يه كي از بكس موتو (جاني) اين گوشي (يو9) رو داره ... صبر كنيد تا بياد جواب دقيق بده.
ولي فكر كنم كيبوردش مثل همون وي8 باشه.
حالا ببخشيد مشكل وي8 چي هست.؟؟!
Printable View
يه كي از بكس موتو (جاني) اين گوشي (يو9) رو داره ... صبر كنيد تا بياد جواب دقيق بده.
ولي فكر كنم كيبوردش مثل همون وي8 باشه.
مشكل خاصي كه نداره...نقل قول:
من وقتي V8 رو خريدم رفته بودم كه U9 رو بگيرم
حالا هم نمي تونم بيخيالش بشم:دي
پس كيبورد بنده خدا مشكلي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست خوبم . راستش من احساس میکنم همه چیز این u9 واسه دختر خانم ها طراحی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی همین حساب یکمینقل قول:
باید مثل من انگشتاتون ظریف باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکمی با center key مشکل دارم یعنی یکمی سفته اما کلا خیلی خوش دسته و کیبورد هم عالیه . بهتره یه بار از نزدیک باهاش کار کنین چون این سلیقه ای هستش. اما این گوشی هم خیلی مد میشه با فیرمویرهای مختلف هم اینکه برنامه ها و بازیهاش زیاده اما یه نگاه به v9 هم بکنین هم سرعتش عالیه (چون لینوکس نیست) هم اینکه دوربین عالی ای داره .
نقل قول:
رضا اگه گذاشتی من درسمو بخونم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V9 فرق زيادي كه با V8 نداره..داره؟
.
من الان كل كرجو گشتم هيچ جا موتو نمي خرن
جائي هست كه بتونم بفروشمش؟
بیشترین تفاوتش همون سیستم عامل و مموری خوردن هست. اگه خواستین مشخصات گوشی (از لحاظ تمیز بودن) و قیمتی که مایلین بفروشین رو بگین تهران شاید بشه فروخت. راستی به مدل هایی مثل zn5 ,ve66 ,... هم یه نظر بیفکنین!
همش 2 ماهه كه خريدم...
سالمه سالمه...
135 مي دم
از ظاهر U9 نمي تونم بگذرم :دي
نقل قول:
آقا توی پروفایلت پیغام گذاشتم (نمیدونم 512 دارین یا 2) یه نگاه بکنین چون فکر میکنم اینجا بگم واسه خرید و فروش ایراد بگیرن
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی تو گوشی l7دارم اونم اینه که تو قسمت massage بخشی که smsهای ارسالیم توش ذخیره می شد (outbox) ناپدید شده است برای بازیابی اون باید چیکار کنم؟
سلام یه گوشی موتورلا تاشو تا 330 با دوربین ضبط صدای خوب و جی پی اس و البته تا شو لطفا معرفی کنید.
میلاد حضرت مسیح (ع) مبارک
فقط v9x با اين مشخصات هست كه فكر نكنم ايران گيرت بياد . مشكله l7 با ريستارت ممكنه حل شه . اگه نشد فيرمور رو عوض كن
سلام ممنون از توجه اتنقل قول:
با مستر ریست مشکل حل نشد، فیرمور رو چطوری عوض کنم؟؟؟؟؟
? نشد
ok
هر فيرموري كه بخواي ميتوني تو سايتهاي زير پيدا كني كه اولي بهتره
خيلي از سايتهاي روسي هم هر چي برا موتو بخواي دارن
اصلا" ميتوني تو گوگل سرچ كني - motorola L7 firmware
سلام دو تا سوال داشتم 1- v3xمن وقتي می زارم برای شارژ فول نمي شه حالا اشكالش از گوشيه يا باطري يا شارژر ؟2- آيا راهي براي افزايش قدرت آنتن دهي v3xوجود داره؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=370656&page=2
سلام
قیمت موتورلا v8 الان چقده ؟ و در چه رنگهایی موجوده ؟
در ضمن نوع 2 گیگ هم داره v8 ؟ اگه داره چنده
در ضمن v8 های موجود در ایران ساخت کجاست و از لحاظ کیفیت ساخت چطوره ؟
ممنون میشم:40:
قيمت v8 حدود 185 نقره اي رنگ
همه گوشي هاي موجود در بازار چيني هستن -
با گارانتی یا بدون گارانتی ؟
در ضمن نفرمودین نوع 2 گیگش چی (فکر کنم این نوعش رنگش مشکیه) ؟
من شنیدم کره ایش هم هست راسته ؟
باز ممنون میشم...
قیمت rokr zn50 رو میخواستم :11:
متاسفانه zn50 فقط در كره جنوبي موجود هست :41:نقل قول:
الان سایت gsmaria زده گوشی موجوده !خبری در این مورد داری که اومده به بازار یا نه؟:11:نقل قول:
سلام.گوشي من موتورولا v3i هست.مشكي من اينه كه : يه smsطولاني رو از يه گوشي ديگه بهش مي فرستم ،بعد كه مي خوام همون رو forwardكنم ،از تعداد كاراكترها خودش كم مي كنه.يعني نمي تونم يه sms طولاني رو با اين گوشي به كسي بفرستم در حاليكه همون smsطولاني رو وقتي با گوشيهاي ديگه امتحان كردم ،فرستاده شد.
خلاصه اينكه چيكار كنم تا اس ام اس طولاني رو با motorola v3i بتونم سند كنم؟
بله زده موجود اما در بازار جهاني و اختصاصا" در بازار كره جنوبينقل قول:
نميدونم موتورولا چرا بعضي گوشي ها رو فقط تو يك كشور ريليز ميكنه ؟
شايد ميخوادببينه اگه استقبال شد فروشش رو جهاني كنه ؟
غير از zn50 يه مدل ديگه هم هست كه من واقعا" عاشقشم و گوشي محشري بايد باشه از سري razr با دوربين 5مگاپيكسلي ! و ال سي دي 2.2اينچي بيروني كه لمسي هم هستش و گوشي فوق العاده ايه
گوشی موتورلای v3من سی دی راه انداز ندارد و از جایی هم نمیتوانم پیدا کنم
از بزرگواران اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم از ایشون
سلام من گوشی موتورولا a1200 دارم فلشش کردم ولی موقع فلش error داد حتی به بوت هم نمی ره یعنی بوت یک لحظه می آد و قطع می شه لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
میشه نقاط ضعف و قوت گوشی موتورولا e8 رو بگید؟
اگه زياد اهله موزيك گوش دادني حتما" بخرش البته اين گوشي مال 3 سال پيشهنقل قول:
ببينم نو ميخواي بخري
چه مقدار ميخواي هزينه كني ؟
نقاط قوت : كيفيت صوتي و mp3 player عالي - ديزاين بسيار شيك و يگانه - كيفيت ساخت مونتاژ و متريال عالي
نقاط ضعف : ال سي دي كوچك - دوربين 2mp -
ممنون از fire عزیز. فقط به نقاط قوتش من سیستم عامل( open source(motomagx و cpu532mhz رو هم لازمه اضافه کنم. کلا همونطور که فایر عزیز گفتن برای موزیک یکی از بهترین گوشی ها هستش.ضمن اینکه بازی ها و نرم افزارهای زیادی هم توی این چندوقت واسش ساخته شده(پورت شدن) که باعث شده گوشی بیشتر حالت لینوکسی به خودش بگیره تا جاوایی.نمونه عکس های گرفته شدش هم توی قسمت عکس های گرفته شده با zn5 هست.اگه اطلاعات دیگه ای خواستین در خدمتیم.
قیمتش چنده الان؟نقل قول:
نو...
200 تومن. اگه واست دوربین هم مهمه و میتونی بودجتو تا 270 بالا ببری zn5 هم گزینه ی خوبیه. بهترین 5( از نظر خیلیا هستش)نقل قول:
نه
اصلا از لحاظ بودجه مشکلی ندارم
میخوام یه گوشی خوشگل داشته باشم که خط ایرانسلم توش باشه
عزیز اگه توقعاتت از گوشی رو هم بگی بچه ها بهتر میتونن راهنماییت کنن. تا حالا اگه فاکتور زیبایی رو فقط در نظر بگیریم میتونی روی u9(با قیمت 150) , e8( با قیمت 200) , و یا حتی a3100 (که وین موبایل هست) که از همه ظاهرش بهتره فکر کنی. اگه آندروید هم میخوای که dext خیلی خوشکله. دیگه حالا بستگی داره که فقط یه گوشی خوشکل به عنوان گوشی دوم بخوای (که U9 خوبه) یا بخوای سیستم عامل بهتر مثل آندروید یا وین موبایل داشته باشه یا اینکه دوربین 5 مثل zn5 , ve66 بخوای(راستی حالا fire باز میاد گیر میده ها اما ve66 خیلی خوشکلتره از zn5 و دوربین 5 داره سیستم عامل بهتری هم داره قیمتش هم 320 اما zn5 دوربین بهتری واسه عکس داره)بازم ظاهر گوشی خیلی بستگی به سلیقه ی شخصی داره . سوالی بود در خدمتم.
به نظر من اگه پولش برات مهم و به دنبال زيبايي و خاص بودن هستي :
1-aura : گوشي كه واقعا " مايه داريه و مخصوص جنتلمن ها من خودم تا حالا از نزديك نديدم اما دوستم كه موبايل باز هم هست و ديده ميگه واقعا" فوق العاده است و حسابي كف كرده بود .همه چيزش تكه از ديزاين تا ال سي دي منحصر به فرد كه فكر نكنم مثلش رو كسي بتونه بسازه - يعني تمام گوشي هاي لوكس نوكيا پيشش مثل گوشي معمولي به نظر ميان -
2-v8 gold : خيلي خوشكله -با طلاكاري هاي شيك و پشتش كه نميدونم از چرم چيه . تاشو با دوربين 2 خيلي خوب - از سري معروف razr هست .
dext و a3100 : شيك و اسپورت . سيستم عامل قوي و امكانات قوي ...
ve66 : يه گوشي كشويي خيلي شيك . همه چيزش هم خوبه با دوربين 5 و پلير خوب
u9 - e8 : از e8 كه گفتيم اما u9 گوشيه قشنگيه تاشو با دوربين 2 و به نظر من بيشتر خانوميه .
:5:
سلام
میخواستم بپرسم XT800 وارد بازار شده؟
دوستان سلام....من عاشق این motorola rokr e8 شدم....از کجا می تونم بخرم؟ موتورولا نمایندگی نداره ؟ گوشی های موتورولا ضمانت نامه و گارانتی داره یا نه؟
ممنون میشم زود جواب بدید....
من v3xرا چند بار master clear کردم و فکر کنم بعضی از فایلهاش پاک شده و گوشی به هم ریخته.
کسی بک اپ کاملشو داره برام بذاره ممنون میشم.
اگه لطف کنین زودتر بذارین چون واقعا کارم گیره
سلام. عزیز از چه فیرمویری استفاده میکنین؟ چرا خود فیرمویر رو فلش نمیکنین؟ میتونین hearthless 4 یا energy یا فیرمویر دوست عزیزمون ناصر مالدینی (پرسپولیس ) رو فلش کنین تا به گوشیتون هم قابلیت ها ی زیادی اضافه بشه. من خودم enrgy رو دارم و کاملا ازش راضی هستم. فیرمویر پرسپولیس هم خیلی عالیه فقط یکی دوتا باگ حل شدنی داره.
میشه همین فیر مویری energy را با نحوه ریختن تو گوشی رو برام بذاری البته با برنامه ی مربوطهنقل قول:
حتما . شما یه لطفی بکن ببین ورژن بوت لودرت چیه. گوشی رو خاموش کن و بعد همینجوری که خاموشه کلید های مربع و ستاره و قرمز رو سه تا رو باهم بگیر تا بره به حالت بوت لودر (یه صفحه ی سیاه میاد ) حالا مثلا نوشته 6.8.2 یا 6.8.1 یه شماره ای مینویسه(اگه کل چیزایی که نوشته رو هم بگین که بهتر . این رو باید شما اعلام کنین تا بعد فیرمویر رو بذارم چون اگه فیرمویر یه بوت لودر دیگه رو روی گوشیتون فلش کنین گوشی دیگه بالا نمیاد پس صد در صد دقت کنین که اون عدد رو درست اینجا بگین.