سلام
من هم بعد از مدتها بالاخره یک dv5 1050ee گرفتم و ازش بسیار راضی هستم
یک مساله ای که هست اینه که من دادم برام vista ultimate نصب کردن ولی این نرم افزار فینگر پرینت رو یادشون رفته.
از کجا میشه گیرش آورد؟
Printable View
سلام
من هم بعد از مدتها بالاخره یک dv5 1050ee گرفتم و ازش بسیار راضی هستم
یک مساله ای که هست اینه که من دادم برام vista ultimate نصب کردن ولی این نرم افزار فینگر پرینت رو یادشون رفته.
از کجا میشه گیرش آورد؟
چی ؟ مگه میشه ؟ اگر ویندوز اصلی باشه باید باشهنقل قول:
ریکاوری کن با زدن F10 هنگام بوت ... اگر برنگشت اینجا سایت ساپورت اچ پی و نحوه دانلود درایورها و برنامه ها رو توضیح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رجستر جان .... اون كسي كه مي خواد لپتاپو واسم از تهران بياره ميگه dv5-1070 تو بازار نيست .
به نظرت بهش بگم xps 1530 رو بياره ؟
1- اوکی من اشتباه گرفتم !!! مشکلی نیست براقه و اگر چرب باشه میمونه که راحت با یک دستمال پاک میشه ... چون براق هست بدنه اش کلا لک ها خیلی راحت تر پاک میشه و مقاوم تره ... کل اچ پی های DV اینطوریندنقل قول:
2- 2600 نداریم باید ببینی کانفیگش چیه ... بنویسید اگر توی لیست نبود قیمت مشابه میدم
نه کلا سری DVxt توی بازار نیست چند جایی دارند اونم با گارانتی غیر معتبر و کانفیگ پایین ...نقل قول:
XPS M1530 هم خوبه و به نظرم یکی از بهترین انتخابهاست ... اما اگر واقعا عجله نداری بایست تا یک یا دو ماه دیگه بازار پر از اچ پی میشه ... بعد پشیمون میشی که اچ پی خواستی و ... :41:نقل قول:
رجستر جان .... اون كسي كه مي خواد لپتاپو واسم از تهران بياره ميگه dv5-1070 تو بازار نيست .
به نظرت بهش بگم xps 1530 رو بياره ؟
2 مــــــــــــــــــــــــ اه ؟ :d
نه ، همين 1530 رو ميگيرم . كلا از قيافه 1530 بيشتر خوشم مياد ...
----------------------------------
2 تا سوالم در مورد 1530 دارم كه تو تايپيك مخصوصش ميزارم ... بزرگواري كن جواب بده .
سلام ریجیستر جان.
آقا همه چیزش نصبه.
من چون وین اورجینالش home premium بود مجبور شدم ultimate بکنم.
درایور فینگر پرینت نصبه ولی نرم افزارش نه
نقل قول:
داداش ، سوتي دادي در حد سوريان :31:
اين برادرمون منظور اين نبود . مي خواست بگه مثلا اگه لپتاپو با دستت گرفتي اثر انگشتات رو بدنش ميمونه يا نه و در كل چجورياست :31:
---------------------------------------------
نه داداش ، فكر نكنم مشكل بزرگي باشه ، يه دستمال نرم روش بكشي حله :10:
آها پس خودت آپگرید غیر اوریجینال کردی ...!
نرم افزارش توی سایت Hp هست اونجا توضیح دادم نحوه ورود به سایت و پیدا کردنش رو
برادران کسی میدونه بین 1530 و 1070 کدوم زیر کارای سنگین بهتر دووم میاره
اچ پی به نظر یکم گوگولی میاد ولی 1530 به نظر خرکار میاد
حالا نظر دوستان چیه؟
فقط خواهشا تعصبی نگین اگه واقعا این دوتا رو با هم مقایسه کردین بگین
نه مثل اينكه به اين راحتيا پاك نميشهنقل قول:
دستمال هسته اي (اتمي) ميخواد:27::27::27:
High maintenance - keep a microfiber towel handy
دستمال ميكروفيبر چيه؟؟؟
يه دستمال تو خودش هست كه خوب پاك ميكنه.
اچ پي نامرد .... فكر اينجاشم كرد :d
سلام
خواستم مژده بدم که فردا semorena جان می خواد رویو بنویسه ( 1060 ) امیدوارم تا فردا آماده بشه
Register حالا که هستی به اون سوال من تو اون یکی فروم جواب میدی؟
نظرتون چی هست ؟
من امروز یه HP DV4 گرفتم با این کانفیگ :
CPU 2.5 9300
memory 4GB
VGA 9200GM upto 2GB
320HARD
با قیمت 1620 .....
این مدل با DV5 فقط تو گرافیک فرق داره مثله اینکه ! خوب خریدم ؟
در صمن تو بازار 2 جا فقط DV5 1040 رو داشت با قیمت 1250 با گارانتی !
اگر گارانتی همپارد یا ایران اچ پی یا شرکت های معتبر ذکر شده رو داره خوبه
هر چند از لحاظ قیمت Xps M1530 بسیار بهتر و قوی تره
سلام
دوستايي كه انگليسيشون خوبه لطفا فايل زير رو دانلود كنن . فقط مي دونم در مورد لپتاپ ، ولي نميدونم چي ميگه :31:
نمي خواد هكشو ترجمه كنين ، فقط بگين موضوع كليش چيه و در مورد چي حرف ميزنه . :31:
کد:http://rapidshare.com/files/101016653/Laptops_For_Dummies.cape.rar
ایران اچ پی بالا خره DV5-1070 رو با گرافیک 9600M GT اورد با قیمت 1720.کل کل اچ پی با xps شروع شد.....البته تا حالا و با این مشخصات به نظر من کل xps خوابیدس.
ایول به ایران اچ پی.من که فکر نمیکردم حالا حالا ها این مدل رو بیاره!
جالبه dv7-1070 رو هم اورده.
نگو این حرف رو . یعنی 1070 با کارت گرافیکی بهتر و سی پی یو سریعتر ..... ؟؟؟ عجب :18:نقل قول:
اگه منظورت سایتهایی مثل digikala و غیره هست , تو بگو باشه :27:نقل قول:
در ضمن لپ تاپ های Dell به سخت جونی شهرت دارند، اگه خیلی بد شانس باشی و خراب بشه (یا باشه) همون یکی دو روز
اول معلوم میشه وگرنه سالهای سال بدون مشکل برات کار می کنه.
اقا کسی نیست جواب بده؟
1.اینکه 1530 بهتر زیر کارای سنگین جواب میده یا 1070
2.اگه بخوام 1070 بخرم بهتره الان بخرم یا 2 ماه دیگه؟؟
ممنون
خوب اگه واقعا نياز نداري 2 ماه ديگه بخر ...
هم مدلهاي جديد تر مياد ، هم قيمت مدلهاي فعلي پايين مياد .
به نظر من 1070نقل قول:
اگرهم خواست بگیری تا اخرای تابستون صبر کن .
همین الان یک روزنامه خوندم که گفته بود کلاً لب تاپ ها با رکود مواجه می شن و مثلاً ظرف یک هفته 50 تومان ارزون شدن.نقل قول:
نمونه اون همین 1060 که 60 تومان ارزون شد و فکر می کنم باز هم ارزون تر بشه.
اقا این 1530 رو از نزدیک دیدم قرمز بود انگار این رنگش به جاهای دیگش پس داده بود از دل این کار نه چندان تمیز بعیده
جناب khaiyam
قرار بود توی این بخش لینک تبلیغاتی سایت ایرانی برای لپ تاپ نذاریم ... !
عذر میخوام
آخه ایشون گفته بودن که این لپتاپ نیست من هم جوابشون را دادم نمیدونم خوب چه شکلی باید میگفتم
این درسته که دیگه 6880 تولید نمیشه ؟
سلام به همه....
به نظر شما من dv4-1070 بگیرم یا dv5-1070؟؟؟؟؟؟
اینا غیر از سایز ال سی دی و بلو ری، چه فرقی با هم دارن؟
نقل قول:
سلام
اگه اون 400 گرم کمتر واسط مهم نیست حتما dv5 بگیر چون یه تفاوت مهم دیگه هم دارن :
dv5 گرافیک خیلی بهتری داره , 9600 GT داره ولی DV4 ها 9200 GS که در حد یه 8400 GS هست و حتی از 8400 GT هم بیشتر نیست.
سلامنقل قول:
می خواستم ببینم اینکه میگن زیاد گرم میشه و یا ممکنه هاردش بسوزه و خیلی چیزهای دیگه که به عنوان عیب برای dv4 میگن درسته؟شما راضی هستی خداییش؟من می خوام بگیرم ولی دودلم که نکنه به دلم نشینه.یکی میگه 1530 یکی میگه 1070 یکی میگه اصلا 1330 نگیر و ...
:41:
آقایون اینو بهتون بگم که dv5-1070 فینگر پرینت نداره.منم واقعا موندم چی بگیرم .همین لپ تاب هم ایراد هایی داره اما اساسی به حساب نمی یان.
يه 1530 بگيرين خيالتونو راحت كنين . نه مثل 1070 اينقدر داغ ميشه كه بترسين . فينگر پرينتم داره . :d
باتريش هم بيشتر از hp كار ميكنه .