اینطور به نظر میاد که رویال از هسته os commerce استفاده کرده !
Printable View
اینطور به نظر میاد که رویال از هسته os commerce استفاده کرده !
دوست عزیز اگه قبلاً پست های منو خونده بودین زودتر از این ها متوجه این موضوع شده بودین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این هم آموزش کامل فروشگاه ساز رایگان persian oc یا همون farsi commerce که هسته اون os commerce هستشکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=124606&highlight=persianoc
من حدود 5 مدل کامرس با قالبهای متفاوت گرفتم اما مشکل اینجاست که این قابها از قبل روی این سیستم نصب شدند و نمی دونم چه جوری می شه این قالبها رو از روی os commerce برداشت فکر کنم یه راه دیگه هم وجود داره اونم این هست که کل سیستم رو فارسی کنم بعد مازولهای پرداخت رو بهش اضافه کنم ... لطفاً راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم بهتره..... در ضمن حجم هر کدوم از این سیستمها 5 الی 10 مگا بایت هستش
این هم Zen Cart فارسینقل قول:
کد:http://www.p30vel.ir/1698-zen-cart-farsi-persian.html
میتونم خواهش کنم یه قالب ساده فروشگاه برای جومفا معرفی کنید در حد کار راه انداختن ممنون میشم
جالب اینجاست فروشگاهی که پی سی ول واسه اانلود گذاشته اصلاً فایل Index نداره !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میتونم خواهش کنم یه قالب ساده فروشگاه برای جومفا معرفی کنید در حد کار راه انداختن ممنون میشم
در مورده فروشگاه ساز رويال:
هسته osc هست
osc يك دهم امكانات رويال رو نداره
قالب منده
و كلي امكانات ديگه كه مي تونيد بريد تو سايتش ببينيد
هدف من تبليغ رويال نيست ولي وقتي مي بينم بعضيها بدون هيچ اطلاعي ميان ميگن osc هست و مجانيه مجبور مي شم جواب بدم
1-دوستي كه در مورده رويال نظر مي خواست: برو از مشتريان و كسايي كه واقعا با osc آشنا هستند بپرس همچنين از دمو ها هم مي توني استفاده كني
حالا من كي هستم؟ با دوستاني كه تو فروشگاه ساز رويال فعال هستن ارتباط در حده دوستي دارم و خودم از رويال استفاده مي كنم
من مي خوام Prestashop رو فارسي كنم.
كدوم فايلش رو بايد اديت و ترجمه كنم؟
اصلا از كجا بايد شروع كنم به ترجمه اش؟
دوست عزیز اگه یه خورده بیشتر توجه می کردی متوجه می شدی که من امکانات رویال رو با osc یا فارسی کامرس مقایسه نکردم فقط گفتم که هسته اون osc هست. لطفاً بیشتر توجه کنید...نقل قول:
در كل osc اسكريپت چندان جالبي نيست
قديمي هم هست و امنيت مناسبي هم نداره
توي ايران چون اين اول از همه فارسي شده
براي همين اين همه طرفدار داره
بقيه هم فقط براش قالب طراحي كردند
و پيشرفت خاصي هم نداشته
بين اين همه ... كدومش فارسي خوب ساپورت مي شه ؟... با بانك هاي ايراني مي خونه ... و تقريبا هم كم هزينه است؟
فعلاً 2 تا فروشگاه ساز رایگان فارسی بیشتر وجود نداره که با بانک های سامان کار می کنه1-فارسی کامرس 2-جوملا(که لینک اخرین ماژول فروشگاه ساز فارسی مربوط به جوملا ( VirtuMart ) رو می تونی از همین تاپیک پیدا کنی و دانلود کنی) ماژول بانک سامان هم براش وجود داره... سومین گزینه فروشگاه ساز رایگان پرستاشاپ هست که هنوز تو مرحله فارسی سازی هستش ... اما در مورد فروشگاه سازهای فارسی پولی بهتره آقای محسن خان که با این سیستمها آشنا هستند نظر بدن و من چون آشنایی کامل با همشون ندارم نظری نمیدم...نقل قول:
دوستان فکر می کنم در حال حاضر بهترین نسخه os commerce نسخه cre loaded هست که همون os commerce قالبمند هست از دوستان اگه کسی تمایل داره به این تاپیک سری بزنه و در صورت موافق بودن به من پیغام خصوصی بده تا با هم شروع به فارسی کردن این نسخه از os commerce بکنیم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=295135
چرا رو اسکریپت های مثل Shop-Script یا ZenCart یا ViArt کار نمی کنید ؟
دوست عزیز قبول دارم که این اسکریپتها کامل تر از os commrcre یا cre loaded هستن اما فارسی سازی اونها خیلی سخت تر از os commerce هستش در ضمن مازول های فارسی برای os commerce خیلی زیاده که شما با یه کم جستجو راحت می تونی اونهارو پیدا کنی قضیه Licence هم وجود داره که به نظر من خیلی اهمیت دارهنقل قول:
من همه اینارو رو local نصب کردم !
مثلاً Viart رو راحت میشه فارسی کردد ! چون تو پنل مدیریتش این امکان رو داره که برای عبارات انگلیسی معادل بنویسی !
تازه قالب های زیادی با خودش داره ! از همه مهم تر اینه که مثلshop-script تمپلیت tpl.htm داره که راحت می تونی دستکاری بکنی !
یعنی مشکلات چپ به راستش رو میشه از بین برد !
من shop-script رایگان رو دست کاری کردم ! کاری کردم وقتی می خوای محصولی معرفی کنی ازت یه لینک بگیره (برای چرداخت هنگام تحویل) .زمانی کاربر می خواد خرید کنه هم میتونه رو آیکن خرید پستی کلیک کنه هم میتونه نقدی بخره !
حالا اینارو که انجام دادم در شرایطیه که اصلاً php بلد نیستم !
من مطمئن هستم که همون وقتی رو که واسه بقیه سیستمها گذاشتی واسه farsi commerce یا cre loaded بزاری خیلی زود به همون نتیجه می رسی .... بزار خیالت رو راحت کنم شما اگه تو فروشگاه سازهای فارسی جستجو کنی متوجه میشی که 50% این فروشگاه ها از os commerce استفاده کردن که مطمئن هستم باز هم بیشتر از این میشه
مشکل اینجاست که دستکاری توشون خیلی سخته !
کلاً در حال حاضر از 2 روش پرداخت استفاده میشه
1.پرداخت هنگام تحویل
2.پرداخت آنلاین
که گزینه اول بیشتر استفاده میشه !
واسه گزینه اول اصلاً نیازی نیست سیستم پیشرفته داشته باشیم چون طرف رو یه لینک کلیک می کنه و سفارش میده !
یعنی سایت اصلی فروشگاه اصلاً خرید رو ثبت نمی کنه !
یه فروشگاه هست که اسمش پارس پی هست ! احتمال 99% از Shop-Script استفاده کرده !
قیمت پیشرفته ترینشم 90000 تومنه !
از نظر من از کامرس خیلی بهتره !
دوست عزیز من همه فروشگاه های پولی و رایگان فارسی رو می شناسم اما اگه از کامرس بهتر هم باشه محدودیت دارن و نمی زارن رو هر دومینی نصب کنی حالا شاید شما با محدودیت مشکلی نداشته باشی اما من با محدودیت مشکل دارم تو این اوضاع در حال حاضر من cre loaded رو پیشنهاد می کنم البته پرستا هم خیلی خوبه اما زمان زیادی لازم داره تا تکمیل بشه
اسکریپت های اصلی این سیستم های فارسی شده همه نال شدن ! پس خود اینا هم نال میشن !
ولی به نظر من آدم پول بده یه اسکریپت خوب بگیره خیلی بهتره ! همین پارس پی فروش محصولات مجازی هم داره ! مثل کارت شارژ !
کلاً باید قبول کرد که shop-script بهتر از os-commerce ! کلاً سیستم شیک تریه !
بالاخره بعد از کلی مشکلات تونستم shop scipt رو فارسی کنم اگه کسی اینجا بتونه سیستم خرید آنلاین بهش اضافه کنه ( ماژول نوسی برای بانکهای عضو شتاب)فروشگاه ساز توپی میشه
یه مشکل دیگه هم اینه که واحد پولیش رو نتونستم از دلار به تومان تغییر بدم
هر کی میتونه اعلام آمادگی کنه
شما چه نسخه ای رو فارسی کردین ؟نقل قول:
مگه تو تنظیماتش واحد پولی نداره ؟
نقل قول:
من ماژول بانک سامان رو دارم میتونم رو sql بزارم اما شما باید نسخه فارسیتونو بدید
اگر خواستید تو پیام خصوصی بدید اگر هم خواستید سریع جواب بدم میل کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کنید شما ماژول رو بدید
آدم عاقل از یه سوراخ 2 بار .....
بسم اله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
خوب شما چرا نمی دید یک برنامه نویس برایتان این ماژول را درست کنند / که در اینصورت هم نیازی به فارسی ساز یا چیز دیگری نخواهد بود.
من متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
در صورت دادن سیستم هست که من میتونم تست کنم
مگر شما برای فروشگاهتون پولی داید ؟
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
یعنی در نسخه اصلی نمی توانید تست کنید؟
سلام .
من نفهمیدم چه فروشگاهی خوبه ؟!؟!!؟
فارسی باشه !!!
نمونه سایت دارید بزارید .
ممنونم.
نقل قول:
اگر منظورتون os هست که دیگه تست نمی خواد برای اون ماژول هست و موردی نداره
اما ایشون گفتن من یک فروشگاه دارم فارسی هست و صحبتی از osنکردند
آقا چندتا مجانی خوب که به پرداخت هم متصل بشه میشه معرفی کنید؟
یه فروشگاه ساز مناسب و رایگان که به ایران مارکت بخوره میزارید واسه دانلود لطفا ؟
این فروشگاه رایگانه، و با ایران مارکت کار می کنهنقل قول:
کد:http://dmarket.ir/1387/11/17/download_dmarket_free_cms_version_10_first_build.html
نقل قول:
اين فروشگاه نسخه رايگانش مشكل داره! شما هم ميتونيد تست كنيد.. :10:
اما من خیلی راحت نصبش کردم هم صفحه اولش اومد هم صفحه ادمینش.. البته تو لوکال نصب کردم یتحمل روی هاست توی اینترنت هم نباید مشکل داشته باشه:20:نقل قول:
سلام تو لوکال چطور میشه نصب کرد.من mysql نضب کردم ولی حالت کامند لاینی داره و visualنیست.چکاری باید انجام بدم؟
باید با php my admin فایل sql رو import کنینقل قول:
ضمن تشکر از لطف شما .می دونید اگه بخوام لوکال نصب کنم چکار باید بکنم.چون من mysql را نصب کردم ولی حالت کامند لاینی داره و ویژوال نیست.یعنی نمی تونم جداول و.. ببینم.میشه راهنمایی کنید.
پس هنوز جایی نرسیدید اخه سیستم فروشگاه فارسی خوب وجود نداره ..