نقل قول:آخرین نسخه کدک ها.کد:http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/fpt/video/codecs/k-lite_mega_codec_pack/K-Lite_Codec_Pack_650_Mega.exe
نصب کن کارت راه میفته.
Printable View
نقل قول:آخرین نسخه کدک ها.کد:http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/fpt/video/codecs/k-lite_mega_codec_pack/K-Lite_Codec_Pack_650_Mega.exe
نصب کن کارت راه میفته.
سلام دوستان
با این برنامه و ورژن8.0.0.510 میتونم لیریک آهنگها رو دانلود کنم ؟
چطور ؟
ممنون از راهنماییتون
برنامه دیگری در این رابطه هست ؟ کدوم قدرتمند ترن ؟
لینکنقل قول:
با سلام ،نمی دونم درسته من اینجا این سوال رو بکنم یا نه مشکل من اینه که من وقتی نرم افزار jet audio رو رو لپتاپم نصب کردم برای ریکورد کردن کارت صدای lمنو نمی شناسه و فقط میکروفونو می شناسه واسه همینم کیفیتش بده من اپ تاپم dell 17r هستش و کارتم هم ATI hd audio هستش ممنون می شم اساتید منو راهنمایی کنن
منم دقیقا همین مشکل را با 1520 دارمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=462097
کسی راهی می شناسه؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تنظیم زیر را هم باید انجام داد !نقل قول:
سلام dany_3p4u عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. اگر در برنامههاي ديگه شما ورودي Record كارت صدا را به درستي ميبينيد پس 100% مشكل از نسخه Jet Audio شماست،
. در غير اينصورت بايد درايور كارت صداي خود را از سايت Dell دريافت نماييد. چندين نسخه مختلف درايور كارت صدا را تست كنيد تا يكيش به شما جواب دهد. ( البته اگر مشكل از Jet Audio نبود!)
موفق باشيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ
IgImAx
89/10/13
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من این ورژن Cowon JetAudio v8.0.11.1600 Plus رو دانلود کردم (قبلا از نسخه ی 8 استفاده میکردم) وقتی یه آهنگی رو پلی یکنم که روی آهنگ عکس هم داره و نمایش میده ولی وقتی اون پنجره ای که مخصوص عکس آهنگ رو میبندم از دفعه های بعد دیگه عکس هیچ یکی از اآهنگ هارو نمایش نمی ده میخواستم ببینم از دوم قسمت باید بزنم که دوباره نشون بده عکس رو (اگه کلید میانبوری هم داره لطف کنید بگید)
با تشکر
به preference بروید و در قسمت lyric viewer گزینه display embeded picture in tag را تیک بزنید.نقل قول:
ويرايش شد
By: wordist
سلام دوستان
من همیشه با JetAudio فیلم ها رو تبدیل میکردن تا توی dvd player های خونگی قابل نمایش باشه . همیشه هم avi میکردم . مشکلی هم نداشت ولی اخیراً هر فایلی رو تیدیل میکنم به avi توی دستگاه فقط صدا رو پخش میکنه و تصویر رو نشون نمیده ! خودم احتمال میدم مشکل از کودک ها باشه ...
اگه کسی قبلا این مشکل رو داشته لطفا من رو راهنمایی کنه :46:
من به این قسمت رفتم اون گذینه ی display embeded picture in tag خودش تیک داشت ولی عکس آهنگ ها نمایش داده نمی شه ...!!!!نقل قول:
ولی وقتی نوشته ی بالیش رو هم تیک زدم درست شد ولی باز وقتی مثلا بعضی اوقات که عکس نمی خوان عکس هماره آهنگ نمایش داده بشه و اونو میبندم و آهنگ دیگه ای پخش میکنم باز هم نمایش داد نمی شه و وقتی میرم به قسمت lyric viewer میبینم اون تیک بالی خودش هود به خود تیکش پاک شده !!!!
چرا اینجوره؟؟؟؟ توی نسخه ی قبلی (نسخه ی 8 ) ایم مشکل وجود نداشت قضیه چی؟؟؟ باگه؟؟؟
اینم عکس از قسمت lyric viewer
نقل قول:
مثل اینکه باگه
چون منم وقتی بالایی رو تیک میزنم وقتی میرم تراک بعدی تیکش میره
به سایت جت آدیو گزارش دادم
skin های این برنامه رو میشه عوض کرد؟
چرا من نمیتونم ویدئوهام رو به mp4 تبدیل کنم؟:41:
سلام
یک مشکل عجیب با نسخه های جدید برنامه جت آیدیو دارم به اینصورت که
معمولا در حین پخش همه نوع فیلم و فایلهای تصویری یهوو تصویر متوقف میشه و برنامه هنگ میکنه
اول فکر میکردم که مشکل از دستگاه dvd rom هست که بعد مطمئن شدم اینطور نیست (چرا که حتی اگه فیلم هم از روی هارد پخش میکردم باز مشکل داشتم)
خود dvd هم بنا به دلایل فوق چنین مشکلی ندارن
بعد گفتم شاید مشکل از ویندوز میتونه باشه که تقریبا جدید ترین نسخه ویندوز 7 را مجدد نصب کردم بازم این مشکل هست
نکته مهمتر اینکه با نسخه های قدیمیتر (مثلا 7.01) jet audio چنین مشکلی مشاهده نمیشه
به نظر شما چاره کار در کجاست؟؟
الان دوباره رفتم نسخه قدیمی رو نصب کردم مشکل حل شد ولی با نسخه جدید مشکل دارم
علاوه بر آش خور :31: منم یه مشکل دارم که هنگام پخش فیلم سیستم ریست میشه !
ورژن جدید JetAudio v8.0.12.1700 Plus VX هم اومد ولی متاسفانه این باگ برطرف نشده:13:نقل قول:
من یه مشکل بزرگ با JetAudio روی ویندوز 7 دارم. از وقتی ورژن 8 رو نصب کردم (با ورژنهای 8.0.8 و 8.0.11 و 8.0.12 و 8.0.14 امتحان کردم) دیگه وقتی روی یه فایل mp3 راست کلیک میکنم، اون گزینه ویرایش tag آهنگ نمیاد که باهاش میشد tagها رو عوض کرد و یا یه عکس رو به عنوان کاور به آهنگ اضافه کرد. با ورژن 7 هنوز کار میکنه اما مشکل اون اینه که ویندوز tagهای ایجاد شده اون رو نمیشناسه و مثلا وقتی با مدیا پلیر آهنگ رو اجرا میکنم هیچ اطلاعاتی مثل خواننده، تایتل و... نشون نمیده. کلا ورژن 7 زیاد با ویندوز سون سازگار نیست. راهی هست که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟ از انواع برنامه های ادیت منوی راست کلیک هم استفاده کردم.
سلام
چطور میتونم زیرنویس فارسی رو به فیلم بچسبونم؟
فیلمم فرمتش mkvهست
با تشکر
سلام . من هم یه مشکل تو ویندوز7 دارم چون نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم اینجا مینویسم .
من با جت آیدیو ورژن 8 تو ویندوز ایکس پی میتونستم علاوه بر صدای میکروفن ، با گزینه استریو میکس صدای سیستم رو هم ضبط کنم . اما تو ویندوز 7 فقط تو قسمت رکورد، میکروفن داره . آخرین درایور کارت صدا ویندوز 7 روهم نصب کردم . تو چند تا سیستم 7 هم امتحان کردم همگی این مشکلو داشتن ؟؟!!!
سلام
وقتی میخوام JetAudio رو ببندم، این ارور میاد و برنامه بسته نمیشه و مجبور میشم از task maanger استفاده کنم :
ورژن جدید رو هم نصب کردم فایده ای نداشت.
یکبار هم کامل برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم درست نشد.
مشکلش چیه ؟
بچه ها بعد از تعویض ویندوز و نصب جت آی دیو حالا که یه فایل تصویری رو اجرا می کنم اجرا میشه ولی صدا نداره در حالی که با مدیا پلیر اجرا می کنم اون صدا داره نمی دونم مشکل از چیه البته حالت mute روی on هست
کدوم یک از ورژن های jet audio با ویندوز 7 سازگارتره؟
سلام دوستان من دیشب دوتا فیلنم از یه سایت دانلود کردم که بصورت زیپ شده هستند ولی وقتی میخوام با winrar بازش کنم پس از طی کردن مرحله لود وقتی به 100% میرسه با این ارور روبرو میشه مشکل از کجاست ممنون
سلام دوستان خسته نباشید
من با JetAudio کار میکنم
هر وقت فایلی رو پلی می کنم و فایل تموم میشه که باید بره فایل بعدی نمیره و دو باره رو پلی کلیک میکنم ارور زیر میاد بعد از اوکی کردن میره فایل بعدی !! مشکل چیه ؟
:10::40:کد:http://www.irfreeup.com/images/20717740748281310788.jpg
من یه مشکلی دارم با این برنامه
موقعی که برنامه را نصب میکردم روی موزیکها که راست کلیک میکردم توی منوی راست کلیک این برنامه اضافه میشد
ولی الان توی ویندوز جدید این اتفاق نیوفتاده
چطوری میشه این برنامه را به منوی راست کلیلک اضافه کرد ؟؟؟
من اون پوسته معروف و پیش فرض جت آئودیو رو میخوام
از کجا می تونم دانلود کنم؟
فقط همون یه دونه رو میخوام پوسته ی اضفه نمیخوام بگیرم.
چون jetaudio 8 رو گرفتم ولیا ون پوسته رو نداره!
همون پوسته ای که آیکون کم و زیاد کردن صداش شبیه دایرست.
سلام
چطوری میشه با jetAudio از روی خود سیستم صدا ضبط کرد؟
ویندوزم 7 هستش...
سلام
اغلب آهنگ هایی که دان میشن از کیفیت پایینی برخوردارند آیا راهی برای با کیفیت کردن آنها هست؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
تعطیله ؟ کسی نیست؟
سلام
چطور میتوان با جت ادیو تصویر فایل صوتی را عوض کرد؟
با تشکر
سلام
من میخام فایل mkv رو به Divx تبدیل کنم با استفاده از jet audio
این فایل باید در دستگاه پخش Divx مانیتوردار(10 اینچ)پخش بشه.
تنظیمات تبدیل رو چی بذارم؟
سلامنقل قول:
نه خیر
شما باید آهنگ هاب با بیت ریت بالا رو دانلود کنین
سلامنقل قول:
JetAudio رو باز کنین و F4 رو بزنین و از تب Picture عکس رو انتخاب کنین.
سلام
توی ورژن 8 وقتی یه آهنگ رو انتخاب میکنم و به انتها می رسه کلیه آهنگهای قبلی رو هم می خونه چکار کنم که این مشکل حل بشه؟
ممنون از راهنماییتون
من از ورژن 7 جت اودیو استفاده میکنم. و میخواستم دوستان راهنمائی کنند که در پنجره Trimmer چگونه میشه از وسط یک آهنگ یا صدا یک قسمت را پاک کرد، جوریکه دو قسمت پس و پیشش خود بخود بهم بچسبند و یک فایل یک تکه را درست کنند.
سلامنقل قول:
با "Alt+R" میتونین تغییر بدین آپشن رو
سلام
بهترین تنظیمات اکو لایزر که بهترین صدارو داشته باشه چیه؟
ممنون از راهنماییتون
سلام من می خوام پسوند 3gp رو اجرا کنم املا سرعت فیلم میره بالا چی کار کنم ؟
تو اجرای بقیه فایل ها مشکلی ندارم :20:
سلام بر شمانقل قول:
از نرم افزارهای دیگه مثل: VLC Media Player,KMPlayer استفاده کنید.
یا اینکه قالب "Format" فایل رو تبدیل "Convert" کنید.
سلام دوستان حالتون خوبه؟
من از ورژن 6 این نرم افزار استفاده میکردم اونم فقط برای تغییر tag آهنگها.یعنی وقتی ورژن 6 این برنامه رو نصب کردم یه گزینه به کلیک راستم اضافه شد که راحت میتونستم tag آهنگها رو تغییر بدم ولی جدیدا که ورژن 8 برنامه رو دانلود کردم و نصب کردم دیگه چیزی به کلیک راست ویندوز اضافه نشد و من باید آهنگها رو با جت آدبو باز کنم بعد tag آهنگ رو تغییر بدم ایتطوری نمیتونم چند تا آهنگ رو همزمان درست کنم.من خیلی به این روش نیاز دارم خواهشا بهم بگین چجوری تو ورژن 8 هم بتونم با کلیک راست tag آهنگ ها رو تغییر بدم.
تورو خدا یکی کمک کنه نیاز فوری دارم
نسخه 8 پلاس هست
ممنونم
سلام
من در jet audio فایل دی وی دی که می خوام باز کنم اسن ارور رو میده!
The disk cannot be played because the disk is not designed to be played in the decoder's region.
مدت زمان فایل رو می فهمه اما اصلا باز نمی کنه!
windows vista استفاده می کنم و دو ورژن آخر jetaudio رو هم امتحان کردم هر دو این ارور رو دادن
سلام
من میخام یه فیلم که پسوندش mkv هست را به avi تغییر بدم تا در dvd منزل ببینم و دارای زیرنویس است .میخام با جت ایدیو اینکارو کنم لطفا راهنماییم کنین.در ضمن من قبلا اینکارو میکردم در جایی که زیرنویس نشون میداد فیلمو میبرید و پشتشو مشکی میکرد که نمیخام اینجوری شه و میخام زیر نویس بیاد روی فیلم .
من میخواستم وقتی اهنگی اجرا میشه تصویر عکس تگ شده اهنگ به صورت فول اسکرین نشان داده شود
با اینکه موقع قرار دادن تگ عکس resize image to fit قرار دادم و حتی گوشه کادر رو درگ کردم تا یه حدی بزرگ شد ولی بازم اون اندازه که میخواستم نشد.
(میخوام متن اهنگارو به صورت عکس روی mp3 قرار بدم)
میخوام که اونجا که کادر قرمز کشیدم بزرگتر دیده بشه