من الان یه ویندوز Vista و یه Seven رو سیستمم نصب هست چجوری باید Vista رو پاک کنم !؟
Printable View
من الان یه ویندوز Vista و یه Seven رو سیستمم نصب هست چجوری باید Vista رو پاک کنم !؟
سلام
وقتی زیرنویسی را باkm player باز می کنیم و مشکل عقب جلو بودن زیرنویس را حل می کنیم آیا می شه save هم انجام دادبا (فرمت srt) من فقط تونستم با فرمت smi سیو کنم که اونم خراب سیو شده بود
لطفا کمک
با سلام
من از وقتی که فدورا رو نصب کردم وقت میخوام پارتیشن مجیک رو توی ویندوز باز کنم این پیغام رو میده.
Init failed :error 117
partitions drive letter cannot be identified
مشکل از کجاست؟
با تشکر
اقا چرا کسی جواب نمیده ؟
لطفن درباره wimax توضیح بدید و اینکه از adsl بهتره؟
درود.نقل قول:
در مورد بوت سیستم احتمالا نیاز به Boot Manager جدید دارید. با استفاده از Repair ویندوز ویستا احتمالا مشکلتان حل خواهد شد.
در مورد هارد جدید این سوال رو در بخش سخت افزار بپرسید. اما تا جایی که من میدونم تو سرعت تاثیری نداره حتی ممکنه سرعت سیستم رو پایینتر هم بیاره.
موفق باشید.
درود.نقل قول:
کار خیلی ساده ایست! درایوی رو که ویندوز ویستا رو شامل میشه فرمت کنید مگر اینکه درایو Primary باشه، از طریق Computer Management و قسمت مدیریت هارد دیسک ببینید که دریاو ویستا Primary هست یا سون، اگه ویستا Primary بود باید فقط فایل های ویستا رو پاک کنید. مراقب باشید فولدرهایی به نام Boot و System Volume Information رو پاک نکنید.
بعد برای اینکه ویندوز ویستا رو از لیست بوت خارج کنید از دستور BCDEDIT باید استفاده کنید.
درود.نقل قول:
نصب کردن فدورا کنار اکس پی کار اشتباهی هست من قبلا از این کار لطمه خیلی بزرگی خوردم و اونم پاک شدن همه اطلاعات هاردم بود. اون موقع من فقط پارتیسن مجیک رو میشناختم و همین برنامه این بلا رو سر من آورد چون هر کاری بهش بگین براتون انجام میده حتی اگه نتونه!
با برنامه Acronis Disk Director Suite کار کنید. برنامه قوی تر و بهتری هست.
پیشنهاد من اینه که زیاد با هاردت ور نرو چون حتما مشکل پیدا میکنه...
موفق باشی.
با سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون ولی من قبل از نصب فدورا تو انجمن فدورا پرسیدم بچه هایی که تجربه داشتند گفتند که مشکلی نداره شاید به خاطر این اطلاعات شما پاک شده که برای نصب فدورا و پارتیشن بندی اون از پارتیشن مجیک استفاده کردید؟! ولی نمیدونم مشکل من از کجاست شاید چون پارتیشن های ایجاد شده توی فدورا از نوع Ext4 هست و تو پارتیشن مجیک فقط نوع ext3 رو میشناسه شاید به خاطر این باشه در ضمن ممنون برای اون برنامه ای که گفتی اونم برای پارتیشن بندیه دیگه چه اسم سختی داره!
سلام
من می خواستم از نرم افزار virtual machine یه ایمیج بگیرم که ببرمش روی یه سیستم دیگه و بدون نصب مجدد این نرم افزار روی اون سیستم، بشه ازش استفاده کرد
میشه بگین با چه نرم افزاری و چه طوری باید این کارو بکنم؟
البته منظورم ایمیج گرفتن از ویندوز یا ایمیج گرفتن از CD و ... نیستا!
منظورم اینه که از یه نرم افزار نصب شده روی یک سیستم (مثل Virtual machine ) یه ایمیج بگیرم تا دیگه نیاز نباشه روی یه سیستم دیگه دوباره virtual machine رو نصب کنم(چون نصبش و نصب مجدد ویندوز روی اون خیلی وقت گیره!) و از این ایمیجه روی اون سیستم استفاده کنم
لطفا اگه ممکنه هر چه سریعتر کمکم کنید، خیلی عجله دارم!
با تشکر
من با نرم افزار Ashampoo Burning Studio 9 دی وی دی هایی که کپی کردم تو هارد رو که به صورت vob هستن رو رایت میکنم بعضی رایت میشن بعضی موقع رایت خطا میده دی وی دی میسوزه اشکال از چی هستش؟؟؟ نرم افزار رایت که راحت بشه دی وی دی های VOB رو رایت کرد چی خوبه؟؟؟ NERO هم نداره برای رایت VOB ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود.نقل قول:
با این برنامه کار نکردم ولی میدونم گزینه Export داره و شما میتونین از این گزینه استفاده کنین.
بهتره اینجا رو یه نگاه بندازی:
کد:http://www.planetmy.com/blog/how-to-import-and-export-virtual-machine-vmdk-file-from-a-vmware-esx-to-another-vmware-esx/
درود.نقل قول:
برنامه Ashampoo همینطوریه!!!
منم وقتی باهاش کار میکردم بعضی دی وی دی هارو میسوزوند.
بهترین برنامه در Nero هست . اونم برنامه Nero Burning Rom هست.
فقط چند نکته رو در نظر داشته باشین.
همیشه dvd ها رو با فرمت UDF رایت کنین.
مخصوصا اگه حاوی فایلهای تصویری هست.
در Nero Burning Rom وقتی گزینه New رو کلیک کنید در سمت چپ پنجره از لیست فرمت ها گزینه (DVD-ROM (UDF رو انتخاب کنین.
من دی وی دی ها رو کپی کردم با پسوند vob هستن میشه از این طریقی که شما گفتی رایت کرد؟؟؟ فایلهای vob رو با nero چطوری باید رایت کرد؟؟؟ این روشی که شما میگی در تمام دستگاههای خانگی پخش میشه دیگه مشکلی نداره؟؟؟ من الان 26 دی وی دی سریال لاست رو ریختم داخل هارد حالا میخوام روی دی وی دی رایت کنم چیکار باید بکنم؟؟؟نقل قول:
آقا من با nero Express 7.5.13.4 کار میکنم اون گزینه رو نداره و دی وی دی رایت کردم این خطا رو میده. من creat dvd file رو زدم بعد فایل vob اینا داشت زدم برای رایت بعد خطا داد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا این مشکل پیش میاد در صورتی که با سرعت 8 میزنم رایت بشه . دی وی دی رایتر پایونییر سری 17 هستش
درود.
ببین عزیزم. با نرو اکسپرس رایت نکن.
ابتدا Nero Smart رو باز کن. بعد سمت چپ تو لیستش برنامه ای به نام Nero Burning Rom هست. البته میتونی از استارت منو و شاخه برنامه نرو و تو زیر شاخه Data برنامه nero butning rom رو اجرا کن.
بعد گزینه (DVD-ROM (UDF رو انتخاب کن. دقت کن سمت راست گزینه No Multisession رو انتخاب کنی.
بعد دوفولدر VIDEO_TS و AUDIO_TS رو اضافه کن. (اینا فولدرای تو دی وی دی هستن) داخل فولدر Audio_ts خالیه و همه فایل ها تو شاخه Video_ts هستن.
بعد هم با سرعت 4x رایت کن.
دوست عزیز دستت درد نکنه درست رایت شد فلا. آخه امروز به یکی که تو کار سیستم با اداره ما کار میکنه گفتم اینجوری میشه گفت دی وی دی رایتر مشکل داره برو عوض کن. ولی از این راهی که گفتی درست شد.نقل قول:
حالا Cd-udf برای چی هستش؟؟؟؟ این UDF کلا برای چی هستش؟؟؟ من الان چند تا فایل avi از اینترنت دانلود کردم فیلم های کم حجم شده با dvd-data باید رایت کنم بعد تو سینما خانواده نشون میده؟؟؟ بعد ب خوام جدا به صورت vob رایت کنم باید تبدیل کنم درسته؟؟؟؟
در ضمن من سریال لاست رو رایت کردم الان داخل کامپیوتر با poer dvd زیرنویس نشون میده ولی داخل سینما خانواده سامسونگ میزارم subtitle میزنم هیچی نمیاره زیرنویس هم نداره در صورتی که یه فیلم دیگه گذاشتم زیرنویس رو میاره و منوی subtitle انتخاب زبان فعال هستش. مشکل از چیه؟؟ از نوع رایت؟؟؟ بعد من از طریق UDF رایت میکنم فولدر video file میاره بعد خودش اجرا میکنه ولی فیلم های دیگه رو از رو خود دی وی دی رات میکنم یا با همون vob غیر UDF رایت میکردم فیلم رو داخل دستگاه میزارم مستقیم پخش مینه
درود
خواهش میکنم.
سی دی و دی وی دی هم مثل درایو هارد فرمت داره و فرمت های معروف ایناست:
Iso
UDF
فرمت Iso یه فرمت قدیمیه و برای سی دی و دی وی دی هستش و تو همه درایوها و سیستم عاملها ساپورت میشه.
فرمت UDF مخصوص دی وی دی و بلو رای (Blue-Ray) هست مخصوصا دی وی دی هایی که فایلهای تصویری دارن.
به طور کلی همیشه بهتره دی وی دی رو با فرمت UDF رایت کنین.
در مورد سینمای خانگی معمولا فایل avi رو نشون نمیده مگر اینکه تو قسمت مشخصات سینمای خانگی نوشته باشه.
باید با برنامه Nero Vision اونا رو رایت کنی. (موقع نصب Nero باید این برنامه رو تو لیست برنامه هاش انتخاب کنی تا نصب بشه) این برنامه یه DVD Video برات میسازه. ه
اگه هم با برنامه های میکس و مونتاژ مثل پریمیر یا ادیوس یا سونی وگاس آشنایی داری اوناهم هستن.
البته من خودم برای ساخت دی وی دی از برنامه Sony DVD Architect استفاده میکنم که بهترین گزینست.
نه AVI رو ساپورت میکنه چون داخل فلش ریختم زدم به دستگاه پخش کردش.نقل قول:
این برنامه Sony DVD Architect کار باهاش سادست؟؟؟ لینک دانلود داری بزاری؟؟؟ ممنونم
با سلام من می خام بدو نم راهی وجود داره که آپدیتهای ویندوزمونو نگه داریم وقتی می خواهیم ویندوز عوض کنیم و من در اول بوت ویندوز اف9 رو می زنم وروی اکسپرس ریکاوری می رم وبک اپ می گیرم ایا این کافیه هر وقت بخام ری استور کنم بر می گرده ممنونم
سلام
چطور میشه یه نوشته رو یا بهتر بگم یک حرف رو کشیده تایپ کرد.در ضمن فتحه و کسره و ضمه و تشدید و اینا رو چجوری بذارم؟
سلامنقل قول:
سؤال: آیا می توان آپدیت های ویندوز را ذخیره کرد؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254495
با گرفتن دکمه ی Shift + J میشه اونارو کشیده کرد.نقل قول:
برای فتحه : Shift + A
برای ضمه : Shift + S
برای کسره : Shift + D
موفق باشید :40:
درودنقل قول:
با عرض معذرت از دیر جواب دادن.
avi فقط یه پسونده و فرمت های مختلفی داره. تا حالا نشده یه فایل avi رو سیستمت اجرا نشه؟ دلیلش اینه که codec مربوط به اون فرمت رو سیستم نصب نیست.
برنامه DVD Architect از کمپانیه سونی هست و یه برنامه تقریبا حرفه ای برای ساخت دی وی دی ویدیو کامل همراه با تمام متعلقات مثل چند زیرنویس و چند کانال صدا با زبانهای مختلف و منو و...
آدرس ورژن 5 این برنامه به حجم 93.08 مگا بایت:
آدرس ورژن 4 این برنامه به حجم 42.8 مگابایت:کد:http://rapidshare.com/files/142369364/DVD.Architect.v5.0.rar
موفق باشید.کد:http://rapidshare.com/files/16521949/Sony_DVD_Architect_4.0.rar
ممنون برای تشدید باید چی گذاشت؟نقل قول:
و من در اول بوت ویندوز اف9 رو می زنم وروی اکسپرس ریکاوری می رم وبک اپ می گیرم ایا این کافیه هر وقت بخام ری استور کنم بر می گرده ممنونم
سلام خسته نباشید دوستان
من دچار یه مشکل بزرگ شدم و نمی دونم چطوری باید حلش کنم بارها ویندوز نصب کردم حتی اف دیسک کردم(قابل توجه بعضیا که شاید بگن ویندوز عوض کن و یا کلاً هارد سیستم رو پاک کن)و بارها هم خود مسنجر رو ریمو و آنیستال کردم اما هنوز مشکلم حل نشده.
و مشکل ازین قرار هستش.
اولاً وقتی یاهو مسنجر که هر ورژنی هم که بگید تا حالا دانلود و نصب کردم از 7 تا 10 رو وقتی وارد میشم و آفی برام اومده باشه نمیتونم اون آف رو باز کنم و وقتی هم روی آیدی های لیستم کلیک میکنم یه ارور عجیب غریب میاد که توضیحش رو در آخر میزارم.جالب اینکه بعضی وقتا هم بعد از 10 دقیقه کمتر یا بیشتر استفاده از یاهو مسنجر ارور دونت سند رو میده و مجبور میکنه که از یاهو بیرون بیام.یا هنگ میکنه و مجبورم که با کنترل آلت دلیت و خارج کردن اون از صفحه مجبور بشم بازم ساین این کنم.
یه مشکل دیگم دارم و اونم اینه که تو بخش کال هیستوری یاهو مسنجرم که وارد میشم مواجه میشم با کلی پیام صوتی که میخوام گوش بدم ولی تو اونجا کلیک راست که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و کلیک چپ هم که میکنم بالا اونجا نواری میاد که یکیش برای اد کردن اون آیدی هستش یکی برای اگنور کردن و یکی برای حذف کردن اون پیام صوتی هستش ولی نه سمت چپ محل کال هستوری نه اون بالا که گفتم نه داخلش هیچی برای پلی کردن و باز کردن اون فایل صوتی نیست چطوری میتونم فایل هایی صوتی که برام اومده رو چه قدیمی ها و چه جدید ها رو گوش کنم.بگم که از وقتی که این مشکل اولی که بالا گفتم بوجود اومد نمیتونم حتی صفحه عادی کال هیستوری رو ببینم.الانم ویندوزم اکس پی هستش بهترین نوعش سرویس پک 2 آبدیت 2009 و یاهو مسنجر 9 رو دانلود کردم.باید بگم که من از چندین سایت یاهو مسنجر رو دانلود کردم یکی سی نت دانلود یا همون دانلود دات کام مشهور و یکی هم فایل هیپو و سایت فری دانلود و دیگر سایت ها هم دانلود کردم.
و اما توضیح ارور اول:سر تیتر این ارور intenet explorer script eror
یک علامت مثلث زرد رنگ که علامت توجه داخلشه
و رو به روش نوشته شده: An eror has occurred in script on this page.
پایئن سمت چپ به ردیف نوشته شده:
Line: 7
Char: 2514
Eror: Library not registered
Code: 0
URL: file:///E:/program%20Files/Yahoo/messenger/SVULeBhQH51kr8qVgF2ZAg--
Do you want to continue running script on this page
yes no
یس یا نو رو بزنم بعضی وقتا فرق میکنه ولی هرچی بخوام برای فرد رو به رو که صفحه شو باز کردم بنویسم بصورت درشت میاد و امکان استفاده از خیلی از آیکن های داخل صفحه رو ندارم خط نوشتاری هم درشت تر میشه و همینطور زمان های تکست ها در کنارش نوشته میشه هر وقت BUZZ!!! رو بزنم همون ارور دوباره میاد.
خواهشاً کمک کنید.
ممنون.
درود
مشکل عجیبیه، از داخل ایمیلتون ببینید میتونید چت کنید، اگه ورژن فلاش یاهو میل رو لود کنید امکانات یاهو مسنجر رو داره.
به هر حال از ارور مربوطه این مطلب به چشم میاد که برنامه یاهو مسنجر درست نصب نشده، اگه یاهو مسنجر 9 رو نصب میکنی باید آخرین ورژن فلش پلیر رو قبلش رو سیستمت نصب کرد باشی. (منظور فلش پلیر مخصوص IE هست)
با سلامنقل قول:
عزیز جان مشکل رو نمیدونم از چیه با اینکه بنده آخرین ورژن فلش پلیر رو دارم و آخرین نسخه اینترنت اکسپلورر و آخرین نسخه یاهو 9...
