سلام
آیا DVD Player های سونی DivX Ultra ساپورت میکنند؟
Printable View
سلام
آیا DVD Player های سونی DivX Ultra ساپورت میکنند؟
فکر نکنم .. شاید دستگاههای سینمای خانگی سونی ساپورت کنه ... باید تست کنید ...نقل قول:
ممنون
یک سوال دیگه:
این فیلیپس 5996 میتونه فیلم رو از کول دیسک بخونه و پخش کنه؟
باز چند صفحه ی آخر رو مطالعه نکردید و دارید سوالات تکراری میپرسید ...نقل قول:
5965-5986-5996 همگی پورت usb دارند و قادرند کلیه ی فرمتهایی رو که از روی دی وی دی میخونند از روی کول دیسک (فلش مموری ) هم بخونند...
سلام دوستان کسی جایی سراغ داره که فیلیپس 5996 بفروشن ؟؟ رفتم جمهوری پاساژ شرکا نمایندگیش نداشت و 2 هفته هست که منتظرم بیاره ولی انگار سر کارمون گذاشته.اگه کمک کنید ممنون میشم.
کساني که مثل من شهرستاني هستن هيچکدوم رو نمي تونن بخرن :41: اگه کسي مي تونست داوطلب بشه
واسه چند نفر پست کنه خيلي خوب ميشد ولي گويا کسي فرصت اينکارا نداره متاسفانه
سلام ... من یک دی وی دی پلیر می خوام که فیلم های divx که از تو نت dl می کنم و به وسیله نرم افزار AVIAddXSubs زیرنویس رو بهشون اضافه می کنم بخونه .... خیلی ممنون میشم بگید کدوم اینکارو می کنه ... هرچی قیمتشم کمتر باشه بهتر .... خودم یک سینمای خانگی دارم اینکارو می کنه .... خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید .
عزیز دل ما هم که تهران هستیم هنوز نتونستیم ای مدلها رو پیدا کنیم ...نقل قول:
دو هفته میشه که به تمام نمایندگیهای فیلیپس زنگ میزنم ولی هنوز نتونستم 5996 یا 5986 رو گیر بیارم ...
پس زیاد از اینکه نمیتونید این مدل رو خریداری کنید دلگیر نباشید...
دقیقا فیلیپس 5965-5986-5996 همین کار رو میکنه ...نقل قول:
اتفاقا تو سایتی که نرم افزار AVIAddXSubs معرفی شده اونجا تو لیست پلیرهای سازگار از فیلیپس به عنوان بهترین پلیر یاد کرده ... فقط یادت باشه که VP رو باید روی 420 تنظیم کنی وگرنه زیرنویس خیلی پایین میره و از کادر میزنه بیرون ...
در ضمن فیلیپس با زیرنویسهای SUB/IDX هیچ مشکلی نداره و به جای استفاده از این نرم افزار کافیست زیرنویس SUB/IDX رو با فیلم هم نام کنی و همراه با فیلم بریزی روی فلش و Play کنی و لذت ببری ...
حتی زیرنویس SRT رو هم میتونه بندازه فقط باید انگلیسی باشه و اگر فارسی بود میتونی براحتی به SUB/IDX تبدیلش کنی ... (که دیگه خودت احتمالا اوستا هستی :46:)
نقل قول:
بله کمیاب هست ... من خودم برای خریدنش از ابتدا تا انتهای جمهوری رو گشتم ....
(چون مردم بیشتر با نام سونی - سامسونگ و الجی و ... اخت هستند معمولا این برندها رو تو الویتشون میذارن .. به همین خاطر فیلیپس و پایونیر به اونصورت مشتری نداره و طبعا چون فروشش زیاد نیست کمیاب میشه ...... )
برای من usb و ساپورت فرمتهای زیرنویس فارسی مهمه
برندهای معروف که dvd player خالیشون این امکانو نداره فقط home theater داره
پایونیر و فیلیپس هم که گیر نمیاد
نظرتون در مورد برندهایی مثل sonex یا سوپر سونی چیه؟
نه اصلا سراغ برندهای چینی نرو که پشیمون میشی...نقل قول:
بله اگر اون امکانات رو روی برندهای دیگه بخوای باید سراغ سینمای خانگیشون بری ...
پایونیر و فیلیپس رو بگردی گیر میاد ...
اقا نظرتون در مورد u8800 سامسونگ چیه؟
کد:http://www.oradoshop.com/item-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-SAMSUNG-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-DVD-%D9%85%D8%AF%D9%84-U8800-%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C-Player-i/4137
این یکی بهترهنقل قول:
ولی مثل اینکه USB نداره :13:کد:http://www.oradoshop.com/item-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-SAMSUNG-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-DVD-%D9%85%D8%AF%D9%84-HD1080P-%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C-Player-i/4133
اگر نخواستی فیلیپس یا پایونیر 410 رو بگیری این دو مدل سامسونگ هم خوب هستن ...
lg هم از نظر قیمت و هم کیفیت خوبه
سلام .
خسته نباشيد.
مي خواستم نظرتون رو در مورد دستگاه SC-pt465 پاناسونيك بدوم.
ضمناً مي شه با اين مدل هم به كمك flash USB زیرنویس SUB/IDX را بزاي ديدن فيلم به دسگاه وارد كرد يا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و تشکر از تاپیک خوب و مفیدتون.
به تازگی یه براویا وی 400 گرفتیم. میخوایم یه پلیر خوب براش تهیه کنیم
نظرم رو سامسونگ بود که برگشت . و فکر میکنم فیلیپس انتخاب خوبی باشه و یا پیونیر.
اما مساله در اینجاست: پخش فیلمهای اچ دی(نه دیسک بلوری) .
منظور خود اچ دی هست آیا ساپورت میکنه و یا خیر. و آیا برا این کار پلیر نیاز به اون کابل معروف hdmi داره؟ کدومش رو خودش هست این کابل؟
و نیز سوال دیگر اینکه ایا این فیلیپس که شما گفتید زیرنویس ها رو میتونه عقب جلو کنه(تنظیم) در این مورد مطلبی در صفحات قبل ندیدم.
5986 و 5996 از فیلیپس خروجی HDMI دارن و Upscaling 1080P انجام میدن :18:(همونطور که تو پستهای قبلیم اشاره کردم...) کابل HDMI همراهشون نیست چون این کابل خودش 15-20 تومن پولش هست ... وباید خودتون تهیه کنید ... معمولا تو جعبه ی تلویزیونهای Full HD یک عددکابل HDMI میذارن ... وصل کردن یک تلویزیون Full HD به پلیر با استفاده از پورت HDMI روی کیفیت نهایی تصویر خروجی تاثیر زیادی داره چون این پورت دیجیتال هست ....نقل قول:
اگر محدودیت مالی نداری و تلویزیون جدیدت 1080 Full HD هست یک سینمای خانگی بخر و حالش رو ببر...:46:
این دستگاهها دیسک HD و یا BlueRay رو نمیخونن ... (فقط DVD) و فقط هم کدکهای Mpeg 1,2 و DiVx تا ورژن 6.5 رو ساپورت میکنن ...(البته چون فیلیپسها قابلیت آپگرید فرمویر هم دارند ممکنه بعدا بتونید کدکهای جدید تر رو هم اجرا کنید ...)
بزرگترین مشکل پلیرها در حال حاضر این هست که قابلیت پخش کدک H.264 رو ندارند (فیلمهای MKV که به HD Rip هم معروف هستند ...)
پلیرهایی هم که از دیسک بلوری پشتیبانی میکنند فعلا گرانقیمت و کمیاب هستند ....
خیر اجازه ی جابجا کردن زیرنویس رو نمیده :41:...
ولی شما به راحتی و خیلی سریع با نرم افزارهای ویرایش سابتایتل متونید زیرنویس رو تنظیم کنید ...
معولا برای پخش زیرنویسها در پلیرهایی که قابلیت پخش DivX رو دارند باید زیر نویس رو به فیلم بخورونید (Embedding) که اینکار در کمتر از 5 دقیقه با نرم افزار AVIAddXSub و بدون افت کیفیت فیلم امکان پذیر هست و معمولا با اغلب پلیرهای دایویکس هم سازگاری داره ...نقل قول:
ضمنا بهتره سراغ سینمای خانگی پاناسونیک نرید (نصیحت). البته تصمیم با خودتونه ...
سلام من بالاخره یه پایونیر 410 گرفتم ولی انگار به اون خوبی که میگن نیست چون کیفیت پخش فیلم در آن از دی وی دی ال جی که دارم پایین تره... البته من هنوز کابل hdmi نگرفتم و از کابل معمولی استفاده میکنم ولی ال جی با همین کابل تصویر شفافتری میده و متاسفانه این افت کیفیت در پایونیر اینقدر مشهود است که در صحنه های تاریک تصویر راه راه به نظر میاد...به نظر شما این منطقیه که حتما باید کابل hdmi باشه تا کیفیت خوب بده؟؟؟؟؟
سلام خدمت دوستان عزیز
یه dvd player خوب با مشخصات زیر تا 100 تومن چی پیشنهاد میکنین؟
1. قابلیت پخش hd داشته باشه (آینده نگری)
2. قابلیت اتصال فلش برای پخش فیلم و موسیقی از فلش حتما داشته باشه
3. خروجی های معمولی و hdmi هم داشته باشه
4. فرمت های قابل پخش زیادی داشته باشه . حتما divx بخونه
5. با زیر نویس فارسی مشکل نداشته باشه
6. ترجیحا قابلیت ضبط از تلویزیون هم داشته باشه (نمیدونم اصلا چنین چیزی میسره یا نه. ولی یکی دو جا دیدم بعضی ها قابلیت رایت هم دارن)
7. کیفیتش خوب باشه و مشکلی پیدا نکنه بعد از یه مدت (این خیلی خیلی مهمه)
8. تو بازار ایران پیدا بشه
9. کیفیت تصویرش خیلی خوب باشه حتی تو تلویزیون معمولی که ورودی Hdmi نداره
10. 1080i Upscaling داشته باشه
و اینکه من فعلا به تلویزیون معمولی میخوام وصلش کنم اما میخوام hdmi رو داشته باشه و hd بخونه واسه آینده که tv رو عوض کردم
:27::31::41:نقل قول:
خوب 110 تومن هم شد اشکال نداره :دی:دی
حالا با این قیمت بهترین دستگاهی که میشه گرفت چیه؟
به نظر همون پایونیر 410 که شما گرفتی خوب باشه (به اضافه یه مدل از فیلیپس)
اما شما هم که میگی کیفیت خوبی نمیده بهت
با تلویزیون معمولی امتحان کردی شما؟
سلام
یک dvd player میخوام که خروجی hdmi داشته باشه و اپتیک خیلی قوی داشته باشه.(قیمتش هم مهم نیست)
5986 از فیلیپس به قیمت 105 تومن کلیه ی این امکانات رو داره ...هرچند این دستگاه ریکوردر نیست و قابلیت ضبط نداره ...نقل قول:
شما با 100 تومن میخوای هواپیما بخری:27:
در صفحات قبل به طور کامل بحث شده ..نقل قول:
فیلیپس مدلهای 5965-5986-5996 و ...
مبارک باشه :27::31:نقل قول:
نه این افت قیمت چندان قابل توجیه نیست ..
تلویزیون شما چی هست ؟ دستگاه رو با خروجی rgb به تلویزیون وصل کن ...باید بهتر بشه ...
راستی 410 رو چند گرفتی؟ از بابت سازگاری با زیرنویسها هم امتحانش کن و نتیجه رو به ما هم بگو ...
از مشکلات و محاسنش برای ما هم بگو ...
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
با زیر نویس فارسی مشکل نداره؟
کیفیت تصویر خوب میده؟
و اینکه اگه ممکنه مشخصاتش رو بدید (یا یه لینک ازش)
همچنین میخواستم بدونم فرقش با 5996 چیه و این قیمتش چنده؟
ممنون
واسه هواپیما هم خوب آره حق با شماست :دی
اما همیشه آدم تو رنج قیمتی که میخواد بده بهترین رو باید انتخاب کنه دیگه
مثلا همین 5986 تو همین رنجه و همه امکانات رو داره :دی
لطفا به چند صفحه ی آخر این تاپیک رجوع کن ... چون من در چندین پست در اینباره صحبت کردم ...نقل قول:
5986 تمام نیازهای شما رو بر طرف میکنه ...
سلام به دوستان گلم
من یه دی وی دی پلیر می خواستم که مارک خوبی باشه و ورودی usb رو هم حتما داشته باشه قیمتش هم زیر 100 هزار تومن باشه
اگه می شه نوع مدل و قیمتش در حال حاظر رو هم بگید ممنون می شم
خوندم
ممنون
پس فرق 5996 و 5986 اینه که 5996 فرمت wmv رو هم میخونه ولی اون نمیخونه
بقیه چیزاشون یکی هستن دیگه؟
لطف میکنید قیمت روز 5996 رو بگید؟
ممنون
دستگاه پخش دی وی دی DVD مدل DV-9450PM ال جی LG دارای ورودی حافظه و خروجی HDMI
توضيحات كالا
داشتن یک دستگاه مناسب جهت پخش انواع مختلف فرمتهای سی دی و دی وی دی در منزل ضروری به نظر می رسد . بهتر است که این دستگاه دارای طراحی زیبا و از مجموعه شناخته شده ای مانند ال جی باشد . طراحی ظریف دستگاه علاوه بر جلوگیری از اشغال فضای زیاد ، زیبایی مضاعفی را برای شما به ارمغان می آورد .
این سری دارای ورودی USB حافظه Cooldisk می باشد . بدین صورت شما می توانید فایل های تصویری و صوتی خود را از روی حافظه خارجی پخش نمایید . ضمنا این مدل علاوه بر خروجی های معمولی دارای خروجی HDMI مناسب اتصال به انواع ال سی دی می باشند . HDMI درگاه چند منظوره کیفیت بالای صدا و تصویر می باشد . HDMI دارای قابلیت پشتیبانی تصویر استاندارد پیشرفته ، پیشرفته یا با کیفیت بعلاوه صدای Sourand چند کاناله را دارد . در اصل HDMI مخفف High Definition Multimedia Interface می باشد .
- صدای دیجیتال چند کاناله : یک اتصال چند کاناله بهترین کیفیت صوتی را بوجود می آورد .
- صفحه : هم فیلم معمولی 4:3 و هم فیلم پهن (16:9) می توان مشاهده کرد ضمنا قابلیت پخش بصورت Letterbox تصویر عریض با نوارهای مشکی در بالا و پایین و Panscan پخش تصویر عریض برروی کل صفحه وجود دارد .
- پخش دیسک صوتی یا دیسک MP3/WMA : دستگاه پخش DVD قادر به پخش دیسک های CD-ROM ، CD-R ، CD-RWکه با فرمت ها MP3/WMA ضبط شده اند می باشند .
- قفل (کنترل والدین)
- عملکردهای مختلف منوی روی صفحه : می توانید زبانهای مختلف (صدا / زیر نویس) و زوایای صفحه را در حین لذت بردن از فیلمها انتخاب کنید
- اسکن پیشرفته : اگر تلویزیونتان پیشرفته یا دیجیتال است ، می توانید از مزیت اسکن پیشرفته خروجی دستگاهتان به منظور کسب بالاترین وضوح تصویری بهره مند شوید .
- مشاهده فایل (JPEG) : این دستگاه قادر به پخش فایل های JPEG است .
- تکرار : می توانید یک آهنگ یا فیلم را بسادگی با فشار دادن دکمه REPEAT تکرار کنید .
- MP3/WMA : این دستگاه می تواند دیسک های ایجاد شده از فایل های MP3/WMAرا پخش کند .
- پخش مجدد فوری (دی وی دی) : این عملکرد برای پخش مجدد 10 ثانیه آخر فیلم تا مکان کنونی استفاده می شود .
- پخش دیسک فیلم DivX : با استفاده از این دستگاه می توانید دیسک DivX را پخش کنید .
- قابلیت کنترل سایر تلویزیون ها با دستگاه کنترل از راه دور : شما می تونید سطح صدا ، منبع ورودی و روشن یا خاموش کردن تلویزیون ال جی تان را با دستگاه کنترل از راه دور تعبیه شده ، کنترل نمائید .
مشخصات كالا
- برق مصرفی : 240-200ولت متناوب , 60/50 هرتز
- مصرف برق : 8 وات
- وزن : 1.6 کیلوگرم
- ابعاد : 43*3.5*20.2 سانتی متر (عرض*ارتفاع*عمق)
- محدوده درجه حرارتی : 5+ تا 35+ درجه سانتی گراد
- محدوده رطوبت عملیاتی 5% تا 90%
- قابلیت پخش CD سی دی ( فشرده)12 و 8 سانتی متر
- قابلیت پخش VCD (12 سانتی متر )
- پخش دی وی دی
- خروجی تصویر ( S-Video - RCA – ویدئو کامپوننت - HDMI)
- خروجی آنالوگ و دیجیتال (کواکسیال و اپتیکال)
- قابلیت اتصال به سیستم استریو مجهز به دو کانال آنالوگ استریو یا سیستم Dolby Pro Logic II/Pro Logic
- قفل والدین
- گسترش سطح سیاه (B.L.E) : برای انتخاب سطح سیاه تصاویر پخش شده به کار می رود . ارجحیت و قابلیت نمایشگرتان را تنظیم کنید .
- DRC ( کنترل پردازش دینامیکی) : در یک فرمت دی وی دی می توانید با کمک تکنولوژی صوتی دیجیتال صدای تراک را واضح و دقیق بشنوید .
- دفترچه راهنمای فارسی
- 18 ماه ضمانت از تاریخ تولید محصول
پخش دی وی دی 8250 ال جی
دستگاه پخش دی وی دی DVD مدل DV-8250PM ال جی LG
توضيحات كالا
داشتن یک دستگاه مناسب جهت پخش انواع مختلف فرمتهای سی دی و دی وی دی در منزل ضروری به نظر می رسد . بهتر است که این دستگاه دارای طراحی زیبا و از مجموعه شناخته شده ای مانند ال جی باشد . طراحی ظریف دستگاه علاوه بر جلوگیری از اشغال فضای زیاد ، زیبایی مضاعفی را برای شما به ارمغان می آورد .
این مدل دارای خروجی های کامل شامل کامپوزیت ، کامپوننت ، خروجی S-Video و خروجی صوتی دیجیتال می باشد .
مشخصات كالا
- مدل : DV-8250PM
- ولتاژ مصرفی : 240-220 ولت ، 60/50 هرتز
- توان مصرفی : 8 وات
- ابعاد تقریبی : عرض 43 *ارتفاع 3.5*عمق 20.2 سانتی متر
- وزن ( تقریبی) : 1.4 کیلوگرم
- دمای کارکرد : 5 تا 35 سانتی گراد
- رطوبت کارکرد : 5%تا90%
- رنگ : مشکی
- قابلیت پخش انواع دیسک دی وی دی DVD ، تصویری VCD، صوتی ACD
- قابلیت پخش فایل های MP3
- قابلیت پخش فایل های WMA
- قابلیت پخش فایل های DivX
- قابلیت SKIP : پرش به فصل یا تراک بعدی یا قبلی
- قابلیت SCAN : رو به جلو یا رو به عقب جستجو می کند .
- AUDIO : یک زبان صوتی یا یک کانال صوتی را انتخاب می کند
- امکان انتخاب زبان زیرنویس(SUBTITLE)
- امکان انتخاب زاویه دوربین دی وی دی (درصورت وجود داشتن) توسط " زاویه ANGLE"
- قابلیت علامت گذاری هر نقطه درهنگام پخش (MARKER)
- امکان افزودن تراک به لیست برنامه ( PROGRAM)
- امکان بزرگنمایی تصویر
- امکان تکرار فصل ، تراک ، عنوان
- امکان تکرار منطقه انتخاب شده بین A و B توسط A-B
- قابلیت پخش تراک بصورت تصادفی (RANDOM)
- قابلیت نمایش عنوان دیسک ( در صورت وجود )
- امکان پاک کردن شماره تراک از روی لیست برنامه و یا علامت از روی منوی جستجو
- امکان دستیابی به نمایشگر روی صفحه ( DISPLAY)
- دکمه کنترل تلویزون : (POWER: خاموش یا روشن کردن تلویزیون ) (AV: کانال تلویزیون را انتخاب می کند ) ( PR/CH+/- : حجم صدای تلویزیون از طریق کنترل ) ( VOL+/- : منبع تلویزیون را انتخاب می کند )
- کنترل از راه دور
- مجهز به دو کانال آنالوگ استریو با سیستم Dolby Pro Logic II/Pro Logic جهت اتصال به سیستم استریو
- تولید شده تحت امتیاز لابراتوارهای دالبی
- مجهز به دو کانال صوتی دیجیتال استریو PCM
- لوازم جانبی : (1) کابل صوتی ، (1) کابل تصویری ، (1) ریموت کنترل ، (2) باتری
- دفترچه راهنمای فارسی
اینم یه کاتالوگ 2 صفحه ای با فرمت pdf از سامسونگ با حجم 534 کیلو
کد:http://samservice.com/resources/pdf/AV_DVD-flyer_08.pdf
کاتالوگ سینمای خانگی، رادیو ضبط و دی وی دی (2008) ۷.۶ مگابایت
کد:http://samservice.com/resources/pdf/AV_HT-Audio-DVD_general_08.pdf
کاتالوگ جامع تاشو محصولات صوتی و تصویری - نسخه پنجم (2008) ۱.۵ مگابایت
کد:http://samservice.com/resources/pdf/AV_GeneralCatalogue_leaflet_08.pdf
دوستان بگن کدو از این دو مدل بهتره من بخرم ؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم
پخش DVD سامسونگ (SAMSUNG) مدل: U8800
مشخصات
پخش DVD,DIVX,WMA.JPEG,MP3
Ez View(سهولت در تغییر اندازه تصاویر)
دارای پورت USB , با ضمانتنامه سام سرویس قيمت: 850,000 ريال
خروجی کواکسیال
اسکن پیشرفته تصاویر PAL/NTSC
این بهتره یا این ؟
دستگاه پخش دی وی دی DVD مدل DV-9450PM ال جی LG دارای ورودی حافظه و خروجی HDMI
توضيحات كالا
این سری دارای ورودی USB حافظه Cooldisk می باشد . بدین صورت شما می توانید فایل های تصویری و صوتی خود را از روی حافظه خارجی پخش نمایید . ضمنا این مدل علاوه بر خروجی های معمولی دارای خروجی HDMI مناسب اتصال به انواع ال سی دی می باشند . HDMI درگاه چند منظوره کیفیت بالای صدا و تصویر می باشد . HDMI دارای قابلیت پشتیبانی تصویر استاندارد پیشرفته ، پیشرفته یا با کیفیت بعلاوه صدای Sourand چند کاناله را دارد . در اصل HDMI مخفف High Definition Multimedia Interface می باشد .
- صدای دیجیتال چند کاناله : یک اتصال چند کاناله بهترین کیفیت صوتی را بوجود می آورد .
- صفحه : هم فیلم معمولی 4:3 و هم فیلم پهن (16:9) می توان مشاهده کرد ضمنا قابلیت پخش بصورت Letterbox تصویر عریض با نوارهای مشکی در بالا و پایین و Panscan پخش تصویر عریض برروی کل صفحه وجود دارد .
- پخش دیسک صوتی یا دیسک MP3/WMA : دستگاه پخش DVD قادر به پخش دیسک های CD-ROM ، CD-R ، CD-RWکه با فرمت ها MP3/WMA ضبط شده اند می باشند .
- قفل (کنترل والدین)
- عملکردهای مختلف منوی روی صفحه : می توانید زبانهای مختلف (صدا / زیر نویس) و زوایای صفحه را در حین لذت بردن از فیلمها انتخاب کنید
- اسکن پیشرفته : اگر تلویزیونتان پیشرفته یا دیجیتال است ، می توانید از مزیت اسکن پیشرفته خروجی دستگاهتان به منظور کسب بالاترین وضوح تصویری بهره مند شوید .
- مشاهده فایل (JPEG) : این دستگاه قادر به پخش فایل های JPEG است .
- تکرار : می توانید یک آهنگ یا فیلم را بسادگی با فشار دادن دکمه REPEAT تکرار کنید .
- MP3/WMA : این دستگاه می تواند دیسک های ایجاد شده از فایل های MP3/WMAرا پخش کند .
- پخش مجدد فوری (دی وی دی) : این عملکرد برای پخش مجدد 10 ثانیه آخر فیلم تا مکان کنونی استفاده می شود .
- پخش دیسک فیلم DivX : با استفاده از این دستگاه می توانید دیسک DivX را پخش کنید .
- قابلیت کنترل سایر تلویزیون ها با دستگاه کنترل از راه دور : شما می تونید سطح صدا ، منبع ورودی و روشن یا خاموش کردن تلویزیون ال جی تان را با دستگاه کنترل از راه دور تعبیه شده ، کنترل نمائید .
مشخصات كالا
- برق مصرفی : 240-200ولت متناوب , 60/50 هرتز
- مصرف برق : 8 وات
- وزن : 1.6 کیلوگرم
- ابعاد : 43*3.5*20.2 سانتی متر (عرض*ارتفاع*عمق)
- محدوده درجه حرارتی : 5+ تا 35+ درجه سانتی گراد
- محدوده رطوبت عملیاتی 5% تا 90%
- قابلیت پخش CD سی دی ( فشرده)12 و 8 سانتی متر
- قابلیت پخش VCD (12 سانتی متر )
- پخش دی وی دی
- خروجی تصویر ( S-Video - RCA – ویدئو کامپوننت - HDMI)
- خروجی آنالوگ و دیجیتال (کواکسیال و اپتیکال)
- قابلیت اتصال به سیستم استریو مجهز به دو کانال آنالوگ استریو یا سیستم Dolby Pro Logic II/Pro Logic
- قفل والدین
- گسترش سطح سیاه (B.L.E) : برای انتخاب سطح سیاه تصاویر پخش شده به کار می رود . ارجحیت و قابلیت نمایشگرتان را تنظیم کنید .
- DRC ( کنترل پردازش دینامیکی) : در یک فرمت دی وی دی می توانید با کمک تکنولوژی صوتی دیجیتال صدای تراک را واضح و دقیق بشنوید .
- دفترچه راهنمای فارسی
قیمت 102000 تومان
این یه مدل رو هم اضافه کنید به اون دوتا بالایی؟
پخش DVD ال جی(LG)مدل:DV-9650PM
مشخصات
پخش کلیه فرمت های :DVD-Video/DVD-R/DVD+-RW/SVCD/VCD Audio CD/CD-R/CD-RW/MP3 CD/WMA JPEG/DivX Dual Disc(DVD/CD (Hybrid Disc
اسکن پیشرفته تصویر(Progresive Scan)
ورودی (USB Plus(MP3,JPEG,DivX
خروجی 5:1 کانال قيمت: 1,180,000 ريال
دارای کابل (1080)HDMI (رایگان)جهت پخش تصاویر با کیفیت Full HD
کارائوکه
با ضمانتنامه گلدیران(نمایندگی انحصاری محصولات ال جی)
این مدل از ال جیUpscaling 1080P رو انجام میده ؟نقل قول:
فیلیپس مدل 5996 توی جمهوری پیدا میشه ؟
نقل قول:تو پستهای چند صفحه ی آخر در این باره صحبت کردم که الجی پلیرهای جالبی نداره ...نقل قول:
5996 فکرنکنم فرمت wmv رو پخش کنه ... کلا فیلیپسها قابلیت پخش wmv رو ندارن ... و پایونیر 410 wmv رو پخش میکنه و حدود قیمت 5996 و 410 پایونیر هر دوشون 120 تومن هست (حدودا ...)
در مورد الجی هیچ اطلاعاتی ندارم و توصیه هم نمیکنم ....