من همین کالوی رو 12000 تومن از نمایشگاه گرفتم! (البته با کتاب آموزشیش!) برای این دوتا چقدر دیگه باس بسرفم؟ :13:نقل قول:
اصلا از کجا می شه گیرشون آورد؟ توی بازار رضا هست؟
Printable View
من همین کالوی رو 12000 تومن از نمایشگاه گرفتم! (البته با کتاب آموزشیش!) برای این دوتا چقدر دیگه باس بسرفم؟ :13:نقل قول:
اصلا از کجا می شه گیرشون آورد؟ توی بازار رضا هست؟
چه خبره!!!!نقل قول:
....
من یونیورسال رو دارم
خوستید براتون میفرستم..ولی مطمئن نیستم گرافیکتون ok بشه
سلام ملت. آقا من رفتم تو اون سایت و دیدم که کارت گرافیکم رو پشتیبانی نمی کنه !!!!!!!!
تازه من فکر می کردم که همه نرم افزارهای ویندوز رو مک هم میگیره البته 2-3 (یکیش سایت اپل) خونده بودم. پارسال هم رفتیم نمایشگاه کامپیوتر. وای یه غرفه اپل داشت به کل نمایشگاهمی ارزید. اینقد سوال کردم. طرف مغزش پوکید !!! یه کارت تخفیف 15 درصدی هم بهم داد!!!.ای خداااااااااا من بخوام تو افتر افکت از 4 گیگ رم استفاده کنم هیچ راهی نداره به جز مک یعنی؟؟؟؟؟
سلام ملت. آقا من رفتم تو اون سایت و دیدم که کارت گرافیکم رو پشتیبانی نمی کنه !!!!!!!!:41:
تازه من فکر می کردم که همه نرم افزارهای ویندوز رو مک هم میگیره البته 3-2 جا (یکیش سایت اپل) خونده بودم. پارسال هم رفتیم نمایشگاه کامپیوتر.:5: وای یه غرفه اپل داشت به کل نمایشگاه می ارزید:19:. اینقد سوال کردم. طرف مغزش پوکید !!! یه کارت تخفیف 15 درصدی هم بهم داد!!!:11:.ای خداااااااااا من بخوام تو افتر افکت از 4 گیگ رم استفاده کنم هیچ راهی نداره به جز مک یعنی؟؟؟؟؟:2::41:
دستت درد نکنه. باشه خواستم بهت می گم.نقل قول:
راستی ببینم؛ با کارت گرافیک جی فورس میونش چجوریه؟ :20:
پشتیبانی بهتر...نقل قول:
راستی ببینم؛ با کارت گرافیک جی فورس میونش چجوریه؟
به سایتی که داده بودم ناه کنید ...
من نصب کردم اما موقع بالا اومدن, صفحه سیاه میشه و مانیتور هم خاموش میشه و دیگه هیچی...
چی کار کنم؟ یعنی کجا رو اشتباه رفتم؟
یا توی انتخاب درایور گرافیکت اشتباه کردی، یا این که این کارت گرافیک اصلا به مک نمی خورهنقل قول:
گرافیک من Nvidia 9600 GSO هست. من اصلا گرافیک رو انتخاب نکردم. اصلا جایی برای انتخاب گرافیک ندیدم. همونجا سریع نکست زدم رفت. الان هم که خواستم نصب کنم گیر داد که دی وی دی خش داره. بر تمیزش کن بعد نصب کن. کلی ضد حال...
نقل قول:
سلام
اتفاقا نباس همین جوری فرتی نکست رو بزنی و نصب کنی :31: باید بری توی ستاپش و در بخش ویدئو گرافیک، نوع گرافیک جی فورس رو گزینش کنی.
سلام دوستان
یه نرم افزاری نیس که بشه نرم افزارهای ویندوز رو تو مک اجرا کرد؟
ممنون از همگی
نه... فکر نکنم :13:نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
من Mac OS X Leopard 10.5.2 X86 رو تهیه کردن
روی سیستم من نصب نمیشه
مشخصات سی پی یو رو براتون گذاشتم
مادر بوردم Foxconn هستش
رم 2 گیگ و گرافیک Asus 256MB
موقع بوت شدن با سی دی برای نصب دستگاه ریست می کنه
لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من ۱ لپ تاپ اپل دارم
نمیدونم چرا وقتی می خوام فایا ها رو از توی ترش پاک کنم . فایل ها پاک نمی شن
کسی میتونه کمک کنه ؟
احتمالا سی دی مشکل داره. شما یه سی دی دیگه تهیه کن ( از دوست یا آشنا ) و امتحان کن؛ اگه مشکل نداشت یعنی این که دیسک مشکل داشتهنقل قول:
اول شما بگید که CPU شما اینتل هست یا AMD؟نقل قول:
ولی پیشنهاد می شه یک DVD حدید تر مثلا iDeneb 10.5.6 رو با آپیدیت 10.5.7 تهیه کنید. یا iAtkos 10.5.5 or 10.5.6 با آپدیت 10.5.7
خود اپل یه نرم افزاری داره به نام Boot Camp که شما می تونید سیستم عامل ویندوز رو درکنار سیستم عامل مک داشته باشید.نقل قول:
البته اگر رایانه شما ساخت خود اپل باشه.
سلام
مادربرد: ga-ma69vm-s2 (gigabyte)(
پردازنده: amd athlone 64 x2 4200+
گارفیک : ATI Xpress 1200(آنبرد)
حافظه: 2gig ddr2(patriot)(2*1gig)l
می خواستم از اهل فن بپرسم که میشه رو این سیستم مک نصبید؟
سوال همیشگی
CPU:intell core 2 due E7200 @2.53GHz
Main board:Asus P5Q Pro
Graphic:NVIDIA 9500 GT
Ram:2GB DDR2
میشه مک نصب کنم؟هک کدوم گروه درایورای سیستم منو داره؟
تو یه شبکه رو یکی از سیستمها مک نسبه هر کاری می کنم نمیتونم پرینترو رو این سیستم add کنم لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
سلام
دوست من این مشکل رو خیلی ها دارن
دلیلش هم اینه که بعضی از فایلهایی که شما داخل Trash دارید اجازه پاک شدن ندارند
دکمه Control رو نگه دارید و برروی Trash کلیک کنید، گزینه Empty Trash رو بزنید، حالا از شما یک سوال می پرسه، گزینه OK رو بزنید
اگر درست نشد، یک راه دیگه استفاده از برنامه معروف iTool هست که از سایت خود Apple میتونید دانلود کنید، با اون براحتی میتونید Trash رو خالی کنید
اگر باز هم نشد که امکانش 0 هست، بگید از طریق Terminal راهنماییتون کنم
دوست عزیزنقل قول:
سوالتون خیلی کلیه
اصولا کارهای شبکه بی اندازه در مک راحته
کافیه Access استفاده از پرینتر رو مثل معمول بدید حالا در Finder نام شبکه ای که بهش متصلید رو میبینید کافیه روش کلیک کنید تا پرینتر رو ببینید
نکته خیلی مهم اینهکه باید در ویندوز اجازه Share کردن درایور Printer رو در قسمت تنظیماتش بدید در غیر اینصورت درایور رو در MAC نصب کنید (نسخه قابل نصب برروی MAC )
با سلام به همه دوستان عزیز
اقا من چندتا مشکل اساسی دارم اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
من چند هفته ای هست که لپ تاپ مک بوک پرو گرفتم فعلا اماتور هستم چند تا سوال داشتم
1-اول اینکه از شرکتی که خریدم گفته ویندوز رو هم روش نصب کردیم ولی نمیدونم از کجا باید برم تو محیط ویندوز؟
2-در بعضی از سایتها خوندم که استفاده از ویندوز در لپ تاپ های اپل و بخصوص نصب گیم و بازی کردن برای اینگونه لپ تاپ ها در محیط ویندوز ضرر داره راسته یا دروغ؟
3-من در کامپیوترم نه لپ تاپ اشتباه نشه ----- کارت دارم و یه سریالی رو ضبط کردم ضبط این سریال هم با یه فرمت خیلی سنگین و شوت انجام شده به طوری که هر قسمت این سریال که 1 ساعته 1.5gig حجمش شده و با فرمت mpeg حالا به هر حال میخوام این سریال رو ادیت کنم پیام های وسطش رو بردارم قسمت هاشو به هم بچسبونم و بعد به فرمت دی وی دی تبدیل کنم که در دی وی دی پلیر قابل پخش باشه حالا سوال هایی که در این رابطه دارم:
1-اولا برای خارج کردن از این فرمت و تبدیلش به یه فرمت سبک باید به چه فرمتی تبدیل کنم برنامه کانورتر برای مک رو دارم فقط فرمتش رو میخوام که کم حجم بشه که راحت تر بتونم ادیت کنم.
2-در مکینتاش با چه برنامه ای میشه به رتحتی ادیت کرد یه فیلمو و چطور؟
3-و در اخر به چه فرمتی تبدیل کنم که با رایت بر روی DVD بشه تو دی وی دی پلیرها پخش کرد؟
4-برای پاک کردن برنامه ها در مکینتاش باید چی کار کنم؟مثلا در ویندوز با رفتن به control panel و add or remove میشه این کار رو کرد در مکینتاش از کجا میشه فهمید؟
5-در مکینتاش چطور میتونم بفهمم که چقدر از هاردم پر شده؟
دوستان عزیز ببخشید شاید خیلی سوالهای ابتدایی میپرسم ولی به جواب تک تک اینا احتیاج دارم.
با تشکر
دوستان کسی نیست جواب سوال های منو بده نیاز شدید به پاسخ این سوالات دارم لطفا کمکم کنید.
ممنونم
1- من خودم سریال N.C.I.S رو هر روز دارم با فرمت mpeg ضبط میکنم هر قسمتش حدودا 2 گیگ میشه کهنقل قول:
با jet audio به mp4 تبدیل میکنم حجمش حدودا 190 مگ میشه ولی کیفیتش اصلا تغییر نمیکنه. به نظر من
mp4 بهترین گزینه است.
2و3و4- راستش باید برم با مک کارکنم فعلا چیزی نمیدونم.
سلام
من به يه مشكل برخوردم.
وقتي مي خواهم مك رو نصب كنم، بعد از زدن F8 و وارد كردن -v چند خط مياد و دوباره سيستم ريست ميشه و مياد سر خونه اول. يه بار هم با f- امتحان كردم، نوشته هاي بيشتري اومد اما بعد از 1 دقيقه دوباره ريست شد.
كسي تا حالا به اين مشكل برخورده يا راه حلي براي اون سرغ داره؟
سلام
منممی خوام برم تو کف مک
اگه درست حسابی باشه ویندوزمو پاکمی کنم
حالا با این سیستم کدوم مکو نصب کنم؟
cpu: Intel celero 2.8 GHz
Main: sg-80 Abit
VGA: Nvidia geforce 5200 fx
ram: 512 MB Kingstone
hard: 2x Maxtor 80GB
چی باید دان کنم واسه ی این سیستم؟
من mac os x86 10.5.4رو نصب کردم و گرافیکمم Gigabyte geforce 7200gsهست ایا میشه درایور چیزی داره که رو مک نصب شه یا نه
ممنون میشم جوابم رو بدید
من منتظرم
-x رو امتحان کن و اخرین پیغام, از اونجا که ریست میشه رو بذار اینجا.نقل قول:
سوال تکراری هستش؛ و اما جواب >نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:کد:
- Get [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
 - Start terminal
 - Drag gfxutil in terminal type -f display and press enter
 - Modify [DEVICEPATH] in your texteditor to the output (you can copy and paste it) EXAMPLE:

PciRoot(0x0)/Pci(0x1,0x0)/Pci(0x0,0x0)- Modify [MODELNAME] to your modelname EXAMPLE:

NVIDIA GeForce 8500GT- Modify [MEMORYSIZE] by selecting the value from this list:

32 - 0x02000000
64 - 0x04000000
128 - 0x08000000
256 - 0x10000000
320 - 0x14000000
512 - 0x20000000
640 - 0x28000000
768 - 0x30000000
1024 - 0x40000000- In this guide I will only cover VGA and DVI-I so if you need tvout/laptop/DVI-D checkout the links below. DVI-I is digital and analog, for most cards (even with one DVI and one VGA connecter, DVI-I / DVI-I should work. Modify [OUTPUTS] by selecting the value from this list:

DVI-I / DVI-I - BAAAAAAAAwAMAAAAAAAABwAAAAA=
VGA / DVI-I - BAAAAAAAAQAGAAAAAAAAAAAAAAA=
DVI-I / VGA - BAAAAAAAAwAEAAAAAAAABwAAAAA=- Save the file as Graphics.plist
 - Drag gfxutil in terminal type -i xml -o hex drag Graphics.plist in the terminal and drag it in again and change the last .plist to .hex EXAMPLE:

/Volumes/Data/OSX/gfxutil -i xml -o hex /Volumes/Data/OSX/Graphics.plist /Volumes/Data/OSX/Graphics.hex
نقل قول:
چون سوالات زیادی و کلی فقط اشاره میکنم:
1-اول که مک رو روشن میکنی Alt رو نگه دار تا گزینه ها ی مک یا وین بیاد. و وین رو انتخاب کن.
2- بهتره استفاده نشه.
3- بهترین و کاملترین برنامه برای "ادیت کردن فیلم"، "تبدیل فرمت" و .... Final Cut هستش. البته این برنامه حرفه ای هستش ولی یاد گرفتنش خیلی سخت نیست.
4- کافیه فقط فولدر برنامه رو پاک کنی. به همین راحتی
5- روی هارد برو و space bar رو بزن
سلام
من میخام مک رو نصب کنم. مشخصات سیستمم اینه:
CPU: AMD DOUAL CORE 3800
MB: ASUS M2NPV-VM
RAM: 2 GB DDRII
گرافیکم آنبورده. آیا مک رو این سیستم نصب میشه؟ امکان دانلود این برنامه رو ندارم. از کجا میشه مک رو تهیه کرد. ممنون میشم جواب بدید.
دوستان سئوالات من مشابه سئوالات مابقي هست:
1-روي اين سيستم چه پك لئوپارد نصب كنم؟ ايدينب و يا اياكتوس؟
Intel® Pentium® mobile processor T4200 (1 MB L2 cache, 2
GHz, 800 MHz FSB
Mobile Intel® GL40 Express Chipset
2 GB of DDR3 1066 MHz
Intel® Graphics Media Accelerator
4500M (Intel® GMA 4500M)
LCD LED 15.6" HD 1366 x 768 pixel
Realtek High Definition Audio
3-از كجا مي تونم نسخه مخصوص پس سي اسنولئوپارد رو بگيرم
دانلودش خيلي سخته
واسه نوت بوك مي خوام
نقل قول:نقل قول:
بازم سوال تکراری و جواب تکراریه همیشگی:
http://wiki.osx86project.org
سلام دوستان.من هم كنجكاو و البته علاقه مند شدم مك رو روي PCم داشته باشم.
الآن هم XP دارم هم 7.ميخوام مك هم كنارشون باشه ...
اينم مشخصات سيستممه:
CPU:E5200 doul core 2.5GHz
RAM:2gig
VGA:ATI 4670 512 MB
ميشه مك رو هم مث موقعي كه 2 تا ويندوز داريم و ميتونيم همون اول انتخاب كنيم ،انتخاب كنيم؟
به جز دي وي دي مك چيز ديگه اي لازمه؟
چطوري ميتونم از يه درايو كم كنم يه درايو ديگه بسازم مخصوص مك؟
بدون هيچ مشكلي نصب ميشه؟
يه سوال ديگه:مگ رايانه ها به 4 قسم تقسيم نميشن كه يكيش PC (كامپيوتر شخص) هست.پس اين قضيش چيه كه ميگن مك بوك؟حالا چون سيستم عاملش مك هست ديگه نبايد كامپيوتر شخصي باشه؟
ببخشيد اگه سوالام مبتديانه و شايد تكراريه ...
ممنون ...
سلام دوستان
می دونم سوال تکراریه
می خوام mac روی کامپیوتری نصب کنم و می خوام
iAtkos v7 Leopard 10.5.7 AMD&Inte
را دانلود کنم
با توجه به پستهای قبلی دوستان به آدرس
رفتم تا ببینم آیا از سیستم پشتیبانی می کند یا نه ولی قطعات سیستمم را در آن ندیدمکد:http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.7#Asus
حال باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
mother board : maximus II formulla
Q 6600
ati 4850 512 شرکت xfi
در ضمن الان روی سیستم ویستا نصب هست اگه یه درایو رو برای مک جداگانه استفاده کنم آیا ویستا بالا می آید یا نه ؟
دوستان در ضمن چون من برای تدوین و ویرایش تصویر قصد نصب این سیستم عامل را دارم آیا نصب این سیستم عامل به خودی خود روی pc تاثیر چشمگیری در سرعت رندر و پردازش تصویر دارد یا اینکه فقط روی سیستمهای مک این بازده را دارد ؟- چون اگر سرعتش تفاوت خاصی با ویستا ندارد دلیلی هم ندارد که آن نصب کنم - با تشکر
به نظر من اگه می خواهین با مک کار کنید با لپ تاپ یا کامپیوتر رو میزی اپل رو بخرید
و من هم تا چند روز دیگر یک مک بوک رو 13 اینچ با سی پی یو 2.26 می گیرم و به مکی ها می پیوندم
دوستان بهترين توزيع مخصوص پي سي مك لئوپارد چيه؟
من امروز مي خوام برم بخرم
سي پي يو ماردبرد و گرافيك كلا" اينتل
هارد هم ساتا هست
اگه میخوای تدوین حرفه ای انجام بدی مثلا با Finalcut پیشنهاد من خرید 100% مکه !نقل قول:
البته هم XP و هم 7 و هم مک رو یه سییستم رویایه و غیر حرفه ای!!نقل قول:
و اما:
ميشه مك رو هم مث موقعي كه 2 تا ويندوز داريم و ميتونيم همون اول انتخاب كنيم ،انتخاب كنيم؟ بله منوی بوت خواهی داشت. (منوی مک چون درایوش اکتیو یاید باشه)
به جز دي وي دي مك چيز ديگه اي لازمه؟ درایورها
چطوري ميتونم از يه درايو كم كنم يه درايو ديگه بسازم مخصوص مك؟ برنامه های مخصوص پارتیشن بندی
بدون هيچ مشكلي نصب ميشه؟ :41: