سال 85 86 من سال سوم فنی بودم !! هنوز 18 نبودم ! الان که یک سال گذشت دیگه نمیشه گرفت؟!؟؟!؟؟!
سال 85 86 من سال سوم فنی بودم !! هنوز 18 نبودم ! الان که یک سال گذشت دیگه نمیشه گرفت؟!؟؟!؟؟!
عزيزم اينو ميتوني از همون موسسات اموزش رانندگي بپرسي . توضيح كامل ميدن.:10:
بریم اونجا ضایع بشیم که چی!!!!!
متولدین 68 رو که هیچ کدوم از اینا رو نمیخواستن.
همینجوری میدادن.
الان رو نمیدونم چطوری شده.
از اول مهرماه شرايط گرفتن گواهينامه ي پايه دوم به شرح زير خواهد بود.
1- گواهينامه ابتدا به صورت موقت يك ساله صادر مي شه.
2- براي آزمايش شهر و آيين نامه فقط سه بار مهلت هست .
3-در طي مدت يك سال موقت؛ رانندگي در جاده ها و اتوبان هاي برون شهري و بزرگراه هاي شهري ممنوعه
4- در طي اين مدت سرعت بيش از 80 ممنوعه
5- در صورتي كه بيش از ده (10) خلاف طي اين مدت انجام بشه گواهينامه ي دائم داده نمي شه.
6- در صورت احراز همه ي شرايط فوق گواهينامه ي دائم 5 ساله اعطا مي شه
مدارک لازم جهت تعويض گواهينامه پايه دوم
1. ارائه كارت ملي
حضور شخص متقاضي الزامي ميباشد
2. دو قطعه عكس جديد-رنگي- زمينه سفيد- 4*3
3 .اصل شناسنامه و كپي از صفحه اول و توضيحات در صورت داشتن توضيحات
4. ارائه آدرس كامل و كدپستي 10 رقمي الزاميست0
5. اصل گواهينامه- درصورت مفقود بودن استعلام ازشهرك آزمايش(يا منقطه راهنمائي )وتكميل فرم تعهد نامه محضري در دفتر خانه اسناد رسمي
6. براي المثني گواهينامه شهرستان تهيه پاكت پستي ازاداره پست مركزي الزامي ميباشد (فقط المثني شهرستانها)
7. با ارائه مدارك فوق برگه معاينه چشم صادرميشود وانجام معاينه چشم نزديكي ازپزشكان معتمدناجا- متقاضيان بالاي 70 سال بعد ازانجام معاينه چشم به باجه كاردان فني شهرك
ازمايش مراجعه نمايند.
براي تعويض گواهينامه 1ساله انجام معاينه چشم نياز نيست و ارائه 1 قطعه عكس كافيست
شماره حسابهاي پرداختي به بانك ملي پايه 2 پايه 1 موتور ب 1 موقت
2171151303003 وزارت كشور(سيبا) 000/30 ريال 000/40ريال 000/15 ريال 000/30 ريال
90011 وزارت دارايي 000/5 ريال 000/5 ريال 000/5 ريال 000/5 ريال
90012 وزارت دارايي به ازاي هرسال ديركرد قبل از سال 76 مبلغ 100 ريال و بعد از سال 76 مبلغ 1000 ريال
براي تعويض و المثني گواهينامه پايه 1 بعد از انجام معاينه چشم جهت تست اعتياد به مراكز بهداري ناجا مراجعه نمائيد :
بيمارستان سجاد : خ بهار شمالي بالاتر از طالقاني كوچه مهندسي
بهداري كل ناجا : خ وليعصر بالاتر از ميرداماد
كسانيكه قبلاً گواهينامه با عينك داشته اند و در حال حاضر به هر دليلي ( عمل ليزيك يا...) در خواست گواهينامه بدون عينك را دارند با ارايه مدارك فوق نزد 2 نفر از پزشكان معتمد ناجا معاينه چشم را انجام دهند.
متاسفم برات،غم آخرت باشه.هرچی خاک گواهینامته باقی عمر خودت.
دقیقا باید چند سالت باشه من متولد 6/5/1370 ام .
برو دبیرستان تا مهر نیومده.نقل قول:
احتمال زیاد بهت میدن.
البته قبلش خوبه از اموزشگاه مد نظرت بپرسی چه گواهی ای میخوان.
قانونا که باید بهت بدن.
هر چی زودتر اقدام کن بیوفته مهر ماه ممکنه برات مشکلتر بشه.
شما میتونید توی تاریخ 1388.5.7 برای گواهینامه ثبت نام کنید.نقل قول:
منم یه سوال داشتم در مورد تعویض گواهی نامه یک ساله به پنج سالهنقل قول:
این موارد بالا برای همین موضوع است؟
و
به کجا باید مراجعه کنم؟پلیس+10 ؟همون آموزشگاه؟شهرک؟
و
کی اقدام کنم؟گواهی نامه یک ساله من دو هفته دیگه 23 ام مهلتش تموم میشه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:
فکر نکم موفق بشن چون برای من گواهی اشتغال به تحصیلی که به تائید آموزش پرورش منطقه رسیده باشد رو خواستن اون روز اولین باری بود که فهمیدم کاغذ بازی چه چیزه اعصاب خوردکنیه
تو یه برگه A5 هفت تا امضا و 3 تا مهر خورد دوروزم طول کشید
اين گواهينامه يك ساله واقعا كه خيلي درد سر داره!
کاش مدارک ( جدید ) لازم واسه گرفتنشم میگفتی این که گفتی ماله تعویضشه!نقل قول:
با این گواهینامه های ب یک از نوع 1+4 میشه تو جاده های بین شهری رانندگی کرد یا نه؟:13:
نه دوست عزیز در سال اول نمیشه!
ولی از سال اول به بعد اگه خلافی هایی که توی تعهدنامه زیرشو امضا کردی نداشته باشی می تونی هر جا بخوای هر ساعتی بخوای رانندگی کنی.
با سلام
دوست عزیز از اونجایی که یکی از دوستان من در شهرک آزمایش کار میکند اطلاعات خیلی جالبی به من داده بود در مورد گواهینامه های یکساله شما گواهینامتو نگاه کن ببین اون آرم تمبری که رو کارتت هست سبزه یا قرمز اگه سبز باشه باسد خدمتتون عرض کنم گواهینامه شما 5 ساله هستش و بعد یکسال هم نیاز به تعویض ندارد اما اگه قرمز هستش که همون یکساله هست و بعد از یکسال باید تعویض بشه و طبق گفته های ÷ست 2 محدودیت هایی دارین
من که خودم گواهینامه 10 ساله دارم موتورم دارم ÷ایه یکم ان شاءالله یک سال دیگه
دقیقا همین من رو به شک انداخت، دوستی گفت این گواهینامه های 1+4 با تمبر سبز دقیقا مثل گواهینامه های عادی هستند و میشه همه جا و در هر ساعتی باهاشون رانندگی کرد فقط در صورتی که سرعت غیر مجاز ، سبقت غیر مجاز و یا تصادف جرحی یا منجر به فوت داشته باشی که درش مقصر باشی گواهینامه باطل میشه و برات گواهینامه ی یک ساله با تمبر قرمز صادر میکنند که با اون مجاز به رانندگی در جاده های بین شهری، بکسل کردن ماشین و رانندگی از ساعت 12 شب تا 5 صبح نیستی و با گواهینامه ی یک ساله مذکور هر کدوم از این تخلفات رو انجام بدی کلا گواهینامه ت رو باطل میکنند و از نو باید امتحان بدی.نقل قول:
با سلام
دوست عزیز از اونجایی که یکی از دوستان من در شهرک آزمایش کار میکند اطلاعات خیلی جالبی به من داده بود در مورد گواهینامه های یکساله شما گواهینامتو نگاه کن ببین اون آرم تمبری که رو کارتت هست سبزه یا قرمز اگه سبز باشه باسد خدمتتون عرض کنم گواهینامه شما 5 ساله هستش و بعد یکسال هم نیاز به تعویض ندارد اما اگه قرمز هستش که همون یکساله هست و بعد از یکسال باید تعویض بشه و طبق گفته های ÷ست 2 محدودیت هایی دارین
من که خودم گواهینامه 10 ساله دارم موتورم دارم ÷ایه یکم ان شاءالله یک سال دیگه
نه دوست من.نقل قول:
گواهینامه ب1 دو نوع هستن که در هر دو نوع تا 1 سال اگه خلاف کنی باطل میکنن. و همچنین باید شرایط خودشو هم رعایت کنی (نباید خارج از شهر... شب ممنوع... و ...)
تنها تفاوت این دو گواهینامه در این هست که یکیشون رو بعد از یک سال باید ببری تعویض کنی
در حالی که نوع دوم رو بعد از یک سال اگه ازت نگیرن به طور اتوماتیک تمیدید میشه
الیته اینو هم پشتش نوشته.
تشخیص از روز تمبر رو نمیدونم ولی پشت اتوماتیک ها نوشته:
"توضیح: اعتبار گواهینامه ب-1 شما از تاریخ صدور یکسال می باشد. که در صورت عدم ارتکاب تخلفات رانندگی و شرایط ابلاغی تا 5 سال معتبر خواهد بود"
البته تقریبا فکر کنم 1.5 سالی میشه که از نوع اول نمیدن ( فکر کنم)
گواهینامه من از نوع دوم هست و تمبرش هم سبز هست.
آقا من تو سال اول هم تو اتوبان رفتم.
اوایلش میترسیدم که چیزی بشه.
اما چی شد؟
به این فکر کردم که پلیس هیچ وقت جلوتو الکی نمیگیره که گواهینامه ات رو چک کنه.
واسه همین هم خیالم راحت شد.
پیش خودم گفتم اگه یه خلافی هم بکنم سریع از دست پلیس در میرم فوقش شماره ماشین رو برمیداره
ماشین هم به اسم بابامه.
پس از کجا گواهینامه من باطل میشه؟
اتوبان منظورت توی شهر بوده؟نقل قول:
اگه آره اون که اشکال نداره.
منظور جاده های بین شهریه.
حرفای فرشاد هم کاملا تایید میشه.
گواهینامه های 4+1 در واقع 5 ساله ی مشروط هستن. یعنی. اگه تا یه سال رانندگی در 12 شب تا 5 صبح و توی جاده نداشته باشی و جرح و فوت و اینا هم همینطور سر یه سال خود به خود تبدیل به 5 ساله میشن و نمیخواد ببری جایی عوضشون کنی. ولی اگه موقع این کارا بگیرنت گواهینامت باطل میشه باید بری دوباره امتحان بدی.
سرهنگ ما میگفت عید همین امسال چند هزار تا گواهینامه ب1 4+1 فقط برای رانندگی تو جاده یا مثلا زدن به گاردریل باطل شده.
امروز عصر از آموزشگاه نزدیک خونه سئوال کردم گفتن مشکلی نداره و میشه در جاده ها هم رانندگی کرد ظاهرا گفته های اون دوستم درست بوده.
این هم خبر مرتبط بهش:کد:http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1334551
امروز عصر از آموزشگاه نزدیک خونه سئوال کردم گفتن مشکلی نداره و میشه در جاده ها هم رانندگی کرد ظاهرا گفته های اون دوستم درست بوده.
این هم خبر مرتبط بهش:کد:http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1334551
تاریخ خبر که ما دوسال پیشه!!نقل قول:
روزنامه دنياي اقتصاد 11/11/85
من یه ماه پیش گواهینامه گرفتم و توی تعهدنامه هم ممنوعیت رانندگی در جاده بود. از مسئولش هم پرسیدم دقیقا گفت سال اول ممنوعه تو جاده برونیم! :18:
حالا چه طوریه باز تو اینیه ماه قانون عوض شده؟! عجب گیج میکنن آدمو! :13:
من جمعه دارم میرم شیراز 6 ماهی هست گواهینامه رو گرفتم تو کل راهم خودم قراره رانندگی کنم بالاخره یه ایست بازرسی از ما گواهینامه می خوان دیگه اونجا معلوم میشه نتیجه رو همین جا مینویسم :)نقل قول:
ریخ خبر که ما دوسال پیشه!!
روزنامه دنياي اقتصاد 11/11/85
من یه ماه پیش گواهینامه گرفتم و توی تعهدنامه هم ممنوعیت رانندگی در جاده بود. از مسئولش هم پرسیدم دقیقا گفت سال اول ممنوعه تو جاده برونیم!
حالا چه طوریه باز تو اینیه ماه قانون عوض شده؟! عجب گیج میکنن آدمو!
با سلام خدمت دوستان عزیز .
خواستم ببینم کسی اطلاعاتی در مورد گواهینامه حرفه ای داره ؟
مثلا واسه اینکه بگیری باید چه چیز هایی بلد باشی و ....
ممنون میشم ... :11:
گواهینامه حرفه ای دیگه چیه ؟
منظورت پایه یک هست ؟
میخوای پشت کامیون بشینی؟
نكنه منظورت ازاين گواهينامه ها هست كه به اونا مدن كه كلاس مخصوص واسه رانندگي رفته و آموزشهاي خفني ديده تا اونجا كه ميدونم پليسا دارن
نه اگه اتوبان تهران کرج رو داخل شهر حساب میکنی داخش شهر بودم.نقل قول:
در ضمن من همیشه تو ساعتی که ممنوع بوده هم رانندگی کردم.
کی به کیه.
اون موقعی که راننگی برای ما ممنوع بود یه پلیس هم تو شهر نبود که بخواد منو بگیره.
ریسک خوبیهنقل قول:
اگه سالم موندی تو جاده شیراز در برگشتت خاطراتت رو بنویس.
گواهينامه حرفه اي چيه؟منم ميخوام
بابا ایول !
هیچکس نمیدونه چیه !!!
گواهینامه حرفه رو هرکسی نمیتونه بگیره .
مال مسابقات رانندگی حرفه ای هست .
فکر کنم فقط تو تهران و اصفهان و چند شهر دیگه میدن .
منم میخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی یه پارتی میخوام که بتونه گواهی نامه به زیر 18 سال بده
تا جایی که من می دونم با گواهی نامه معمولی می رن رالی !!!
تا حالا نشنيده بودم. البته تو ايران نيست. ضمنا راننده هاي پليس هم همه پايه 2 دارن. و جايي هم وجود نداره كه از اين گواهي ها بگيري. اگر بود من حتما تا حالا گرفته بودم!!!!!!!!!!!!
من خیلی اطلاعات دقیقی ندارم ولی تا جایی که می دونم این گواهینامه رو فدراسیون اتوموبیل رانی صادر میکنه نه راهنمائی رانندگی بهتر از اونجا بپرسی یا مثلا شماره روابط عمومی شون رو از 118 بگیری راجع بهش سئوال کنی.نقل قول:
بابا ایول !
هیچکس نمیدونه چیه !!!
گواهینامه حرفه رو هرکسی نمیتونه بگیره .
مال مسابقات رانندگی حرفه ای هست .
فکر کنم فقط تو تهران و اصفهان و چند شهر دیگه میدن .
اگه تهرانی از چند نفر که تو این زمینه واردن سئوال بکن ببین مکانش کجاست .نقل قول:
در مورد گواهینمامه زیر 18 سال هم نمیتونی .
من خودم آشنا داشتم گفت به هیچ وجه نمیشه . چون از قیافه طرف معلوم میشه .
اینا هم نمیتونن گواهینمامه جعلی بدن . چون اگه کارشون گیر بیوفته ....
نه عزیز اونا همینطوری میرن .نقل قول:
کسی که گواهینمامه حرفه ای داری خیلی فرق میکنه با کسی که گواهینمامه پایه 2 داره !
نقل قول:
حامد جان پایه 1 و 2 رو ول کن !
اصلا قضیه اش با اونا خیلی فرق داره !
این گواهینمامه بین المللی هست . یعنی هرجای دنیا قبولش دارن .
به همین خاطر هست که هرکسی نمیتونه بگیره .
تمریناتش هم خیلی با گواهینمامه معمولی فرق داره .
مثلا یکیش اینه که توی مسابقه سر پیچ چطوری نفر جلوییت رو بگیری .
خوب منم همین رو میگم دیگه !نقل قول:
اصلا کاری به راهنمایی رانندگی نداره .
حیف که کرمانشاه نداره .
هرکسی زنگ زد پرسید یه خبری هم به ما بده .
برای گواهی نامه بین المللی به سایت زیر برید :
کد:www.govahiname.ir
سایت فدراسیون بین المللی اتومبیل رانی :
کد:http://www.fia.com
سایت سازمان اتومبیل رانی کشور :
کد:http://www.taciran.com
خوب حالا آموزش رانندگی حرفه ای رو کجا میدن ؟
در خونه ما !
خوب صفحه قبل رو بخونی میفهمی دیگه .
فدراسیون بین المللی رانندگی .
نقل قول:حاجی این چه طرز جواب دادنه ؟نقل قول:
من از اول این تاپیک رو دنبال کردم.
چیزی در مورد مکان آموزش رانندگی حرفه ای گفته نشد .
مگه من حرف بدی زدم ؟
اینو بخون »
پست 9#
من خیلی اطلاعات دقیقی ندارم ولی تا جایی که می دونم این گواهینامه رو فدراسیون اتوموبیل رانی صادر میکنه نه راهنمائی رانندگی بهتر از اونجا بپرسی یا مثلا شماره روابط عمومی شون رو از 118 بگیری راجع بهش سئوال کنی.
نقل قول:نقل قول::31:شاید من بد برداشت کردم!نقل قول:
حالا فمیدم مشکل کجاست.
حاجی پست منو با عجله خوندی.
من در مورد آموزش این رانندگی حرفه ای سوال کردم نه گواهینامش.:31:
حالا جایی هست که رانندگی حرفه ای آموزش بدن ؟