من 4 تا سی دی خریدم و 1 کاست..
بجز 1 سی دی بقیه رو هدیه دادم..
Printable View
من 4 تا سی دی خریدم و 1 کاست..
بجز 1 سی دی بقیه رو هدیه دادم..
یه گزینه ی دیگه هم باید میزاشتید:
سی دی رایتیشو خریدم!
من خريدمش
البته غير اورجينالشو با قيمت 400 تومن!:27:
خواستم دانلود كنتم ولي خوب ارزش دانلود كردن نداشت.
نه اينكه البوم بي ارزش باشه ها! بلكه به دردسرش نمي ارزيد.
همون گزینه دانلود میشه چون سی دی اورجینال نخریدینقل قول:
من به آهنگهای ایرانی علاقه ندارم چون معمولا آهنگها و شعرهای بکار رفته در اونها نتونستن نظر منو جلب کنن ولی بعد از خوندن نظرات دوستان در این تاپیک و دیگر تاپیکهای جناب محسن چاوشی و دیدن فیلم سنتوری، به شنیدن حداقل یه آهنگ از این آلبوم ترقیب شدم که نهایتا کل آلبوم رو دانلود کردم.
اتفاقا دانلود زمانی تموم شد که باید حاضر میشدم تا به یه قرار مهم برسم ولی از روی کنجکاوی اولین آهنگ آلبوم رو که اجرا کردم، نمیدونم چی شد که وقتی به خودم اومدم دیدم از آهنگ اول تا هفنم (خاکستر) رو یه سره گوش کردم و تو حال خودم نبودم و چشمام هم تر شده بود. بهر حال مجبور بودم برم و با نیم ساعت تاخیر سر قرار رسیدم.
اما این راضیم نکرد و رفتم دو تا سی دی اورجینالش رو هم خریدم. فقط میتونم بگم از اون وقت تا حالا روزی نیست که حداقل یه بار به این آلبوم گوش نداده باشم.
كدوم آلبوم؟نقل قول:
سنتوري يا يه شاخه نيلوفر؟
البته آلبوم جديدش زياد راضي كننده نبود.
به نظر من كارهاي قبليش خيلي بهتر بودند.:11::8::11:
آلبوم یه شاخه نیلوفر. من آلبومهای قبلی ایشون رو نشنیدم ولی معتقدم این آلبومشون رو بیشتر افرادی که در سنین 20 تا 30 سالگی هستند می پسندن. شاید اگه برخی دوستان "یه شاخه نیلوفر" رو زیاد موفق نمیدونن همین باشه. برای من که شعرهای تک تک آهنگهاش به دلم نشست.نقل قول:
خداييش من همين الان دارم شعر گلهاي زرد رو قاليشو گوش ميدم.نميدونم معروف به چيه دقيقاً داستان مرگ مادر و ازدواج مجدد پدره كه فرزند داره با مادر مرحومش سر خاك مادره درد دل ميكنه.نقل قول:
فوق العاده است.
همين الانشم موهاي تنم سيخ شده.
اگه بقيه آهنگهاشو گوش ندادي حتماًگيرشون بيار.
:37::37::41::37::37:
با ارادتی که به جناب چاوشی پیدا کردم، حتما اینکار رو میکنم. ممنون بابت پیشنهادت.نقل قول:
من که 2 تا cd اوریجینال ازش خریدم. اولش از آلبومش خوشم نیومد زیاد ولی هرچی گوش میدم بیشتر داره خوشم میاد. نه ! باحاله!
باحال هست.نقل قول:
مخصوصاً آهنگ یه شاخه نیلوفرش ولی در مجوع از بقیه کارهاش ضعیف تره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضعیفتره درسته. ولی توقع ما هم خیلی بالاس. شعرهای امیر ارجینی خیلی ضعیفه و برعکس شعر های حسین صفا خیلی قشنگه. محسن برای آینده بهترش بهتره مدیر برنامه ی بهتر و شاعران بهتری هم پیدا کنه...
در کل از همه ی آلبوم های داخلی 100 سرو گردن بالاتره:ی
موضوع
آلبوم یه شاخه نیلوفر محسن چاووشی را چگونه تهیه کرده اید ؟
دو سه صفخه آخرو که نگاه میکنیم ، اصلا به این موضوع ربطی نداره
حتماًبايد اينكارو بكنهنقل قول:
واقعاً حيفه كه نتونه انتظارات طرفدارهاشو برآورده نكنه:11:
خوب همش كه در مورد يه موضوع نميشه تايپيك داد.نقل قول:
در ضمن نظر سنجي اولين صفحه خودش كفايت ميكنه و همه دوست دارند در مورد خود محسن و كارهاش صحبت كنند.
البته يه نموره هم حق با شماست ولي كاريش نميشه كرد. بحث هاي ديگه هم ناخودآگاه پيش ميان.:11:
دانلود کردم
صداش کمپلت افکتش فوق افتضاح شده
من سی دی شو از خیابون فردوسی خریدم 3000 تومن فکر کنم یخورده گرون خریدم ولی میارزید
رفتم سي دي فروش يگفتم محسن بده گفت فقط رايتي دارم
هر چي گشتم اورجينال گيرم نيومد چون دوست داشتم بدونم دست اندركاراش كي بودن ولي متاسفاه رايتي گيرم اومد 1000 تومن مي ارزه
بچه ها اگه موافقن متن آهنگاشو هم بذارين
توي تاپيك طرفداراش هستنقل قول:
اورجینال خریدم....که ای کاش نمی خریدم...باور نمی شد کسی که آهنگ خود کشی ممنوع رو خونده حالا افتضاحاتی به نام آلبوم جدید رو داده بیرون!!!
اصلا این خواننده هر چی می ره جلو تر کاراش ضعیف تر میشن...اگه دقت کنین در آلبوم نفرین و خود کشی ممنوع محسن آهنگ بد نخونده اما هی که میاد جلو تر کاراش ضعیف تر میشه تا الان که رسیده به یه شاخه نیلوفر که این آلبوم به طور کلی فقط یه آهنگ خوب داره
نقل قول:
مي تونم بپرسم از چه لحاظ ضعيف تر شده؟؟؟
آهنگ سازيش كه پيشرفت كرده. تنظيمش كه پيشرفت كرده. صداش كه دگه افكت نداره. شعر هاش هم پيشرفت كرده....پس چه جوري مي شه گفت كاراش ضعيف شده؟؟؟
سلطان موسیقی ایران : محسن چاوشی
این آلبومش حرف نداره ،همه ی آهنگاشو دوست دارم
من اول دانلود کردم ،بعد کاستشو خریدم
با آرزوی موفقیت
فقط خریدم...
يك نگاه بندازيد اخرين ارسال ماله 12.12 بوده يعني 6-7ماه پيش.. نيازي به ارسال نيست
هنوز تهیه نکرده ام!!!!
البته یکی 2 تا ترکش رو دانلود کردم!
اوه اوه این تاپیک کجا بود دیگه :دی
مگه میشه البوم سلطان چاوشی ارجینال نخرید