امشب واقعا قشنگ بود
حسابی خندیدیم
علی صادقی کم کم داره میفته رو ریل
توفیق هم خیلی کر کر خندست
Printable View
امشب واقعا قشنگ بود
حسابی خندیدیم
علی صادقی کم کم داره میفته رو ریل
توفیق هم خیلی کر کر خندست
این عطاران چقدر طبیعی چرت میزد:31:
چیزو تو چاییم میریزن؟ من نمیدونستم
نقل قول:
به اين ميگن بد آموزي صدا و سيما ....... :دي
اصلا صبر کن ببینم این فیلم آهنگ و آهنگساز هم داشته ما نمیدونستیم ؟ :31:نقل قول:
راست ميگه هنوز موسيقي متني نشنيدم منم!نقل قول:
واقعا چيز تو چايي ميريزن يا سر كاريه؟! :13:كسي اينجا درباره چيز كه تو چايي مي ريزن يا نه چيزي نميدونه؟! :31:نقل قول:
چرا بزنگاه مثل فیلم های قبلی عطاران نیست ؟؟؟!! :20:نقل قول:
این قسمت خیلی باحال بود من بیشتر با این توفیق حال کردم ناکس مصرفش بالا هست!
ای بابا... مگه شما دبیرستان نرفتید؟ احتمالا اگه هم رفته باشید اون نیمکت های جلو می شنید :31: برای همینه اطلاعاتتون اندک هست! من از رشته چیز تونستم با بالاترین نمرات از اخر کلاس فارغ التحصیل بشم:46: حتی عملیش را هم گذروندم:21:نقل قول:
اره داداش چیز را تو چای حل می کنند!
یه جوری گفتم حالا همتون فکر میکنید اخر تزریق هستم!:31:
به به آقا چرا تاحالا نگفته بودي! دوستان اگه سوالاي تخصصي ديگه اي داشتين alireza001199 هست! (شوخي :11: )نقل قول:
مگه قرار عطاران هر چی فیلم می سازه خنده دار باشه... :41:نقل قول:
اتفاقا به نظر من این یکی از بهترین فیلمهاشه، چون واقعیت های جامعه رو اون طوری که هست ، خیلی طبیعی و بدون اغراق نشون می ده ....
در ضمن اجازه بدید یه چند قسمتی ازش بگذره بعد ایراد بگیرید.... :27:
چيزو آره تو چايي هم حل ميكنن
ماشاالله همه دوستان چيز كارن ... :31::27::39::38::biggrin::laughing:;):tongue:
حالا این چیزی که میگین الان قیمتش چنده تو پایتخت؟
علی صادقی داره راه می افته...
اما خدایش این توفیق یک چیز دیگست...
نقل قول:
این چیز هم عجب چیزی شده! همه بهش گیر دادند...نقل قول:
به به آقا چرا تاحالا نگفته بودي! دوستان اگه سوالاي تخصصي ديگه اي داشتين alireza001199 هست! (شوخي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اما خوشم میاد از این سریال چون خوب وضع یک معتاد را نشون داده سیاه نمایی نکرده...
ما یک فامیل نسبتا دور داشتیم که تو کاره چیز حل کردن بود همین چند روز پیش چهلش بود اون هم مثل همین نادر بود البته فامیل ما بیمار بود و به خاطر بیماریش میکشید...
حالا چرا همه چيزا رو bold كردن ؟
موسیقی تیتراژ پایانی و متن داره...نقل قول:
ولی نکته اصلی اینجاست که حمیدرضا صدری آهنگساز شب های برره نیست...
این توفیق از نادرم عملی ترها:31:
آقا دیشب یه صحنه بود کامران می خواست بره دستشویی به عطاران گفت بیا جلوی دستشویی حرف بزن عطارانم گفت چه حرفی بزنم، کامران گفت نمی دونم یه حرفی بزن یا صدایی درآر اگه نمی خوای من یه صدا(؟!!!) در آرم . عطارانم گفت نه نه نمیخواد (گرفتین قضیه رو )
من وقتی قضیه رو گرفتم ------> :16:
نقل قول:
بابا ریز بین :21:
آره کلی خندیدیمنقل قول:
یه جا دیگه هم قشنگ بود فیلمبرداره اومده بود داشت فیلم میگرفت از لولایی و عطاران و صادقی بعد از صادقی فیلم میگرفت گفت منم سلام عرض میکنم آقا کلی خندیدیم این جا
آخه چيز بايد برجسته باشه تا چيز بودن خودش رو نشون بده! :46:نقل قول:
نقل قول:
حالا این چیزی که میگین الان قیمتش چنده تو پایتخت؟
قره قروت درسته ها! :46:نقل قول:
دوستان اگه چیز یا قره قرود خاستن محل ما بازارش میتونید عمده بگیرید ارزون دراد
به به! آقا محل خريد چيز! قيمت چيز در پايتخت! انواع چيز! و نوع استفاده چيز! عجب تاپيكي شده! :31:نقل قول:
چيزو آره تو چايي هم حل ميكنن
اگه مرديد بشمريد ببينين تو اين صفحه چند بار چيز نوشته شده!
تو قسمتی که لولایی می خواست حکم بشه هر چی دلش می خواست می گفت و بعدش می گفت که آقاجون گفته. ( به اسمه آقاجون هر کاری دلش می خواست می کرد)
من موندم این آقا جونشون روز آخر چند دفعه دست حمید لولایی رو گرفت برد یه گوشه و بعد حمید لولایی هم بهش گفته : بله آقا جون بذارین دستتون رو ببوسم..............؟:31:
چيز كه قبلا مفهومش يه چيز ديگه بود
به تیتراژ اول برنامه دقت کردید هر قسمت داره یک چیزی بهش اضافه میشه!
امشب موزیک هم روش بود! موزیکش هم به تیتراژ چندان نمی امد...
من خیلی ها را دیدم که همین کار را می کنند یک حرف را به اسم مرده تحویل ملت میدند.نقل قول:
تو قسمتی که لولایی می خواست حکم بشه هر چی دلش می خواست می گفت و بعدش می گفت که آقاجون گفته. ( به اسمه آقاجون هر کاری دلش می خواست می کرد)
حالا چرا اينقدر جدي گرفتين؟نقل قول:
فکر کنم تا آخر ماه رمضون خود عطاران هم روش بخونه . . . :27::21:نقل قول:
اتفاقا من مونده بودم قبلا هم خودش صداي تلويزيون رو بلند ميكرد و من نديده بودم يا تازه اينو روش گذاشتن !!!!!!! پس نگو اولش نبودهنقل قول:
به تیتراژ اول برنامه دقت کردید هر قسمت داره یک چیزی بهش اضافه میشه!
امشب موزیک هم روش بود! موزیکش هم به تیتراژ چندان نمی امد...
تنها چيزي كه توي اين سريال بيشتر نظر منو جلب كرده بازي خيلي قشنگ مرجانه گلچينه
با اينكه چندين ساله كه بازي نميكرد ولي بازگشت خوبي داشت
از نظر من سوژه ی این برنامه، تیکه ها، و حتی نقش بازیگران در این فیلم بسیار تکراری است و حتی حضور علی صادقی و کچل کردن عطاران هم نتوانسته این مساله را کم رنگ کند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم فقط تو ايرانه كه كم كم هي تيتراژ اول و آخرش عوض مي شه! تو ترانه مادري هم يكي در ميون عوض مي شد!نقل قول:
ولي انصافا سريال توپيه من كه باحاش حال ميكنم
به نظر من اولاش قشنگ نبود ولی ظاهرا کم کم میخواد قشنگ بشه.
امروز شنیدم که سازمان نظارت بر صدا سیما به بزنگاه گیر داده!
حالم از این فضول ها بهم میخوره...
شنیدم به چهره ی که از معتاد نشون داده انتقاد کرده من تا حالا معتادانی(به تریاک) که دیدم تمامشون به مانند نادر هستند و تنها سریالی هست که خوب اونها را نشون داده!
