نقل قول:اولا مرسی که انجام دادینقل قول:
دوما من که دیگه دارم با این مقایسه دیوونه می شم
معنای عدالت رو نمی دونستیم که اینم فهمیدیم
باید سایتشون رو هک کرد و domain رو ازشون گرفت بعد این کارنامه ها رو گذاشت اونجا
مثله بمب تو مردم صدا می کنه
Printable View
نقل قول:اولا مرسی که انجام دادینقل قول:
دوما من که دیگه دارم با این مقایسه دیوونه می شم
معنای عدالت رو نمی دونستیم که اینم فهمیدیم
باید سایتشون رو هک کرد و domain رو ازشون گرفت بعد این کارنامه ها رو گذاشت اونجا
مثله بمب تو مردم صدا می کنه
امنیت سایت کاظم بیشتر از این سنجشه ...:27:
آرزوم اینه که سرصدای مردم به مدت یک ماه بلند شه تا حالشون گرفته بشه و همچنین سایت سنجش به طور کلی هک بشهنقل قول:
چقدر زیبا!!!!!!!!!
واقعن سرکاریه این شماره ها
برا من با1912 زده عمران نمیارم
بعد دوستم با 1915 و یکی دیگه با 1923 قبول شده.....
خاک............................................ ..........
یکی از دوستان (فکرکنم mahn90) تو تای÷یک نتایج سراسری 87 میگفت قبول شدن به امکاناته
حالا خودتون قضاوت کنید
فقط به خانواده است یا باید فرزند 3 شهید باشی یا خودت شهید باشی یا .................................................. ....................................
خودت فهمیدی چی گفتی؟نقل قول:
من نگفتم همش امكانات هست تازه اگه ديده بودي گفتم برم پايه بابامو قطع كنم واسه بشه نژاد برتر تا سهميه شهدا بگيره نديد برو ببيننقل قول:
یکی از دوستان (فکرکنم mahn90) تو تای÷یک نتایج سراسری 87 میگفت قبول شدن به امکاناته
حالا خودتون قضاوت کنید
فقط به خانواده است یا باید فرزند 3 شهید باشی یا خودت شهید باشی یا .................................................. ....................................
واقعا آدمای بی خبری هستید .(ببخشیدااااا)
این سهمیه ها 20 ساله داره اعمال می شه تازه شما فهمیدید .
خیلی خیلی بدتر از ایناشم هست . (یکی با رتبه 216000 و غیر مجاز رتبش شده 1000)
این سهمیه ها قانونه . دولت و خمینی و خامنه ای وضع کردند .
شما چرا زورتون به سنجش بدبخت رسیده . این توکلی مگه این سهمیه ها را گذاشته . دولت گذاشته اینا هم باید اجرا کنند .
یه ذره واقع بین باشید . ما در دولت جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم .
من دوستم با رتبه 46 منطقه 2 نه مکانیک نه برق شریفو هیچکدومو نیاورده...
یه دوست دیگم با رتبه 500 منطقه دو هیچ جای تهران رو تو برق و مکانیک نیاورده....
اما این یارو با 12000 کشوری عمران شریفو آورده...:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
خداااااااااااا:19::19::19::19::42::4 2::42::42::19::19::19::19::19::19:
نقل قول:
کاملا تایید میشه...
این دوتا رو نگاه کنین
درست مثل هم!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مزاياي آئين نامه تسهيلات ويژه دانشجويان ممتاز رو از کجا میشه فهمید چیه؟ کسی میدونه؟
اين بالايي چه جالبه :دي
رتبهشون يكيه
خاك تو سر سنجش
نقل قول:
این دوتا رو نگاه کنین
درست مثل هم!!!!!!
خدا خیرت بده این که تو رتبه های بالاتر هستش. این رو بشنو:نقل قول:
اين بالايي چه جالبه :دي
رتبهشون يكيه
خاك تو سر سنجش
توی جامعه آماری کوچیک قلمچی که توی تهران میخواست از رتبه های زیر 100 انسانی عکس بگیره 2 نفر رتبه 53 و 2 نفر رتبه 60 با سهمیه های یکسان (منطقه 1) کنار هم وایسادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا حساب کن تو کل ایران چقدر اینطوری هست
اولش به هیج وجه باورم نمیشد ولی واقعیت محضه کاریش هم نمیشه کرد
بابا چی میگین این که سنجش مشکلات زیادی داره شکی توش نیست ولی 2 تا رتبه مثل هم که عجیب نیست تراز زیر گروه یک هردوتا یه عدده پس طبیعیه جفتشون 428 شدن نفر بعدی میشه 430نقل قول:
مثلا یه نفر معدلش 20 میشه میشه نفر اول دو نفر 19.87 جفتشون میشن دوم بعدش اونی که بعد از اینا باشه به جای سوم چهارم میشه
مشکل سنجش این سهمیه بندی های مسخرشه که به رزمندگان 40 % سهمیه داده
این که رتبه ی دو نفر یکی باشه کاملا طبیعیه و تو هر آزمونی ممکنه پیش بیاد...
مشکل سنجش چیزای دیگس مثلا همین سهمیه های مزخرفشون...
بله منم دو تا دارم که عین همه اگه بخواین میزارم
اشکال از سنجش نیست اشکال از قوانین هستش
سنجش یه جور مجری قوانینه
حرف های سهیل 100% تایید می شه ولی شما فکرکنید پدر های خودتون تو جنگ شهید یا جانباز بودند اون وقت اصلا درس می تونستید بخونید؟؟؟
ولی خب دولت هم شورشا در آورده ولی باز به سنجش نمشه اعتراض کرد!!!
به خدا نمی دونم این مشکلا را به کی باید گفت؟؟؟
دوستان کسی شماره داوطلبی های انسانی و تجربی و هنر و زبان رو یه نمونش رو داره؟
من مال 6-7 رو دیدم هیچ کدوم هیچ جا قبول نشده بودن!
خب کارنامشون رو بذار تا همه ببینننقل قول:
من مال 6-7 رو دیدم هیچ کدوم هیچ جا قبول نشده بودن!
انتخاب رشته مجدد
به گزارش شبكه خبر به نقل از ایسنا ، دكترعبدالرسول پورعباس امروز در یك نشست مطبوعاتی با بیان این که این تصمیم با مساعدت روسای دانشگاه ها و وزرای علوم و بهداشت
گرفته شده است گفت : بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در رشته های پزشكی ، دندانپزشكی ، داروسازی ، دانشگاه های علوم پزشكی ، تهران ، شهیدبهشتی و ایران و در رشته های مهندسی برق ، مهندسی مكانیك ، مهندسی كامپیوتر و مهندسی عمران در دانشگاه های صنعتی شریف ، تهران ، امیركبیرعلم و صنعت و خواجه نصیرالدین طوسی و در رشته حقوق دانشگاه های تهران ، شهیدبهشتی و علا مه طباطبایی ظرفیت های جدیدی را برای انتخاب رشته مجدد ایجاد كرد.
وی افزود : براساس این تصمیم حق انتخاب رشته در این ظرفیت های جدید برای همه داوطلبان اعم از آنهایی كه قبول شده یا نشده اند در نظرگرفته شده است و تحت عنوان تكمیل ظرفیت عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
وی با بیان این كه این ظرفیت های جدید با توافق دانشگاه های مذكور به اندازه 10 درصد ظرفیت قبلی این رشته ها در نظرگرفته شده است گفت : بر این اساس اگر رشته های 150 نفر ظرفیت داشته باشد 15 نفرظرفیت جدید در اختیار همه داوطلبان قرار می گیرد.
پورعباس خاطر نشان كرد: گزینش در این رشته ها به صورت آزاد و كشوری و بدون هیچ قید و بند سهمیه ای اعم از سهمیه مناطق ، بومی و غیربومی ، ایثارگران و سایر سهمیه ها می باشد و انتظار ما این است كه فقط رتبه های زیر هزار شانس قبولی در این رشته ها را داشته باشند.
وی افزود : اگر داوطلبی كه قبلا در رشته ای قبول شده است مجددا برای این رشته ها انتخاب رشته كند و قبول شود قبولی قبلی وی باطل می شود ولی اگر قبول نشود قبولی قبلی وی همچنان پا برجاست . رئیس سازمان سنجش در خاتمه با بیان این كه ایجاد این ظرفیت های جدید بر اساس مساعدت صورت گرفته از سوی روسای دانشگاه ها و وزرای علوم و بهداشت صورت گرفته است عنوان كرد : این مسئله فقط برای امسال است و سال آینده امكان تكرار آن وجود ندارد.
ای وووووووووووووول
خوب اینطوری دیگه همه راضی میشن فکر کنم
البته فقط پزشکی های تهران کلا 41 نفر اضافه می شه و احتمال قبولی بالا نیست و رقابت خیلی شدیده
حالا كي هست؟
از كجا معلوم همون طوري نباشه
چجورياس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كي به كيه ؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز كه رفتن ثبت نام كردنه بعضيا
يعني همه دانشگاه هاي علوم پژشكي مثله بوشهر قبول شدن دوباره انتخاب رشته كنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رییس سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد:
امکان انتخاب رشته مجدد برای همه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته وجود دارد
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: امکان انتخاب رشته مجدد برای داوطلبانی که در دانشگاه ها پذیرفته شده اند وجود دارد.
به گزارش روز شنبه خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، دکتر عبد الرسول پورعباس صبح امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران ابراز داشت: با توجه به آنکه تمامی اعتراضات داوطلبان بررسی شد و اعتراض هیچکدام از آنان وارد نبود سازمان سنجش آموزش کشور به منظور رفاه حال داوطلبانی که در دانشگاه ها پذیرفته شده اند امکان انتخاب رشته مجدد را برای همه داوطلبان بدون اعمال سهمیه فراهم کرده است.
وی افزود: تعدادی از داوطلبان با مراجعه به سازمان سنجش ابراز داشته اند که در انتخاب رشته اشتباه کرده اند و سازمان سنجش برای این افراد مساعدتی کرده و اشتباه آنان را به کمیسیون موارد خاص اعلام کرده تا به آن ها رسیدگی شود و پس از قبولی آن، سازمان کد رشته اشتباه را حذف کد رشته جدید را وارد می کند تا داوطلب اگر پذیرفته شد در دانشگاه محل قبولی شروع به تحصیل کند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: روز پنجشنبه ظرفیت های جدید برای داوطلبین برتر و نخبه که رتبه آنان زیر هزار است اعلام شد که امکان انتخاب رشته مجدد و قبولی وجود دارد.
پورعباس در خصوص رشته هایی که در آن ها 10 درصد افزایش ظرفیت نسبت به سال گذشته داشته اند، خاطر نشان کرد: در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران و همچنین در رشته های مهندسی برق، مکانیک، کامپیوتر، عمران در دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، امیر کبیر، علم و صنعت، خواجه نصیر الدین طوسی است.
وی تصریح کرد: در رشته حقوق در دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و علامه طباطبایی نسبت به سال گذشته ده درصد افزایش برای تکمیل ظرفیت داشته ایم و این بدان معنا است که اگر ظرفیت قبلی 150 نفر بوده باشد با افزایش 10 درصد، 15 نفر به آن اضافه می شود و این امکان با مساعدت وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری، وزیر بهداشت و روسای دانشگاه های سراسر کشور بوده است.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: هفته اول مهرماه فرم تکمیل ظرفیت در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و تا 15 مهرماه نتایج آن اعلام می شود تا داوطلبان بتوانند در ترم اول سال تحصیلی تحصیل خود را آغاز کنند.
وی تاکید کرد: در گزینش تکمیل ظرفیت به صورت آزاد داوطلبان پذیرش می شوند و سهمیه مناطق مختلف در آن تاثیر ندارد و این اقدام به نفع داوطلبان شهرستانی است.
کد:http://iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.aspx?NewsItemID=242424
قرار به ادعا بود که اینهمه آدم اعتراض کردن رو که خودمون فهمیدیمنقل قول:
گفتیم این افراد کارنامه ی خودشون رو هم به معرض نمایش بزارن :46:
منظورتون رو نفهمیدم!نقل قول:
قرار به ادعا بود که اینهمه آدم اعتراض کردن رو که خودمون فهمیدیم
گفتیم این افراد کارنامه ی خودشون رو هم به معرض نمایش بزارن
منظورم واضح بود! لطفا کارنامه کسی که با رتبه پایین قبول نشده رو حتی بدون نام اینجا بزارید(یعنی هم کارنامه رشته ها و هم رتبه و درصد)
گفتن اینکه منم دیدم منم دیدم که ارزشی نداره
ببخشيد . اگر كسي تو تكميل ظرفيت انتخاب رشته كنه و قبول نشه انتخاب اولش حذف مي شه ؟
منظورم رو اشتباه نوشتم! من منظورم این بود که مال 6-7 نفر رو دیدم ولی هیچ جا قبول نشدن ! حتی نمیدونم رتبشون چند بود! فقط میگم خیلی ضایع هست که وقتی نتایج 7 نفر رو می بینی هیچ جا قبول نشدن!نقل قول:
منظورم واضح بود! لطفا کارنامه کسی که با رتبه پایین قبول نشده رو حتی بدون نام اینجا بزارید(یعنی هم کارنامه رشته ها و هم رتبه و درصد)
گفتن اینکه منم دیدم منم دیدم که ارزشی نداره
شاید رتبشون بد بوده!! منم خیلیا رو دیدم انتخاب رشته نکرده بودن !! خیلیا هم که قبول نشدن هیچ جانقل قول:
منظورم رو اشتباه نوشتم! من منظورم این بود که مال 6-7 نفر رو دیدم ولی هیچ جا قبول نشدن ! حتی نمیدونم رتبشون چند بود! فقط میگم خیلی ضایع هست که وقتی نتایج 7 نفر رو می بینی هیچ جا قبول نشدن!
طبق محاسبات من ، از اصفهان تکون نمی تونم بخورم!!!!!!!! 100 تا ظرفیت ما رو گرفتن 10 تا می دن!؟!؟!؟
واقعا که سازمان سنجش ر*ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق اعلام سازمان سنجش فقط در صورت قبولی در تکمیل ظرفیت قبلی لغو میشهنقل قول:
ببخشيد . اگر كسي تو تكميل ظرفيت انتخاب رشته كنه و قبول نشه انتخاب اولش حذف مي شه ؟
اگر توی انتخاب جدید قبول نشدید قبلی به قوت خودش باقیه
این که عادیه بابا :31:نقل قول: