فایده نداره
باید 4 میل ارتفاع بزنی بیاریش پای تا از عقب دل و رودش معلوم نباشه
Printable View
فایده نداره
باید 4 میل ارتفاع بزنی بیاریش پای تا از عقب دل و رودش معلوم نباشه
اينا يعني هر محصولي كه ميدن بيرون بايد وانتش بدن بيرون؟اين چه مسخره بازيه؟
وای این پرایدو 405 چقدر باحالن دو ساعت داشتم میخندیدم
عجب طراحی ای! :31:نقل قول:
خدا بيامرزه صاحبشو نيست ببينه با ماشينش چه كردند.
آخه يكي نيست بگه مورچه چيه كه كله پاچه اش چي باشه و...
یکی از بچه ها پرسیده بود مخزن cng کجاس.اینم جوابیه .همونتر که میدونی عزیز پراید یه ماشین محرک جلو هستش یعنی دیفرانسیل عقبش نداره و با برداشتن صندلیهای عقب میشه زیر کفی وانت قایمشون کرد
آره.معلومه کانسپت هسن.
ولی خیلی با حاله:20:
این یه کراس اور هستش .نمیخواد بیاریش پایین .یعنی یه چیزی تو مایه های suv:31:نقل قول:
درسته از اين نظر حسن بزرگي دارهنقل قول:
راستی انگاری این پزو روا هستش 405 نیست .به دمش نگا کنید چقد بالا رفته
شبیه ماشینای چینیه!
احتمالا کیا موتورز ایدش رو از روی پراید وانت برداشته :-؟
ببین سازندگان پراید به کجا رسیدند اونوقت این سایپا هنوز داره روی خود پراید کار میکنه !
مثلا شاهکار سایپا :در مدلهای جدید -ساپیا چراغ راهنما هم در کنار بدنه پراید نصب کرده است !
چه مسخره !
با سلام به خدمت همه دوستان :
بعد از مدتها الان میخوام به ماشین بگیرم راستش چیزی از این 132 نمیدونم چجوری ماشینیه در مقایسه با پرایدهای دگه چطوره ؟قیمتش چقدر فرق میکنه ؟
شرایط پیش فروش چطوره ؟
با تشکر از همه دوستان
حيف اين پول كه بابت پرايد بدي!! اين همه ماشين خارجي!! سيلو بگير اگه پولت ميرسه....
132 با پراید معمولی از نظر فنی هیچ فرقی نداره حتی کل اتاق یکی هستن .فقط گلگیرهای جلو عقب و سپر و درب موتور صندوق بار عوض شده و بیشترین تغییر تو بخش داخلی و داشپورت ماشین هستش .به نظرم زیادی جذاب نیست معمولی بهتره .البته کاش هاچ بک بگیری که دینامیک بهتری داره .سی یلو هم کمترینش 7 ملیون قمت داره.اونم ماشین خوبی هستش که از پراید خیلی خیلی سر تره .به نظرم اگه جونت رو دوس داری پراید نگیر
فکر نکنم مثل من مجبور باشی پراید بخری.
132 واقعا زشته
همون یا هاچ بک یا صندوقدار....
واقا .... با این طراحی 132 .
اینم یک عکس از نمای روبه رو از ازش:
کادر را خراب می کرد لینکش کردم
کد:http://i26.tinypic.com/2m3nuag.jpg
اثر از هماهنگی در هیچ کجای این ماشین دیده نمیشه.
ممنون از همه دوستان پس میگین چی کار کنم چی بخرم 206 یا ریو یکم وام جور کنم
راستی کدوم بانک و چجوری میتونم زود وام بردارم برا این کار ؟
با تشکر
واقعا كه ماشينه .... هست.
بانک ملت میده وام.درست نمیدونم چه جوری چقدر.ولی 206 پولت نمیرسه ریو چرا .206 ارزش نداره 14 ملیون پای تیپ 2 بدی.
