موقعی که سیستم چند دقیقه به حال خود رها می کنم و ماوس را حرکت نمی دم نورتون یه عملیاتی پشت پرده انجام میده می خواستم بدونم این عملیات اسکن هستش یا نه و چه جوری غیر فعالش کنم؟
Printable View
موقعی که سیستم چند دقیقه به حال خود رها می کنم و ماوس را حرکت نمی دم نورتون یه عملیاتی پشت پرده انجام میده می خواستم بدونم این عملیات اسکن هستش یا نه و چه جوری غیر فعالش کنم؟
سلام.
اون مربوط به idle time scan هستش که از طریق settings میتونید غیرفعالش کنید.
سريالي با اعتبار 2 ساله براي محصول Norton 360 براي علاقمندان به اين محصول قرار داده شد.
نقل قول:
و همچنین در ویندوز ویستا در مسیر زیر:
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\Norton\Definitions
باتشکر ازbatman عزیز من فایلهای اپدیت راگرفتم ولی نحوه اپدیت دستی را نمیدانم درضمن فایلها بصورتی هستند که نمی توان انهارا کپی و پیست نمود لطفا راهنمائی کنید. متشکرم
سلام دوست عزیز.
آپدیت دستی به اون روش صحیح نیست.بهتره فایل آپدیت را از سایت سیمانتک دانلود و نصب کنید.
کد:http://www.symantec.com/business/security_response/definitions/download/detail.jsp?gid=n95
دوستان ميخواستم يک توضيح مختصر در مورد کرک Trial Reset v1.5 محصولات نورتون 2009 بدم:
چون من کلاً از ويندوز های 64 بیت استفاده ميکنم، کرک قبلی روی ويندوز 64 بيت کار نميکرد، ولی کرک 1.5 بر روی نسخه های 64 بيت هم کار ميکنه، (هم XP هم Vista) و همچنين چون امکان داره بعضی از دوستان کرک جديد رو تست نکردن بايد بگم که در اين کرک محصولات نورتون 2009 رو از 15 روز به 90 روز ارتقاء ميده...که با اين کار ديگه نيازی به استفاده از محصولات OEM 90 روزه که حجمی بيشتر از حجم محصولات 15 روزه دارد نيست (چون دريافت نسخه های OEM با اون حجم امکان داره برای بعضی دوستان سخت باشد)
(البته اين نکات قبلاً از طريق ديگر دوستان گفته شده، ولی چون در مکان های مختلف گفته شده، خواستم يک جمع بندی کرده باشم)
دريافت کرک Trial Reset v1.5 (ارتقاء محصول به 90 روز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Norton2009TrialReset.rar
برای اجرای اين کرک حتماً و حتماً بايد برنامه Microsoft.NET Framework 3.5 بر روی سيستم شما نصب باشد
،
در ضمن برای استفاده از اين کرک در ويندوز ويستا حتماً از طريق Run as administrator کرک صورت گيرد
سلام من آنتی ویروس نورتون رو نصب کردم بعد از مدتی درایو ویندوزم فول شد این مشکل هم ناشی از فایلهایی که نورتون ، قرنطینه کرده هستش مشکل از کجاست؟
نسخه Norton 2009 Internet Security 16.0.0.125 (Eng) 90 days OEM جهت استفاده دوستان در پست اول قرار گرفت.
اول سلام
دوم چندتا سوال
اول اينكه من الان Norton 2009 Internet Security 16.0.0.125 دارم تريال ريست هم نصب كردم شد 15 روزه ميخواستم ببينم اگه الان
سيستم ويروسي بشه با توچه به اينكه الان برنامه بصورت تريل هست و كامل اكتيو نشده Norton 2009 Internet Security مشكلي پيش نمياد مثلا گير نميده كه شما بايد محصول رو كامل خريداري كنيد يا اكتيو كنيد خودش ويروس رو پاك ميكنه اخه من قبلا پاندا اينترنت سكوريتي 2009 رو بصورت تريال نصب كرده بودم سيستم ويروسي شده ويروس رو شناسايي كرد يه برنامه virus removall هم نصب كرد اما براي پاك كردن ويروس از سيستم پيغام داد كه اول بايد برنامه رو به طور كامل اكتيو يا محصول رو خريداري كني
راستش هرچي گشتم براي اين سوالم جايي پيدا نكردم بهر حال اينجا ميپسم
دوم اينكه كسي در مورد انتي ويروس يا نسخه اينترنت سكوريتي sphos چيزي ميدونه يا ميتونه درباره قابليتهاش توضيح بده اصلا كارش خوب هست قابل اعتمادهست و اگر هم لينك دانلود جديترين نسخه از اون رو به همراه كركش بذارين ممنون ميشم ببينم از نورتون هم بهتره چون من تا الان همه انتي ويروسها روز رو دانلود و تست كردم اما تا حالا اسم sphos بگوشم نخورده بود
سلام.نقل قول:
پاسخ سوال اول:
شما تو این 15 روز میتونید از تمام امکانات آنتی ویروس استفاده کنید.مثل این میمونه که محصول را خریده باشید.
اما بعد از 15 روز آنتی ویروس به کلی از کارمیفته و به یه برنامه بی فایده تبدیل میشه.
پاسخ سوال دوم:
در مورد آنتی ویروس سوفوس باید در تاپیک خودش سوال کنید.
این هم تاپیک مخصوص سوفوس
برای دانلود این آنتی ویروس به تاپیک زیر برید:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=34645
همچنین در تاپیک زیر میتونید نتایج تست آنتی ویروسها رو ببینید و با نقاط ضعف و قوت اونا آشنا بشید:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=212459
موفق باشید.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=22330
سلام لينك يه آنتي ويروس نورتون 64 بيتي ميخواستم لطف كنيد.
محصولات معرفی شده در صفحه نخست، بر روی هر دو نسخه 32 بيت و 64 بيت کار ميکنندنقل قول:
سلام
نورتون من ورژن 15.5.0.23 هست می خواستم اکتیوش کنم . از 30 روز اعتبار خودش هم استفاده کردم . با اون کیجن صفحه ی اول نمیشه چون کدی که میده تعدادش بیشتر از جای خالی هست . نورتنم رو خود لپتاپ نصب بود ازش هم راضی هستم. امکان داونلود نورتون 2009 رو هم ندارم. ممنون میشم کمک کنید . اعتبارش تموم شده.
نورتونم اینترنت سکیوریتی هست 2008
ممنون
با سلام
من از نورتون اینترنت سکیوریتی 2008 استفاده میکنم تا حالا رو 3تا دستگاه نصب کردم و مرتب آپ دیت هاش رو هم از اینترنت میگیرم و بعد رویه دستگاه ها نصب میکنم. ولی رویه دستگاه که ویستا داره آپ دیتاش نصب نمیشه و ارور میده.
کسی علتشو میدونه
با تشکر
دقيقا بفرماييد چه پيغامي ميده يا تصويري از پيغام خطا بذاريد.در ابتداي نصب پيغام خطا ميده يا در چه مرحله اي از نصب؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
بعد از اجرای آپ دیت یه پیغام میده که میگه آپ دیت کاملا نصب شد ولی زیر اون نوشته تمام آپدیت ها faild شدن و میگه فایل log....txt رو چک کن
فردا سعی میکنم یه عکس از ارورش بذارم
با تشکر
سلام به همگی.
امکان آپ دیت آف لاین واسه نورتون 2009 امکان داره؟ مثلا مثل آپ دیت آف لاین کسپر اسکی؟
امکان آپدیت آفلاین برای نسخه 2009 هم وجود داره:
کد:http://www.symantec.com/business/security_response/definitions/download/detail.jsp?gid=n95
تشکر.نقل قول:
منظورم این بود که از فایل های آپ دیتی که در خود کامپیوتر دانلود شده می شه استفاده کرد برای آپ دیت آف لاین؟
آه.پس میخواهید آپدیتهای نصب شده را بردارید.
بنابراین صفحه ی 9 همین تاپیک را ببینید.
نقل قول:من که دقیق متوجه نشدم چه طور یه سیستم بدون اینترنت رو آپدیت دستی بکنم؟نقل قول:
شما باید آپ دیت ها رو از لینک زیر بگیرید و بعد روی اون دبل کلیک کنید همین
توی اون کی جن توی اولین پست برای 2008 برای من کدها روش کار نمیکنه !!!
شما در چه مرحله اي مشكل داريد؟از كدام محصول نورتون و از چه ورژني استفاده ميكنيد؟اگر براي شما مقدوره عكسي از مرحله اي كه مشكل داريد قرار بديد.نقل قول:
تشکر.نقل قول:
راه نداره از کامپیوتری که آپ دیت شده، فایل های آپ دیت اونو استفاده کنم؟مثل کسپر اسکی.
من هم روی آنتی ویروس و هم روی اینترنت سیکیوریتی ورژن 2008 امتحان کردم . همون موقع نصب برنامه هست که کد 4 یا 5 بخش ازمون میخواد ولی وقتی کدها رو کپی میکنم توی اون برنامه در حالی که به اینترنت هم وصل هستم کدها رو قبول نیمکنه !!! این چند روز بدجوری افتادم توی هچل !!! هی کاسپر نصب میکنم هی نوروتون هر کدوم هم یه ایرادی پیدا میکنن .نقل قول:
راستی بعد از جواب قسمت بالا این سوال من رو هم جواب بدید . من کاسپر 2009 رو داشتم آپدیت آپدیدت هم بود ! یعنی هیچ ویروسی توی کامم نبود ! ویقتی که ویتدوز پاک کردم دیگه فرصت آپدیدت این برنامه رو پیدا نکردم ( چون دایل آپ دارم ) و بعد از مدتی آنتی ویروسم از کار افتاد . حالا هر وقت روی هاردام کلیک میکنم توی صفحه جدید باز مییشه ! میدونید که چی میگم ؟؟؟ حتی توی فولدر آپشن هم تنظیمات اون قسمت که توی صفحه جدید پنجره های رو باز کنه درست هستش ! ولی نمیدونم چرا هاردام اینطوری شدن ! :41::41:
در مورد اينكه چرا كدها رو قبول نميكنه بايد بگم دليلش آنلاين بودن شما ميباشه.همانطور كه در راهنماي كرك كردن در پست اول نوشتم به هيچ وجه نبايد در موقع كرك كردن به اينترنت وصل باشيد در غير اينصورت موفق به كرك نخواهيد شد.نقل قول:
در موقع بخش دوم سوال شما ممكنه به علت ويروس يا موارد ديگه باشه.نورتون را نصب و آپديت كنيد و سيستم خود را كامل اسكن كنيد.اگر مشكل شما همچنان باقي بود مشكل خود را در انجمن "اورژانس آلودگي سيستمها" مطرح كنيد.
آخه من وقتی به اینترنت وصل نمیشم و کد میزنم خودش میگه باید وصل بشی وگرنه next رو که میزنم نمیره جلو تا وصل نشی ! این سوال دومم هم والا نمیدونم چی بگم ! باشه همین کاری که گفتید رو میکنم !
شما اگر چندبار اين كار را تكرار كنيد و به پيغام اتصال به اينترنت توجه نكنيد خودبخود طبق آموزش صفحه اول به مرحله بعدي ميرويد و مشكلي در كرك كردن نخواهيد داشت.حتما طبق تصاويري كه در پست اول اين تاپيك گذاشتم پيش بريد و 100% مطمئن باشيد كه موفق به كرك خواهيد شد.نقل قول:
آقا من کرکش کردم . ولی آپدیدت نمیشه من حدود 2 ساعت نشستم و با دایل آپ آپدیت کنم اون سه گزینه که میاد نوشته chek update . اولی تیک سبز رنگ خورد برای دومی 2 ساعت طول کشید بعد دیدم کامپیوتر هنگ کرد دیگه مجبور شدن ریست کنم ولی خبری از آپدیدت نبود !!!! کاسپر من هم که نصب میکنم هی تند و تند این windows security alert این پایین هشدار از خاموش بود کاسپر میده .در صورتی که کاسپر فعال ! بعدش هم کاسپر هی dont sent میده !!!! این چه ویروسی بود گیر ما افتاد . !!! دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم .....
سلام.
عزیز من چرا 2008 نصب کردی که تو 2 ساعت آپدیت بشه.2009 را نصب کن و تو 2 دقیقه آپدیتش کن.:27:
وقتی گزینه بهتری هست برای خودت دردسر درست نکن.
مثل اینکه راه نداره نه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
من قبلا پاسخ شما را دادم.
آپدیتهای Database تو مسیرهایی که در صفحه 9 نوشته شده قرار می گیرن.
شما میتونید اونا رو کپی کنید و در مسیر مشابه برای آنتی ویروس جدید جایگزین کنید.
این راه غیر اصولیش بود.
اما راه اصولیش اینه که آپدیتها را یکبار از سایت Symantec دانلود کنید و روی هر سیستمی که خواستید نصب کنید.
نقل قول:
سلام.
عزیز من چرا 2008 نصب کردی که تو 2 ساعت آپدیت بشه.2009 را نصب کن و تو 2 دقیقه آپدیتش کن.
وقتی گزینه بهتری هست برای خودت دردسر درست نکن
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! آپدیت اولیه 2 دقیقه ؟؟؟ مگه میخوای آنتی ویروسی موبایل رو آپدیت کنی . آپدیت اولیه هر آنتی ویروسی که من دیدم زیر 1 ساعت نبوده ! اگه مطمئنی بگو تا دانلودش کنم ورژن 2009 رو .
راستی کام من درست شد . اصلا ویروسی در کار نبود همون طوری که حدس میزدم ! من با تعویض ویندوز کامم رو درست کردم ! الان همه درایوهام باز میشن در همون صفحه مای کامیپیوتر ولی درایو dم باز نمیشه . ولی روش کلیک میکنم یه صفحه مثل صفحه dos خیلی سریع باز و بسته میشه . که البته باز کردنش مشکلی ندارم چون از طریق تاپیک d: توی آدرس بار باز میشه ولی برای جای سوال که چرا عین آدم بازی نمیشه درصورتی که همه درایواهام عین آدم باز میشن !!!!!! :d
سلام.
البته آپدیت در 2 دقیقه اغراق آمیزه.من میخواستم شما را متوجه سرعت بالای آپدیتش کنم.
تصویر زیر آپدیت اول برای ورژن 2009 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میاد مشکل شما کاملا برطرف نشده.
اگر بعد از Full Scan مشکل به قوت خودش باقی بود تو بخش اورژانس مطرح کنید.
موفق باشید.
ورژن ۲۰۰۹ واقعا شاهکاره . من که خیلی حال میکنم از سیستم آپدیتش
خیلی خوبه که . آپدیدت اولیه 10 مگابایت ؟؟؟؟ راستی یه چیزی برای ورژن 2008 هم میزان دانلود شده رو میزنه ؟ آخه من همون 2 ساعتی که گگفتم نشستم فقط نوشته بود progerss . من هم گفتم خوب حتما داره دانلود میکنه دیگه !!! آپدیدت اولیه کاسپر 20 مگابایت بعضی موقع هم 30 مگابایت ! ورژن 2009 رو دانلود کنم :d
الان جدیدا روی هاردها که کلیک میکنم دوباره مشکل پیدا کرده ! البته مطمئنم از ویورس نیست ! یه چیزی هست که باید کشفش کنم . جدیدا به این مشکل بر خوردم !
ارورش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو 2009 شما بعد نصب و كرك و ريستارت كردن فقط كافيه Live Update رو بزنيد ميبينيد كه با يه حجم تقريبا" 3و4 مگابايتي كار آپديت تموم ميشه. ضمنا" از دفعه بعد تمامي آپديتها اگر روزانه باشه حجمش تقريبا" 800 كيلو بايتي ميشه كه اين يعني شاهكار. واقعا" لذت ميبرم . هيچ وقت هم يادم نمياد كه به محصولات كركي آپديت نده . اين سياست سيمانتك براي استفاده از محصولاتش خيلي خوبه كه حتي اگر خاطرتون بشه يه سري هم بحث در اين مورد شد كه هر وقت محصول جديدي از اين شركت وارد بازار ميشه كرك گروه EDGE هم براي ورژن قبلي مياد كه انگار شما لايسنس داريد ...
آقا ایول به این نورتون . با این که توی خارج اینترنت با سرعت 400 و 500 کیلوبایت هم پیدا میشه ولی بازم توی فکر حجم کم آپدیدت هست ! فکر کنم چون ایران یکی از پرمصرف کننده کشورهای اینترنت هست برای همین روی ایران هم سرمایه گذاری میکنن !!!!! 3 4 مگابایت خیلییییییییییییییییی خوبه !!!! فقط باید دنبال یه کافی نت بگردم دانلودش کنم ! و دوباره ویندوز نصب کنم تا از شر اون ارور dont send راحت بشم !