آگر ميشه من 2تا سوال بپرسم :
1 . مدل را قرينه كردي ؟
2 . براي ساخت صورت از توربو اسموت استفاده كردي ؟
Printable View
آگر ميشه من 2تا سوال بپرسم :
1 . مدل را قرينه كردي ؟
2 . براي ساخت صورت از توربو اسموت استفاده كردي ؟
سلامنقل قول:
1. بله
2. برای اسموت کردنش از این ابزار استفاده کردم
سلام هادی جون
آفرین
خیلی خوب شده
عالی ساختی
جدا هیچ ایرادی نداره
لباسش خیلی توپ شده
بساز که منتظرم...
به به چی لباسی داره دو کلته ی ؟
دستت درد نکنه قشنگ شده...
خوبه هادی جان شهاب گقته به جا های باریک مدلتو نکشون .. منم میگم این هنره... هیچ مشکلی هم نداره ... در ضمن تا الان همه خویه مخصوصا لباسش .......... منتظر بقیش هستم ...
خیلی خوب شده فقط یکم بی روحه و بی احساس شده
ایشاا... امروز تمومه دیگه.اره؟!
خيلي خيلي عالي شده آقا هادي........
هیچ ایــــرادی نمیبینم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیــــزی ! تموم که شــــد بذارش تو گالری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العــــاده شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به منم یاد میدی ؟! :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی من نمیدونستم خیاطیت هم خوبه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چه دخملی
من نقصی ندیدم فقط یه نمه بازوهاش تپل تر بشه فکر کنم طبیعی تر بشه
خیلی خیلی خوب شده .... واقعا خسته نباشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نظرتون کاملا موافقم.:11:نقل قول:
ممنون.
چی شد ادامش هان ...ما که مردیم ... ؟؟؟
هادی خیلی خوب شده..کف دستش رو هنوز نساختی؟؟؟؟
يكي به من آموزش ساخت صورت را بده :37::45::19::32:
خوب سرچ تو انجمن بکنی گیرت میادنقل قول:
یکی تاپیک زده بود منم بهش لینک داده بودم
گشتم پيدا نكردم . ساخت صورت جولي را كه براي دانلود بود هم خراب بود.
خوب اینم یه لینکنقل قول:
فقط تمامه قسمتاشو دانلود کن و با هم همشونو مرحله به مرحله ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميخواستم بحث منحرف كنم ولي بايد از بحث استفاده كرد ديگه . من 4 تا آدم بي سردارم ! به نظرت مي شه اين ها را با dial up دانلود كرد ! ها ؟ . pdf داري ?
خوب بعضی هاش 20 مگ چند تا گمونم 15 مگو بعضی هم زیره 10 مگننقل قول:
با دایل آپ خیلی طول میکشه
اما من pdf ندارم!!!
برو کافینت دان کن :31:
خیلی قشنگ و طبیعی شده .
ولی یکمی شعونات اسلامی رو رعایت نکردی برادر !!!
یه چادری بکش سرش ......
هوم ، اینجا چقدر کثیفه
ای بابا ، اهم اهههههههم هههه ، اوه اوه تار عنکبوتم گرفته ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک مال چند قرنه پیشه مگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
خوب من امروز اومدم اینو کامل کنم یهویی دیدم وای این چیه تنش کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد لباسشو دیلیت کردمو دوباره یکی بدترشو ساختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بازم روی موش گیر کردم
آها راستی لباسشو توی مکس بیسشو ساختم بعد بردم زیبراش و اونجا باهاش ور رفتمو چروک انداختم
حالا قراره توی زیبراشم تکسچرش بدم اما الآن موندم روی موش خیلی شدید
از دوستان اگه کسی راهی پیشنهاد داره برای ساخت موی این دختره ، یه راهنمایی بکنه خیلی ممنون میشم
خیلی خوب شده. آفرین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه موش میتونی از یه پلان شروع کنی و طرح کلی رو روس سرش با پلان درست کنی و بعد از Hair FX استفاده کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه اش اون کاراکتر Ian Joyner هه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
ممنون عادل جان فقط یه چیزینقل قول:
عزیز این دو خطی که گفتی رو هرکاری کردم هیچی نفهمیدم
اگه واقعا روشی عملی داری برای موهاش که خوب در بیاد یه توضیح کامل تر بدی دمت گرم
کاراکتره دیگه کدومو میگی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه
موفق باشی
خو دقیقانه نگا کردم دیدم خیلی خیلی خوب شده ...فقط این لباسشو یقه شو باز کن بنده خدا گرمش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرادی هم نداره ... موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباسش عالی شده هادی جان,خیلی خوب چروک دادی.آفرین
ّبین من توتاریالش رو کامل ندیدم اگه دیدم چشم کامل توضیح میدم.
این کار :
من تا اینجای این کار را ندیده بودم
واقعا عالی شده هادی
چرا ادامش نمیدی ؟
wooooooooooow
هادی جان خیلی عالی شده
فک کنم همین روش که عادل گفت موثر باشه
خیلی جالب شده.....آ،رین..هادی کارت خفن درسته...
خوب اینم تا اینجای کار
ببینید موهاش چطور شده ، هوم خوب شد ؟ همینو ادمه بدم برای موهاش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه ولی مثه اینکه بنده خدا کچله ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موهاش کم پشته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری ساختی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول مثل همیشه با لاین مسیر موهاشو تعیین کردم بعدم بهش ابزار مو رو دادم بعد که تنظیماتو انجم دادم مو رو به لاین تبدیل کردمو بعد لاین یا بهتره بگم دسته ی لاین ها رو بهش حجم دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چطوری ساختی ؟
خیلی توپ شده هادی جان،راستی به نظرم قطر موها رو کم کنی بهتر باشه و به جاش تعداد رو زیاد کنی،آخه این جوری به نظر میاد طرف موهاشو بافته.
خوب فعلا تا اینجا بسشه
، خوب این اصلا رندر نیست از روی پرسپکتیو عکسیدمو بعد با فتوشاپ باهاش ور رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالیه فقط یه دونه مو از تو گلوش زده بیرون اونم درست کنی بهتر میشه...
کارت حرف نداره
از اینایی که موهاشون پریشونه دوست میدالم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشماش چی شد پس ؟
کارت 200000000000 هزار و هفصد و دو و نیم آفرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای واقعا عالیه آقا هادی.................
خيلي عاليه
خسته نباشي آقا هادي!