دیدم امین نت صفحه اولش نوشته خدمات واسه گلستان رو فعال کرده. اول زنگ بزن شرکت هایی که adsl ارائه میدن ،پیش شماره خونتون رو میگیرن و چک می کنن . :8:نقل قول:
Printable View
دیدم امین نت صفحه اولش نوشته خدمات واسه گلستان رو فعال کرده. اول زنگ بزن شرکت هایی که adsl ارائه میدن ،پیش شماره خونتون رو میگیرن و چک می کنن . :8:نقل قول:
حالا در کل صبانت بهتره یا امین نت؟ کدوم سرعت دانلودشون بیشتره? چند KB/sنقل قول:
ایا سرعت دانلود با سرعت باز کردن صفحات فرق داره؟ یعنی مثلا اگر سرعت دانلود 15 KB/s است سرعت بارگذاری صفحات هم در همین حد است؟!!
من صبانت گرفتم در کل راضی ام (فقط پهنای باند ماهیانش کمه که فکر نکنم ماله امین نت بیشر باشهنقل قول:
صبانت شب ساعت 3 تا 7 با سرعت بالا (512 یا حتی 1 مگ) می تونی دانلود کنی با یوز گست که هر چی دانلود کنی جزو پهنای باندت حساب نمی شه!!!!!
که همین خودش یه دنیا ارزش داره
(مخابرات ولیعصر)
دوست عزیز من به دلایلی ... می خوام سرویس 64k بگیرمنقل قول:
این سرعت 512 و 1MB که گفتین کیلوبیت بود دیگه هان؟؟ یعنی 1MB=128KB/sec!!!!!
آره جونمنقل قول:
منم 64 دارم :31:
ولی هر شب حداقل 600 مگابایت دانلود می کنم (از 3 تا 7 صبح)
روزا هم که داری می بینی وب گردی
اینکه گفتم 512 یا 1 مگابایت آخه خیلی ها رو دیدم از صبانت گرفتن شبانشون 1 مگابیت در ثانیه (حدود 100 کیلوبایت در ثانیه هست! ولی مال من 50، 60 کیلو بایت در ثانیه می گیره معمولاً
البته ناگفته نماند هستن بعضی ها که سرعتشون 2 الی 3 کیلو بایت هست!!!!!
بستگی به مخابرات داره
ولی من اوضاع خودم رو گفتم و فکر نکنم یه یک ماه بگیری واسه امتحان ضرر داشته باشه
سلام بچه ها ..
من از امین نت سرویس دارم...یه 2 روز هست که سرعتم خیلی زیاد اومده پایین
مثلا چهارشنبه یه فایل 100 مگی رو تو 20 دقیقه دانلود کردم اما امروز یه فایل 74 مگی رو 3 ساعته دانلود کرد :(
سرعت باز کردن صفحات هم که افتضاحه.
شما میدونین مشکل از منه یا از شرکت؟
ببینم شما سرعت چقدر گرفتی؟
با چه پهنای باند ماهیانه
(این سرعت که می گی ماله 1 مگ هست که)
با سلامنقل قول:
پیش شمارتون چند هست!! کدام مرکز؟
قبلا امین نت میداد مودم امانی
تا چند میتونی هزینه کنی؟!!
شاید باروتون نشه ولی تویه هفته اول با سرعت 64 اینطور دانلود میکردمنقل قول:
نقل قول:
فقط یک نکته رو اشاره میکنم که راحت تر تصمیم بگیری امین نت یک شرکت کاملأ وابسته به سیستم دولتی است
که میخواد خودشو مستقل نشان بده
با سلام و تشكر از اينكه جواب داديدنقل قول:
ما 822 هستيم
ماهي 15-20 تومن ميتونم هزينه كنم .
ممنون از اينكه راهنمايي ميكنيد
يا حق
:40::11:
با سلام ..متاسفانه فناوا دیگه اینترنت نامحدود نمیده ...بنظر شما واسه دانلود ..... اینترنت نامحدود لاوان بهتره ..یا صبانت که شبانه رایگان هست؟؟؟؟.....