آره منمممم تو 20:30 دیدم!!!
اگه بخوان دخالت کنن یه چیزی میشه تو مایه های سریال ساعت شنی ...
نقل قول:
آره میخونه
وقتی با درسا میرفتن دنبال دایی حکم یه نوار گزاشت صدای خودشبود
به جاي اينكه جلوي سريالهايي مثل يوسف پيامبر كه به شعور مخاطب توهين مي كنن رو بگيرن مي خوان جلوي بزنگاه رو بگيرن كه داره واقعيت هاي كوچيكي از كشور ما رو نشون مي ده!
خواستگاری امشبشون خیلی باحال بود !
توجه !:31::31::31:
دیدین دوستان توی سکانس های خاستگاری چه پیام بزرگی رو به مخاطب انتقال داد . . . :40:
به نوعی می خواست مفهوم واقعی عشق و علاقه رو به ما بفهمونه ، می خواست بگه عشق بین دو نفر تنها با چهرهی زیبا ، مانکن بودن ، مهندس و دکتر بودن ، کچل یا مودار بودن ، سیاه یا سفید بودن ، سبیل داشتن و نداشتن و . . . به وجود نمیاد :31: عشق واقعی میتونه بین یه معتاد و یه دختر نازیبا هم به وجود بیاد . . .
ولي اينم خيلي پياز داغشو زياد كرده يه آدم نرمال ، عاقل ، عادي تو اين سريال پيدا نميشهنقل قول:
همشون از دم ديوونند!!
درسته خيلي از چيزاش واقعيته ولي به نظر شما اين همه آدم خنگ تو يكجا هم واقعيته؟
در ضمن پست قبلي هم تاييد ميشه ، باحال بود
مدیر شبکه سه ضمن پذیرش برخی انتقادها نسبت به "بزنگاه"، این مجموعه تلویزیونی ماه رمضان را دارای بار آموزشی و آگاهیدهنده برای مخاطبان دانست.
علیاصغر پورمحمدی درباره به تصویر کشیدن روشهای استعمال مواد مخدر در "بزنگاه" رضا عطاران و تاثیر آن بر مخاطبان گفت: اعتیاد تاثیرات منفی زیادی دارد و ما در "بزنگاه" سعی کردیم معضلات اعتیاد را به تصویر بکشیم، چرا که وظیفه رسانه آگاهیدهی به مردم است. به هر حال فرد معتاد خصوصیاتی دارد که باید به گونهای به آنها میپرداختیم.
وی در ادامه افزود: از سوی دیگر بارها موضوع اعتیاد در میزگردها و بحثهای کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته، ولی زبان نمایش بیشتر بر مخاطبان تاثیر میگذارد، به همین دلیل ما زبان طنز را برای این موضوع انتخاب کردیم تا بهتر بتوانیم به این آسیب اجتماعی بپردازیم. البته آنطور که شما اشاره کردید روشهای استعمال مواد مخدر در این مجموعه نشان داده نمیشود.
مدیر شبکه سه درباره اینکه چرا با وجود داشتن صحنههای نامناسب این مجموعه در ساعتی پرمخاطب پخش میشود گفت: این انتقاد شما را قبول دارم، اما باید این را هم قبول کرد ساعت پرمخاطب بیشتر تاثیر دارد. در مجموع صدا و سیما دلسوزانه سعی دارد آسیبهای اجتماعی را در برنامههایی با ساختارهای مختلف انعکاس دهد تا به رفع مشکلات کمک کرده باشد.
وی در پایان گفت: ما نیمه پر و خالی لیوان را با هم میبینیم و به نظرم "بزنگاه" توانسته به خوبی به معضل اعتیاد بپردازد و برای مخاطب بار آموزشی دارد. ساعت پخش مجموعههای رمضان هم با برنامهریزی و کارشناسانه انتخاب شده است. امیدوارم بتوانیم مجموعههایی بهتر با موضوع آسیبهای اجتماعی بسازیم. "بزنگاه" هم در راستای ماموریت شبکه سه تهیه شده است.