[quote=farnaz_bahall;3087976]چه طور این کار رو بکنم؟ منظورم اینه که فونتهایی که فارسی هم ساپورت می کنند رو از کجا پیدا کنم؟
ok به ترتیب این 3 تا رو فقط نصب کن:Mobidiv WM6.1 install FIX.cab >arabic1.CAB >arabic2.CABنقل قول:
موفق باشی خبرشو بده:20:
Printable View
[quote=farnaz_bahall;3087976]چه طور این کار رو بکنم؟ منظورم اینه که فونتهایی که فارسی هم ساپورت می کنند رو از کجا پیدا کنم؟
ok به ترتیب این 3 تا رو فقط نصب کن:Mobidiv WM6.1 install FIX.cab >arabic1.CAB >arabic2.CABنقل قول:
موفق باشی خبرشو بده:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم لینک ظاهرا اخرین rom secanyکه توسط paul برای xp اماده شده
احتمالا این برنامه ها با ویستا مشکل دارند یا نه؟؟؟
اونی که 3 تاس اصلا فقط واسه vista هستش و بعدی توسط paul واسه xp از روی اون تبدیل شدهنقل قول:
بچه ها برای این گوشی کیف باید جدا بخریم یا تو جعبش هست؟
به امید خدا فردا میخوام بخرم...
بعد اینکه توی پک گوشی مموری کارت هم هست؟
ممنون...
تو پکش یه 1 گیگ رم هست.........معمولا کیف دارن با خودشون و سر هندزفری رو هم میزارن چندتا............
توی پک گوشی من که نه مموری کارت بود نه کیف. ویدیو هایی که از Unboxing این گوشی هم دیدم این موارد توش موجود نبود.نقل قول:
[quote=RealRed;3088913]این برنامه که جواب نداد. حروف از چپ به راست و جدا از همه. مثل این: ر ب ت ک ا که مثلا قراره اکتبر باشه!نقل قول:
بعد هم که اومدم پاکش کنم کل گوشی الان قاطی کرده هیچ نوشته ای دیده نمیشه فقط آیکونا. اما عملگرا کار می کنن. الان چی کارش کنم؟
[quote=farnaz_bahall;3094265]نقل قول:
خبری نشد ازت فک کردم موفق شدی ! واقعا متاسف شدم . من دیشب روی یه گوشی wm5 نصب کردم به همون ترتیب کار نکرد ولی به راحتی حذف سد ! ساید اول فایل اصلیو حذف کردی که بقیه نمیشه 3 تا فایل باش باشن اگه نیستن دوباره نصب کن بعد به ترتیب uninstall کن در ضمن اگه از computer بری و unistal کنی )remove بهتره . الانم سعی کن اول از تو computeret قسمت برنامه active sync امتحان کنی
بعد که uninstall شد هر سه قسمتش برو تو setting>system>regional setting و ببین english باشه حتما بعد برو تو program و نگا کن چیزی ارش نمونده باشه و همچنین setting>input keboard بازم باید keyboard انتخاب شده باشه
قیمت این گوشی با گارانتی اصلی 730 تومن ...
گوشی در اصل نه کیف داره نه memory اضافه ولی بعضی شرکتا بعنوان gift روش میدن :محتویات اصلی فقط شامل: hands free*1,power *1, stylus*1
[quote=RealRed;3094336]من که یه بار گفته بودم از این برنامه ها تست نمی کنم اول یکی تست کنه بعد...ولی باز اغفال شدم.:41:نقل قول:
قبل از این که این پست شما رو ببینم یه سری Hard Reset کردم. و همه چی با هم حل شد!:13:
اگه فقط یه جوری باشه که فونت فارسی رو نمایش بده خوبه. چون من یه برنامه پیدا کردم که صفحه کلید فارسیه. خوب هم عمل می کنه. اما مشکل عدم نمایش فونت فارسی رو حل نمی کنه.
عزیز دل نخری 730 ها!!!!!نقل قول:
مایکروتل میده 715.
من امشب خریدم... :27:
سلام به همه دوستان.
خب بالاخره من هم به امنیا دارها پیوستم.
اگه بخوام تو یه کلمه وصفش کنم باید بگم "بی نظیر..."
اول میخوام در مورد یه سری چیزایی که تا اینجا دیدم از این گوشی بگم:
1-LCD: کیفیت ال سی دی بی نظیره. دو نوع تنظیم برای قدرت نور داره:
1-اتوماتیک (که به وسیله ی سنسور نور خودش نور LCD رو تنظیم میکنه)
2-دستی. حالت دستی اگه برایتنس رو تا آخر ببرید بالا میفهمید چه کیفیت اعجاب انگیزی داره این ال سی دی.
فقط میمونه که زیر آفتاب امتحانش کنم که اون رو هم تس میکنم ایشالا میگم.
2-Interface:
اینترفیس این گوشی در نگاه اول بسیار زیبا به نظر میاد.
در حالی که خیلی ها تم اصلی گوشی رو قبول ندارن ولی من خیلی ازش خوشم اومد.
وال پیپر ها هم که فقط با لمس یک دکمه عوض میشن. کلا خیلی کار کردن با این اینترفیس راحته و مطمئنا مشکلی نخواهید داشت از کار کردن باهاش.
مخصوصا اون نوار کناری که باز و بسته میشه خیلی جالبه و اینکه با انگشت یک آیتم رو میکشی و میاری وسط صفحه !!!
3_Touch Player:
شاید شما هم از پست های من تو تاپیک های مختلف فهمیده باشید که بدجوری خوره ی موزیک هستم.
همین الان تا رسیدم خونه حدود 4 گیگابایت آهنگ روش ریختم !!!!!!!
برخلاف اون چیزی که انتظار داشتم تاچ پلیر گوشی ماورای تصورات هست! بسیار ساده و درعین حال بسیار قدرتمند...
من گوشی قبلیم 5700 بود. اما یه گوشی از نوکیا که کار اصلیش موزیک هست مثل 5700 حتی به گرد پای امنیا که کار اصلیش موزیک نیست هم نمیرسه.
نه تو بلندی صدا و نه تو کیفیت.
من خدا وکیلی فکر میکردم یه پلیر معمولی باشه که فقط برای رفع حاجته!!! اما بد اشتباه میکردم...
کیفیت بالایی داره پخش این گوشی و هدفون هاش هم اصلا گوش رو اذیت نمیکنه.
حالا شما فکرشو بکنید اگه تو این گوشی از DNSe استفاده میشد دشگه چی میشد !!!!!!!!!
البته هدفون رو بخواید داخل گوش کنید باید قلقش دستتون بیاد.
من بعد از چند بار امتحان قلقش دستم اومد. نحوه ی فرو رفتن هدفون در گوش شما هم توی بلندی و کیفیت صدا تاثیر داره.
اما با وجود اینکه اکولایزر نداره ولی یه سری Preset روی گوشی هست که خب قابل قبول هستن و من روی Bass گذاشتم.
البته مدیا پلیر هم هست که خب پیشرفته تر و با امکانات تر از تاچ پلیر هست.
4- سرعت گوشی:
سرعت گوشی بسیار بالاست و مطمئن باشید هیچ مشکلی باهاش ندارید.
فقط یه سوال داشتم.
از کجا میتونم بفهمم فریم ور من الان کدوم ورژن هست؟
5- Windows Mobile OS:
همه به این اذعان دارن که ویندوز موبایل بهترین سیستم عامل برای موبایل هست.
ماشالا این سیستم عامل اینقدر جزییات داره و ما هم اینقدر مبتدی هستیم که تا چند وقت باید با گوشی کار کنیم تا نحوه ی کار باهاش دستمون بیاد.
به طور کلی سیستم عامل بسیار عالی هست برای بیزنس.
6- Video Playback:
همونطور که تو همه ریویو ها اومده پخش ویدیو این گوشی عالی هست. من هم با یک کلیپ این رو تجربه کردم.
مخصوصا با اون ال سی دی بزرگ...
بزرگترین مزیتش هم اینه که اکثر فرمت ها رو چخش میکنه و شما مجبور نیستید تمام فایل هاتون رو به یه فرمت کانورت کنید...
اما وسایل موجود در جعبه ی فروش:
1- گوشی SAMSUNG I900 Omnia
2- شارژر
3- کابل USB
4- هدفون و تبدیل 3.5 میلیمتری
5- CD برنامه های گوشی که هنوز نذاشتم ببینم چیه.
6- قلم برای گوشی
البته بسته بندی که الان تو ایران هست با اون بسته بندی که عکسش توی GSM Arena هست خیلی فرق داره و این جعبه ها کوچک تر از اونها هستن.
در ضمن مایکروتل فقط 16 گیگ داره با قیمت 715...
خب اینها مسایلی بودن که با حدود 2 ساعت کار کردن با گوشی دستم اومد.
هر سوالی داشتید در خدمت هستم و اگه بتونم حتما جواب میدم... :11:
سلامنقل قول:
خب ورود شما رو به جمع امنیا داران خوش آمد میگم.
ورژن گوشی از این جا قابل رویته:
main menu-settings-system-version
راستی گوشی های مایکروتل از فارسی پشتیبانی می کنند؟
مازیار جان دستت درد نکنه بالاخره یک نفر پیدا شد که به سوالات ما جواب بده
انشاالله خودم به زودی میخرم ولی 8گیگش و آخرین قیمتی هم که دارم 650 تومنه و فقط مونده یک نفر چیدا بشه این کا850 از ما بخره
مازیار مبارکه
ایشالا چرخش برات بچرخه
فارسیش ردیفه یا نه؟اس ام اس و وب
وای فایش رو هم یه تستی بکن ببین مشکلی نداره
ممنون از همه ی شما دوستان.
خب راستش فارسی ساز نداره و از خود فروشنده پرسیدم گفت که فارسی ساز هنوز براش نداریم و کلا نیومده...
تنظیمات اینترنت هم خود فروشنده نتونست برام انجام بده منم هنوز وقت نکردم اینترنت رو تنظیم کنم.
یه مشکلی که دارم اس ام اس نمیتونم بفرستم.
یعنی میزنه Sending بعد چند ثانیه مینویسه not sent.
نمیدونم مشکل از کجاست.
شاید از مرکز پیام باشه.
از کجا میتونم مرکز پیام رو عوض کنم؟
setting>pkone>message>get settingنقل قول:
setting>personal>phone>servisces>voice...&message> get settingنقل قول:
setting>personal>phone>servisces>voice...&message> get setting
مازیار جان مبارک باشه عزیز .
گوشی عالی گیرت اومد و انشاالله عالی هم واست کار کنه
مخلصیم .
نه فایده نداشت.
من فکر میکنم این sms ها رو به عنوان e-mail میخواد بفرسته که فیلد میشه.
چون توی منو نوشته Message (E-Mail)
ولی تو عکس هایی که از منوی امنیا دیده بودم فقط نوشته بود Message Box...
راستی ورژن گوشی من الان i900JVHI2 هست.
آپدیت لازم داره؟
نه فعلا UPDATE نمیخواد ، تمام گوشیهای wm یه message داره یه email باید بری تو message و new بزنی میتونی از قسمت main menu برینقل قول:
ممنون امیر عزیز.
اس ام اس هم درست شد !!! ممنون Real Red جان.
یه چیزی که بدجوری تو این گوشی قابل توجهه کیفیت ساخت اون هست.
گوشی بسیار مستحکم هست و با اینکه کم دکمه داره ولی همون دکمه ها هم سرجاشون سفت سفت وایستادن و اصلا یه ذره هم لق نمیزنن (برخلاف برندهای دیگه)
همچنین تاچ اسکرین این گوشی بسیار حساسیتش بالاست و با یه اشاره ی کوچیک عمل میکنه.
البته بعضی آیکون ها چون کوچیک هستن نمیشه راحت با اولین لمس اونها رو کلیک کرد.
موسش هم بسیار کاربردی هست. دو نوع حالت برای استفاده از موس وجود داره:
یکی که مثل موس کامپیوتر هست که روی صفحه یه Pointer میاد و نوع دوم مثل جوی استیک هست که میتونید به عنوان جوی استیک ازش استفاده کنید.
اما کیفیت ال سی دی زیر نور مستقیم آفتاب قابل خوندن نیست.
اما با تنظیم دستی برایتنس و بالا بردن اون تا آخرین درجه شاید بتونید نصفه و نیمه کارتون رو راه بندازید.
ولی اگه زیر سایه باشید و آفتاب مستقیم روی گوشی نیفته میشه تقریبا صفحه رو خوند.
همونطور که میدونید 3 نوع Home Screen تو امنیا وجود داره که حتما عکس هاش رو دیدید.
حالا این 3 تا عکس رو هم من میذارم از این 3تا Home Screen.
البته میتونید به صورت دستی هم آیکون به صفحه اضافه و کم کنید و به اصطلاح Personalize کنید.
حالا بریم سر اسپیکر و صدای گوشی:
با این که این گوشی اسپیکر جدا نداره و از همون Ear Piece به عنوان اسپیکر استفاده میکنه (شبیه E250) ولی صدای زنگ گوشی بسیار بالاست. به طوریکه از N78 داداشم که دو تا اسپیکر داره اگه صدای زنگش بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
البته تو تاچ پلیر صدای اسپیکر گوشی یه ذره کم هست و به درد کنسرت راه انداختن سر کوچه نمی خوره !!!!!!! :دی
سرعت اتو روتیت هم بسیار بالاست. به طوری که الان من حساسیت رو رو نصفه گذاشتم ولی تا یه ذره کج میشه سریع روتیت میکنه !!!
اون قابلیت که وقتی گوشی زنگ میخوره برعکس کنید سایلنت میشه هم بسیار جالبه.
اما در مورد دوربین من هنوز نتونستم عکس درست و حسابی باهاش بگیرم.
البته من این گوشی رو برای دوربین نگرفتم. اما هنوز تنظیماتش دستم نیومده.
تشخیص صورت و لبخند این دوربین هم بسیار دقیق هست...
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد. این هم عکس های Home Screen:
مرسی مازیار عزیز .
اگر بخوای به کیفیت ساخت گوشی ، صدا ، صفحه نمایش و .... واسه هر کدوم جدا از 10 نمره بدی چند میدی به هر بخش ؟ اگر اینطور به قسمتهای ریویو بسیار زیبات اضافه کنی عالی تر میشه .
مخلصیم .
مازیار جون عالی بود فقط در رابطه با wi fi این گوشی توضیح بده
و ضمنا شارژ چطور نگه میداره؟؟
مازیار جان دستت درست فقط بگو از نظر تاچ بهت حال میده؟؟
منظورم اینه که صفحه اش شیشه ای هست یا اینکه مثل ایفون یک چیز شبیه نایلون داره؟؟؟
من که مال ایفون خیلی بیشتر بهم حال میده............
قربان همگی... ممنون.
به هر حال وظیفم هست که واسه دوستانی که شاید یه ذره در مورد این گوشی شک داشته باشن توضیح بدم تا امثال فرهوده و غیره نیان الکی گوشی رو خراب کنن...
1- اول جواب امیر عزیز: :11:
کیفیت ساخت به نظرم فوق العادست !!!
الان 2 هفته ای میشه داداشم N78 خریده. در باتریش که لق میزنه. کلیدهاش هم سر جاشون بالا پایین میرن و تازه از بین کلیدها هم نور میزنه بیرون !!! تازه اگه ریویو N96 جی اس ام آرنا رو بخونید در مورد اون هم نوشته کیفیت ساخت خوبی نداره.
من به کیفیت ساخت 10 از 10 میدم.
در مورد صدا اول اسپیکر:
کیفیتش خیلی خوبه و 9.5 بهش میدم. اما میمونه بلندیش. بلندی صدای اسپیکر همونطور که گفتم وقتی بهتون زنگ میزنن خیلی خیلی بلنده ولی اگه بخواین موزیک پخش کنین صداش یه خورده کمه.
کلا با ترکیب این دو تا به بلندی اسپیکر 8.5 از 10 میدم...
اما صدای هدفون ها:
کیفیت بسیار بالایی داره. من تا الان 3 مدل هدفون سری N نوکیا و 6500slide رو بهش زدم هیچ کدوم مثل هدفون خودش نمیشه...
کیفیت هدفون 10 از 10 و بلندی صدای هدفون 9 از 10...
اما LCD: به کیفیت LCD 8.5 میدم. درسته که غیر از نور آفتاب تو بقیه جاها فوق العادست اما بالاخره همون هم یه عیب کوچولو هست.
اگه زیر آفتاب هم خوانا بود بدون شک 10 میدادم.
اما دوربین: کیفیت عکس ها نسبتا خوب هست و میشه نمره ی قبولی بهش داد.
اما هنوز با دوربینش فیلم نگرفتم. حتما اون رو هم تست میکنم و میگم.
اما دقت کنید که این گوشی نه موزیک فون هست و نه کمرافون اما همه ی این قابلیت ها رو یه جا داره اون هم در حد عالی !!!
در مورد تاچ هم بهش 10 از 10 میدم. بسیار حس خوبی داره لمس کردن صفحه ی این گوشی...
پخش ویدیو هم که دیگه معلومه !!! :دی 10 از 10...
2- آقا سعید گل: :11:
راستش به Wi-Fi دسترسی ندارم فعلا ولی مسلما وقتی تمام چیزهاش قابل قبوله اون هم در حد عالی باید باشه.
مثلا کار اصلی این گوشی بیزنس هست ولی میبینیم که موزیک پلیر خوب و دوربین عالی داره.
پس Wi-Fi که دیگه مربوط به همون بیزنس میشه یعنی وظیفه ی اصلی امنیا باید چیز توپی باشه.
در مورد شارژ: من دیشب تا ساعت 11 شب گذاشتمش تو شارژ تا پر پر شد.
بعدش زدم به USB وحدود 1 ساعت و نیم در حالت اتصال به کامپیوتر بود (در این حالت LCD روشن میمونه ولی نورش کم میشه)
بعد از USB حدود 1 ساعت آهنگ گوش دادم و همزمان با آهنگ گوش دادن Solitair بازی می کردم. یعنی تو کل اون 1 ساعت LCD روشن بود با حداکثر قدرت.
و امروز از صبح تا شب اگه واقعا اغراق نکنم یه سره دستم بود !!!!!!!!!!!!
حدود 30 تا اس ام اس دادم. 2 ساعت آهنگ گوش دادم (باز هم همراه بازی!!! :دی یه حالی میده که نگو :31:)
و حدود چند دقیقه هم مکالمه داشتم و از دوربین هم استفاده کردم (5-6 تا عکس)
تا ساعت 10 شب امشب هنوز بیش یک سوم از شارژش باقی بود. اما تا شارژ به یک سوم میرسه کم کم اخطار ها رو شروع میکنه که خیلی جالبه. کلا این پنجره یاخطارش بسیار باحاله !!! :31:
کلا با یه استفاده ی معمولی تا 3 روز میکشه...
3- سلیم عزیز: :11:
سلیم جان من با آیفون کار نکردم ولی LCD این گوشی شیشه نیست. یه جنس خیلی خیلی نرمی داره که فکر کنم همونی باشه که شما میگی.
وقتی LCD رو فشار میدی حدود چند میلیمتر میره تو و میاد بیرون.
در ضمن حساسیتش هم بالاست. با اشاره ی کوچیک هم کار میکنه و کلا به من حال میده.
در ضمن شما نمایندگش مایکروتل که بری از هرگوشی یه نمونه گذاشته که ببینی چه جوریه. البته گوشی ها خاموشه و فقط برای اینه که اندازه اش دستت بیاد.
یه نکته ی جالب هم اینه که اون نیم ساعتی که تو مایکروتل بودم تا برام ردیف کنه گوشی رو بیشتر از 10 نفر اومدن و امنیا قیمت کردن.
بعضی ها هم بین F480 و امنیا تردید داشتن. چون خیلی شکل همن و اینترفیسشون هم یکیه ....
دیگه فکر میکنم تردید در خریدن این گوشی نداشته باشن دوستان .
مازیار جان مرسی از ریویوهای عالیت .
فقط چندتا عکس از گوشیت هم بذار :دی
مخلصیم .
ممنون مازیار جان عالی بود
یک سوال دیگه و اونم اینکه بازی کردن با امنیا چطوره و تو خود گوشی بازی هست یا نه؟؟؟
با موسش میشه بازی کرد؟؟؟
خواهش میکنم.
بله بازی هست و بازی کردن باهاش هم خیلی راحته.
دو تا بازی داره:
اولیش که همون Solitaire خودمونه که تو ویندوز هم هست. (ورق بازی)
دومیش هم یه بازیه به اسم Bubble Breaker که از بین حدود 100 تا گوی مختلف اون هایی که همرنگ و کنار هم هستن رو حذف کنی تا پایانش اگه تونستی همه رو حذف کنی برنده ای !!!
امیر جان چشم عکس حتما میزارم. چند دقیقه بعد تا آپلود کنم طول میکشه...
1- مقایسه LCD با 6500 اسلاید.
البته چون فلاش دوربین تو صفحه ی امنیا خورد یه ذره نورش کم افتاده:
2- محتویات بسته بندی. (کابل یو اس بی چون به کامپیوتر بود دیگه در نیاوردم. به اینها اضافه اش کنید...)
3- منوی تاچ ویز:
4- ال سی دی در حالت لندسکیپ:
5-: منوی اصلی:
آقا مازیار شما با Gps هم کار کردی؟ چطور بود؟ توی ایران میشه خوب ازش استفاده کرد؟
سلام
برچسب lcd واسه این گوشی اومده؟ من مال iphone رو گرفتم قیچی کردم چسبوندم خیلی جالب نیست؟
متاسفانه برای استفاده از Google Map باید به اینترنت متصل باشید که من هنوز نتونستم GPRS رو تنظیم کنم.
دوستانی که امنیا دارن:
من از توی setting> connection> gprs authentication که میرم وقتی دکمه ی ادیت رو میزنم هیچ صفحه ی جدیدی برام باز نمیکنه و نمیتونم اینترنت رو تنظیم کنم.
کسی بلده ؟
نمی دونم امده یا نه ولی این رو میگم چون تست کردم..............نقل قول:
بهترین بر چسب ال سی دی باری psp هست درسته بزرگه ولی میشه برشش داد.........بسیا خوب هست......
اگه درست نصبش کنی دیگه علامتی از برچسب نیست........من برا اولین بار که تو psp دوستم دیدم اصلا نفهمیدم و برا خودم هم خریدم...........
برا موبایل دوستم هم وصل کردم.............به p2 هم یک زمانی وصلش کردم ولی وقتی دادم به داداشم اون انقدر بر رفت تا چسبش خراب شد.........
راستی مازیار جان دستت درد نکنه..........
خط اول رو خوب امدی............
برچسب مخصوص هست .از gprs authentication استفاده نكن نحوه تنظيمات دستي تو سايت irancell هست .در مورد gps نقشه جديد garmin تهران و data تهران ونقشه مشهد و اصفهانو داره فقط phone موقع استفاده از gps باس روشن باشه
آقا مازیار شما 16 گیگ رو داری یا 8 گیگ رو؟
در ضمن دوستان 8 گیگ و 16 گیگ این مدل به غیر از حافظه هیچ فرق دیگه ای با هم ندارن؟مثلا توی کارتن 16 گیگ چیزی اضافه نیست؟