سلام بابا مدیر مبحث لینکهای دانلود این نرم افزار رو بزاره تو صفحه اول که نخاد کل پستهارو بخونی
ممنون
من که پیدا نکردم
Printable View
سلام بابا مدیر مبحث لینکهای دانلود این نرم افزار رو بزاره تو صفحه اول که نخاد کل پستهارو بخونی
ممنون
من که پیدا نکردم
بابا یکی این لینک دانلود برا درست کردن دسته بزاره
این دسته منه یکی میگه چطوری این دسته رو تنظیم کنم بازیکن بره دنبال توپ
هر کاری میکنم تنظیم نمیشه
خواهشن از مگا اپلود یا رپید نزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت توپگيري هست درسته ؟نقل قول:
بابا شما اون Devdata هايي كه تو تاپيك گذاشته شده رو بگير بعد وقتي رفتي توي بازي دكمه ها رو به دلخواه مپش رو عوض كن بعد قبل خارج شدن از بازي پروفايل رو سيو كن
سلام
من احتیاج مبرم به GamePad دارم ولی هر چی گشتم نه Logitech پیدا کردم نه دسته XboX!
کجا میتونم گیر بیارم؟ و قیمت دسته Xbox با سیمش چنده؟
ممنون
قیمت دسته های Xbox چقدره؟؟؟
16000 هزار تومنه فقط هم شركت فراسو نمايندگي داره تو ايران. دسته شيك و خوش دستي هست و خيلي با دوام من اولش ازش خوشم نيومد ولي بعدا ديدم امكاناتش خيلي خوبه. حيف تكيه. ولي واسه بازي هاي دسته فعلا Ps2 تائيد ميشه جاي شما باشم نميرم 16000 تومن بدم 360 بخرم
نقل قول:
همون طوری که تو یه قسمت دیگه گفتم فایل خراب بود
یه کمک کن
من میخوام دکمهاش مثل فیفا 08 باشه
خودت یه پروفاییل بساز و اپ کن
ممنون میشم
بهت Dont Send ميده؟
خوب اشكال كارت اينه كه به حرفام دقت نميكنه من بارها گفتم اون 2 تا فايل توي فولدر input كه توي فولدر data تو مسير نصب بازي هست رو باس حذف كني. در ضمن من براي دسته اي كه تو دستم باشه مي تونم Dev بسازم. چون تمام دسته ها سيماشون توي اتصال USB متفاوته. خدا كنه يكي پيدا بشه اين كانفيگر رو برنامه نويسي بكنه كه همه از اين مصيبت خلاص بشن.
2 تا فايل توي اين مسير هست:
فرض ميكنيم فيفا 09 رو روي درايو C نصب كردي اين مسير رو برو اون 2 فايل رو از توي اين فولدر يا پاك كن يا كات بگير يه جا ديگه نگه دار اين فولدر بايد خالي بمونه
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 09\data\input
devdata رو هم توي پوشه اي كه توي My Document هست بايد بذاري.
اينارو امتحان كن
يا اينو اگه بالاي كار نكردکد:http://www.2shared.com/file/4020156/30b17313/devdata.html
اينم همونيه كه هوسيار خان پيدا كرده بود اينم امتحان كنکد:http://www.2shared.com/file/4035911/ce14ab8e/devdata.html
براي طرح ps1 بدون آنالوگکد:http://www.4shared.com/file/65718182/76914a1/devdata.html
اينم نرم افزار كانفيگ براي دسته براي فيفا 08 هستکد:http://www.2shared.com/file/4027601/4b3a3cc9/devdata.html
کد:http://rapidshare.com/files/139728124/config1d.rar.html
شما فالی رو که به من دادی من دان کردم کلا یه فایل داخلش بودنقل قول:
منم همین کارو کردم فقط یادم نبود که بک اپ بگیرم
عکس دسته هم که گزاشتم
وقتی میخاد بره تو بازی این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست قبلي رو مطالعه كن ويرايش كردم
منظورت مدل پلی استیشن هستش
براي طرح ps1 بدون آنالوگ
کد:
http://www.2shared.com/file/4027601/4b3a3cc9/devdata.htm
[quote=king-hitler;3049310]منظورت مدل پلی استیشن هستش
براي طرح ps1 بدون آنالوگ
بله همون بدون آنالوگ
اينم نرم افزار كانفيگ براي دسته براي فيفا 08 هست
کد:
http://rapidshare.com/files/139728124/config1d.rar.html
برای فیفا 09 نتونستی پیدا کنی
نه والا بد جوري پي اش هستم خيلي خوب ميشه بياد زود. اگه بياد باخبر ميشيم نگران نباش. خوشبختانه برا بچه هاي كلوپ تو اين مورد فعال هستن و به محض اومدن گير مياريم همين جا لينك ميذاريم:46:نقل قول:
سلام کسی سیوی چیزی نداره که دکمه های فیفا 09 رو درست کنه ممنون:12:
اين devdata هايي كه ميذارم واسه همينه از اونا استفاده كني حل ميشه مشكلت
کدوم devdata کجان ؟ ممنون:12::11::31:نقل قول:
آقا کسی از مبدل دسته ps2 برای pc استفاده کرده ؟
میشه یه خورده دربارش بگین ؟
قیمتش ؟
سازگاری دسته با بازی ها و غیره
( من از دسته ps2 خیلی خوشم میاد )
تو همين تاپيك گل محمدي نوشته برو اوايل تاپيك در موردش نوشته صفحه 2 و 3
متاسفانه ندیدمنقل قول:
دسته خود ps2 منظورمه نه شبیهش
همینطور قیمت این تبدیل usb
اولين صفحه همين تاپيك هست اولين پستي كه آقاي گل محمدي زده تو اين تاپيك صفحه 1 ادرس از اين دقيق تر؟
نه عزیزنقل قول:
دقیق بود :31:
مرسی
:11:
چند پست بعدي آقاي گل محمدي هم و بعد اون پست به اين مسئله مربوط ميشه
سلامنقل قول:
من توی این تاپیک 2 تا devdata پیدا کردم که اولی برای دسته های معمولی هستش و دومی برای دسته های انالوگ
اولی همه چی سر جاشه ولی چون واسه دسته ی معمولی هست دریبل نمی زنه دومی مشکلش اینه که دکمه ی start رنداره یعنی برای start زدن باید انالوگ سمت راست رو فشار بدی که کمی مشکله و عصاب خورد کن. در ضمن برای دریبل زدن باید انالوگ رو روشن کنی که با این کار باید برای کنترل بازیکنا از انالوگ سمت راست استفاده کرد من رفتم تو بخش تنضیمات کنترلر اون پایین رو دیجیتال کردم ولی دوباره که بر میگردم (بلا فاصله) باز رفته رو انالوگ ای مشکل برای manual pas و vibration هم هستش . حالا اون manual pas و vibration زیاد مهم نیس ولی اون کنترل بازیکنا خیلی داغونم کرده چون من مدت ها pes بازی میکنم (از همون نسخه اولش ) کاملا داغونم help me !!!!
اگه مشکلات رو حل کنی krauser جان عالی میشه . با تشکر. محسن
بله دوست عزيز اين مسائل كه ميگي استارت سر جاش نيست اشكالي هست كه فقط بايد با يه نرم افزار كه مشابهش براي 08 اومده بود حل بشه اين Devdata هايي كه ميذارم كپي برداري شده از توي Devdata اصلي بازي هست واسه اينكه براي دسته هاي مختلف گذاشته شده. در مورد آنالوگ هم بايد تو بازي او حركت ها روي آنالوگ باشه و دكمه آنالوگ دسته هم بايد روشن باشه و بدين ترتيب دريبل ها رو با آنالوگ سمت راست اجرا كني و حركت ها رو با آنالوگ سمت چپ بايد عادت كني. اگه اون نرم افزار كانفيگ واسه 09 بياد اونوقت مشكل devdata حل ميشهنقل قول:
نقل قول:
يه تشکر مبثوت خدمت دوست گلم : خيلي ممنون
مشکل حل شد
خيلي م م نون
آقا فقط اينکه : شرمنده که ميپرسم چرا بعد از پاس دادن بازيکنا با فلش يه راه رو مستقينم ميرن و تغيير جهت انجام داده نميشه
و در واقع دکمه سرعتش هم پنچره !
اين مشکل هم حل شد : کليد ترکيبي داشت
برا راه رفتن بايد دکمه ي triger run رو هم نگه داشت
سرعت هم توي اين وضعيت کار ميکنه
با سلام و تشکرنقل قول:
من این devdata رو نصب کردم خیلی بهتر شده ولی یک چندتایی مشکل دارم اگه میشه لطفا کمک کنید :
یکی اینکه دروازه بان که میخواد پاس بده کلید پاس رو که میزنم یا توپ رو میندازه جلوپاش یا اینکه دستش میره واسه پرتاب توپ ولی توپ جا میمونه و از دستش میفته ؟؟!!
یکی دیگه اینکه نمی دونم دروازه بان با چی جلو میاد تو 08 با همون کلید تعریفی واسه پاس تو عمق جلو میومد اما حالا ؟؟!!
و در پایان اینکه چرا ویبره دسته ها فعال نمیشن یعنی در ظاهر on میشه ولی دوباره غیرفعال میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اين مشكل هايي كه دوستان ميكن رو نميدونم از كجا ناشي ميشه. ولي احتمالا از دسته باشه و يا شايد موقع خارج شدن Sve to Profile نميكنيد. براي من هيچ كدوم از اين مشكلات نيست. البته چون Devdata هايي كه هست براي گيم پد هاي خودم طراحي كردم هست
اگر بگی چطور طراحی میکنی شاید بقیه هم استفاده کنن. اگه می شه یه اموزش بده.نقل قول:
والا قبلا هم گفتم كدهاي خود فيفا رو دست كاري مي كنم كه تجربي هست و روش كلي نداره. بهترين راه استفاده از نرم افزار هست كه متاسفانه هنوز واسه فيفا 09 در نيومده
ا سلام
خواستم بدونم ویبره دسته ها تو 09 چجوری فعال میشه البته گزینشو میدونم ولی وقتی فعالش می کنی ذخیرش نمی کنه میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نميدونم چرا براي شما فعال نميشه براي من يه بار روشن كردم بعد سيو تو پروفايل بعدش ديگه هميشه فعال هست ويبره واسه من
ویبره مال من فقط اول بازی که شروع میشه میزنه همون لگوی اول بازی
بعد وقتی تو بازی میرم دیگه کار نمیکنه
برای من هم همین جوریه هر چی می رم درستش میکنم و save هم میکنم بازم دوباره off میشه.نقل قول:
البته توي دمو فيفا 09 وسط بازي فعال بود از تنظيمات بازي هست نمي دونم توي تنظيمات كدوم تغيير باعث ميشه از كار بيفته مطمئنا توي تنظيمات دسته نيست چون مال خيليا با اينكه on هست ولي كار نميكنه ويبره. البته اين ويبره يه مزيتي داره اونم موقع ضربه آزاد زدن هست. وقتي هدف گيريتون روي تير دروازه باشه شروع به ويبره ميكنه
آقا من توي تنظيمات دسته براي fifa09 گير كردم
4-5 تا از دكمه ها empty هست يعني چي؟؟
و در تكل هم مشكل دارم لطفا در تنظيمات كمكم كنيد
ممنون
مشكل شما رو حل مي كنه به شرط اينكه قدم به قدم پيش بري چيزي رو هم از قلم نندازي:نقل قول:
1- اين فايل رو دانلود كن:
2- برو به جايي كه بازي فيفا رو نصب كردي: پوشه و برو به : data/input/ اين جا 2 تا فيال هست به اسم هاي XPad.dll و devdata هر دو رو delete كن يا cut بگير از اونجا برشون دار (خلاصه فولدر input بايد خالي باشه)کد:http://www.2shared.com/file/4080832/24e733a2/devdata.html
3- فايلي رو كه دانلود كردي ببر Paste كن اينجا My Document/FIFA 09/user از قبل يه فايل با همين نام هست بايد Replace كني. حالا برو به بازي اگه نرفت توي بازي احتمالا به پروفايلت ايراد ميده فولدر پروفايل رو از توي پوشه فيفا 09 توي ماي داكيومنت پاك كن دوباره برو به بازي. ايشالا كه جواب ميده اگه ايرادي بود بهم اطلاع بده همين جا