آره به خاطر پایین بودن تنظیمات رندر که خودم هم میدونستم همینطور میشه زیر لاستیک سایه نداره و به نظر اونجوری میاد ولی این که با وی ری گرفتم که 6 کیلوسایه زیرشه.نمیشه که واسه هر تست رندر اف جی و جی آی رو چسبوند تا آخر سیستم گرخیده میگیره همین الانشم سی پی یوم داره بندری میرقصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درمورد وی رای:ا
نگار ماشین رو هواس...
نظر لطفتونه ولی این مدلشه عزیز یه اسم خوبی هم داره که چونکه مطمئن نیستم نمیگم( گمونم کلاسیک استودیو باشه ولی مطمئن نیستم من همینطوری کشکی زدم)نقل قول:
استودیوت خیلی خیلی زشت شد... رو رندر بیشتر کار کن...
جوابی ندارم بدم جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این ماشینه نورپردازیش بد شده...
داداش گلم من گفتم بی تارف بگید ولی شما داری ایراد بیخود میگیری میدونی چرا؟ من این ماشینو گذاشتم تو سی جی سوسایتی همین مدلی که شما میگی اشکالی نداره و عالی شده یه بابایی 10 تا ایراد ازش گرفت که گرچه خیلی میلیمتری بودن ایراد ها ولی درست میگفت ولی فقط از متریال ماشین یخورده ایراد گرفته بود و تازه نگفته بود بده گفته باید روش بیشتر کار بشه حالا شما میگی نورپردازی بده؟
نمیدونم والا شما داری رو چه حسابی این حرفو میزنی ولی نورپردازی تو منتالری هیچ مشکلی نداره اینو من نمیگم اونایی که چیزی از لایتینگ سرشون میشه میگن در ضمن هر مشکلی هست از اسدیو و متریال هست نه از لایتینگ شما فک کنم دیشب گوسفند زیاد شمردی تو خواب حالت بد شده گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دل نگیر ولی خواهشا اگه اطلاع کافی نداری تو یه زمینه ای میتونی نظر بدی ولی زیاده روی نکن.
خیله خوب آروم باش چرا عصبی شدی... بابا من کاپوت ماشینه رو هم نمیتونم بسازم چه برسه به رندر و نورپردازی... خیلیخیلیخیلیخیلیخیلیخیلیخ یلیخیلیخیلیخیلی هم قشنگ شده... روش بیشتر کارکن! D: مثله ایمکه باهم دوستیما...
خيلي عاليه!!!
متريال رينگ ها هنوز جاي كار داره...
موفق باشي
عصبی نشدم بخاطر خودت گفتم دیدم از به قول خودت یه دوست و در یه جوع صمیمی این نصایح رو بشنوی بهتر از اینه که از یه غریبه و یه جای رسمی اینا بهت گفته بشه.نقل قول:
خیله خوب آروم باش چرا عصبی شدی... بابا من کاپوت ماشینه رو هم نمیتونم بسازم چه برسه به رندر و نورپردازی... خیلیخیلیخیلیخیلیخیلیخیلیخ یلیخیلیخیلیخیلی هم قشنگ شده... روش بیشتر کارکن! D: مثله ایمکه باهم دوستیما...
آره متریالش به نظر خودمم باید یه چیزی تو مایه های استیل مخملی باشه یعنی انعکاسا نرم بیفتن حالا که دارم یه رندر دیگه میگیرم خیلی هم طول میکشه کیفست سمپل ها و سایز عکسو بردم بالا ایشالا اگه باز خواستم رندر کنم درستش میکنم البته همینطوریشم بد نیست زیاد ولی ائنجوری گمونم بهتر بشه.نقل قول:
خيلي عاليه!!!
متريال رينگ ها هنوز جاي كار داره...
موفق باشي
آره وی ری خوبه ولی هنوزم میگم منتالری یه چیز دیگس فقط مشکل ما اینه که بلد نیستیم درست باهاش تا کنیم.نقل قول:
یول ای ور ری خیلی خوب شده ولی اون ....
ممنون از همه
ماشینت عالی شده...رندر وی ریت هم قشنگ شده...
آقا من امشب هرچی تلاش کردم متریال از این قشنگ تر نشد فعلا قرمزش کردم چونکه قبلا این رنگی تو یکی از ماشینا کار کرده بودن جواب داده بود و خوب شده بود اگخ خوب بود زرد یا سربی یا مشکیش میکنم اگرم عالیه که همین رنگی باشه
در ضمنماشین تو هوا نیست کیفیت رندرو کم کردم که زود بگیره سایه نمیندازه زیر تایر تو رندر نهایی درست میشه.
بهتر شده...
فقط داخل ماشین متریالش باس چینج بشه...
یه متریال روشن تر از خودت ول کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین خیلی خوب شده . رنگ زرد بهتره .
موفق باشی :11:
باشه فردا یه کاریش میکنم اینم امشب رندر کردم که دیگه خیالم راحت بشه از بابت بعضی چیزا فقط مونده رنگارو عوض کنم همه چیز حله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتر شده...
فقط داخل ماشین متریالش باس چینج بشه...
یه متریال روشن تر از خودت ول کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به نظر خودمم زرد باید باشه شایدم سربی. حالا تا فردا خدا کریمه. ایشالا فردا هم یه مشورتی با برو بچز کلاس میزنم تصمیم نهایی رو میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آفرین خیلی خوب شده . رنگ زرد بهتره .
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]