سلامنقل قول:
يه بار سي دي آفيس رو بذاريد و بعد گزينه repair رو انتخاب کنيد
ببينيد مشکل حل ميشه
Printable View
سلامنقل قول:
يه بار سي دي آفيس رو بذاريد و بعد گزينه repair رو انتخاب کنيد
ببينيد مشکل حل ميشه
سلام
ممنون از راهنمایی شما...
اما اتفاق جالبی که امروز برام افتاد این بود که خودش ...خود به خود خوب شد. من اصلا کاری نکردم و خودش خوب شد!!!
گیج شدم !
سلام
یک لپ تاپ سونی vgn-cs290گرفتم که افیس 2007 بر روش نصب بود
که از من کد خواسته بود کد ریجستر وقتی بهش دادم فعال شد و دوبار کلید نکس زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد گفت باید اپدیت بشه و الان اجازه اپدیت نمیده
ایا راهی هست که بدون پاک کردن نسخه اصلی به خالت اول برگردونم
سلام. من وقتی از صفحات وب کپی میگیرم و می خواهم توی آفیس پیست کنم تصاویر کپی نمی شوند،مشکلم کجایت؟
سلام ببخشید ما که چیزی ندیدیم چی پیداکردی برامون. لینکی چیزی؟...!نقل قول:
سلام
هیچکدوم از سریال کی ها کار نمی کنه، لطفا یه تست کنید، پیغامی هم که میده رو می نویسم.
your installation cannot be activated because you have activated up to the limit of your multiple activitation key.consult your administrator for further help.
فایل های آفیس 2010 که چهار part که است را بعد از اکستراکت به شکل iso است چطور باید انها را نصب کرد
نرم افزار ما power iso است.:45:
سلام
فایل با پسوند ISO یک قایل ایمیج هست و شما میتونید به راحتی با استفاده از نرم افزارهای رایت مثل نرو اون را داخل سی دی رایت کرده و پس با اجرا کردن setup برنامه اون را نصب کنید .
موفق باشی :)
باسلام به همه ی اساتید محترم
من موقعی که می خوام یک متنی که توش عکس هم داره رو از اینترنت (صفحه ی html) به یکی از نرم افزار های آفیس کپی بکنم خیلی طول می کشه
و حدس می زنم دلیلش این باشه که آفیس می خواد عکس رو از سایت اصلی اش دوباره دانلود بکنه چون هنگامی که یک متن بدون عکس هست خیلی سریع کپی می کنه
سوال من اینه که چطور می تونم نرم افزار آفیس رو طوری تنظیم کنم که عکس رو از اونچه که توسط مرورگر ذخیره شده (یعنی جایی که ازش کپی می کنم) کپی کنه نه از طریق سایت اصلی اش؟:happy:
(البته اگر به اینترنت متصل نباشم از همون مرورگر کپی من کنه ولی چیکار کنم که در حالت آنلاین هم از همون مرورگر کپی بکنه؟):blush:
باتشکر فراوان:11:
با سلام به بچه های گل p30
بچه ها من یه مدتی هستش که با آفیس مشگل دارم یه زمانی که می نوشت آفیس شما اورجینال نیست و فرمول نویسی نمی تونستم بکنم کلآ الان آفیس رو نمی تونم آنیستال کنم و دوباره بریزم و تا وسط خط آنیستال پر میشه و دیگه جلو نمیره حتی Repair هم نمیتونم بکنم می تونید راهنماییم کنید؟
من آفیس 2007 رو کامپیوترم نصب بود بعد یه دفعه قاطی کرد هیچی رو باز نمیکنه خواستم پاکش کنم دوباره نصب کنم نشد.بزور پاکش کردم اما حالا که میخوام دوباره نصبش کنم این پیغامو میده :
کد:http://www.mediafire.com/?vjzunwodggy
دوست عزیزنقل قول:
شما این ارور رو کی دریافت میکنی یعنی کدوم مرحله از نصبه
یه تصویر هم از برنامه های نصی شده در کنترل پنلت بذار
اینقدر هم عجول نباش:27:
سلامنقل قول:
به نظر مياد نسخه اي که شما نصب کرديد يا درست نصب نشده يا از نسخه هاي آزمايشي آفيس بوده
با نرم افزارهايي که برنامه ها رو از سيستم حذف ميکنن اونو پاک کنيد و دوباره از روي يه سي دي سالم و نسخه کامل ، اونو نصب کنيد
می تونید راهنمایی کنید از چه برنامه ایی استفاده کنم؟چون از Add/remove خود پی سی نمی تونم آنیستال کنم وسط آنیستال دیگه جلو نمیرهنقل قول:
ممنونم ازت
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
اگر کسی بتونه یه راهنمایی کنه ازش ممنون می شم
البته با اپن آفیس درست می شه ولی چه فایده البته بگم قبلا با آفیس 2010 درست ذخیره شده ولی از اونجایی که این آفیس بعد از مدتی ویندوز رو خراب می کنه(نمی زاره ویندوز خاموش شه) مجبور شدم برگردم به آفیس 2007 که با این مشکل روبرو شدم ولی وقتی از داخل اوبونتو می رم سراغشون همشون درست هستن . خدا خیرتون بده
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
این هم آدرس تصویر اگر باز نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/37261/1268161647.jpg
مدتی است که وقتی که نرم افزرهای آفیس را باز می کنم این پیغام را میده مربوط به چیست در ضمن هم ویستا و هم آفیس 2007 قانونی است
قانونی نیست که این پیغام رو میده. اگر آفیستون قانونی بود که این پیغام رو نمیداد.
فایل زیر رو دانلود و اجرا کن ببین درست میشه. با ادمین باید اجراش کنی نه یوزر.
کد:http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml
تا حالا که مشکلی نداشت هم ویندوز قانونی است هم آفیس ؟؟؟؟ اگه اینو بریزم واسه قانونی بودنش که مشکلی پیش نمی اید تازه من آپدیت هاش و انجام میدمنقل قول:
نقل قول:
من دقیقا این بسته را در تاریخ 22/01/88 خریدم نمی تونه که اینها یکساله باشه آخه تا آهر سال بیش ار 8 روز نمانده و این هم مدت 8 روز مانده را نشان می ده
نقل قول:
دوست عزیز شما میتونی ویندوز و آفیس رو از طریق زیر چک کنی
این ایراد شما مال اینه که ویندوز قانونیه ولی این دلیل نمیشه که آفیس هم قانونی باشه.
[HTML]http://www.microsoft.com/genuine[/HTML]
پیغامی که به شما نشون میده ربطی به قانونی بودن و یا نبودن ویندوز نداره. این پیغام فقط به خود برنامه آفیس مربوط میشه.نقل قول:
تا اونجایی که من متوجه شدم سیستم شما لپ تاپ هست. معمولا روی لپ تاپ ها بسته های آفیسی که نصب شده تا 1 سال کار میکنند. اما بعضی برندها نسخه های کامل آفیس را بدون محدودیت نصب میکنند تا کاربران استفاده کنند.
اون فایلی که من قرار دادم به درد کسانی میخوره که از نسخه های کرک شده آفیس استفاده میکنند و با آپدیت برنامه آفیس از طریق ویندوز کرک آفیس و یا سریال غیر قانونی آفیس تشخیص داده میشه و از کار میوفته. با اجرا کردن Remove WGA اون آپدیتی رو که مربوط به تشخیص دادن کرک ها و سریال های غیر قانونی است پاک میشه و کاری به کرک و یا آفیس نداره.
اما مشکل شما اگر مربوط به محدودیت زمانی استفاده از آفیس باشه حتی با اجرا کردن این فایل هم مشکلتون حل نمیشه. چون سریالی که برای اکتیو کردن آفیس بکار برده شده بوده به مدت 1 سال بوده و بعد از 1 سال اتوماتیک از کار میوفته. اما باز هم اجرا کردن Remove WGA بد نیست و بهتره اجراش بکنید چون اون آپدیت مایکروسافت هیچ نفعی برای سیستم نداره و بهتره پاک بشه.
برای دوباره اکتیو کردن آفیستون هم میتونید از کرک ها یا سریال های دیگه استفاده کنید. جهت اکتیو کردن هم به این شیوه عمل کنید.
مسیر های زیر بعد از پاک کردن WGA در آفیس دنبال کنید.
بعد روی اکتیو کلیک کنید و توسط یکی از سریال های زیر برنامه را دوباره اکتیو کنید.
سریال های جهت کپی پیست نشدن در جاهای مختلف به پیغام خصوصی فرستاده شد. :31:
این پیغام را میده ولی نمی دونم چی میگهنقل قول:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
نقل قول:
من خودم جداگانه این تهیه اش کردم از سایت ایفه 32 تومن هم دادم درسته لبتاپه ولیگفتم بسته افیس را جداگانه خریدم
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
نقل قول:
درسته سیستم لپتاپ ولی افیس را جداگانه خریدم روی لپتاپ نبوده از سایت ایفه 32 تومن خریدم
نقل قول:
این ارور را هم در اینجا میده
32 تومن پول دادی :31:نقل قول:
بسته نرم افزار آفیس را اگر بصورت قانونی بخرید قیمتی مابین 150 هزار تا 300 هزار تومن داره. این اختلاف قیمت هم بستگی به نوع بسته ای که میخرید فرق میکنه.
اون چیزی که شما خریداری کردی یک نسخه غیر قانونی و کرک شده از آفیس بوده. پست های قبلی رو انجام بده حل میشه.
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
Remove WGA :46:نقل قول:
نقل قول:
یعنی 32 تومن پول کمی است تو ایران کسی 300 واسه افیس نمی ده مگه شرکتهای بزرگ من توی یه شرکت خصوصی کوچک کار می کنم تقریبا کل کار حساب هاشم با منه اگه این افیس کار نکنه مشکل میشه برام و نمی خوام از افیسهای غیر قانونی استفاده کنم هم بخاطر ویندوزم که احتمال می دم افیس کرک اون را هم غیر قانونی می کنه هم اینکه این افیسها خیلی مشکل دارند راستش البته از نظر بنده حقیر
در ضمن ممکنه افیسی که من خریدم یکساله باشه چون بعد از این 8 روز باقیمانده تقریبا یکساله که نصبش کردم
دوست عزیز 32 تومن پولی کمی نیست و کسی هم نمیتونه منکر این مسئله بشه. اما برای خریدن یک نسخه قانونی از نرم افزار های مایکروسافت پول خیلی کمی هست. فقط هزینه پست یک سی دی حدود 30 تا 40 هزار تومن ایران میشه.نقل قول:
یک نگاه به قیمت های فروش نسخه های آفیس بنداز.
Microsoft Office Ultimate قیمتی مابین 539 دلار تا 679 دلار داره. یک حساب سر انگشتی هم که بکنید میرسید به قیمتی مابین 500 تا 700 هزار تومن. این قیمت ها همه نرخ هایی هستند که خود مایکروسافت برای فروشش در کل دنیا تعیین کرده و هیچ شرکت و سازمانی نمیتونه بدون داشتن مجوز از این قیمت ها کمتر بفروشه. استثناهایی مانند روز عید و فرا رسیدن کریسمس وجود داره و گاهی بعضی فروشگاههای بزرگ چند درصد حدود 10 تا 20 درصد تخفیف میدند اما با این تخفیف هم هیچوقت به قیمت پرداختی شما یعنی 32 تومن نزدیک نمیشه.
منبع
همانطور که گفتم نسخه ای که شما خریدید یک نسخه ی کاملا غیر قانونی بوده و هست و به همین دلیله که مایکروسافت هم نسخه ی شما رو تشخیص داده و بهتون خبر داده که به دلیل غیر قانونی بودن این نسخه تا 8 روز دیگه باید به فکر چاره ای باشید.کد:http://office.microsoft.com/en-us/products/FX101754511033.aspx
در ضمن بله نسخه های 1 ساله از آفیس هم وجود دارند اما حق فروش این نسخه ها را هیچ شرکت و سازمانی نداره و اگر بفروش بره غیر قانونی هست. این نسخه ها فقط بر روی لپ تاپ های بعضی برندها از روز اول نصب شده اند و تا مدت 1 سال کار خواهند کرد. اما لایسنس این نسخه ها را حتی خود این برندها هم نمیتونند در معرض فروش قرار بدند.
موفق باشید.
جناب انتظار ریحانی عزیز
به نظر من شما از این ک-ر-ک-ی که من استفاده میکنم استفاده کنید و مشکلات کاملا حل میشه ولی تا چه زمانی خدا داند دیگه:5:
[HTML]http://rapidshare.com/files/363091011/MS_Gen_Adv_Val_v3-pass-12345678.zip.html[/HTML]
سلام
میخواستم یه روش بهم بگید که با اون بتونم با فشار دادن کلیدی خاص عمل خاصی انجام بشه ..... مثلا با زدن space در محیط power piont بتونم save as انجام بدم .....با تشکر
CTRL+F12 قسمت باز کردن یک فایل رو برت باز میکنه.نقل قول:
F12 قسمت Save as رو باز میکنه.
بیشتر از 100 تا دستور دیگه در لینک زیر.
کد:http://www.keyxl.com/aaa367b/5/Microsoft-Word-keyboard-shortcuts.htm
امروز زنگ زدم شرکت گفتند شماره سریال را برامون ایمیل کن چک کنیم ببینیم مشکل از کجاست و گفتند تا فردا صبر کن ببینیم این یه روزه را هم صبر کنیم ببینیم چی میشه اگه نشد که دیگه هیچنقل قول:
مشکل من چیز دیگه است...... کلید f12 من خرابه ..... امکان عوض کردن این کلید های میانبر هست؟
سلام من هنگام کپی کردن فایل از صفحه اینترنت با مشکل مواجه میشم
یعنی به جای فونت فارسی اشکال مخطلف رو صفحه دیده میشه
چندین فونت فارسی هم کپی کردم
ولی مشکل حل نشد
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
یاد آوری میکنم ویندوز 7 و آفیس 2007 دارم
سلام
دوستان من نرم افزار آفیس 2010 رو توی یک سایت پیدا کردم ولی اونجا دو نسخه 32 بیت و 64 بیت وجود داره من نمیدونم باید کدوم رو دانلود کنم :41:
اصلا فرق این دو نسخه چیه؟ :13:
نسخه 64 بيتي براي ويندوزهاي 64 بيتي هست، و 32 بيتي براي ويندوزهاي 32 بيتي
فرق 64 با 32 هم در اين هست كه عملكرد سيستم در 64 بيتي بهتره و در 32 بيتي معمولي تر هست
به احتمال زياد ويندوز شما نيز 32 بيتي هست، پس نسخه ي 32 بيتي رو نصب كنيد
موفق باشيد.
دوستان من آخرین نسخه 2010
rtm
32 بیتی را از سایت پی سی دی دانلود کردم حالا میخوام نصبش کنم میگه اولش فقط یکی از محصولات را میتونم نصب کنم؟ چرا
یعنی یا ورد یا اکسل ؟
قبلا نسخح بتا را نصب کردم همش راحت نصب شد
من که نفهمیدم باید کدوم نسخه رو دانلود کنم
از کجا باید بفهمم که ویندوزم 32 بیتی هست یا 64 بیتی
32نقل قول:
من که نفهمیدم باید کدوم نسخه رو دانلود کنم
از کجا باید بفهمم که ویندوزم 32 بیتی هست یا 64 بیتی
بیتی را دانلود کن
64 بیتی نیست ویندوزتون مطمئن باشید
برای فهمیدن اینکه ویندوز 32 بیتی دارین یا 64 بیتی.روی دسکتاپ کلیک راست کن و در زبانه setting قسمت color quality ببین 64 بیتی داره یا حداکثر 32 بیتیه؟ عموما 32بیتی حداکثرشه. موفق باشی
سلام
بنده آفیس 2007 نصب کردم،اما در کنارش می خوام که آفیس 2003 هم داشته باشم،تا در موقع نیاز به مشکل برنخورم.چطور میتونم هر دو تا رو با هم داشته باشم؟؟
ممنون