واقعاً نمیدونم مشکل چیه یکی از دوستان گفت که ممکنه از جاوا باشه!
کمک کنید درست بشه فقط دیگه اعصابم خورد شده جالب اینجاست که وقتی از توی یاهو میرم که داخلش میتونم چت هم کنم یعنی توی ایمیل مشکلی ندارم و خیلی هم خوب انجام میشه!
سلامنقل قول:
Shift + F در حالتي كه زبان روي فارسي است.
نه فكر نكنم :نقل قول:
موفق باشيد :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336383
درودنقل قول:
من یه چرخی تو اینت زدم و اکثر جاها گفتن از جاوا و غیر فعال بودن اسکریپت ها تو اینترنت اکسپلورر هست.
برنامه Sun Java رو دانلود کن.
به این قسمت سایت یاهو هم یه سری بزن:
موفق باشی.کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071126170605AAFCeDM
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
ساعت كامپيوتر من هر وقت تنظم ميكنم بعد از چند روز به يكباره بعد از خاموش كردن و روشن كردن دوباره حدودا 1ساعت و 40 دقيقه عقب ميره و هر بار كه تنظيم كردم دوباره همين طوري ميشه. البته من به ADSL متصل هستم شايد هر 4و5 روز يكبار كامپيوتر رو خاموش كنم ميشه بگيد علت عقب برگشتن ساعت از چه چيز هتش
دوستان من نمیدونم سوالم رو باید کجا مطرح کنم. بهر حال اینجاا مطرحش میکنم.
من یه فایلی با پسوند rar دانلود کردم، ولی پسووردش رو نمیدونم چیه!!
هیچ راهی وجود نداره بدون پسوورد فایلش رو باز کنم؟
نرم افزاری، چیزی؟
60 مگابایته! دو ساعت نشستم دانلودش کردم، اخررشم این جوری!!!
سلامنقل قول:
از کجا دانلودش کردی ، برو همون جایی که دانلود کردی احتمالا پسوردشو نوشته شما حواست نبوده.
از نرم افزار Advanced RAR Password Recovery کمک بگیر.
درودنقل قول:
احتمال داره که از سرور ADSL باشه هرچند بعیده، ولی برای اطمینان گزینه ...Automatic Synchronize رو در تنظیمات زمان ویندوز در قسمت اینترنت تایم غیر فعال کن ببین حله یا نه.
ممکنه از ویروس یا کرک ویندوز هم باشه.
همینطور از باتری مادربورد که ضعیف شده باشه.
دوست عزيز باتري مادربورد نيست چون حدودا 1.40 عقب ميره و بعد درست كار ميكنه .و از ويروس هم نيست چون آنتي ويروس كاملا آپديت هست.حتي در تنظيمات محلي ويندوز روي 3.30 يا همون تهران هست ولي بازم اين مشكل بعد از خاموش شدن سيستم دوباره به وجود ميادنقل قول:
این ویروسه که برای جلو گیری از بالا آمدن کاسپریسکای تاریخ و زمان رو عقب می کشونه و کلید رو غیر فعال می کنه
ممکنم هست از باتری باشه.
با سلام خدمت دوستان گل من مشکلی راجع به دانلود فایلها با دانلود منیجر دارم به طوری که وقتی می خوام فایلی رو از لینکی دانلود کنم دانلود منیجر اتوماتیک باز نمیشه و بنده باید لینک را کپی و در قسمت add url دانلود منیجر کپی کنم تا دانلود شود و وقتی اینچنین شود لینکهای راپیدشیر را نمی شود کپی و در add url پیست کرد حال بنده چطور می توانم بدون کپی کردن لینک و پیست ان در دانلود منیجر و فقط با یک کلیک چپ فایل اتوماتیک توسط دانلود منیجر دانلود شود نه دانلودر فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر.
سلامنقل قول:
اگر از IDM استفاده میکنید باید در بخش Settings و در تب General تیک 3 گزینه ی اول را بزنید :
در دیگر Download Manager ها به طریق مشابه تنظیمی برای این کار وجود دارد.
سلام خسته نباشید دوستان
من دچار یه مشکل بزرگ شدم و نمی دونم چطوری باید حلش کنم بارها ویندوز نصب کردم حتی اف دیسک کردم(قابل توجه بعضیا که شاید بگن ویندوز عوض کن و یا کلاً هارد سیستم رو پاک کن)و بارها هم خود مسنجر رو ریمو و آنیستال کردم اما هنوز مشکلم حل نشده.
و مشکل ازین قرار هستش.
اولاً وقتی یاهو مسنجر که هر ورژنی هم که بگید تا حالا دانلود و نصب کردم از 7 تا 10 رو وقتی وارد میشم و آفی برام اومده باشه نمیتونم اون آف رو باز کنم و وقتی هم روی آیدی های لیستم کلیک میکنم یه ارور عجیب غریب میاد که توضیحش رو در آخر میزارم.جالب اینکه بعضی وقتا هم بعد از 10 دقیقه کمتر یا بیشتر استفاده از یاهو مسنجر ارور دونت سند رو میده و مجبور میکنه که از یاهو بیرون بیام.یا هنگ میکنه و مجبورم که با کنترل آلت دلیت و خارج کردن اون از صفحه مجبور بشم بازم ساین این کنم.
یه مشکل دیگم دارم و اونم اینه که تو بخش کال هیستوری یاهو مسنجرم که وارد میشم مواجه میشم با کلی پیام صوتی که میخوام گوش بدم ولی تو اونجا کلیک راست که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و کلیک چپ هم که میکنم بالا اونجا نواری میاد که یکیش برای اد کردن اون آیدی هستش یکی برای اگنور کردن و یکی برای حذف کردن اون پیام صوتی هستش ولی نه سمت چپ محل کال هستوری نه اون بالا که گفتم نه داخلش هیچی برای پلی کردن و باز کردن اون فایل صوتی نیست چطوری میتونم فایل هایی صوتی که برام اومده رو چه قدیمی ها و چه جدید ها رو گوش کنم.بگم که از وقتی که این مشکل اولی که بالا گفتم بوجود اومد نمیتونم حتی صفحه عادی کال هیستوری رو ببینم.الانم ویندوزم اکس پی هستش بهترین نوعش سرویس پک 2 آبدیت 2009 و یاهو مسنجر 9 رو دانلود کردم.باید بگم که من از چندین سایت یاهو مسنجر رو دانلود کردم یکی سی نت دانلود یا همون دانلود دات کام مشهور و یکی هم فایل هیپو و سایت فری دانلود و دیگر سایت ها هم دانلود کردم.
و اما توضیح ارور اول:سر تیتر این ارور intenet explorer script eror
یک علامت مثلث زرد رنگ که علامت توجه داخلشه
و رو به روش نوشته شده: An eror has occurred in script on this page.
پایئن سمت چپ به ردیف نوشته شده:
Line: 7
Char: 2514
Eror: Library not registered
Code: 0
URL: file:///E:/program%20Files/Yahoo/messenger/SVULeBhQH51kr8qVgF2ZAg--
Do you want to continue running script on this page
yes no
یس یا نو رو بزنم بعضی وقتا فرق میکنه ولی هرچی بخوام برای فرد رو به رو که صفحه شو باز کردم بنویسم بصورت درشت میاد و امکان استفاده از خیلی از آیکن های داخل صفحه رو ندارم خط نوشتاری هم درشت تر میشه و همینطور زمان های تکست ها در کنارش نوشته میشه هر وقت BUZZ!!! رو بزنم همون ارور دوباره میاد.
خواهشاً کمک کنید.
ممنون.
ببخشید رد هنگام انجام بازی به این مشکل بر می خورم و بعد از دقایقی سیستم ریست می شه
با سلام دوست من این ارور مربوط به بالا بودن درجه حرارت cpu میباشد و هنگام بازی فشار بیشتری روی پردازنده میاد و سیستم اتوماتیک برای اسیب نرسیدن به سخت افزار شما سیستم را ریستارت میکند شما از سالم بودن فن یا خنک کنندهای پردازنده حتما اطمینان حاصل کنید.نقل قول: