یک آنتی اسپایور خوب و با کیفیت که با Norton 2009 Internet Secourity هماهنگ باشد را معرفی کنید.
یک آنتی اسپایور خوب و با کیفیت که با Norton 2009 Internet Secourity هماهنگ باشد را معرفی کنید.
يكي از بهترينها در زمينه تروجانها و اسپاي ويرها و ...
داراي رنكينگ خياي بالائي نيز ميباشد
اينهم سايتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اساتید درخواست دارم به بنده شش آنتی اسپای برتر را معرفی کنند (به قدری اینجا آنتی اسپای موجود است که آدم توی انتخابشونگیر میکند):41:
من اینتر نت دیال دارم
اگر بشود از آبدیت آنتی بک آپ بگیرم عالی میشه
Free بودن یا نبودن برام مهم نیست
درضمن سایتی وجود دارد که آنتی اسپای ها را بررسی کند مثل VB که آنتی ویروسهارا بررسی میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تستهاي تخصصي انجام شده بر روي آنتي اسپيورها به اندازه آنتي ويروسها و حتي فايروالها نميباشه.2 پست زير را مطالعه نماييد تا بر اساس تستهاي انجام شده راحت تر تصميم بگيريد:نقل قول:
وکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1470910&postcount=31
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2716661&postcount=47
اذ زقتی که گزاشتید ممنونم:10:
این آزمایشات یک مقدار قدمی هستند در ضمن تعداد کمی در این آزمایشات شرکت دارند و۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
حال اگر شما ما را راهنمای بکنید بسیار ممنون هستم
من اینتر نت دیال دارم
اگر بشود از آبدیت آنتی بک آپ بگیرم عالی میشه
Free بودن یا نبودن برام مهم نیست (به نظر شما کدام بهتر Free یا ..)
2-3 آنتي اسپايور خوب و قدرتمند وجود داره كه توصيه من استفاده از اين آنتي اسپايورها بصورت غيرفعال در سيستم ميباشه تا منابع سيستم را زيادي اشغال نكنند.هفته اي يكبار آنها را آپديت كرده و سيستم خود را كامل اسكن نماييد.نقل قول:
در مورد نگهداري آپديتهاي اين آنتي اسپايورها اطلاعي ندارم:
1-Spyware Doctor
2-Malwarebytes' Anti-Malware
3-Super Antispyware
اولي پولي بوده ولي دومي و سومي هم نسخه رايگان دارند هم نسخه پولي كه توصيه من استفاده از نسخه رايگان مورد دوم و سوم ميباشه.
به نظر من بهترین انتی اسپایوار که قابلیت شناسایی انواع ملوارها رو داره و از دیتاباس بسیار قوی ای برخوردار است a-squared Free می باشد.
من خودم رو 300 تاملوار تست زدم حتی از اواست و اویرا و کاسپر و نود بیشتر شناخت چه برسه به spyware doctor و غیره.............
p30 vahid عزیز
طبق کفته خود سایتکد:www.emsisoft.com
a-squared Anti-Malware
The actions "Quarantine selected objects", "Delete selected objects", and "Save report" are available after every scan
این واقعا تاسف آور که یک نرم افزار توی این کلاس نتونه Clean را انجام بده.
به هر حال اگر امکان برای شما موجود می باشد a-squared Emergency USB Stick را یک تست بفرمایید که اگر در یک سیستم با سیستم عامل{مثلا} XP آپدیت کردیم در یک سیستم عامل{مثلا} Vista آیا میشود استفاده کرد.بدون این که دوباره آپدیت کنیم.
عزیزم اتفاقا عملیات پاک کردن و قرنطینه کردن چه در نسخه رایگان و چه در نسخه پولی اون به خوبی انجام میشه فقط نسخه رایگان فاقد گارد یا همون on access scanningمی باشد و فقط به درد اسکن سیستم می خوردنقل قول:
a-squared Emergency USB Stick یک انتی ملوار پرتابل است و روی اکثر سیستم عامل ها اعم از xp و vista
قابل اجراست حالا شما هرجا و روی هر سیستم عاملی که خواستین اپدیتش کنید و در هر جای دیگه و روی هر سیستم عامل دیگه ای که خواستین ازش استفاده کنید.
