منظورم پلاستیک بکار رفته در بدنه آن است . جنسش چطور است ؟نقل قول:
Printable View
منظورم پلاستیک بکار رفته در بدنه آن است . جنسش چطور است ؟نقل قول:
ببخشید قیمت این گوشی الآن چنده ؟
دیجی کالا 1 میلیون و 320 !!!!!
با نهصدهزارتومان میشه خرید کافیه به فروشنده بگی نهصد قیمت گرفتم خودشون هشتصد تومان قیمت خریدشونه ...
دوستان من اول هفته رفتم گرفتم دستم . مشکل اصلیش دکمه هاش بودند که با اینکه انگشتهای من بزرگ نیست ولی کار کردن مشکل بود مخصوصا دکمه های پایینیش. اینجا امارات کمترین قیمتی که من دیدم 3850 درهم بود.
سلام
الان با 950 میتونی گیربیاری .
من ماکت این گوشی رو که دستم گرفتم بدنه اش از ان95 8 گیگ هم از لحاظ کیفیت مشخص بود بالاتره!!پسرفت که نمیخواد بکنه نوکیا!در مورد اون ریویو ی ترجمه شده در سایت هم که در مورد دوربین نوشته خوب نمیگیره هم نباید زود قضاوت کرد!من احتمال میدم بهترین 5 مگاپیکسلی نوکیا بعد از ان82 گوشی ان96 باشه!
این گوشی از کی وارد بازار شده؟
علائدین چند میدن؟:10:
حدودا 2 هفته ای هست
الان 900 تومن هم با چانه زدن میشه خرید
ولی قاچاق چی ها کمتر هم وارد میکنن ولی هنوز چون توزیع عمده نشده قاچاچیان عزیز دست بکار نشدن در این مورد !!
من که دیروز 4/7/87 علاءالدین بودم به قیمت 850 میفروختنش
فروشنده میگفت تازه اومدش
درضمن همشون با لیبل چینی هستن . لیبل فنلاند اصلا تو بازار نیست.
آخرین قیمت دیجی کالا : 1020000...
اگه درست باشه این اولین باره که نوکیا سری Nرو داده چین بزنه .با این که بعید می دونم در اینده فنلاند این گوشی رو تولید نکنه ولی من یکی که جنس چینی نمی خرم حتی اگه n96 نوکیا باشه اونم از نوع اصلیش. :13:نقل قول:
اولین بار نیست قبلا ان78 هم تو چین تولید شدنقل قول:
چینی بودن دلیل بر کیفیتی نیست چون همه ی گوشی های سونی اریکسون ساخت چین هستند
این مشکل از طرف تاجران ماست که جنس درجه 5و 6 چینی رو وارد میکنن و به قیمت جنس درجه 1 (که البته از
لحاظ ظاهری تفاوتی ندارند و لی تو کارایی از زمین تا آسمون هستند) می فروشند !!
منم با علي كاملآ موافقم:10:نقل قول:
ولی معمولا اولین سری گوشی های درجه یک نوکیا ساخت فنلاند بوده؟!؟!
کس دیگه هم به یه چنین چیزی در مورد N96 بر خورده؟؟
من که ندیدمنقل قول:
دوستان کسی دیده ؟؟؟
منم ندیدم ولی اگه واقعیت داشته باشه خیلی متاسفم واسهn96که چین میسازتش.:2:نقل قول:
مگه گوشی های سونی اریکسون و... مشکلی دارند که ساخت چین هستند ؟؟نقل قول:
ضمنا یه نکته رو اضافه کنم یائمه زمانی که ان73 حدود 650 تومن بود
یکی از آشناهامون که تو کار واردات موبایله شنیدم 80 % گوشی های فنلاندی تو خود فنلاند ساخته نمیشن
و فقط تو فنلاند تست میشن و لیبل می خورن
چون اگه این جوری بود باید 50% خاک فنلاند میشد کارخونه گوشی سازی !!!!
موافقمنقل قول:
و در ادامه باید بگم که هر تیکه از گوشیهای نوکیا واسه یه کشوره ولی وقتی تو خود فنلاند لیبل می خوره نشونه تایید قطعات از طرف خود نوکیاست و ضامن کیفیت ولی چینو خبرندارم
جونن علی این تکه رو خودت گفتی:46:نقل قول:
پس معلوم زیاد با ما مشکلی نداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:
چون نیروی کارگری فنلاند ...نروز و سوعد گرونه...........ببخشید اگه این طوری نوشتم........نقل قول:
برا همین اکثرا چین میاد...خیلی از کشورا این طوری هست
یه نکته راجع به کشور ها اروپایی بنویسمنقل قول:
همونطور که میدونین الان 60 % کلیه ی محصولات الکترونیک دنیا تو چین تولید میشه !!!
فقط ارزونی کارگر تو چین مطرح نیست
چون نرخ برابری یوان (پول چین) با یورو
همچنین مواد اولیه در دست رس و ارزان تر از اروپا هم مطرحه
تمامی محصولات سوئد روشون نوشته اسمبل این چین !!
به نظر من نوکیا بیشتر کار طراحی گوشی رو انجام میده بعدش میاد هر یک از قطعات مورد نیاز ساخت گوشی رو سفارش میده به یه شرکت سازنده قطعه موبایل و یه جا جمع می کنه و بعدش نام کارخانه سازنده رو از رو اون قطعه پاک می کنه و بعد رو هم سوار می کنه میده دسته مردم با اسم نوکیا .دلیلشم اینه که خود نوکیا اگه بخواد همه قطعاتو خودش بسازه به صرفه نیست وکل فنلاند باید بشه کارخونه قطعه سازی موبایل و اینجوری چون مواد اولیه وکاگر گرونه هزینه ها میره بالا و سود نوکیا کم میشه . این کارو تقریبا تمام کارخونه های دنیا انجام میدن برای کم کردن هزینه ها وسود بیشتر .به طور مثال چیزی که من خودم دیدم اینه که بیشتر icو خازنایه بعضی از گوشی های نوکیا (n91 )مال سامسونگه .کسایی که تعمیرکان یا گوشی رو باز کردنم اینو می دونن.
ولی نباید فراموش کنیم که نوکیا به هر جایی سفارش ساخت قطعه نمیده و از هر نظر به اون جا اعتماد داره .
ضمن اینکه نوکیا تو بعضی جاها مثل چین و مجارستان کارخونه داره و باتری هاشو داره خودش می سازه.
کسی از دوستان این گوشی رو نخریده هنوز؟
علی جون اولش که مشکلی ندارن و سری اول عالیه ولی بعد از یک مدت که قیمت گوشی میاد پایین کیفیت گوشی هم خیلی افت میکنه نمونش کا850های جدید و ... که امیدوارم این اتفاق برای نوکیا نیفتهنقل قول:
ولي خودمونيم چرا يكي بايد اينهمه پول واسه گوشي بده...؟ الان كه ديگه با اومدن رم هاي 16 گيگ همه ميتونن اين ميزان حافظه رو داشته باشن، بدون اينكه گوشي عوض كنند...ميمونه فقط ----H ...:41:نقل قول:
نقل قول:
خب هنوز اون رمهای 16 گیگی وارد بازار نشدن. بعدشم خیلیا هستن برا پز و کلاس گوشی میخرن همش.
هنوز نوکیا داره با اعتباری که N95 8 گیگ بدست آورده روی این گوشی قیمت میذاره. ولی خیلی زود نوکیا یک تکون اساسی به خودش میده ( 8 مگاپیکسلی و تاچ و ... ) که روی قیمت این گوشیها تاثیر زیادی داره. ولی فعلا تا وقتی گوشی تاپ نوکیا همینا باشن ، قیمتشم همینه.
دیگه آدم باید خیلی پرت باشه که حی برا پز هم بره n96 بخره. خیلی گوشیای بهتر و باکلاس تر از 96 هستن.
حتما چنین افرادی رو ندیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .تو شهر ما چنین افرادی زیاد هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخرین قیمتش هم 825 تومن اصل فنلاند .:31::5::31:
چینیشو هنوز ندیدم و فکرم نمیکنم ببینم.:27::27::27:
من 2 ماه پیش یعنی وقتی هنوز تو دنیا ریلیز نشده بود چینیش رو دیدم به قیمت 105 هزار تومن !!!!
تو همین علائدین خودمون.
با سلام خدمت دوستان من خودم N96 دارم و باید خدمت دوستان عرض کنم که اصل فنلاند وجود ندارد و اگر هم می بینید که ساخت فنلاند زده کاملا دروغ است و من توسط آشنایانی که در پاساژ علائ الدین داشتم متوجه شدم همه اینها برچسبشان عوض شده درصورتیکه گوشی های جدید تقریباً بیشترشان در چین و چند کشور دیگر تحت لیسانس فنلاند ساخته می شوند
تایید میشه!نقل قول:
چه عجب بابا...نقل قول:
بالاخره یکی این گوشی رو گرفت!!!
آخرین قیمت امروز که خودم گرفتم 800 تومن بود.
نقل قول:
مبارکه باشه
چقدر گرفتی ؟؟
چند تا عکس بزار ببینیم کیفیت دوربینش چطوره ؟؟
با دی وی بی اچ کار کردی کیفیت اون چطوره ؟
صفحه کلیدش سفته مثل 81 یا نه ؟
سلام به همه دوستان عزیز
توی GSM arena یک مقاله فوریه 2008 در مورد ان 96 چاپ شده بود که حتما همه خوندید . من رفتم دوباره چک کردم دیدم که یکی از عکس ها که از پشت گوشی بود لیبل made in china بود پس قطعا چینی هستش .این هم آدرس مقاله و عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
ردیف دوم عکسها عکس اول سمت چپ از پشت گوشی بزرگ کنید ساخت چین مشخصه .
خیلی ها گیر میدادن سونی اریکسون چینی شده
خودشون هم چینی شدند
دوست عزیزنقل قول:
من خودم ان96 دارای لیبل فنلاند دیدم
هم چینی اش هست هم فنلاندی
مدت هاست که نوکیا داره تو چین محصول تولید میکنهنقل قول:
تو هند هم تولید میکنه
حتی ان73 ایی که من از انگلستان برام آوردن بجز گوشی و مموری باقی وسیله هاشو چین زده بود
مهمه کیفیته نه محل ساخت
میشه درباره ریسیورش هم توضیح بدین بلاخره کانالهای زبونم لال رو میگیره یانه
هی میگین قیمتش پایین بیاد اون موقع قیمت95 8gb چقدر میاد پایینتر چون میخوام بفروشم 96بگیرم البته اگه ریسیورش مثل خونه باشه