اين بازي امروز به صورت آفلا ين برام مياد البته نصفش ديروز اومد باقيشم امروز مياد. . پس احتمالا تو بازار هم پيدا ميشه.
Printable View
اين بازي امروز به صورت آفلا ين برام مياد البته نصفش ديروز اومد باقيشم امروز مياد. . پس احتمالا تو بازار هم پيدا ميشه.
من ديروز بازي رو گرفتم از پاساژ وليعصر تهران.
بازيش بد نيست دقيقا تمام صحنه هاي فيلم رو ميشه با شخصيت هاي فيلم بازي كرد. البته شما در شروع مرحله بايد يكي از كلاسهاي موجود رو انتخاب كنيد. براي مثال اگر كلاس جنگجو رو انتخاب كنيد با يك شمشير زن شروع ميشه و بعد از مقداري كه تو همون مرحله جلوتر رفتيد سوال ميكنه كه آيا ميخوايد به عنوان يكي از قهرمان ها بازي كنيد و در صورت تاييد ميتونيد با شخصيت آراگورن ادامه بديد. مثلا قهرمان كلاس جادوگري گاندالفه و ...
جنگها و مبارزه ها هم خيلي خوب طراحي شده و بسيار هيجان انگيزه. هر مرحله از چند زير مرحله تشكيل شده و فقط ايراد بازي اينه كه ذخيره نداره و اگه تو يكي از زيرمرحله ها شكست بخوريد بايد از اول ماموريت شروع كنيد و تعداد مراحل هم كمه. گرافيكش رو نميدونم چرا در حد موتور آنريل 3 نيست!
بازيكن سه نوع حمله و ضربه داره كه با سه كليد ماوس انجام ميشه و با كنترل دفاع ميكنه و با شيفت و f هم دو نوع حمله ديگه انجام ميده.
در كل بازي خوبيه و ارزش بازي كردن رو داره. خصوصا اينكه با قرار گرفتن در موقعيت ها و لوكيشن هاي فيلم و جنگيدن به جاي كاراكتر ها آدم حس ميكنه كه تو خود فيلم حضور داره.
راستی باید بگم نسخه ای که من خریدم کرکش مشکل داشت و تو مرحله سوم (Mines of Moria) گیر میکرد.
اگه به این مشکل برخورید میتونید کرک اصلاح شده رو از اینترنت دانلود کنید.
نقل قول:
مال منم همینجوریه!!!
تازه زیر فیل ها هم گیر می کنه!!!!!!
میشه یکی لینک کرک درست رو بده ؟؟؟؟؟
تو اینترنت هست ولی ممکنه خراب باشه.
کرکش رو پیدا نکردم!!ولی یه ترینر از این بازی گیر اوردم!!::::
پسورد :کد:http://www.4shared.com/file/81909999/d9a0b454/Lotr_Conquest_Trainer_wge-extrememihanblogcom.html
کد:www.wge-extreme.mihanblog.com
برای کرک درست تو گوگل فایلی به اسم rzr-ltrf.rar رو سرچ کنید. حجمش هم 2.5 مگابایت هست.
بالاخره قسمت war of the ring را تمام کردم چقدر زود تموم شد ولی سخت بود.بعدی rise of saueron است. آیا در این قسمت با گروه بد میروی؟
آره با گروه بد هستی اتفاقا خیلی قشنگ تر از War of The Ring هست. مخصوصا وقتی می تونی در نقش Balrog هم باشی.نقل قول:
من که با Sauron خیلی حال کردم ( اسمشو درست نمیدونم همونی که در اول فیلم ارباب حلقه ها میاد و با یک دست 20 تا 30 نفر رو پرت میکنه !!!! ) به نظر من قسمت دومش با وجود سائورون یا همون رئیسشون خیلی قشنگ تر شد.
امابدیش این بود که اتک اسپید نداشت و خیلی دیر دیر میزد آخرین مرحلش اومدم و گاندلفو آبش کردم !!!!!!
الانم دارم روی درجه ی سختیه Legendry میرم چون قبلی رو روی Heroic رفتم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تو مرحله اول بازی که باید از یه دروازه محافظت کنی گیر کردم
هر کاری میکنم defeat پر میشه مرحله ریست میشه help me:19:
باید مثل آراگون و گیملی بری بالای دروازه و از اونجا بپری اون ور دروازه ارک ها را بکشی.:21:نقل قول:
تنها راهش اینه که بری اونور در یعنی طرفی که دشمنها هستن روی راه پله یه مربع آبی مشخصه. باید اونجا بایستی و ارک ها رو بکشی. اگه داخل وایسی فایده نداره.نقل قول:
من تو موریا گیر کردم
اگر منظورت قسمت war of the ring است و نمی تونی از در رد شی و مثل یه باگه کرکت خراب است وباید کرکی که در صفحات قبلی است دانلود کنی.نقل قول:
بابا دانلود کردم . کرکش خراب بود . حالا دیگه بازی اصلآ اجرا هم نمی شه ...:41:نقل قول:
خواهشآ یکی لینک یه کرک سالم رو بزاره واسه دانلود .
من میرمنقل قول:
نوشته شده توسط countesss [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تو مرحله اول بازی که باید از یه دروازه محافظت کنی گیر کردم
هر کاری میکنم defeat پر میشه مرحله ریست میشه help me [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها راهش اینه که بری اونور در یعنی طرفی که دشمنها هستن روی راه پله یه مربع آبی مشخصه. باید اونجا بایستی و ارک ها رو بکشی. اگه داخل وایسی فایده نداره.
منم میرم این کاری که شما کردی رو هم میکنم ولی بازم اون بارش پر میشه و میبازم!
یک بار دیگه امتحان کن و از بالا برو و بپر اونور دروازه و اگر نشد تیر کمونی بر دار و از بالای درواره یوراکها را بکش.نقل قول:
اين بازي فقط به درد اونايي ميخوره كه XboX360 دارن !!!
چون بدجوري خوب و راحت Achive ميده !!!
مشکلم حل شد.از بالا پریدم اونایی کخ جلوی دروازه بودنو کشتم و محوطه رو خالی کردم ازشون.نقل قول:
ک بار دیگه امتحان کن و از بالا برو و بپر اونور دروازه و اگر نشد تیر کمونی بر دار و از بالای درواره یوراکها را بکش.
حالا تو مرحله 3 گیر کردم!از یه در اون ور تر نمیره!باید این کرک و دانلودکنم دیگه؟
در این بازی از اسب میشه استفاده کرد
؟
پس به خاطر همین یهو Gamepointet 1000 تا رفت بالا ؟ :27:نقل قول:
سلام بچه ها
اگه لطف كنيد پوشه audio خودتون رو برام اينجا واسه دانلود بذاريد ممنون ميشم چون من بازي كلا صدا ها رو نصب نمي كنه وارور ميده كه من ايگنورشون كردم وبازي بدون صدا نصب شده والان بازي رو بدون صدا دارم اگه لطف كنيد زودتر اين پوشه صدا رو برام قرار بدين ممنون مي شم
وحید جان شما بازی رو از کجا گرفتی همون ویستا اورده یا نه؟
Mirrors Edge را هم اورده ولی وقت نکردم برم بگیرم ایا اینم اورده؟
اره :31:نقل قول:
البته gears of war 2 رو هم رو insane تموم كردم بالاخره !!!:27:
سلام دوست عزيز م اره من از ويستا گرفتم اون يكي بازي رو هم اورده اما ابن ارباب حلقه ها مشكل داره و اونم اينكه صدا هاي بازي نصب نمي شه ومشكل از خو د dvd هستش ومن منتظرم ببينم يكي از اين بچه هاي گل يكي اين پوشه صداشونو برامون اينجا واسه دانلود قرار مي دن يا نه بازم امري بود در خدمتمنقل قول:
نه تنها اسب سوار میشه بلکه میتوانی سوار فیل هم شی.و وقتی سوار فیل میشی دیگه کسی حریفت نمیشه مگر منجنیق.نقل قول:
سبک بازی چیه ؟ اول شخصه یا سوم شخص ؟ یا اصلا استراتژیکیه ؟
یعنی شما یه نفرو اداره میکنی یا یه ارتشو ؟!
ببخشید!!! کچا کرکش رو پیست کنم؟؟بازیه من هیچ جای کرکی نداره که وقتی پیستش کنم بخواد جاش رو با قبلی عوض کنه!!اصلآ بازی من کرک نداشت!!!همینطوری رفتم تو بازی!!نه سریال نامبری و نه کرکی !!؟؟ چرا؟؟ مگه ماله Ea نیست ؟ Ea Games که همیشه سریال نامبر می خواد؟
این بازی سوم شخص است. اول بازی می توانی با سرباز بری و وسط مرحله که به ماموریت اصلی میرسی بهت هیرو می ده.نقل قول:
سلام سلام سلام به همگی
خب من سیستممو عوض کردم
یه چند دقیقه هم تونستم بازی بکنم توی آموزشیش.
واقعا لذت بخش بود،شمشیرززنا بی نظیر مبارزه میکنن،کماندارا هم بد نیستن.بیشتر نرفتم دیگه.کسسی تمومش کرده؟
اقا من همون اول گیر کردم چند ثانیه وقت میده بعدش دیفیت میشم
اون چند ثانیه که وقت می ده باید از در وازه محافظت کنی باید بری بالا و بپری اون ور دروازه و انجا از وجود یوراک ها پاک کنی.نقل قول:
منم بازی تمومش کردم.ولی بیشتر می تونست روش کار کنه. مثلا فن هاش رو بیشتر کنه و تیر کمونش بهتر کنه.و یک سوتی که توش دیدم مرحله ی آخر که باید با سائرون گندالف رو بکشی وقتی می خواستم این کارو کنم یه عقاب اومد و یائرون رو برد و ما کلی ضایع شدیم.:39:نقل قول:
متوجه نمیشم خودم بالای قلعه هستم یه در هست که اونم بسته:41::41::41:نقل قول:
این یه تیکه رو ردش کردم ولی از بازی میپره بیرون واز قبلش هم نمیاد باید دوباره بازی رو شروع کنم نمیتونم سیوش کنم از وسطای بازی؟؟؟؟؟؟؟
سیو کامل رو اگه دارین می خوام
من توی مرحله ی 2 گیر کردم اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه کلیدو برمی داری هیچ راهنمایی وجود ندارد
نقل قول:
مگه می شه؟ اگر راهنمایی هم نداره باید کلید رو ببری پیش انت نزدیک برج اورتانک.
اصلا هیچ راهنمایی نداره به کنا برج هم که میرم میره تو و اون پیره مرده هم بهش نگاه میکنه هیچ کاری نمیشه کرد!نقل قول:
اگه سیو تمامی مرحل رو دارین لطفا بگزارین که گیرم این شرکتی که ازش بازیها رو میگیرم فکر کنم خرابه چون توی mirrors edge هم تو یک مرحله سوار اسانسور نمیشد لطفا سیو تمامی مراحل رو بدین خیلی کارم گیره اعصابم خورد شده
حالا فهمیدم:اول باید کلید رو برداری. کلید همون اطراف بصورت یک کلید طلایی بزرگه. وقتی برداریش. اونوقت یک علامت روی نقشت میاد.نقل قول:
اقا من توی مرحله ی 3 همون اولش گیر کردم