انشاا.. که از گروهمون صعود میکنیم..
چرا خودمون رو باور نداریم ؟
ما از گروهمون به عنوان تیم اول میتونیم صعود کنیم..
فقط باید با برنامه کار کنیم و مغرور نشیم..
Printable View
انشاا.. که از گروهمون صعود میکنیم..
چرا خودمون رو باور نداریم ؟
ما از گروهمون به عنوان تیم اول میتونیم صعود کنیم..
فقط باید با برنامه کار کنیم و مغرور نشیم..
اگه مث نيمه دوم با اسپانيا نباشيمنقل قول:
گلهايي که ما زديم همشون سخت تر از گلهاي اونا بود
اي کاش هاشميان هم بود
تجربه ي بازيکناي تو زمين کم بود که مدام از بغل پاشون شوت رفت تو تاق
ايشالله که توهم نزنن و فقط خودشون باشن
چه تيمي توان مقابله با برزيلو داره. اونا دارن همه رو نابود ميكنن.
روسيه يه تيم قدرتمنده كه ايران به سختي ميتونه باهاش در بيفته ولي در مقابل برزيل 0-7 بازنده شد.
يادمه آخرين باري كه ايران با برزيل بازي كرد 0-4 بازي رو باخت كه بازي هم تو برزيل برگزار مي شد. فكر ميكنم پارسال بود.
همين برزيل مقابل اسپانيا به مشكل برخورده و الآن دو دوره هست كه نميتونه قهرمانيشو تكرار كنه الآنم امده تا مقام قهرمانيشو پس بگيره.
حالا متعجبم چطوريه كه ما مقابل اسپانيا اينطوري بازي ميكنيم و همين اسپانيا ميتونه برزيلو ببره ولي ما وقتي اسم برزيلو ميشنويم لرزه برانداممون ميفته؟
من فكر ميكنم تو اين مسأله ما نيازمند زياد بازي كردن با برزيل هستيم. الآن ما داريم همه ساله با اسپانيا بازي ميكنيم و ثمرشم همين بازي آخر بود كه ما تونستيم موي دماغ اسپانيا بشيم. ولي مطمئن باشيد كه اگه اسپانيا بره برزيلو با 10 تا گل هم ببره باز ما ميريم به برزيل مي بازيم. اين يه موضوع رواني هستش كه فقط با بازي هاي زياد با برزيل ميشه برطرفش كرد.
البته ما تقريباً دو سال يكبار با برزيل بازي ميكنيم ولي اين كافي نيست. ما بايد از اين فرصت ها براي دوره هاي بعدي هم استفاده كنيم و حتماً نتيجه اش رو ميبينيم.
مايلم نظر دوستان رو بدونم.
فردا بازی به وقت ایران چنده ؟
ساعت 19:00.
ساعت 17:00 هم بازي حساس چك و اسپانيا برگزار ميشه.
منم با پژواک موافقم..
اسپانیا رو متوقف کردیم، چون تیمشون رو مثل کف دست میشناختیم، چون باهاشون زیاد بازی کرده بودیم.
اگه با برزیل هم زیاد بازی کنیم، میتونیم بگیم جزء 3 قدرت برتر جهان هستیم. یعنی دیگه تو جهان، فقط برزیل و اسپانیا میتونن جلو ما وایسن و بقیه اگه چنین کاری کردن، شگفتی رقم زدن..
قدرتمون تو فوتسال زیاده و فقط با بازی تدارکاتی با این تیم هاست که میشه این قدرت رو باز زیادتر کرد..
به امید صعود از این گروه به عنوان تیم اول..
تو سایت شبکه 3 زده که بازی تمی ملی فوتسال برابر لیبی رو پخش زنده میکنه من که واقعا خوشحالم
تو گشوه سمت چپ زده مسابقات جام جهانی فوتسالکد:http://tv3.ir/
بعد برنامه ها رو زده
ممنون امین بابت این خبر خوب..
اگه پخش نمیکردن که پدرشون رو در می آوردن..
یکشنبه 14/07/87 ایران و لیبی ساعت 19:00
سه شنبه 16/07/87 ایران و اروگوئه ساعت 19:00
پنجشنبه 18/07/87 ایران و چکسلواکی ساعت 17:00
من هم خوشحالم. البته از RAI Sport نشون ميداد ولي چون بازي ايران با ليبي با يه بازي ديگه همزمان بود شايد اون يكي رو براي پخش زنده انتخاب ميكردن و بازي ايرانو با 2 ساعت تأخير پخش ميكردن. پس از اينكه ميتونيم مستقيم بازي رو ببينيم خيلي خوشحالم.
منظورت از هاشميان همون حيدريان هستش ديگه! نه؟نقل قول:
:31: نه حيدريان منظورم نبودنقل قول:
چون الکي نيمه دوم رو به توپهاي بلند آورديم تو ضد حملات گفتم اگه هاشميان بود شايد با سر به گل ميرسيديم
سلام.
پچه ها امروز
ایران - لیبی
ساعت 19 به وقت ایران.
به امید پیروزی پرگل!!
به دليل مصدوميت
مجيد لطيفي به ديدار با ليبي نمي رسد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتسال ايران به دليل مصدوميت قادر به همراهي اين تيم در ديدار با ليبي نخواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي فوتسال ايران بعد از توقف اسپانيا در بازي نخست، به عنوان تيم شگفتي ساز مسابقات مطرح شده است. اين تيم امروز دومين رقابت خود را برابر ليبي پشت سر مي گذارد.
رضا ترابيان وضعيت تيم را خوب توصيف كرد و به فارس گفت: مجيد لطيفي تنها مصدوم تيم است كه پزشكان روي او كار مي كنند. او به دليل كشيدگي عضله، نمي تواند در ديدار با ليبي، تيم ملي را همراهي كند؛ اما احتمالا براي ديدار بعدي برابر اروگوئه مشكلي نخواهد داشت.
وي تاكيد كرد: به صعود از مرحله مقدماتي اميدوار هستيم چون اين اتفاق، حق ماست.
تيم ملي فوتسال روز سه شنبه به برزيليا مي رود
بازگشت دوباره به ريودوژانيرو در صورت صعود
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتسال ايران در صورت صعود به مرحله بعدي جام جهاني، بعد از مسابقه با تيم چك به ريودوژانيرو باز خواهد گشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، شاگردان حسين شمس بعدازظهر امروز (يكشنبه) در دومين مسابقه خود برابر ليبي صف آرايي خواهد كرد.
بازي سوم تيم ملي فوتسال روز سه شنبه هفته جاري مقابل تيم اروگوئه برگزار مي شود.
بعد از اين مسابقه، ملي پوشان ايران در ساعت 18 همان روز، با پروازي 75 دقيقه اي، ريودوژانيرو را به مقصد برازيليا ترك خواهند كرد.
تيم ملي در روز پنج شنبه برابر چك قرار خواهد گرفت و در صورتي كه جواز حضور در مرحله بعدي مسابقات را به دست آورده باشد مجددا به ريودوژانيرو بازخواهد گشت.
در غير اين صورت، مردان فوتسال ايران از برزيليا به تهران باز مي گردند.
خبرگزاري برزيل پيش بيني كرد
ملاقات فوتسال برزيل با اسپانيا، ايتاليا و آرژانتين در مرحله نيمه نهايي
خبرگزاري فارس: براساس پيش بيني خبرگزاري برزيل، ميزبان مسابقات جام جهاني فوتسال به همراه تيم هاي اسپانيا، ايتاليا و آرژانتين به مرحله نيمه نهايي راه خواهد يافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پيروزي هفت بر صفر تيم ميزبان برابر روسيه، خبرگزاري برزيل، گزارشي از مدعيان اصلي چهار گروه شركت كننده در مسابقات جام جهاني ارائه داد و طي آن تيم هاي آرژانتين، ايتاليا و اسپانيا را در كنار تيم ملي اين كشور بخت هاي نخست راهيابي به مرحله نيمه نهايي قلمداد كرد كه تيم قهرمان از بين آنها معرفي خواهد شد.
اين خبرگزاري نوشت: با وجود اتفاقاتي كه در مرحله مقدماتي در برخي گروه ها شاهد آن بوديم و از جمله آن مي توان به توقف تيم اسپانيا برابر ايران اشاره كرد بدون شك اين چهار تيم بخت هاي اصلي راهيابي به مرحله نيمه نهايي هستند. اسپانيا با وجود كسب تساوي در ديدار نخست خود برابر ايران، در مبارزه دومش برابر ليبي نشان داد بار ديگر به روزهاي اوج خود بازگشته است.
آرژانتين در گروه بسيار راحتي حضور دارد و پيروزي پنج بر صفر مقابل چين، موقعيت اين گروه (C) را مشخص ساخت.
در گروه B تيم ايتاليا بخت اول صعود محسوب مي شود و با پيروزي برابر امريكا و پاراگوئه، كار اين تيم براي صعود به مرحله نيمه نهايي بيشتر شده است.
از تيم برزيل نيز تاكنون بازي خاص و ويژه اي نسبت به تيم هاي ديگر نديده ايم؛ اما نوع گلزني اين تيم خوب بوده و تعداد بالاي گل اين تيم، نشان از خط تهاجمي برزيل دارد.
تيم ژاپن با پذيرش 12 گل اولين قرباني آسيايي برابر نماينده امريكاي جنوبي بود و تيم روسيه نيز با هفت گل خورده، دومين قرباني.
خبرگزاري برزيل تاكيد كرد: بدون شك در اين دوره از مسابقات، ما به مرحله نيمه نهايي صعود خواهيم كرد؛ اما در اين مرحله، روزهاي سختي برابر اسپانيا، ايتاليا و آرژانتين پيش روي ماست
رئيس كميته فوتسال و فوتبال ساحلي فدراسيون فوتبال گفت: ايران ميزباني هفتمين دوره مسابقههاي جام جهاني فوتسال را از دست داد.
عباس ترابيان عصر يكشنبه در گفت و گوي تلفني با خبرنگار ايرنا افزود:
مسوولان فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا)، علاقه مند به برگزاري هفتمين دوره مسابقههاي جام جهاني فوتسال در قاره اروپا هستند.
وي به مذاكرات خود با مسوولان گروه ارزيابي فيفا در حاشيه برگزاري جام جهاني ۲۰۰۸برزيل اشاره كرد و اظهار داشت: با توجه به اينكه آسيا و آمريكا ميزبانان جام جهاني فوتسال در دو دوره گذشته بوده اند، فيفا مايل است كه هفتمين دوره اين مسابقهها در قاره سبز اروپا برگزار شود.
ترابيان با بيان اينكه جمهوري چك خواهان برگزاري جام جهاني فوتسال در سال ۲۰۱۲ميلادي است، افزود : به نظر ميرسد كه اين كشور شانس فراواني براي تصاحب ميزباني اين مسابقهها داشته باشد.
رئيس كميته فوتسال و فوتبال ساحلي فدراسيون فوتبال گفت: كارشناسان فيفا پس از برگزاري جام جهاني از امكانات و تجهيزات جمهوري چك ديدن خواهند كرد تا نظر نهايي خود را در مورد ميزبان دوره آينده اين مسابقهها اعلام كنند تيم ملي فوتسال ايران، امشب در دومين ديدار خود در مرحله مقدماتي جام جهاني ۲۰۰۸برزيل به مصاف تيم ليبي قهرمان قاره آفريقا ميرود.
ملي پوشان كشورمان هفته گذشته در نخستين بازي خود در اين مسابقهها برابر تيم ملي فوتسال اسپانيا به نتيجه تساوي ۳بر ۳دست يافتند.
اسپانیا 4 - 0 چک
اسپانیا بد زخمی شده ها، داره همه رو میزنه، گلم نمیخوره..
این نتیجه به نفع ماست..
به امید پیروژی پر گل مقابل لیبی و صعود به رده ی دوم جدول..
آره..
ساعت 19:00، شبکه 3.
ایران 2تازده تاحالا
بچه ها اگه بازي تموم شده لطفا نتيجه نهايي بازي رو بذاريد .
با تشكر
ایران 4 لیبی 2
تبریک:10::40::11:
حيف شد! من نتونستم بازي رو ببينم. سر كار بودم.
اسپانيا عجب نتيجه اي بدست آوردا !
فكرشم نميكردم چك رو 4-0 بزنه. واقعاً امتيازي كه از اسپانيا گرفتيم طلا بود.
حالا بايد منتظر بمونيم ببينيم چي ميشه. ما بايد اروگوئه و چك رو هم ببريم.
چرا همیشه نیمه دوم کم میارن 2-3 تا میخورن؟
من هم با شما هم عقيده هستم. نيمه هاي دوم نيمه هاي خوبي برامون نبودن. شايد برگرده به خصلت بد ايراني ها كه فكر ميكنن كارشون ديگه تموم شده.
تبریک میگم.
نیمه دوم تا حدودی از نظر قدرت بدنی هم کم میارن ! در ضمن ذخیره های خیلی خوبی هم نداریم برای بازی های توی این سطح ...
با سلام خدمت دوستان عزیز و محترم !
بازی خوبی را شاهد بودیم و ایران با اقتدار تیم لیبی را با نتیجه ی 4-2 شکست داد ! این ابزی نکات بسیار جالبی داشت که مطمئنا از چشم آنالیزورها و تیمهای دیگر دور نخواهد ماند و من هم به نوبه ی خودم به عنوان یکی از کوچکترین آنالیزورها بعضی از این نکات مهم را یاد آور میشم البته در خلال نقد بازی !
نقد بازی
این بازی پر بود از نکته ها ی فوتسالی !
اول ویژگیهای تیم ایران را میگم
1- بازی سرعتی و کم اشتباه در سرعتی بودن
2- دقیق در حمله کردن و اجرای تاکتیک
3- اجرای بسیار خوب تاکتیک زمینهای کوچک معروف به یک دو سه که گل اول ما دقیقا از همین شیوه به ثمر رسید
4- پاس عمقیهای دقیق و بی اشتباه (گل سوم ما به این شکل رقم خورد)
5- از دفاع هر چی بگم کم گفتم ! چند مورد از خوبیهای دفاعمون :
الف) دفاع بسیار خوب در مقابل شوتهای رو به دروازه
ب) جا گیری مناسب و قطغ دقیق توپهای حریف
ج) خراب کردن بازی و دریبلهای تیم حریف
6- عملکرد قوی و عالی دروازه بان!
7- تعویضهای به موقع و عمدتا صحیح
8-.....
ویژگیهای تیم ایران را گفتم ! و در اینجا میخوام اشتباهات تیم ایران را بیان کنم که بعضا از اهمیت بالایی برخوردارند !
1- ضعف بسیار در دفع و حتی قطع توپهای هوایی (شما دقت کنید 80% توپهای لیبی که به شکل سانتر فرستاده میشد را ایرانیان نمیتونستند دفع و قطع کنند !)
2- پرتابهای بسیار ضعیف و غیر دقیق دروازه بان ، بررسی کنید 90% توپهای پرتابی نظری به بازیکنان نرسید و بیشتر از زمین خارج شد! در جایی که دروازه بان کمترین شک را داره که توپ نرسه بهتره که از دفاع بازی شروع بشه چون به اون صورت توپ پرتاب کردن ثمری نداره و توپ از دست ما خارج میشه ، هر چند خودم تجربه کردم و قبول دارم که ممکنه اینگونه توپها تبدیل به گل زیبا و سرعتی ای بشه ولی نظرم اینه که دروزاه بان خیلی خیلی باید دقت کنه و با اطمینان بالا این کار را به نحو احسن انجام بده !
3- اشتباه دروازه بان در به ثمر رسیدن گل اول لیبی ! (اینو اول بگم که نظری بسیار دقیق و قشنگ مهره ها را جلوی دروازه میچینه و جا گیری خودش هم خیلی خوبه ، معلومه تجربه ی خوبی تو این زمینه داره) هم بازیکنان را دقیق راهنمایی کردن در جا گیری و هم خودش درست جاگیری کرد ولی در هنگام دریافت شوت ازبین پاهاش توپ عبور کرد ، که خب به نظرم فقط باید گوشزد کرد وگرنه در کنار بازی و عملکرد خوبش این اشتباهات قابل پذیرشه
4- استفاده ی ناصحیح از توپهای بلند و همچنین عدم دقت در استپ توپهای هوایی ، این شاید به نظر دوستان نکته ی مهمی در فوتشال که بازی زمینی نباشه ولی خب به هر حال مستحضرید که خیلی جاها کاربرد داره و میشه از ضعف تیم مقابل در دفع اینگونه توپها سوء استفاده ی لازم را کرد !
5- تیم باید به شکلی حرفه ای مدیریت و تفهیم بشه! چون ما دیدیم که بازیکنان بعد از زدن 3 گل کمی عقب کشیدند و روند قبلی خود را با سرعت ادامه ندادند ! به نظرم مربی باید استراتژی های لازم برای این مواقع رابه بازیکنان بده تا بهترین نتیجه حاصل بشه
البته بعد از مرور اشتباهات ذکر شده ، به نظرم یه کم سخت گیری کردم ولی مطمئنا موارد شماره ی 1 و 2 حائز اهمیت است !
در ضمن در مورد پنالتی گرفته شده بسیار شک دارم ! چون دقیقا آن چیز که مشخصه اینه که یار ما خیلی خیلی سعی کرد دستشو کنار بکشه و درسر راه توپ قرار نگیره و معلومه که غیر عمد بوده ولی باز داور پنالتی گرفت ! (و دقت کنید که اگر اون توپ تو گل میرفت مطمئنا داور گل اعلام میکرد و نه هند)
به هر حال کمی برای وضعیت تیم ایران نگران شدم :13:! و امیدوارم که این مشکلات حل بشه و مهمتر غرور نگیرتشون و هیچ تیمی را دست کم نگیرند وبهتره که سعی کنند در بازی ها گل نخورند چون مطئنا تیمهای دیگر روی گل خوردنهای ما دقیق شده و نقاط ضعفمان آشکارتر میشه و مورد استفاده ی تیم های قدرتمند قرار میگیره !
تمام این نوشته برگرفته از نظرات و افکار خودم بوده و هر گونه ایراد و انتقادی وارد و مقبول است ! و از نظرات مفید و دلگرمانه ی تان استقبال میشه
امید است این نوشته مفید واقع شود
در ضمن من خفن ارادتمند داش عماد گل هستم !:11:
قربانتان : مصطفی عشقی
بابا نقاد ؟!!! :دی
بازی اسپانیا نکات آماریبسیا جالبی داشت و مریبان در مقابل تیم اسپانیا باید بهش خفن توجه کنند و اون اینکه اسپانیا در یه بازه ی زمانی کوتاه خیلی جون میگیره و تمام زورش را میزنه و روحیه تیم را خراب میکنه اگر تیمها در اون یه بازه زمانی کوتاه از نظر دفاعی دووم بیارند (دقیقا مانند استراتژی ایران در مقابلش) در مقابلش کمتر دچار مشکل میشوند !نقل قول:
شما دقت کنید که دربازی با چک تیم اسپانیا 4 تا گل زد ! اولین گل را در 11 ثانیه ی نخست بازی زد! و 3 گل بعدی را در دقیاق 21 و 22 و 23 زده و این نشان از یه استراتژیهای خاص از سوی اسپانیا داره !
ما اروگوئه را که باید حتما ببریم (و انشاءالله میتونیم) و بعد بازی لیبی و چک را ببنیم ، اگر هر دو بازی با برد تیمهای ایران و چک برگزار کننده های بازی آخر همراه باشه اونوقت ایران فقط نیاز به 1 مساوی برای صعود داره !
نه دوست عزیز این قضیه از خصلت و رفتار و آاداب نشأت نمیگیره و بلکه از ضعف بدنی است یعنی تیم یه پروژه ی کامل آمادگی جسمانی و بدنسازی را به دقت و صحت انجام مداده که اینطور به مشکل بر میخوره ولی خب باز جای شکرشباقی است چون تا الآن ضعف آشکار بدنی دیده نشده و ممکنه این چیزی کمه ما میبینیم ناشی از کم حمله کردن و پاین اومدن سرعت بازی باشه !نقل قول:
قربانتان: مصطف عشقی
بابا ايران اصلا به خودش فشار نياورد براي اين بازي خيلي آروم و با آرامش بازي ميكرد قرار نيست كه تو همه بازيها با تموم قدرتش بازي كنه فقط كافيه بازي رو ببره حتي شده با اختلاف يه گل .
كاملا مشخص بود نميخواستن زياد به خودشون زحمت بدن و انرژي شون رو گذاشته بودن براي بازيهاي حساس تر .
2گليم كه خورديم يكيش تو نيمه اول بود رو ضربه ايستگاهي كه به نظرم دروازه بان اشتباه كرد و گل دومم كه از رو پنالتي بود .
داش سپهر منظووووووووور!:دینقل قول:
خب نظر بدید دیگه ! بده خوبه به دردتون خورد! خیلی تخصصیه !؟ خب چیه ؟ :دی
راستی به نظرتون بازی ایران و اروگئه چکگونه خواهد بود؟! و بازی به نظرتون چه نتیجه ا در بر داره ؟!
قربانتتان: مصطفی عشقی
من فکر میکنم اروگویه و چک توان مقابله با تیم مارو نداشته باشن،البته ممکنه اروگویه یه کم سخت تر باشه.
از همین حالا ایران رو سعود کرده بدونید.
چك از اروگوئه قويتره چون 4-1 در اولين بازيش اونو برده. من از روز اول فكر ميكردم با چك به مشكل بخوريم نه اروگوئه. هنوزم همين اعتقادو دارم.نقل قول:
ايران به نظرم از اروگوئه بايد قوي تر باشه و بتونه اونو شكست بده.
ما پارسال يا دوسال پيش در يك تورنمنت كه در مالزي برگزار ميشد تونستيم اروگوئه رو اگه اشتباه نكنم 4-1 ببريم.
تا اينجا هم اروگوئه با ليبي مساوي كرده در حاليكه ما همون ليبي رو 4-2 با او كيفيتي كه خودتون ديدين برديم. به نظر مي رسه كه احتمال شكست اروگوئه مقابل ايران بالا باشه. ولي در مورد چك نميتونيم الآن قضاوت كنيم. متأسفانه بازي چك با اروگوئه و اسپانيا رو نتونستم ببينم. اگه ميديدم حتماً ميتونستم يه نظري در موردش بدم.
تو مسابقات بعدی تنها باید یه خورده چک رو جدی بگیریم با این حال با اون بازی که مقابل اسپانیا کرد زیاد نمی شه روش حساب کرد. خیلی ضعیف بودن. راستی مسابقات رو از طریق کانال ray sport sat می تونید زنده نگاه کنید.
/مسابقات قهرماني 2008 فوتسال- برزيل/ تيم هاي فوتسال ايران و ليبي تفاهم نامه امضا كردند خبرگزاري فارس: مسئولين كميته فوتسال در ديدار با هيئت ليبي تفاهم نامه اي به منظور برگزاري تورنمنت هاي مختلف امضا كردند. به گزارش خبرگزاري فارس، در نشستي كه مسئولان كميته فوتسال ايران با مسئولين هيئت ليبي داشتند، مقرر شد تا در ديدارهاي دوستانه به مصاف هم رفته و از تجربيات يكديگر براي روند رو به رشد هر چه بيشتر اين ورزش استفاده كند. مقرر شد تا ايران و ليبي در تورنمنت هايي كه درآسيا يا آفريقا برگزار مي شود، حضور داشته باشند. برهمين اساس پس از پايان جام جهاني فدراسيون ليبي با ارسال دعوت نامه اي به ايران، درخواست برگزاري 2 ديدار دوستانه را در دستور كاري خود قرار خواهد داد. انتهاي پيام/
سلام
به نظر من چک درست قوی هست اما بچه ها میتونند به راحتی این تیم رو ببرند ما انشاالله باید فکر مراحل بعدی و بازی بابزگا باشم وانشاالله رفتن بهنیمه نهایی و حتی اگه خدا بخواد فینال
ما نباید خودمون رو دست کم بگیریم تیمی که از قهرمان دو دوره جهان امتیاز میگیره و اونقدر خوب بازی میکنه میتونه تیم های بزرگ رو شکست بده اگه بچه ها یکیمی دقت میکردند الان اسپانیا در مقابل ما شکست خورده بود به امید موفقیت تیم ملی ایران
به نظر من اين فقط ايرانه كه ميتونه به ليبي تجربه بده نه ليبي!نقل قول:
تنها فايده اي كه براي ما داره اينه كه با سبك فوتسال آفريقايي ها آشنا ميشيم و بس.
البته بازي كردن اونا با ما بهشون كمك ميكنه كه سطح بازيشونو بالا ببرن. مثل ما كه اينقدر با اسپانيا بازي كرديم تا تونستيم مقابلشون امتياز بگيريم. به هر حال ديگران كاشتند و ما خورديم حالا هم ما بكاريم و ديگران بخورند.
ولي بهتره ما هم با برزيلي ها همچين توافق نامه اي رو امضا كنيم تا ترسمون ازش بريزه.