لينك دانلود فريمور iPod 2g خرابه ...
http://pfd.apple.com/ProtectedAsset/iPodTouch/061-6581.20090527.PiKu7/iPod2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw?downloadKey=1245640 444_05d21e72c0ea5ba30917b60dbc970326
لينك سالمش رو كسي نداره ؟
لينك دانلود فريمور iPod 2g خرابه ...
http://pfd.apple.com/ProtectedAsset/iPodTouch/061-6581.20090527.PiKu7/iPod2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw?downloadKey=1245640 444_05d21e72c0ea5ba30917b60dbc970326
لينك سالمش رو كسي نداره ؟
با سلام..با همین روش پیش رفتم ولی بعد از jailbreak گوشیم همونطور موند!نوشته downloading jailbreak data!
من 3g فکتوری دارم پس میتونم به آیتونز که وصل شدم مثلا گفت آپدیت جدیدی اومده از همون گزینه آپ کنم و خودشم واسم unlock میکنه دوباره؟
من يه ويديوويي كه ديدم شديدا مي كفت كه هركز و هركز از طريق خود iTunes اپديت نكنين ... راحت ترين كار همينه كه از طريق همين جيل بريك كردن ابديت كنين !!! ولي اكه مي خواي نرم افزار پولي بخري و نمي خواي جيل بريك كني از طريق همون iTunes فك نكنم مشكلي بيش بياد ! البته اكه كوشيت Unlock Factory باشه :)نقل قول:
سلام می کنم خدمت همه ی دوستان. چند تا سوال داشتم: 1_ می خواستم ببینم با windows 7 هم می شه گوشیو آپدیت کرد 2_ اگه وسط آپدیت کردن کامپیوتر هنگ کنه چه بلایی سر گوشی می یاد ( من سابقشو برای ipod دارم که توی xp هنگ کرد)
آره با ویندوز سون من خودم ریستور کردم با آیتونز 8.2.نقل قول:
ولی تا حالا واسه من وسطش هنگ نکرده بگم چه بلایی سرش میاد.
هیچی به سرش نمیاد.
مگه نوکیاس که حساس باشه.
هر طور یش بشه با ریستور حل میشه.
مرسی.آره کار کرد.ولی وقتی داشتم کیبورد فارسی روش نصب کنم هنگ کرد اعصابم خورد کرد.رفتم ریستورش کردم ولی حالا با سیم کارت بالا نمی یاد و فقط تماسهای اضطراری ممکنه.نمی دونم چش شده.موقعی که خریدم به من گفتن انلاک فکتوری اما حالا این ارور میده.نمی دونم چه کار کنم.واقعا بگم خدا چی کارشون بکنه با این نرم افزار ساختنشون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.آره کار کرد.ولی وقتی داشتم کیبورد فارسی روش نصب کنم هنگ کرد اعصابم خورد کرد.رفتم ریستورش کردم ولی حالا با سیم کارت بالا نمی یاد و فقط تماسهای اضطراری ممکنه.نمی دونم چش شده.موقعی که خریدم به من گفتن انلاک فکتوری اما حالا این ارور میده.نمی دونم چه کار کنم.واقعا بگم خدا چی کارشون بکنه با این نرم افزار ساختنشون...:41:
بعد ریستور باید سیمو بندازیتو گوشی و وصل کنی به ایتونز.(به اینترنتم باید وصل باشی)
اونوقت اگه انلاک باشه انتنت میاد .
آیا قیمت های آیفون پایین اومده ؟
چون من اونور اب آشنا دارم ، برام پست میکنه ، می خواستم ببینم اگه 200 دلا و 300 دلار میتونم بخرم ، سفارش بدم
این لینک رو مطالعه کنید :
کد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=NzcwNjc0NQ
سلام من داشتم ایپادمو اپدیت میکردم که کامپیوترم ریست شد حالا بالا نمییاد کسی متونه کمکم کنه؟:41::41:
من آیفون 3g دارم و میخوام جیلبریکش بکنم
فرمور 3g که توی صفحه اول گذاشته شده برای جیلبریک رو دانلود کردم(همون 230 مگیه)ولی وقتی میخوام گوشی رو ریستور بکنم که آدرس ipsw رو بهش بدم اصلا نمیشناسه فرمتشو و یعنی توی فرمتای ساپورت شده نمیاردش
اینم یه عکس از صفحه بعد از اکسترکت کردن محتویات اون فرموری که توی صفحه اول گذاشته شده
محتوای مخفی: عکس
کجای کار اشتباهه؟
چون وقتی میخوام ریستور کنم از طریق آیتیونز و ازم میخواد که فایل ipsw رو بهش بدم اصلا نشون نمیده این فایلا رو(یعنی تحت ساپورتش نیستن و در واقع فایل اصلی نیستن)
اینم بگم که من از ایتیونز 8.01 استفاده میکنم
بردیا تو یاهو هم بهت گفتم . اخه ورداشتی اکترکت کردیش چرا؟ rar رو به ipsw رینیم می کردی. خنگلی :31: کل دلو روده ی فایلو ریختی بیرون:31:نقل قول:
همونطور که خلبان گفت نباید اکسترکت میکردی
کافیه rar یا zip رو بکنی ipsw
درضمن آیتونزت هم باید 8,2 باشه
نشد
نسخه 9 رو ریختم ولی بازم فایده نداشت و نمیشناختش
230 مگ رو دوباره زدم دانلود ولی از یه انجمن دیگه
همون آیتونز ۸.۲ میبودی بهتر بود
آقا ما اینو جیلبریک کردیم و فینیش رو هم گرفتیم
ولی روی صفحه گوشیم یه عکس هستش زیرش نوشته download jailbreak data
اصلا هم نمیره
ویرایش:الان تموم شد ولی وقتی میخواد وصل بشه فقط عکس یه کابل رو نشون میده که میخواد به برنامه آیتیونز وصل بشه و این ارور رو هم تو آیتیونز میده.فکر کنم گند زدم:دی
the iphone software update server could not be cantacted
لینک فیرم ور ای پاد تاچ جنریشن تو خرابه
لینکه سالم : لطفا ویرایش کنید
اینم برای جنریشن وانکد:http://hotfile.com/dl/9666332/93fd8e2/iPod2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw.html
کد:http://www.movieshare.org/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhotfile.com%2Fdl%2F9666060%2Fd6f6a51%2FiPod11_3.0_7A341_Restore.ipsw.html
آیفونت که آنلاک فکتوریه؟نقل قول:
آقا ما اینو جیلبریک کردیم و فینیش رو هم گرفتیم
ولی روی صفحه گوشیم یه عکس هستش زیرش نوشته download jailbreak data
اصلا هم نمیره
ویرایش:الان تموم شد ولی وقتی میخواد وصل بشه فقط عکس یه کابل رو نشون میده که میخواد به برنامه آیتیونز وصل بشه و این ارور رو هم تو آیتیونز میده.فکر کنم گند زدم
اگه آره:
اول با آیتونز ریستور کن
بعد با آیتونز اکتیوش کن
بعد آیتونزو ببند و جیلبریکش کن طبق راهنماش
اصلنم عجله نکن
کلن ریستور+جیلبریک تقریبن ۲۰ دقیقه ای طول میکشه
اگه با ایتونز ریستور کنه که میره به 3.1 و اون موقع باید مک داشته باشه تا بتونه انلاک و جیل بریک کنه....بردیا هم فکر کنم ویستا داره.....
نه
انلاک فکتوری نیستش
لاک بوده که وقتی گرفتم دادم بیرون انلاکش کردم
الان خودم میخواستم طبق اموزش این لینک جیلبریکش کنم و طبق چیزایی هم که گفته بود پیش رفتم ولی الان نمیشه
2بار هم جیلبریک کردم ولی هنوز عکس کابل در حال اتصال به آیتیونز میاد روی گوشی و اون پیغامو میده
ویندوزم هم ایکس پی هستشکد:http://www.------------/forums/thread3555.html
الان دیگه آیتیونز اصلا گوشی رو نمیشناسه که بخوام دوباره ریستورش بکنم
الان تنها کاری که میتونم بکنم اینه که با redsnow دوباره شروع کنم به جیلبریکش
ویرایش دوباره:بازم جیلبریکش کردم
اینبار حتی ازم نخواست که به dfu ببرمش ولی بعد جیلبریک بازم همونجوریه
آقا تو اینجا یکی مشکل شبیه من داره انگار
بهش گفتن که گوشی با ریستور آپدیت شده به 3.1 و هیچ کاریشم نمیشه کرد(مگه اینکه یه جورایی داون گریدش کنم به 3.0)
آخه شرا؟(اسمایل گریه)کد:http://www.------------/forums/thread6098-2.html#post55662
یعنی رفتی 3.1 ؟
نکنه رو ریستور کلیک کردی؟
بایست shift رو بگیری و کلیک کنی و بعد فرمور 3.0 که قبلن دانلود کرده بو دی رو انتخاب میکردی
بعد ریستور عکس آیتونزه میاد رو گوشی
با redsmow اونجا که تیک جیلبریک رو میزنی تیک آنلاک رو هم بزن بعد میره تو منو
ولی آنتن نداری
که تو Cydia باید برنامه Ultrasnow رو نصب کنی
بردیا چیکار کردی........................
کاستوم فریمور 3.1 رو دانلود کن بعد ریستور کن به 3.1 تا این مشکلت حل شه..........اگر به 3.1 ریستور کردی این کار رو بکن اگر که به 3.1 ریستور نکردی این کار رو نکن فعلا....
میشه یک عکس از ورژن برنامه ایفون رو بزاری؟؟؟؟{ تا ببینیم به چی ریستور کردی....و اینکه اصلا shift رو گرفتی در ایتونز؟؟؟؟؟
آره بابا
شیفت رو گرفته بودم تو آیتیونز بعد رو ریستور زدم
iPhone1,2_3.0_7A341_Restore
این اسم ورژنی هستش که توی ریستور دادم به گوشی برای ریستور
تیک آنلاک اصلا نداشت،فقط تیک سیدیا داشتش
با رداسنو 7.1 جیلش کردم که فقط تیک سیدیا داشت
الان دقیقا این عکس رو گوشیم هستش بدون اینکه مثلا اون فلش زیرش باشه که مال باز کردن گوشی و رفتن به منو و هستش ئ ساعت و علامت سوال و ...
فقط و فقط عکس کابل و عکس آیتیونز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتیم که میرم توی آیتیونز این ایراد رو میده
خوب شاید آنلاک فکتوری هستی
مراحل زیر رو برو:
اول با آیتونز ریستور کن به همون 3.0 که داری
بعد آیتونزو ببند
به اینترنت وصل باش
آیتونزو باز کن
ببین اکتیو میشه یا نه
اگه ارور داد (آیتونز نه گوشی) بگو ببینم چی میگه
اگه هم پیام تبریک داد و رفت تو منو که هیچی
بعد برو جیلبریک کن
تو تاپیکش همون اول که خریده بودم یکی یه راه گفته بود ببینیم انلاک فکتوری هستش یا نه
ما که اول نمیتونستیم سیم کارت بندازیم،دادیم بیرون آنلاکش کرد،بعد تو تاپیک دیدم یکی گفته اگه میخوای ببینی گوشیت آنلاک فکتوری هست یا نه ببین سریال پشت جعبه گوشی با سریال(یا imei) توی ستینگ یکی هستش یا نه که ما دیدیم هستش
الان من به آیتیونز میخوام وصل بشم با گوشی این ایراد رو میده
محتوای مخفی: عکس ایراد
اینترنت باید وصل باشی
اینترنت من از طریق کابل لن هستش
دائم وصلم
iTune Store الان میتونی وارد بشی؟
نمیدونم چشه والا
نه توی اون هم نمیتونم وارد بشم
در حالی که قبل اقدام به جیلبریک خیلی راحت همه کار میکردم
مشکل از اینتنتته
حالا از من گفتن
با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن یا لبتاپ اگه داری
خب آخه من دقیقا قبل از جیلبریک کردن(درست چند دقیقه قبلش)حتی باهاش اکانت هم برای یکی از بچه ها ساختم و یه سری کار دیگه هم کردم بعد جیلبریکش کردم
ازون موقع به بعد دیگه آیفونو نمیشناسه
حل شد
برای سیدیا خودم رو یوزر معرفی بکنم یا هکر یا دولوپر؟
فرقی نداره بزن user
چه جوری حل شد؟
10تومن خرجش کردم:دی
خب بچه ها چیزای مهم چیه که از تو سیدیا باید بگیرم
لطفا طریقه به دست آوردن سورس رو هم بگید یا آدرس بدید برم ببینم:دی
app sync یا installd توی سیدیا رو باید از طریق سرچ پیدا کنم و نصب کنم برای نصب نرم افزارای کرک شده؟
چطوری سورس بدم توی سیدیا برای برنامه ریختن؟
حالا که دارم میرم بخوابم فردا جواب میدم
در ضمن بهتره تو این تاپیک در این مورد صحبت نشه
برو 3G