شرکت صبا نتنقل قول:
با سلام و تشكر از اينكه جواب داديد
ما 822 هستيم
ماهي 15-20 تومن ميتونم هزينه كنم .
ممنون از اينكه راهنمايي ميكنيد
يا حق
این لینک قیمتهاشاین شرکت یه جا سرعتش عالیه و یه جا هم سرعتش تعریفی نداره و شبها 3 تا 7 دانلودشکد:http://sabanet.ir/sevice.asp
رایگان هست که اگه سرعتت خوب باشه میتونی حسابی دانلود کنی شبانه رایگانش هر 1 ساعت
dc میشه که باید با نرم افزار کار کانکت شدن دوباره و روشن شدن pc رو انجام بدی
( البته اگه میگیری میخوابی و میخوای دانلود داشته باشی که اگه نه هیچی) در کل سرویس قطعی داره
و کانکت شدنش بعضی وقتها اذیت میکنه سرویس 64 با 512 فرقی نمیکنه وهمون 512 هست
شرکت شاتل
میتونی 64 بگیری که ماهی 20 تومن هست سرعت دانلودت هم بین8تا 9 هست و نامحدود
میتونی سرویس اقتصادی بگیری که(128)14 و(256)17و19(512) تومنی داره با حجم 2.5 گیگ در ماه و دانلود از ساعت 1 تا هفت صبح رایگان هست
سرویس با کیفیت و بدون قطعی وکانکت شدن عالی زیر 3ثانیه و با کارت طلایی میتونی ماه اول 10 تومن تخفیف بگیری
شرکت پارس انلاین
این لیست قیمتهاسرویسش بدنیست دانلود از 2 تاشش رایگان هست تو سایت زده64 ولی 128 3گیگ هم میدن ماهی 20 این حدودا. سرعتش نوسان داره ولی خوبهکد:http://parsonline.net/fa/services/adsl-price-provinces
فن اوا لیست قیمتهاکد:http://parsonline.net/fa/services/adsl-presellers
و لاوان لیست قیمتهاکد:http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx
این شرکتها از مخابرات شما پشتیبانی میکننکد:http://loveon.ir/price.html
از این هم که بگذریم یه شرکت منطقه ای هست که نه پیشرفتی میکنه نه طرحی میزاره و نه جای رشدی داره شرکتهای بزرگ خیلی بهتر هستند من سرویس اولم از امین نت بود که خیلی ضعیف عمل میکردنقل قول:
دومین آرانیک که نماینده شاتل در شیراز هست ساسپند شده ...کسی شمارهای چیزی ازشون نداره؟؟؟؟در ضمن adsl واسه فقط و فقط دانلود چی پیشنهاد میکنین؟؟
6473722-3نقل قول:
واسه دل 512 اکو شاتل و صبانت خوب هستند
اول شماره ما 721 است چه شرکت هایی این را ساپورت میکنند و کدومشون بهتر هستند
سلام به همگی
یه سوال....
چرا adsl در تهران ارزان تر از شیراز هست؟
منم 721 هستمنقل قول:
صبانت مدرس ندیدم کسی راضی باشه-شاتل عالیه-فن آوا هم ساپورت میکنه
کارت شاتل تخفیف دارم خواستی
ضمن عرض تشكر بسيار از شما بابت اطلاعات كاملنقل قول:
مثل اينكه شركت شاتل خوب هست براي منطقه ما . بعد فقط يه سوال اين كارت طلايي از كجا بگيرم و ديگه اينكه مودم هم اماني ميده ؟ چون پول خريد مودم ديگه ندارم
ممنون
يا حق
:40::11:
مودم فکر نمیکنم بدن ولی یه زنگ بزن ارانیک بپرس 6473723نقل قول:
کارت تخفیف هم باید از مشتریهای شاتل بگیری
بي خيال كاكو :27:نقل قول:
LOL
کدوم شرکت مسلم (750) رو ساپورت میکنه؟؟
به غیر از امین نت lol
سلام!!!
من ماهانه میتونم 15 بدم::
یه 64 بدون محدودیت دانلود می خواستم!!
شماره::823...
هیجا ساپودت نمیکنه . شاید همیارنت ساپورت کنه .سایتش خرابه زنگ بزن بپرسنقل قول:
صبا نت نداره شاتل 64 داره ماهی 20 تومن امین نتم که هیچ:31: فن اوا هم که میگن نداره لاوان هم نامحدودش128هست و گرون پارس انلاین هم که ندارهنقل قول:
پست93 رو بخون
با سلام خدمت دوستان.می خواستم ببینم کسی از دوستان از سرویس 128ecoآرانیک استفاده میکنه یا نه؟اگر کسی هست لطفا سرعت دانلود رو به من بدین
با سلام خدمت تمامی دوستان .من می خواستم از سرویس 128eco ارانیک استفاده کنم.کسی از دوستان اگر اطلاعی از سرعت دانلود این سرویس داره لطف کنه جواب بده
سلام
من از شاتل 128 دارم . می خواستم بدونم همیارنت بهتره یا شاتل. قیمت کدوم کمتره؟
راستی اونی که فرمودید، همیار نت 512 رو 27000 میده. کجای سایتش زده؟
من که توی تعرفه خدماتش فقط اینو دیدم. بعدش هم 91000 تومان هست.
اینم لینکش:
کد:http://www.hamyar.net/files/adsl-site.pdf
شاتل 512 اکو را واسه مصرف خانگی میده ؟
اگرنقل قول:
1. معرفي نامه تحصيلي از دانشگاه بياري
يا
2. مهر و شماره ثبت يك شركت را داشته باشي
بهتون مي دن
سلام دوستان می خواستم بدونم نظرتون در مورد همیار چیه ؟
با سلام
من از صبا نت adsl گرفتم ولی محدودیت دانلود داره و برای کار من به درد نمی خوره . بقیه خط هایی هم که محدودیت دانلود ندارند در صبانت , هزینه های بالایی دارن که پرداختش برای من مقدور نیست.
تقاضا می کنم یک شرکت خوب به من معرفی کنین که یه اشتراک بگیرم با هزینه پایین و بدون محدودیت دانلود.بیشتر هم از voice استفاده می کنم.(منطقه زرهی- مرکز سلمان )
سپاسگذارم و منتظر راهنما ییتون
با سلام
دوستان من پیش ماره 625هستم.
شرکت شاتل میخوام بگیرم{الان فناوا دارم}
خوب هم بود این فناوا ولی مرام ندارن.
2تا دختر گذاشتن جواب ادمو با ناز میدن انگار داری با صاحب شرکت حرف میزنی.
من یک ساله دارم ازشون اینترنت می گیرم حالا بعد از 3 روز دیرکرد پول قطعش کردن.
خیلی ناراحت شدم.
زنگ زدم میگن ببخشید میشه بگید چکار باید می کردیم.خیلی ناراحتم کردن.
این شاتل خوبه.
من شبا از 2 تا 8 با این فناوا دانلود مجانی دارم که تقریبا 500 الی 600 مگ با تورنت دانلود دارم.
البته بعضی از روزا شبانشون قطع نمیشه و میشه تا 1500مگ دانلود داشت.
هزینه هم همون 3ماه 30000 بود.با محدودیت 5گیگ در 3ماه.
شاتل رو اگه میدونید خوبه بگید.
صبا نت هم برادر همین فناوا هست زنگم میگن جای خالی نیست باید 2 هفته بمونید تو لیست.{هر جا هم که شلوغ شد که دیگه معلومه چی میشه}
شماره شاتل رو به من بدید{یه همکاری هم بکنید که اگه میتونیم یه پولی کمتر بدیم همین کارت طلایو این چیزا}
راستی من دوست دارم بیشتر با بچهای شیراز اشنا بشم.
این ایدیه منه.
vjkomaro
موفق باشید.
نقل قول:
اینجوری که شما میگید فقط باید از شاتل اونم بدونه محدودیت و ماهی نزدیک به 20000هزینه کنید.
من هم با ویس کار میکنم ییاد{روزی تقریبا 9ساعت}
ولی کم نمیارم البته فناوا دارم.
بعضی از شرکتها انگار اینجوری کارشونو دارن ادامه میدن که زیاد مصرف کاربرو نشون میدن{یه جورایی زنگی و کلاهبرداری گمونم میکنن}
به هر حال شما 3ماه بگیری از این دو شرکت فناوا یا صبانت 5گیگ محدودیت دانلود داری که میشه,
روزی 55مگ
شما روزی 55 مگ بیشتر مصرف داری با ویس؟؟؟
به هر حال فقط همین شاتل انگار حرف اولو میزنه تا دوستان شیرازی بیان یه توضیحی به منو شما بدن.
موفق باشی.
هزینه پایین با نامحدود جور در نیماد!!!نقل قول:
شاتل 64 نامحدود داره ماهی 20 تومان که شرکت خوبی هست
من خودم هم شاتل دارم
برای ماه اول میتونید از کسانی که شاتل دارن کارت تخفیف بگیرید و بدید به شاتل تا 10تومان تخفیف بهتون بدن!!
پارس انلاین هم هست که شرکت خوبی هست 64 8'گیگ داره که همون نامحدود حساب میشه برای کاربران چون هجمش 8 گیگ هست چون اگه نامحدود هم بود با 64 نمیشه بیشتر از 8گیگ یا حتی 8 گیگ استفاده کردکد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR
البته یکی از دوستانم گرفته مثل اینکه سرویس هاش فرق داره حجمش.باید با نمایندگی شیراز تماس بگیرید
لاوان هم 128 نامحدود داره ماهی 26500کد:http://parsonline.net/fa/services/adsl-price-provinces
کد:http://www.loveon.ir/price.html
بعد از 3روز دیرکرد اینترنت قطع شده یا نه خط را قطع رانژه کردن.نقل قول:
اگه که قطع کردن که این طبیعی هست.شاتل هم اینجوری هست
شاتل هم خوبه
شماره شاتل 6473722-6473723
برای کارت تخفیف هم اگه خواستی شاتل بگیری پ.خ بده!!
راستی مگه فناوا نامحدود نداره؟!
اگه حدود روز 84مگ بیشتر مصرف ندارن میتونن سرویس 128 اقتصادی با ماهی 2.5 گیگ حجم بگیرند که ماهی 00931میشهنقل قول:
سلام
شركت صبانت يه مدتي مشكل داشت حالا اين مشكل برطرف شده؟
بروبچ شیرازکسی کارت تخفیف شاتل خواست خبر کنه من دارم چندتایی:5:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان:
من دانشگاهم 20 بهمن ماه شروع می شه و تا اون موقع می خواستم adsl سه ماهه بگیرم. ما شهرک ولفجر هستیم ( 823 ) مخابرات امیر کبیر.
از دوستان عزیز خواهش می کنم یه 64 خوب تا ماهی 15000 تومن پیشنهاد بدن. محدود باشه اشکالی نداره ولی شبانه رایگان داشته باشه. و می خواستم ببینم آیا اصلا هزینه کردن برای این منطقه مخابراتی به صرفه هست یا نه. چون سرعت اینترنت مخصوصا شبها برام خیلی مهمه. با توجه به اینکه خیلی ها گفته بودند از سرویس 256 یا 512 استفاده می کنند ولی سرعت دانلودشون 4 یا 5 هست و بعضی هم با 64 شبانه با سرعت 110 یا 120 دانلود می کنن!
مخصوصا اگر مشترکانی هستند که در شهرک ما زندگی می کنن نظرشون رو بدن.
ممنون می شم اگر بنده را راهنمایی کنید.