هزینه پایین لوازم و تعمیرات و امنیت کم پراید یا هزینه بالا و امنیت 206؟
کدومشو انتخاب می کنید؟
هر جور خودت میدونی ولی 206 بهتره .....
به جیب خودت نیگا کن ببین میتونی خرج 206 رو بدی ؟؟؟؟
من پول داشته باشم 206 .به خرجش می ارزه.
ولی در کل امکان تیون کردن و تبدیلش به یه هیولای مخفی کوچولو خیلی بیشتر از 206 هست .
مقدار هزینه رو بگو بگم کدوم(حداکثر هزینه ای که میتونی بزاری)
من حدودا 9 تومن دارم
هم میتونم یه هاچ بک صفر بگیرم(جدیدا هم که زدن تو کار هیدرولیک) هم میتونم یه 206 تیپ 2 83-84 بگیرم
ولی یه ماشین کم دردسر میخوام
من یه مدت سمند داشتم سواری بهم میداد ولی از اونورم حالمو میگرفت(خرجش بالا بود)
در مورد 206 شنیدم که خرجش خیلی بالاس
خودمم 206 خیلی دوست دارم چون مثل پراید بعد یه مدت داشبوردش به جیر جیر نمیوفته
سرو صدای بیرونم تو اطاق نمیاد
بازم نمیدونم چه کنم
سلام
هزینه های تقریبی 206 برای هر 10.000 کیلومتر حدود 40-50 تومن هست
تعویض روغن - فیلتــر ها ( هوا - بنزین - روغن ) و ...
هزینه دیگه ای نداره ! :)
شاید خرج پراید اصلا بیشتر هم باشه چون یکی از بی کیفیت ترین ماشینهای ایرانیه !نقل قول:
هزینه پایین لوازم و تعمیرات و امنیت کم پراید یا هزینه بالا و امنیت 206؟
کدومشو انتخاب می کنید؟
این هزینه هایی که شما گفتی چند درصد از هزینه های ماشینهنقل قول:
بالاخره باید فکر خرابی ماشین رو هم کرد
تصادف،جلوبندی و ....
نمیشه گفت چون 206 هستش اصلا تصادف نمیکنه یا اصلا خراب نمیشه مخصوصا که عقب 206 از هفت دولت آزاده
وقتی از پشت بهش بزنن تا جلو جمع میشه
خودم نظرم رو 206 هستش ولی این فکراس که یه خورده دو به شکم کرده:41:
بازم مرسی از دوستان که دارن کمک فکری بهم میدن
به نظرم 206 به صرفه تر هستش.از پراید دوامش بیشتره .خرج اتاقش موقع تصادف خیلی بیشتره ولی این رو هم بدون تو یه تصادف برابر احتمال مرگ توی پراید بیشتر از 206 هست.
206 شک نکن.ماشینی به صرفه ای هستش.
سلام
اگر اهل رانندگی اسپرت نیستید سراغ ماشین های اسپرت نرید ...
ما 2 سال 206 داشتیم به غیر از هزینه هایی که بالا گفتم هزینه ثابت دیگه ای نداره
بحث تصادف جداست البته و جزو هزینه های ثابت محسوب نمیشه
( یه صافکاری گلگیر داشتیم بدون رنگ حدود 80 تومن بیرون اومد )
راستی کی گفته 206 توی تصادف تا جلو جمع میشه ؟!!
پراید واقعا از نظر امنیتی نابوده دقیقا تو تصادفات شدید از جلو وقتی ماشین رو ببنید متوجه میشید که چقدر ماشین ناامنی موتور کاملا تو اتاقه در صورتی که مثلا تو 206 موتور به سمت پایین جمع میشه واقعا پراید ماشین نا امنیه باید تصادف شدید پراید رو از روبرو ببنید تا متوجه بشید خیلی هم ماشین ضعیفیه بر عکس 206 که برعکس تفکر خیلیا واقعا ماشین ضعیفی نیست در کلاسش خودش . مقایسه پراید و 206 هم کار مسخره ای به نظر میرسه چون الان حدود 5-6 میلیون اختلاف قیمتشونه و تفاوتشون هم واقعا در حد مقایسه 405 مثلا با زانتیا یا مگانه و ربطی به هم ندارن . ولی خوب 206 2 تا ایراد بزرگ داره فقط اول اینکه فضایه صندلی های عقبش کمه برای خانواده خیلی مناسب نیست دومم اینکه تا وقتی ماشین به خرج نیفته واقعا ماشین کم خرجیه ولی اگه به خرج بیفته خرجش زیاد میشه اگرم با ماشین خوب مدارا بشه تا 100 هزار کیلومتر هم حتی ماشین به خرج نمیفته .
[
تاييد ميشه.نقل قول:
هزينه هاي قطعات پژو 206 فوق العاده بالاست!:19:
جلو بنديش رو كه ديگه نميشه بحثش رو كرد:41:
206 اگه يه اشكال عمده داشته باشه نميشه زياد باهاش مانور داد چون راحت كله ميكنه
داداش با 9 تومن فکر نمیکنم بتونی چیز شاخی پیدا کنی؟؟؟
206 تیپ 2 شده 14.400
فکر میکنی میتونی با این پول بالاتر تر از مدل 82 بگیری ؟؟!! مثلا" یه مدل 82 که صد و سی چهل هزرا تا کار کرده گمون میکنی که برات دردسر درست نمیکنه ؟؟؟؟ 206
تا سالمه, مشکلی نداره و همون حرف رفیقمون درسته که باید فقط هزینه روغن بدی . ولی خدا نکنه به خرج بیفته بدبختت میکنه .برو بپرس , بگو سرویس کلی و گریبکسش چقدر اجرت تعمیر و تعویض داره .(حساب دستت میآد)
اما پراید نه !!!! مخصوصا" من الان 141 فرمون هیدرولیک رو به یه 206 خسته , ترجیح میدم . هم اشکالات سدان مثل سر و صدای داشبورد رو کمتر داره و هم چهار تا لاستیک کمهو توپ روشه و هم حداقل تا یک سال و نیم هم هیچ خرجی برات نمیتراشه (چون صفره ) و موقع فروشش هم به راحتی با 500 تومن بالا و پایین , پول خودت دستت رو میگیره .
ضمنا" 206 همچین چیز علیه السلامی هم نیست که بگی امنیتش برات معجزه میکنه (البته خوب از پراید بهتره ) و لی توجه کن همین تیپ 5 تا حالا کله خیلیها رو به باد داده . یکیش پسر عمه بابای من که چپ کرد وعصمتش گچی شد . از من میشنوی دور 206 کارکرده رو با 9 تومن خط بکیش .
اگر هم واقعا" 206 میخوای بیا من معرفیت میکنم یه مدل 83 بگیر مال یکی از رفیقامه , بچه نارمکه ...
به نظر من اگه پول داری و میتونی یکم پولتو بیشتر کنی یه 206 بخری بهتره.چون 206 راحت تره و امنیت از پراید بهتره.
سلام
کلاس 206 رو خیلی آوردی پایین
معمولا برای خرید در مورد 206 با سمند یا پژو 405 یا ریو مقایسه میشه
و اما 206 از 170 بری بالا پر خطره و نمیشه باهاش راحت لایی کشید، از همه مهمتر کوپ میکنه
درسته ویژگیهای اسپرتی داره خرجش بالاست
اگر خواستی پراید بخری برو ماتیز بخر
در مورد پژو
اگه دنبال سرعتی 405 و اگه دنبال تجهیزات رفاهی هستی 206 بخر
من خودم 206 رو ترجیح میدم ولی 206 Sd.
چون واقعا ماشین باکیفیتی هستش شنیدم.
کسی الان قیمت Sd دستش هست؟
مرسی از همه دوستان
فکر کنم باید برم همون سمت 206:46: