یه حداقل سیستم به من میگید ؟ :34:
Printable View
یه حداقل سیستم به من میگید ؟ :34:
سلام دوستان
ابتداي بازي يك در است كه خود به خود باز بسته ميشه و نميتوان ازش رد شد ميدونيد چيكار كرد من هر كاري كردم نتونستم از ان قسمت ردشم
نقل قول:
Minimum System Requirements OS: Windows XP/Vista Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent Memory: 1 GB Hard Drive: 7 GB Free Video Memory: 256MB (nVidia GeForce 6800/ATI Radeon X1600 Pro (Shader 3.0 support) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard & Mouse DVD Rom Drive
اگه با X360 بازي مي كني LT + X بزن در حركتش اهسته ميشه بعدم راحت رد شو:10: .نقل قول:
ایا این بازی ارزش بازی کردن داره یا نه
بـــــــــلـــــــه !نقل قول:
ایا این بازی ارزش بازی کردن داره یا نه
شك نكن كه داره.از دست بدي بازيو خفن ضرر كردي.دم EA گرم خدايي.:8:نقل قول:
Region PAL هنوز پیدا نکردم . برای PC راحت اجرا میشه؟
من نسخه پي سي را بازي ميكنم كدام دكمه را با هم بزنمنقل قول:
بله عزیز راحت اجرا میشهنقل قول:
Region PAL هنوز پیدا نکردم . برای PC راحت اجرا میشه؟
شرمندم عزيزم.ولي خودش ميگه بهت همه چيو كه كدوم دكمه چي كار مي كنه.دقت نكردي؟نقل قول:
این بازی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
تو قسمت دانلود بازینقل قول:
این بازی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
تاپیک داره
بخشید دوستان این بازی الآن در بازار موجوده ؟ ( تهران )
اگه نه کی میاد ؟؟
عزیز ریخته تو بازارنقل قول:
بخشید دوستان این بازی الآن در بازار موجوده ؟ ( تهران )
خوب اين بازي خفن و بي نظير بالاخره تموميد:8: واقعا حرف نداشت .يه بازي كامل و فوق العاده.:33: دم Ea گرم با اين شاهكارش:33::15:
سلام
من بازی رو تازه شروع کردم
بنظر جالب میاد
سلام
دیروز بازی رو گرفتم
خیلی خوبه ولی خیلی وحشتناکه بخصوص اینکه تیرهاش هم زود تموم میشه یکی دو بار نزدیک بود سکته بزنم
فکر کنم باید قیدش رو بزنم
دوستانی که بازی رو تموم کردن می شه بگن بازی تقریبا چقدر زمان می بره؟
من بازی رو زیاد جلو نرفتم
واقعا ترسناکه
ترسناکه؟
آقا من با بازی های ترسناک حال نمیکنم یعنی زود خسته میشم
به نظرتون این رو بگیرم؟
در هر حال میگرم چه سوالایی میپرسما
اگه با ترسناک حال نمیکنینقل قول:
اصلا" سراغش نرو
سلامنقل قول:
اشتباه نکن هتمن بگیرش
راستی با چه بازیه ترسناکی میشه مقایسه اش کرد:19:
سلامنقل قول:
خوب این دوستمون گفتن که با این بازیها حال نمیکنن و زود خسته میشن
به نظر من چون محیط بازی خیلی خفن هستش و نوع زاویه دوربین هم جوریه که همش احساس میکنی ممکنه یکی از پشت سر بهت حمله کنه که ترس رو دو چندان میکنه بهتره که ایشون بازی رو نگیرن
ولی گرافیک و افکتهای بازی عالیه و به راحتی هم بازی رو میشه اجرا کرد( یا لااقل رو سیستم من که اینجوری بود)
صدای بازی عالیه
ولی بازی فکر کنم کمی سخت ساخته شده باشه بخصوص که هیولاهای بازی زیادی سریع هستن و از هوش مصنوعی خوبی برخوردارند بطوریکه در درجه سختی هارد فکر کنم بازیکن بجای لذت بردن از بازی باید زجر بکشه
تیرها هم که با توجه به اینکه باید اعضای بدن هیولاها رو نشونه بگیریم خیلی زود تموم میشن و هی باید حرص تیر رو بخوری و خدا خدا کنیم تا پیدا کردن تیر کسی حمله نکنه که بیشتر مواقع اینطورییه و یکی حمله میکنه که باید تند از دستشون در بری!!!!
ولی اخر ترسناکه فکر نمیکنم دوم حتی به پای این بازی هم برسه تو ترسناک بودنش
اینطور که دوستان میگن باید بازی خفنی باشه
من که عاشق ترسم
میشه بگین بازی تو چه سبکیه؟؟؟؟
مثل سری رزیدنت اویل هست؟؟؟؟؟
سلام
البته من هنوز فرصت نکردم این بازی رو انجام بدم
امیدوارم از لحاظ ترسناکی همونی باشه که شما میگید
البته بنظر من دوم زیاد ترسناک نبود ولی اینطور که متوجه شدم این بازی زیادی ترسناکه
اگه ديگه خيلي گير كني و كند بري 10 ساعت. من 9 ساعت و 5 دقيقه تموم كردم.:31:نقل قول:
خيليييييييييي خفن .من كه ميگم اگه از دست بدينش ضرر كردين.هم ترسناك هم پر هيجان
البته میگند بازیهای ترسناک گاهی برای روحیه خوبه
من دیروز رفتم بازار هیچکی اسمش رو هم تا حالا نشنیده بود
تو اصفهان کسی نمیدونه کجا میتونم پیدا کنم؟
با هیچی !نقل قول:
سلام
اشتباه نکن هتمن بگیرش
راستی با چه بازیه ترسناکی میشه مقایسه اش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون مثل اینکه بسیار خشن و ترسناکه
این بازی در خشن بودن و ترسناکی زده روی دست بازیهای ترسناک در این سبک!!!که هیچ کس فکرش را هم نمیکرد!!!
Re باید از این بازی الهام بگیر:27:چون شماره جدیدش فکر نمیکنم زیاد ترسناک باشه:13:
با چه درجه سختی؟؟؟نقل قول:
اگه ديگه خيلي گير كني و كند بري 10 ساعت. من 9 ساعت و 5 دقيقه تموم كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از یک سبک بازی خوشم نیاد و نتونم بازی کنم اصلا همین ترسناک هست !
نمیدونم چرا واقعا ترس برم میداره !
بازی خیلی خوف داره صدا ها خیلی خفنه خدایی از صداها بیشتر از چیزایه دیگه من تو بازی ترسم گرفته :d
امروز نشستم یه 4 ساعتی بازی کردم وایییییییییی خیلی خفنه جدا نباید زیره 18 / 19 سال بازی کنه خیلی خوف داره افکت صدا رو که نگو بدن رو میلرزونه پیشنهاد میکنم همه بازیکنین البته اگه ننمیترسین :d
بازي ارزش خريدنو داره؟
من بازی رو گرفتم داده بکسه دیگه ! بابا خیلی خفنه !
بازی واقعا قشنگه! من که با Ea اصلا سلیقه ام جور در نمیاد، با این یکی کلی حال کردم!
انصافا قشنگه و ارزش خریدن رو مطمئنا داره!
توصیه میکنم حتما بگیرین!
Ea دیگه داره حسابی گل میکاره!!!
-----------
ولی دوستان چندتا هم عکس از داخل بازی بگذارین تا ما که نرسیده دستمون ببینیم چه جوریاست
من چون مي دونستم سخته اولين بار با easy.ولي مي خوام با impossible امتحان كنم كه فكر كنم غير ممكنه!!!انقدر همه گفتن سخته كه ديگه منم ريسك نكردم
من برای بار اول برای عادت کردن به بازی با ترینر دارم میرم
این هیولاها رو با ترینر کشتن چه حالی میده!!!
پیشنهاد میکنم برای عادت کردن به محیط بازی با ترینر برید مخصوصا" اونهایی که قلبشون مثل من ضعیفه چون با ترینر هم واقعا" هنوز حس ترس تو ادم هست !!!
اینطوری که بچه ها تعریف میکنند فکر کنم خوراک خودم باشه ...اونم شب بازی کنی با اسپیکر 5.1 که بری توی جو بازی !!
دوستان با این سیستم رو ی max اجرا میشه ؟
vga : 8600 gt
cpu : intel core 2 e6750
2 gig ram
مرسی...