مشکلی برای مشخصات کاربری من پیش اومده بود که حل شدحالا می تونی پیام بفرستی
Printable View
مشکلی برای مشخصات کاربری من پیش اومده بود که حل شدحالا می تونی پیام بفرستی
با سلام
دوستان نرم افزاري كه تو اين انجمن معرفي شده بود و از آدرس زير قابل دانلود بود آلوده به ويروس Jeefo مي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم مطمئنی ؟؟
مطمئن مطمئن. با McAfee 10 اسكن كردم. اگر كسي آنتي ويروس قوي داشته باشه مشكلي براش پيش نمي آد. اما تا حالا تنها آنتي ويروسي كه تونسته ويروس Jeefo رو بدون آسيب رساندن به فايل اصلي پاكسازي بكنه McAfee است. چون بقيه آنتي ويروس ها ويروس رو پاك مي كنند اما فايل اصلي رو هم خراب مي كنند.
ولی فکر نکنم که برای سیستم مشکلی به وجود بیاره چون چیز خاصی نداره و برنامه ای نصبی نیست که ویروس هم باهاش وارد شه
دوست عزيز اتفاقا اگر روي سيستم آنتي ويروس نباشد به محض اجرا فايل سيستمي svchost.exe رو آلوده كرده و در عرض چند دقيقه تقريبا نصف فايلهاي سيستم رو آلوده مي كنه. فايلهايي كه با اين ويروس آلوده ميشن به دليل افزايش حجم اونها توسط ويروس معمولا اجرا نميشن و اگر هم اجرا بشن درست كار نمي كنند.
مجيك جان يه سوال در باره ي جريان هاي گردابي كرده بودي جواب تو دادم ولي هيچينگفتي آيا مطالب بدردت خورده ؟؟؟
آقا ميلاد من معذرت مي خوام. واقعا شرمندت شدم. يه مدتيه سرم مشغول پروژه ام بود و حتي وقت نمي كردم ايميلهامو چك كنم و تو اين مدت معمولا ارسالهاي جديد رو از خود سايت پي سي ورلد پيگيري مي كردم. اما امروز ايميلمو چكك كردم و پست شما رو در مورد جريانهاي فوكو ديدم .واقعا عالي بود و كامل. دوباره معذرت مي خوام.نقل قول:
نوشته شده توسط milad-poorrajab
سلام...
.
تاپيك بسيار جالبيه.... اخر يه چيز هم پيدا شد به درد ما بخوره...
من 20 سالمه از دانشگاه UMIST منچستر MSc مي خونم...
نمي دونم برق توي ايران چه طوري تقسيم بندي شده ولي من يه پروژه اي رو بايد روش كار كنم با تاپيك :
WLAN 802.11g receiver
من در مورد تك تك اجزاي اين سيستم اطلاعات مي خام... بي نهايت هم نياز دارم .... من نمي دونم هيچ سايت ايراني در اين مورد ها... باسه همين به شما رو اوردم....
ممنون مي شم اگه بتونين كمكم كنين...
يا حق :)
لطفا يه كم بيشتر توضيح بده
من كه چيزي از برق نوفهمم ولي ببينيد به اينها ربط داره؟نقل قول:
نمي دونم برق توي ايران چه طوري تقسيم بندي شده ولي من يه پروژه اي رو بايد روش كار كنم با تاپيك :
WLAN 802.11g receiver
Until now, the fight over range was a moot point. With 802.11g systems still in their infancy, there were no real ways to compare this technology with 802.11a. That trend, however, has changed. With the IEEE 802.11 committee putting the final touches on the spec, chip developers and system houses have started their initial deployment of 802.11g technology. And now that the technology is on the market, fair coverage comparisons can be made.
اگه یکمی توضیح بدهید از شما ممنون میشمنقل قول:
نوشته شده توسط l_n4sh3n4s_l
سلام دوستان
من مدار بوستر تمام باند رو ميخوام. البته با تمام توضيحات و ليست قطعات. ميخواستم يه تغيراتي روش انجام بدم. و وقتي كه به نتيجه رسيدم به شما هم اطلاع ميدم.
فقط شما يه لطفي كنيد و مدار با توضيحات كامل "بوستر تمام باند" رو برام پيدا كنيد. ممنون از همه شما
برای مدار بوستر برو به آدرس زیر
سلام عزيز فكر كنم يادم رفت بگم بجز مشهد كيت چون اونو ديدم جالب نبود
من يه چيزي غير از مشهدكيت ميخوام
ممنون ميشم يه آدرس ديگه بديد
عزيز من يك هفته پيش براي شما چند تا لينك به صورت پيغام خصوصي دادمنقل قول:
نوشته شده توسط 6025434
ميلاد جان فكر كنم كه نيومد چون من همه پيغامامو چك ميكنم. ولي چيزي نديدم. تقاضا دارم در صورت امكان مجدد بفرستيد.
سينا جان يعني شما هيچ ايميل يا پيغامي با موضوع پيدا كردم دريافت نكردي ؟؟؟؟
راستش من همه ايميل هامو پاك كردم
نه من جديدا ايميلي دريافت نكردم.
يه برنامه خوب ميخوام براي طراحي pcb
خيلي گشتم اما خوبشو پيدا نكردم
يه برنامه ميخوام كه اسون بشه طراحي كرد
مهدي جان چرا كم توضيح دادي
اولا بگو pcb چيه؟؟؟
بعد بگو چه نرم افزارهايي پيدا كردي كه بدردت نخورد؟؟؟
بعد هم منتظر باش تا جوابتو (وويوندزژ)
به زودی نسخه فارسی نرم افزار misc رو كه خودم فارسيش كردم رو آپلود مي كنم هر كي مي خواد ايميل بده
فرم مستقيم ارسال ايميل به من :
لطفا اگر ميتونيد نرم افزار plc step 7 رو هم فارسي كنيد :rolleye:
راستي كسي اينجا چيزي درباره منيتورينگ صنعتي نميدونه ؟ :worried:
سلام
اونايي كه در مورد گرايش الكترونيك سوال دارن تو تاپيك الكترونيك در خدمتشون هستيم
بالاخره كار فارسي سازي نرم افزاره تموم شد با يك نرم افزار كاربردي ديگه آژلودش كردم حجمشون كمه
سوت جان لينك نرم افزار رو بذار چشم حتما اين كار رو ميكنمنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
در ضمن كارت با آموزش لوگو با plc هاي شركت زيمنس راه ميافته ؟؟؟
ممنون از لطفتون :happy:نقل قول:
ولي عمرا بشه لينك اين نرم افزار رو توي اينترنت پيدا كرد اگر هم بخواهيم از سايت زيمنس بخريم فكر كنم قيمتش خيلي بالا باشه و يه قفل خيلي خفن هم روي سيديش هست كه در صورتي كه قفلش رو بشكنيم نرم افزار ديگه درست كار نميكنه اين رو هم بگم كه من كار با نرم افزارهاي پي ال سي اس پنج زيمنس و لوگو هاي زيمنس رو تقريبا بلدم و بايد بگم اگر براي فارسي كردن نرم افزار پي ال سي اس هفت حتي احتياج با باز كردن صفحه اول اين نرم افزار داشته باشيد و كار با اون رو بلد نيستيد بهتره از خير فارسي كردن اون بگذريد اگر ميخواهيد بدونيد چرا اين حرف رو ميزنم همينقدر بهتون بگم كه در آخرين جلسه كلاس پي ال سي اس پنج استادمون براي اينكه به همه بفهمونه كه پي ال سي اس هفت چقدر خفنه گفت از الان تا دو ساعت ديگه وقت داريد تا صفحه اول نرم افزار پي ال سي اس هفت رو باز كنيد و هر كي بتونه اين كار رو انجام بده ناهار مهمون منه ولي دو ساعت تموم شد و هيچ كس نتونست اين كار رو بكنه :blink:
در ضمن منظور من هم از كار با مونيتورينگ صنعتي آشنايي با نرم افزارهايي مثل وين سي سي هست كه عمرا كسي توي اين سايت پيدا نميشه كه تا حالا اسم اين نرم افزار هم به گوشش خورده باشه ;)
سلام
لطفا يه آموزش مفيد در باره plc زيمنس بديد
و در باره steep7 , wincc يه توضيحي بدبن
ممنون
من خيلي وقت پيش چندين بار درخواست آموزش plc رو دادم ولي فكر نميكنم كسي توي پي سي ورلد از اين چيزا بلد باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا پي ال سي هاي زيمنس سه نوع هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - LOGO ( ميني پي ال سي ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - plc s5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - plc s7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که هر کدوم از اينها مدلهاي مختلفي دارن كه کار با مدلهاي مختلف logo و plc s5 فرقي با هم نميكنه ولي فکر ميکنم در plc s7 که شامل انواع مختلفي مثل s7 400 - s7 300 - s7 200 ميشه کار با مدلهاي مختلف اون کمي فرق ميکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين بين نرم افزار logo در برابر دو نمونه ديگر داراي محيط گرافيكي فانتزي تريه و قابليت برنامه ريزي اون از طريق مونيتور و دكمه هاي موجود روي خود logo و بدون اتصال به كامپيوتر هم وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر plc S5 در كشور هاي پيشرفته از رده خارج شده و در اون كشورها فقط از plc s7 و logo استفاده ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اينکه فرق بين plc s5 و plc s7 رو بهتر متوجه بشيد بايد بگم plc s5 در برابر plc s7 مثل يک ماشين حساب ميمونه که فقط ميتونه جمع و تفريق کنه در حالي که plc s7 ميتونه عمليات جمع و تفريق و ضرب و تقسيم و ده ها عمليات پيچيده ديگر رو انجام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته اين رو هم بايد بگم که زبانهاي برنامه نويسي plc فقط به s5 , s7 ختم نميشه و سازندگان سيستمهاي plc براي برنامه نويسي سيستمهاي خود هر کدوم از زبان منحصر به فردي استفاده ميکنند که از نظر اصولي هر کدوم تابع يک سري قوانين منطقي و کلي هستند و تفاوت اونها در ساختار برنامه نويسي و نمادهاي استفاده شده هست
از زبانهاي ابداع شده توسط سازندگان plc ميشه s5 ، fst ، omron ، cstl ، allen bradley و ... رو نام برد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در ايران بيشتر از دو نوع siemens ، plc ( براي موارد عام ) و omron ( براي موارد خاص ) استفاده ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو هم به دوست داران ايران اسلامي بگم که از اونجايي که دولتمردان ما بسيار علاقه مند هستند که ما تا ابد به کشورهاي پيشرفته وابسته بمونيم آموزش plc s7 در سازمانهايي که به دولت وابسته هستند مثل فني و حرفه اي ممنوعه و در صورتي که اين موسسات اقدام به آموزش اين نرم افزار و نرم افزار هاي به روز صنعتي دنيا مانند نرم افزار هاي پيشرفته مونيتورينگ صنعتي کنند با اونها به شدت برخورد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي ياد گرفتن کار با اين نرم افزار ها بايد از کلاسهاي فوق العاده پر هزينه شرکت هاي خصوصي استفاده بشه که اگر دوستان مايل باشند جدولي زمان بندي و قيمتهاي کلاسهاي plc و مونيتورينگ و ... يکي از معتبر ترين شرکتهايي رو که در ايران در اين زمينه فعاليت ميکنه رو اينجا بگذارم البته اين جدول رو يک سال پيش برام فرستادن و ممکنه در حال حاظر قيمتها بالاتر رفته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من به شما نصيحت اگر از plc و مونيتورينگ چيز زيادي نميدونيد بيخودي در اين کلاسها شرکت نکنيد چون اين کلاسها فقط يه جور کلاس رفع اشکال هستند و سطحشون خيلي بالاتر از مبتديه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ که خودم رو کشم از بس اطلاعات بهتون دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ممکنه شما هم يه خورده اطلاعات درباره protool و wincc به من بديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا هر کي بلده بگه چطوري ميتونم به زبانهاي يه صفحه نمايش lcd يه زبان ديگه رو هم اضافه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اينجا کسي درباره درايوهاي صنعتي چيزي ميدونه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من خيلي وقت پيش چندين بار درخواست آموزش plc رو دادم ولي فكر نميكنم كسي توي پي سي ورلد از اين چيزا بلد باشه
نه دوست خوبم
كسايي هم هستن كه plc بلد باشن ولي به نظر من بهترين مرجع در مورد اين برنامه نويسي كتابها و سي دي هايي هستن كه تو بازار وجود دارن
ممنون
ممنون سوت جان لطفا کم کم اینجا رو راه بندازین چند وقته پستی ندادم تا خود بچه ها راه بیفتن که خدا رو شکر شد
سلام :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط tanha.bikas
شما برنامه نويسي کدوم زبانهاي plc رو بلدي ؟ :rolleye:
از مونيتورينگ هم چيزي ميدوني ؟ ;)
درايوهاي صنعتي چي ؟ :worried:
اگر کتابها و سيدي هاي بدرد بخوري رو ميشناسي لطفا معرفيشون کن ( کتابها و سي دي هايي که خودت هم استفاده کرده باشي و بدوني که بدرد بخورن نه اينکه يه ليست بلند بالا از تمام کتابها و سي دي هايي که وجود دارن تهيه کني ) :eh:
ممنون :blush:خواهش ميکنم :)نقل قول:
کسي اگر سوالي در رابطه با برق صنعتي داشته باشه تا اونجايي که بتونم کمکش ميکنم :rambo:
دوست عزيز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
شما ميتونيد برين تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو بشين مطمئن باشين در موردplc خيلي چيزا هست
در ضمن دوست عزيز من رشته ام برق صنعتي نبوده من plc step5 شركتsiemense يه كم بلدم
ممنون
سوت عزيز لازم نيس كسي سوال كنه شما هر مقاله اي كه داري يا پيدا مي كني بذار بالا خره بدرد يك نفر مي خوره مطمئن باش اين رو علاوه بر سوت عزيز به همه ي بروبچ برق ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
سايتي که معرفي کردي خيلي عااااااااااااااااااااااال يه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون ممنون ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميتوني يه راهي پيدا کني که بشه کسينوس في رو به plc s5 فهموند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ميخوام از plc s5 به جاي يک رگولاتور خازن هوشمند به منظور تصحيح ضريب قدرت استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي راهي براي شناسوندن کسينوس في به plc s5 پيدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذرضمن اگر موافقين من مقالاتي كه گذاشتم رو جدا كنم و بذارم توي صفحه اصلي
چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يعني چي ؟ مقالتي رو که کجا گذاشتيد ؟ صفحه اصلي ديگه کجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:biggrin:خوبه خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
خوشحالم
اوني كه بايد خودش ميدونه