آره فکر خوبی هست نقدهایی که اینجا میشه کاملا منصفانه هست و اصلا از روی غرض ورزی نیست
Printable View
آره فکر خوبی هست نقدهایی که اینجا میشه کاملا منصفانه هست و اصلا از روی غرض ورزی نیست
خب باید هم غرض نداشته باشیم ما همه این مجله رو میخونیم و علاقه داریم .
خب الان میرم بیرون الگه مجله اومده باشه میخرم میارم .
خب این ماه مجله ماشین هم اومد و ظاهرش که بد نیست حالا از صفحه چند شروع کنیم و از کی؟
اگه موافقید با قانون تاپیک پیش بریم تا یه یه زمان و مقدار بذاریم.
اگه هم نه که فدای سرتون.
:11:
من هنوز پیدا نکردم
شماره جدید اینجا هم نیومده.
نه اتفاقا تهران خیلی زود اومد و فکر کنم 23 بود که اومد
این دوره مجله واقعا اطلاعات خوبی داره . از گزارش موتورشو پاریس ( که میتونست کاملتر باشه )گرفته تا تست 5 مدل متفاوت سری 5 Bmw و تست لکسس Gs430 و از همه مهمتر تست آستون مارتین Vantage تو تهران . به همتون پیشنهاد میکنم تهیه کنین.
فقط یه موضوع کوچیک وجود داره که این مجله قبلا یه بخش داشت به اسم اخبار خودروئی کشور که چند شماره ای هست دیگه چاپ نمیشه که واقعا جاش تو مجله خالیه.
من الان پیدا کردم. دیروز رسیده اینجا فک کنم.
منم دیروز پیدا کردم این ماه خوب هستش
کم کم دارم میخونم .
ه نظرم از پس فردا شروع کنیم خوبهنقل قول:
ولی این ماهش زیاد مطلبش فنی و مفید نیست (نسبت به ماه قبل)در کل البته تا اونجا که من خوندم
دو تا بررسی جالب داره یکی مال مرسدس e کلاس و یکی هم بی ام و سری 5 .در مورد مقایسه اولش که طبق معمول شرق دور
و بقیه مطالب هم خوب هستن .(البته شماره قبل شماره ویژه بود.
دو تا بررسی جالب داره یکی مال مرسدس e کلاس و یکی هم بی ام و سری 5 .در مورد مقایسه اولش که طبق معمول شرق دور
و بقیه مطالب هم خوب هستن .(البته شماره قبل شماره ویژه بود.)
آره شماره قبل خیلی خوب بود و این شماره هم بد نیست و کلا مجله نسبت به پارسال و پیارسال خیلی پیرفت کردهنقل قول:
خب من از اول شروع می کنم یعنی نمایشگاه پاریس که اصلا مقاله کاملی نیست و کلا خیلی مسخرست مثلا در رابطه با سوپر اسپرت استون مارتین هیچ چیزی ننوشته و کلا مطلب خیلی ناقصی هستش و به نظرم برای نمایشگاه پاریس باید بیشتر از اینا مینوشت مخصوصا در رابطه با ایده های جدید و کانسپت ها
در رابطه با مطلب نیسان آلتیما و هیوندای سونوتا هم به نظرم دیگه زیادی از آلتیما تعریف کرده و خیلی غلو کرده کلا این ممقانی همین طوری هستش و مطالبش بعضی مواقع تخیلی میشه
ولی از همه جالب تر برام این نمره های آخرش هست که میده و من تو هیچ موردی ندیدم که اختلاف از یک یا 2نمره بیشتر بشه مثلا مقایسه کمری و آکورد توی فکر موتور ترند خوندم اختلافشون نزدیک 20 نمره بود البته به نفع آکورد!!!!!!!!!
اینم کاور شماره جدید فکر کنم الان دیگه موقعش شده که شروع کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اولین بحث این شماره متو شو پاریس هستش.
من تو پست 94 در رابطه با تا مطلب اول گفتم حالا نظر خودت چیه رامین
به نظرم مطلب کاملی نبود .البته زیاد روی عکساش هم کار نکرده بودن میتونستن یه مطلب با توضیح کم و بیشتر روی عکس بذارن اینطوری بهتر میشد.
آره اصلا به نظرم همون عکس ها میزاشت بهتر بود و گزارش تصویری بهتر از اونمطالب ناقصی که نوشت بود
در رابطه با مطلب نیسان آلتیما و هیوندای سونوتا هم به نظرم دیگه زیادی از آلتیما تعریف کرده و خیلی غلو کرده کلا این ممقانی همین طوری هستش و مطالبش بعضی مواقع تخیلی میشه
ولی از همه جالب تر برام این نمره های آخرش هست که میده و من تو هیچ موردی ندیدم که اختلاف از یک یا 2نمره بیشتر بشه مثلا مقایسه کمری و آکورد توی فکر موتور ترند خوندم اختلافشون نزدیک 20 نمره بود البته به نفع آکورد!!!!!!!!!
حالا دیگه من عادت کردم به این مقایسه های دوستان شرق دوری.
از اول میدونم ماشینی که توی ایران گمرک شده وارد میشه مثل سوناتا همیشه کم میاره (نمیدونم چرا ولی برسیم به مطلب بعدی.
که واقعا یه مطلب ابداعی هستش .
توی این مطلب به مقایسه دیدگاههای بی ام و و بنز در مورد مفهوم کوپه و ادغامش با کلاسهای دیگه بدنه هستش .واقعا جالب بود.
محور بحث توی این مورد باید طراحی میشد که رفتن روی مسایل فنی و این چیزا.
من نمیدونم چرا گیر داده که تو x6 از خطوط حجیم استفاده شده
ضمنا تو مشخصات x6 مشخصات موتور 8 سیلندر و مصرف سوخت موتور 8 سیلندر جدید ب ام و گفته ولی قدرت و گشتاورش مربوط به موتور 6 سیلندر هست نه 8 سیلندر!!!!!!!! حالا نمیدونم این اشتباه عمدا بوده یا سهوا
ولی خیلی دوست داشتم که x6 جدا بررسی می کرد و در رابطه با سواری و هندلینگش صحبت می کرد
این تاپیک هک خوابید
اولش همه میومدن نر میدادن الان تاپیک شده 2نفره
همینه دیگه سعید
منم یه مدت کارام زیاد شد کم میتونم بیام
کارمون شده همین آخه من م وندم این بخش صاحب نداره هر کس یماد یه تاپیک الکی میزن یه باره یه تاپیک مشائوره نزدن
هر کس میاد فلان قیمت ماشین چی هست.کشتن این مایه دارا ما رو .
آره به خدا 50 تا تاپیک داریم در رابطه با مزدا 3 و مگان
50 تا در رابطه با آزرا و کمری
این تاپیک یک مدیر سخت گیر میخواد دیگه وضعش از انجمن ورزشی که بدتر نیست ولی اونجا همه چیز مرتب منظم همه تاپیک ها مفید و مجزا ولی اینجا...
مجله ماشین شماره مخصوص آذر ماه هم چاپ شده . در این شماره نیسان مورانو 2009 و کیا اوپیروس و تویوتا یاریس هاچ بک از سری ماشین های سری موجود در ایران و جاگوار Xk-r 2006 و لامبورگینی گالاردو 2003 از سری ماشین های خاص موجود در ایران توسط نویسنده های این مجله آزمایش شده و در برگیرنده بسیاری مطالب دیگر از صنعت مدرن ماشین میباشد .
به همه دوستداران صنعت ماشین پیشنهاد میکنم از تهیه آجرین جلد این مجله دریغ نکنن.....
در شماره 311 مجله ماشین از 120 صفحه 28 صفحه آن تبلیغ است که میشود 23.3 درصد یعنی 233 تومن از 1000 تومن که فکر کنم خوب باشه در ضمن تبلیغات این مجله واقعا به درد بخور هستند
واقعا این مجله به قیمتش میارزه با این همه اطلاعات فنی و ...
خب با تجربه ترین مجله خودرویی کشور هستش یعنی اتومبیل
به نظرم هنوز جای زیادی داره که بره جلو من هنوز کامل نخوندم ولی مطالب قابل توجهش رو مرور کردم .
تبلیغاتی هم که میزنه بیشتر تبلیغات فنی هستن نه تبلیغات کشکی
من مجله ماشینو فقط به خاطر تبلیغاتش میخرم!!!!
ولی نسبت به قیمتش عالیه و من حاضرم 20 صفحه دیگه تبلیغ بزنه ولی قیمتش ثابت باشه
حالا کاش کمی قطع این رو بزرگ کنن اون وقت بهتر میشه
با اینکه این قطعش دیگه شده یه کلاسیک .
نو آور که تمام رنگی شد از این ماه و کاغذ های گلاسه براق.
اول که تو کیوسک دیدمش گفتم اینم مجله رو کرد 30 صفحه (چون ضخامتش یک سوم شده)ولی بعد دیدم همون تعداد صفحه هستش.
من که مطمئنم همین کارو روی مجله ماشین هم خواهد کرد.رنگی شدن یه قدم مثبت هستش ولی این کاغذا خوب چاپ قبول نمی کنن.کیفیتش اومده پایین.
نو آوار زیاد خوب نشده
کاش ماشین رو اینطوری نکن دیگه حیف میشه ولی کاش قطعش رو بزرگ کنن
اتفاقا خیلی عالی شده هم حجمش کمتر شده و هم کیفیت چاپش بالا تر رفته ولی باید یک فکری بابت سایزش کنن
مجله ماشین دی ماه(شماره 312) هم اومد!:8:
کاغذاش گلاسه شده تمام رنگی(مثل نوآور)
کامل نخوندم ولی مطالب جالبی داره مثل:
ـ تست فنی فوردEDGE در تهران.
ـ یه مقایسه خیلی جالب(ب ام و سری هفت (730) لکسس LS460 مرسدس s350)
ـ تست ساب 92b
ـM3 سدان
ـو.....
فقط قسمت کلاسیک و اون چند تا مقایسه انصاری فرد خوبهنقل قول:
البته مطلب اول کاشانی هم خوبه دیگه بقیش سلیقه ای هستش و دیگه مجله ماشین داره شورش درمیاره خیلی سلیقه ای و مسخره شده مخصوصا تو مقایسه هاش
عجیبه... خیلی دیر چاپ شد ایندفعه. تازه هنوز خرم آباد نیومده. احتمالا شنبه بیاد.
کرمانشاه 24 یا 25 آذر اومد.
مقایسه 4 کشنده معروف جهان :31:
هنوز خرم آباد نیومده!!!!!!!!!
سلامم ممنون که خبر دادی.باید خیلی دیدنی باشه!و حتمن تهیه میکنمش توی این 10-12سالی که من دیدمش اولین باره کاغذ گلاسه میزنه:18:نقل قول:
خالصه بدک نشده با همین قیمت و این مطالب
نه تقلیدی از مجله های آمریکایی هستش نه چیزی
راستی سعید جان اگه درست گفته باشم(آکتروس جان)این بار کیف من و تو هستش دیگه اخرش یه مقایسه جالب در مورد کشنده ها هم نوشت.