a-squared یکی از بهترین محصولات ضد مخرب دنیاست
این محصول از دو انجین بهره می برد : 1-انجین اختصاصی آنتی اسپایور آن 2- انجین آنتی ویروس آن که همان انجین Ikarus می باشد
نسخه رایگان بعنوان اسکنر کارایی دارد ( برای کاربرانی که از آنتی ویروس قوی استفاده میکنند این محصول مناسبه )
اما در نسخه پولی آن یعنی a-squared Anti-Malware از گاردی قوی در برابر مخرب ها سود می برید
این گارد با تکنولوژی HIPS بکار رفته در آن به مراتب قویتر میشود
از نکات جالب در مورد تکنولوژی HIPS آن این است که در صورت دادن پیغام در مورد یک پروسه
چنانچه شما آنلاین باشید یک آمار کلی از درصد اطمینان کاربران به آن و انتخاب گزینه ها شان در اختیار شما میگذارد
تنها ایراد نسخه پولی ، آپدیت نسبتا سنگین آن است
( البته من به تازگی از آن استفاده نکردم ، شاید در نسخه جدید این مورد رفع شده باشد )
من A-squared Free Version 4.0.0.46 Malware Signatures:2.781.569 & A-squared Portable Version 4.0.0.46 Malware Signatures:2.786.047 را تست کردم.
این دو نسخه قابلیت Anti-rootkits را ندارند.
A-squared Portable Version 4.0.0.46 Malware Signatures:2.786.047 این قابلیت را دارد که به گذینه راست کلیک موس اضافه بشود.و یک سرویس نیز به سرویس های سیستم عامل اضافه کرد.
من این دو نرم افزار را آپدیت نکردم.
نتیجه اسکن با A-squared Free Version 4.0.0.46 Malware Signatures:2.781.569
--------------
a-squared Free - Version 4.0
Last update: N/A
Scan settings:
Objects: Memory, Traces, Cookies, C:\
Scan archives: On
Heuristics: On
ADS Scan: On
Scan start: 3/27/2009 11:35:05 PM
Value: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{51131DA7-1D24-40E5-AE07-5E3750F5DE3C}\InprocServer32 --> ThreadingModel detected: Trace.Registry.Internet Cleanup 5.0!A2
Value: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{51131DA 7-1D24-40E5-AE07-5E3750F5DE3C}\InprocServer32 --> ThreadingModel detected: Trace.Registry.Internet Cleanup 5.0!A2
C:\Program Files\Utilities\7-Zip\7zS.sfx detected: Riskware.FraudTool.Win32.AntiSpyware.lo!A2
C:\Program Files\Utilities\7-Zip\7zS_442DialogEdit(Completely).sfx detected: Riskware.FraudTool.Win32.AntiSpyware.lo!A2
C:\Program Files\Utilities\7-Zip\7zS_442DialogEdit(ExtractBar).sfx detected: Riskware.FraudTool.Win32.AntiSpyware.lo!A2
Scanned
Files: 24944
Traces: 539064
Cookies: 2
Processes: 18
Found
Files: 3
Traces: 2
Cookies: 0
Processes: 0
Registry keys: 0
Scan end: 3/27/2009 11:44:51 PM
Scan time: 0:09:46
--------------
واقعا برام جالب بود که به 7-Zip گیر داد
خوب بعد با A-squared Portable Version 4.0.0.46 Malware Signatures:2.786.047 اسکن کردم
--------------
a-squared Free - Version 4.0
Last update: N/A
Scan settings:
Objects: Memory, Traces, Cookies, C:\
Scan archives: On
Heuristics: On
ADS Scan: On
Scan start: 3/28/2009 12:06:46 AM
Value: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{51131DA7-1D24-40E5-AE07-5E3750F5DE3C}\InprocServer32 --> ThreadingModel detected: Trace.Registry.Internet Cleanup 5.0!A2
Value: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{51131DA 7-1D24-40E5-AE07-5E3750F5DE3C}\InprocServer32 --> ThreadingModel detected: Trace.Registry.Internet Cleanup 5.0!A2
Scanned
Files: 31559
Traces: 539064
Cookies: 2
Processes: 21
Found
Files: 0
Processes: 0
Registry keys: 0
Scan end: 3/28/2009 12:15:52 AM
Scan time: 0:09:06
Value: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{51131DA7-1D24-40E5-AE07-5E3750F5DE3C}\InprocServer32 --> ThreadingModel Deleted Trace.Registry.Internet Cleanup 5.0!A2
Value: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{51131DA 7-1D24-40E5-AE07-5E3750F5DE3C}\InprocServer32 --> ThreadingModel Deleted Trace.Registry.Internet Cleanup 5.0!A2
Deleted
Files: 0
--------------
خوب این عالی بود که در دیگه به 7-Zip گیر نداد شاید این به این دلیل که Malware Signatures در A-squared Portable بالا تر A-squared Free بود و یا دیتابیس متفاوتی دارند؟؟؟؟؟؟
من بعد از اسکن فقط دو گزینه "Quarantine selected objects", "Delete selected objects" را دیدم که
می تونم انتخاب بکنم. ولی از گذینه Clean خبری نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟
من A-squared Portable Version 4.0.0.46 Malware Signatures:2.786.047 را روی یک سیستم عامل Win-XP-SP3 آپدیت کردم چیزی در حدود 40MG بود!!!!!!!!!!
حالا برنامه را روی یک سیستم سخت افزار متفاوت با Win-XP-SP2 اجرا کردم.هیچ خبری از آپدیتها نبود ؟؟؟؟؟؟؟{ یعنی باید باز همان 40Mg را دانلود می کردم در صورتی که Malware Signatures آن تغییر کرده بود }
حتی تغیراتی که در تنظیمات اون انجام داده بودم لحاظ نشده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین طور که نتایج می بینید من در A-squared Portable بد افزاری که پیدا کرده بود را Quarantine کردم ودر سیستم جدید خوشبختانه در بخش Quarantine این بد افزاری ها را نمایش داد.
حالا اگر دوستان اگر تجربه ای متفاوت داشتند لطف کنن بیان کنند.
--------------
با تمام این اوصاف من فکر می کنم خیلی بهتر از FREE Dr.Web CureIt!® Utility می باشد
کد:http://www.freedrweb.com/cureit
بهترین انتی اسپایور با قابلیت اپدیت بدون دردسر و مشکل ریجستر چیه؟
شما می توانید ار نسخه رایگان محصولات زیر درکنار آنتی ویروس خود استفاده کنیدنقل قول:
( نسخه های رایگان فاقد گارد هستند ولی بعنوان اسکنر بسیار خوب عمل میکنند از طرفی در صورت داشتن آنتی ویروس قوی
نیازی به گارد فعال آنتی اسپایور ندارید و فقط باید هر از گاهی سیستم را با آنتی اسپایور بطور منظم اسکن کنید )
Malwarebytes' Anti-Malware
SUPERAntiSpyware
A-Squared Free
سلام بر اساتید:10:
گفته میشه که Ad-Aware چند مدتی که خراب کرده و کارای لازم را ندارد و نمیشه روش حساب کرد
نظر اساتید در این ضمینه را می خواستم
در ضمن اگر جواب مثبت می دید موافق نصب کدام ورژن می باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ad-Aware 2008 Pro
Ad-Aware Anniversary 2009 Pro
Ad-Aware 2008 Free
Ad-Aware Anniversary 2009Free
...
..
.
آپدیت Ad-Aware مثل Malwarebytes' Anti-Malware می باشد یعنی در هر بار آپدیت کل فایل آپدیت را دانلود می کند
نسخه Ad-Aware Free قابلیت Clean را دارد?????????
نظر دوستان در مورد ای ابزار ها چیست
Trojan Remover
Sunbelt CounterSpy
Zemana AntiLogger
SpyHunter Security Suite
منظور بنده نسخه های جدید شون میباشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشاپیش از وقتی که می گزارید ممنونم :10:
سلام دوستان...به نظرتون از بین دو انتی اسپای وار زیر کدومشون قویتر هستند ؟..مرسی..
A-Squared Free
نقل قول:
سلام بر اساتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته میشه که Ad-Aware چند مدتی که خراب کرده و کارای لازم را ندارد و نمیشه روش حساب کرد
نظر اساتید در این ضمینه را می خواستم
در ضمن اگر جواب مثبت می دید موافق نصب کدام ورژن می باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ad-Aware 2008 Pro
Ad-Aware Anniversary 2009 Pro
Ad-Aware 2008 Free
Ad-Aware Anniversary 2009Free
...
..
.
آپدیت Ad-Aware مثل Malwarebytes' Anti-Malware می باشد یعنی در هر بار آپدیت کل فایل آپدیت را دانلود می کند
نسخه Ad-Aware Free قابلیت Clean را دارد?????????
نظر دوستان در مورد ای ابزار ها چیست
Trojan Remover
Sunbelt CounterSpy
Zemana AntiLogger
SpyHunter Security Suite
منظور بنده نسخه های جدید شون میباشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشاپیش از وقتی که می گزارید ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید کسی نمی خواد جواب من را بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی کسی این ابزارها را امتحان نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------
A-Squared Free
1.حجم آپدیت بالا:18:2. Clean ندارد:18:
3.میتونی از آپدیت بکاب بگیری:31:
4.سرعت اسکن پایین:18:
5. مثبت کاذب بالای دارد یعنی به خیلی چیز ها گیر می دهد:18:
-------------------------------------------------------------
1. در هر بار آپدیت کل دیتابیس را دانلود می کند{حدود 2 مگ می باشد}:18:
2. فقط گزینه remove دارد{معلوم نیست چه کار می کند!!!!!!!!}:18:
3.میتونی از آپدیت بکاب بگیری:31:
دوست عزيز براي دريافت پاسخ بايد صبر داشته باشيد.اگر از دوستان كسي اطلاعاتي در خصوص سوالات شما داشته باشه راهنمايي خواهد كرد در غير اينصورت ممكنه به سوالات پاسخي داده نشه.نقل قول:
لطفا از دادن پستهاي پشت سرهم براي دريافت پاسخ خودداري نماييد.
با تشكر.
Ad-Aware یکی از بهترین برنامه های ضد بدافزار هاست که در سه نسخه Free و Plus و Pro عرضه میشهنقل قول:
نسخه Free قادر به شناسایی و پاک سازی Spyware ها ، Rootkit ها ، Adware ها و برخی مخرب های مشابه است
نسخه Plus قادر به شناسایی کلیه مخرب ها و حتی ویروس هاست در ضمن از گارد قدرتمندتر و وسیعتری برخودار است
که به کمک تکنولوژی مشابه HIPS آن بر قدرت آن افزوده میشه
نسخه Pro کاملترین نسخه آن است که بیشتر برای کاربردهای شبکه مفید است
البته کلا این محصولات در برابر Spyware Doctor و Malwarebytes' Anti-Malware یک رده پایین تر هستند
هر کدام از محصولات فوق کاربردهای خاصی دارند که در این بین CounterSpy از جایگاه ویژه ای برخور دارستنقل قول:
CounterSpy هم ردیف محصولاتی نظیر Spyware Doctor است که علاوه بر شناسایی بالا از گارد قدرتمندی در برابر جاسوسها برخوردارست
SpyHunter Security Suite هم یک محصول کامل امنیتی ضد جاسوسی است که محبوبیت خاصی دارد
در کل اگه بخواهیم 6 محصول قدرتمند فعلی را نام ببریم
Spyware Doctor
CounterSpy
SuperAntiSpyware
SpyHunter
Ad-Aware
Malwarebytes' Anti-Malware اگر نگوییم بهترین ، بدون شک یکی از بهترین برنامه های آنتی اسپایور دنیاستنقل قول:
majid20 عزیز:10:
دلیل شما در این مورد چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن در موردنقل قول:
البته کلا Ad-Aware در برابر Spyware Doctor و Malwarebytes' Anti-Malware یک رده پایین تر می باشد.
Trojan Remover
Zemana AntiLogger
اگر امکان دارد اطلاعاتی دارید بیان کنید.
با توجه به تست های پیشین و تجربه شخصی خودم گفتمنقل قول:
شما با داشتن یک گارد کامل علاوه بر شناسایی تمامی مخرب ها ، نیازی به برنامه های جانبی امنیتی نخواهید داشت
یک گارد کامل امنیتی از ترکیب یک آنتی ویروس عالی بهمراه یک فایروال بسیار خوب بوجود می آید
( نقش فایروال در شناسایی جاسوس های حرفه ای بسیار حائز اهمیت است که توسط کابران نادیده گرفته میشود )
و برای تکمیل گارد امنیتی همواره باید از یک یا چند آنتی اسپایور در کنار آن استفاده نمود (البته بصورت غیرفعال مشکلی ایجاد نمیکنه )
با توجه به تست ها و گستردگی حوزه شناسایی و پاکسازی ، دو محصول Spyware Doctor
و Malwarebytes' Anti-Malware از جایگاه ویژهای در بین کاربران حرفه ای برخوردارند
(البته کاربران حرفه ای از برنامه های Behavior Blocker و HIPS هم برای تکمیل گارد خود کمک میگیرند )
بدین ترتیب دیگر شما نیازی به سایر برنامه های امنیتی جزئی نخواهید داشت
Trojan Remover ( برای پاکسازی تروجان ها ) و Zemana AntiLogger ( برای مقابله با دزدها و کی لاگر ها )
هر کدام حیطه کاری مخصوص خود را دارند که البته در زمینه کاری خود برنامه های معتبری هستند
دوستان Malwarebytes' Anti-Malware رو از چه لینکی باید دانلود کنم؟ و چطور میشه غیر فعال نصبش کرد؟؟؟
دوست عزيز براي طرح سوالات خود بايد محل مناسبي را انتخاب كنيد در غير اينصورت پستهاي مغاير با محتواي تاپيكها حذف خواهند شد.در انجمن دانلود نرم افزارهاي امنيتي يك تاپيك مختص اين محصول وجود دارد.به تاپيك زير مراجعه نماييد:نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد
Spyware Doctor
چیه ؟
کارش خوبه
خودم چکش کردم به نظرم گارد خوبی داشت ؟
نظر شما چیه ؟
اين محصول جزء يكي از بهترين آنتي اسپايورهاي موجود بوده و كاملا قابل اطمينانه.نقل قول:
آقا!اين spyware doctor چه طوره؟خوبه؟سرعت دستگاه رو اين آنتي اسپاي ور ها ميارن پايين؟
سوپر آنتي اسپاي ور بهتر از اسپاي ور داکتره؟spy sweeper چي؟ ممنون ميشم که در مورد windows defender هم يه توضيحي بدين!
مرسي
Spyware Doctor محصول قدرتمند و كاملا قابل قبوليه.در مورد پايين آوردن سرعت نميشه اظهار نظر قطعي كرد.بستگي به وضعيت سيستم و برنامه هاي امنيتي كه استفاده ميكنيد نيز داره.مثلا كاسپر با اين محصول كاملا ناسازگاره.توصيه ميشه از آنتي اسپايورها بصورت غيرفعال استفاده بشه و بصورت دوره اي مثلا هفته اي يكبار بعد از آپديت اقدام به اسكن سيستم نماييد.نقل قول:
Super Antispyware نيز محصول خوبيست.
Spy Sweeper در آخرين تستها نتيجه ضعيفي را كسب كرده بود عليرغم اينكه بسيار هم مشهور ميباشه.
در مورد windows defender هم توضیح بدید؛ خوبه؟ راحت آپدیت میشه؟
این نرم افزار یک آنتی اسپای هست که می توانید در کنار نرم افزار های امنیتی دیگر به کار برید. برنامه سبکیه و هر وقت که خودتان بخواهید سیستمتان را اسکن می کند. البته این نرم افزار تنها کمکی است و نمی تواند به تنهایی امنیت شما را تامین کند.نقل قول:
آپدیتش هم راحته.
با سلام به همه عزیزان.
من از nod32 antivirus 4.0.437.0 و outpost firewall 2009 pro رو سیستم خانگیم استفاده می کنم.و همیشه هم آپدیت هستن.می خواستم ببینم :
1.آیا در کنار اینها باز هم به یک اسپایور نیاز دارم؟ outpost خودش اسپایور داره آیا در حد اسپایورهای قدرتمند مانند Malwarebytes' Anti-Malware نیست؟!!
2.از بین Malwarebytes' Anti-Malware و spyware doctor سازگارتر با ناد و اوتپست کدوم بهتر هست؟
با تشکر از مطلب خوبتان .نقل قول:
من چند سوال دارم .
اول اینکه hips در چه محصوالهای بجز Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2010 وجود داره
وایا نصب این محصوا کاسپر به تنهای میتونه امنیت خوبی رو تامین کنه البته من در کنار این محصول از Spyware Doctor هم استفاده میکنم.
دوم . ایا با توجه به ادعای کاسپر نصبت به برتریهای در hips نسبت به Behavior Blocker
هنوز هم استفاده از Behavior Blocker میتونه مفید باشه یا این فقد در حد ادعاست
ودر این زمینه بجز این Threatfire محصول دیگری رو هم میتونید معرفی کنید
ممنونم.
سلام
ببخشید که بدون خوندن پست های قبل سوال میکنم
خیلی زیادن سخته خوندنشون
من kis 2010 دارم آنتی اسپای ویر چی کنارش نثب کنم
که مشکل کرک و این چیزها رو هم نداشته باشه و آپدیت بشه
Malwarebytes' Anti-Malware و نيز Super AntiSpyware كه شما فقط كافيه نسخه رايگان آنها را دانلود و نصب كنيد.از نظر شناسايي و قدرت پاك كنندگي بدافزارها هيچ فرقي با نسخه هاي پوليشون ندارند.نقل قول:
ولی توی توضیحاتش نسخه رایگان و پولی امکانات متفاوتی دارن :46:نقل قول:
نسخه فول این دوتا برنامه رو میتونی واسمون پیدا کنی
ممنون:11:
بله تفاوت هایی دارند که البته مورد نیاز ما نیستند. مثلا نسخه رایگان بر خلاف نسخه پولی گارد فعال نداره و این در حالی هست که در کنار گارد kis اصلا نیازی به استفاده از گارد فعال اونها نیست و باعث کاهش سرعت سیستم هم میشه. کافیه از همون نسخه های رایگان ضمن آپدیت هفتگی برای اسکن استفاده بشه.نقل قول:
سلام
داشتیم داخل سایت ها میگشتیم که این برنامه رو دیدم!
خیلی توضیحاتش کامل هست !
فکر کنم بر نامه خیلی خوبی باشه!
یکی تستش کنه ببینه چطوره!
Spyware Cease is an [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] program designed to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] against a variety of spyware and malware attacks. It offers real-time protection and on-demand scanning along with several system shields to prevent important system and registry settings from being changed without your knowledge. Additional tools include Internet tracks cleaning, system analysis tool for custom fixes and more.
Spyware Cease effectively scans, removes and blocks spyware, trojans, keyloggers, adware, malicious tracking cookies, browser hijackers, worms, phishing attacks, rootkits, bots, malicious BHOs, dialers and many more spyware threats.
Spyware Cease is a powerful spyware and malware remover but consumes slightly computer resources. With Spyware Cease, you can safeguard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and enhance PC performance with ease:
• 100% Real-Time Guard. Spyware Cease guards your computer and ensures spyware is prevented before it sneaks into your system.
• Safe Internet Searching. Spyware Cease safeguards that your online activities, such as shopping, banking transactions and Internet surfing, are completely safe with ease.
• Custom Fix for Specific Unsolved Spyware. If you have a problem we can not automatically remove with the latest Spyware Cease, our expert team will create the complete custom fix for your specific spyware problems.
• Enhance Computer Performance. Spyware Cease conserves computer resources by identifying and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] programs that eat up your PC memory and CPU.
Key Features and Benefits:
• Comprehensively Scan Engine
• Real-time Safeguard
• Effectively Remove Rootkit
• Diagnose System(New!)
• Check Registry BHO
• Ignore Uncertain Items
• Protect Registry, IE(New!)
• Identity Passwords Thieves
• Check Browsers, System Files
• Detect Deceptive Malware
• Block Pop-ups, Erase Tracks
• 1-Click Operation
• On-Demand Scheduling
• Enhance PC Performance
• Conserve PC Resource
• Free Technical Support
• Frequently Update Database
• Submit Problems via E-mail
• 100% Money Back Guarantee
• Keep Networking Sites Safe
• Remove Malwares That Eat Up System Resources
• Improve Internet Browsing Safety
size:24mb
کد:http://www.softexia.com/engine/go.php?url=aHR0cDovL3d3dy5zcHl3YXJlY2Vhc2UuY29tL1NweXdhcmVDZWFzZV9TZXR1cC5leGU%3D
Serial:
SC703-46144-4CHQY-6QCN9
اسکرین شات:
دوست عزيز اين تاپيك محل تست آنتي اسپايورهاي مختلف توسط كاربران نيست.چرا كه ما شرايط تستهاي تخصصي را نداريم و نمونه هاي لازم جهت انجام تست را نيز در اختيار نداريم/.تستهاي تخصصي انجام شده توسط موسسات معتبر در اين تاپيك قرار داده ميشه تا راهگشاي دوستان در انتخاب محصول موردنظر خود باشد.شما ميتونيد در تاپيك اختصاصي اين محصول در انجمن مربوطه نظر دوستاني را كه از اين محصول استفاده كرده اند را جويا شويد.نقل قول: