من يه مشكلي دارم اونم اينكه وقتي توي options ميرم resoloution رو عوض ميكنم بعدش كه ميرم توي خود بازي resoloution به همون حالت اولش برميگرده با اينكه دكمه ي apply رو هم زدم؟!!!
Printable View
من يه مشكلي دارم اونم اينكه وقتي توي options ميرم resoloution رو عوض ميكنم بعدش كه ميرم توي خود بازي resoloution به همون حالت اولش برميگرده با اينكه دكمه ي apply رو هم زدم؟!!!
خودم حلش كردم.يه بار از بازي اومدم بيرون دوباره رفتم تو بازي درست شد :27: چــــــــــــــــــــــــ ــه مســــــــــــــــــــخــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــره!!!!!!!!!!:34::34:نقل قول:
بازی چجوری هست ارزش خریدن داره تو چه سبکی هست و گرافیک در چه حدی هست.
بازیش حرف نداره!نقل قول:
نقل قول:
داشتم رد میشدم گفتم یه چند تا عکس که خودم از محیط بازی گرفتم واسه شما هم بزارم حال کنید
عکسها رو نگاه کنید و به گرافیک بازی توجه کنید!
کد:http://upload.--------.com/8/1248754988.jpg
کد:http://upload.--------.com/8/1248737181.jpg
کد:http://upload.--------.com/8/1248725905.jpg
کد:http://upload.--------.com/8/1248732732.jpg
کد:http://upload.--------.com/8/1248794039.jpg
کد:http://upload.--------.com/8/1248747768.jpg
کد:http://upload.--------.com/8/1248723503.jpg
این شرکتای ژاپنی دیگه دارن شورشو در میارن !
اینقدر براشون سخته که یکم هزینه کنن آیکون های درست کی بورد رو به جای آیکون های دسته 360 جا بزنن ؟ :13:
علی جان شما خودتو ناراحت نکن.بیخیال.از دوست عزیزم واسه شات های بسیاز ریبا تشکر میکنم.مخصوصا آخریش.نقل قول:
دوستان ایا بازی جویستیک های fgp-660 رو میشناسه؟خیلی مهمه برام.نقل قول:
این شرکتای ژاپنی دیگه دارن شورشو در میارن !
اینقدر براشون سخته که یکم هزینه کنن آیکون های درست کی بورد رو به جای آیکون های دسته 360 جا بزنن ؟
به نظر من هم این بازی حرف نداره و گرافیک و گیم پلی خوبی داره .
نوع joystick زیاد مهم نیست ولی بعضی از بازیهای خیلی خاص ممکنه وقتی joystick بهش وصل باشه کمی توی اجرا اذیت کنند ولی اگه فقط یکی از بچه ها با هر مدل joystick بازی کرده باشه به احتمال 95% شما هم می تونی:46:نقل قول:
خواهش میکنم:11:نقل قول:
اگر نحوه تنظیم دکمه ها رو نمیدونی که بعید میدونم واست بذارم؟نقل قول:
البته منم خودم وقتی دیدم همین چیزی که گفتی به ذهنم رسید
البته کلا تنظیمات با صفحه کلید جور درمیاند و بازی با ماوس و صفحه کلید حال میده!
باز هم جا داره از سازندگان بازی تشکر کنم
چند نکته رو میگم توجه کنید:
در یه قسمت از بازی که توی کتابخونه بودیم زمین داشت تکون میخورد و کتابها به طرز زیبایی از قفسه ها میافتادند
جای چنگک به زیبایی روی دیوارها و سطوح میمونه
در یه قسمت دیگه که توی تونل تاریک بودیم یه دفعه 2 نفر چراغ قوه هاشون رو روشن کردند و نور واقعا به طرز زیبایی توی سطح تونل بخش شد
واقعا بعضی مواقع توی بازی صحنه هایی میبینید که تا بازی نکنید نمیفهمید من چی میگم
سمت راستی=F
بالایی=E
چب=Q
بایین=SPACE
شیرجه زدن=ctrl
نشونه گرفتن=E
طناب=کلیک راست
تیر=کلیک چب
موفق باشید!!!!:11:
می خواستم بدونم بازیو از boysteampc بگیرم مشکل داره یا نه.
بازی چند dvd هست.
2 تاستنقل قول:
می خواستم بدونم بازیو از boysteampc بگیرم مشکل داره یا نه.
بازی چند dvd هست.
فک نمی کنم مشکلی داشته باشه ;)
-----
یکم از بازی گذشتم داره حال می ده واقعا !
ولی اعصابم خرد میشه نمیشه راحت هد شات کرد ! تیر اندازیش دقیق نیست زیاد (یعنی به واقعیت نزدیکه )
هد شات رو بیخیالنقل قول:
یه ذره که جلوتر رفتی تموم قابلیتهای دستت که باز شد دیگه تفنگ رو بیخیال میشی
هیچی بیشتر از این حال نمیده که یکی از دشمنات رو با دستت به اوج آسمون پرت کنی و سقوط طولانیش رو ببینی در حالی که داره عربده میکشه:27:
چند تا از تفنگهای بازی رو هم نام ببریم خوبه:
کلت که همیشه همراهتون هست
نارنجنگ
مسلسل
شاتگان
دوربین دار
راکت انداز حرارتی
و عشق من تفنگ نارنجک اندازه که واقعا شلیک باهاش حال میده:21:
راستی بهتر بود کلا بدنش بایونیکی می بود ! این کارایی که این میکنه هیچیش به آدمی زاد شبیه نیست ! :دي
نه بابا اونوقت باید اسم بازی رو میزاشتن Bionic Roboنقل قول:
پای کدوم آدمی توانایی داره از 100 متری بپره زمین هیچیش نشه تازه دور و ورش داغون بشه ! :blink: :27:
اتفاقا نکته خوبی اشاره کردینقل قول:
یه جایی از بازی رئیسش بهش میگه :
بدنت خیلی رو فرمه راستش رو بگو توی زندان چی بهت دادن خوردی انقدر رو فرم موندی:27:
حالا این همه شخصیت اومدند از 500 متری پریدند پایین تو بهشون گیر ندادی
مثل: بتمن,اسپایدر من,الکس مرسر,هالک و .................................................. ...............
به این اسپنسر بدبخت چرا گیر دادی:31:
زورت به این یه دست بیچاره رسیده!
ازش معلومه آدم بدشانسیه
اون از دولت که بهش خیانت کرد 5 سال آزگار بیخود و بیجهت انداختش زندان اینم از طرفداراش
korokodil_avareh میشه کمی در مورد قابلیت های دستش برام توضیح بدی؟
با تشکر.
دوستان كسي با گيم پد بازي كرده؟يعني بازي گيم پد ها رو ميشناسه؟
البتهنقل قول:
قابلیت اصلی دستش چسبیدن به دیوارها و دور خوردن هست که تو اکثر دموها دیدیم که کلا میشه گفت برای جابه جایی است
قابلیت دیگر میتونی دشمنها رو باهاش بگیری که اول بازی فقط میتونی بعد از گرفتن دشمناتون با لگد بری تو دهنشون:5:
قابلیت دیگر که بعد از مدتی باز میشود جابه جایی اجسام است که مثلا میتونی صخره های بزرگ ,ماشین ها و بخصوص دشمنا رو برت کنی
قابلیت دیگر دست هک کردن است که دستگاههای مخصوصی که مربوط به دشمن هستند رو هک میکنی
البته دستش نکته منفی هم داره که سنگینی بیش از حد است طوری که قابلیت شنا کردن رو از شخصیت بازی گرفته.
در قسمتی از بازی فرماندش این نکته رو یادآوری میکنه که سنگینی دستت میتونه تو رو مثل یه تیکه صخره به ته آب ببره
البته قبل از اینکه غرق بشی اگر دیواری نزدیکت باشه میتونی چنگک دستت رو به دیوار گیر بکنی و بیرون بیای
نقل قول:
نظر این دوست عزیز درسته مثل اینکه کل بازی تحت تاثیر دست مکانیکی هسته که کل مبارزه ها و حرکات نمایشی رو تحت تاثیر داره ولی سنگینی اون به طور محسوسی در طول بازی احساس می شه در کل بازی زیبایی از کار در اومده در ضمن شخصیت بازی زیادی قد کوتاه طراحی شده و یک کمی هم عکس العمل و حرکات
دیر انجام میشه و یک بازی توی این سبک بهتر بود که بیشتر اونو سریعتر میکردن :10:
دوستان این بازی Human Shield هم داره.؟ مثل پانیشر.
نهنقل قول:
قابلیتی مثل human shield بدرد اکشن سریع این بازی نمیخوره
سلام
من با OpenAL مشکل دارم وقتی میخوام نصب کنم این پیغام رو میده:
Some OpenAL files were in use -- a reboot will be required to complete installation
کسی دلیلشو میدونه ؟
ممنون
من امتياز گيم اسپات به نسخه ي PC رو بگم فقط احساساتي نشيد! همينطوري داشتم رد ميشدم امتيازشو ديدم !
5.5
دوستان سیستم من اینه:
CPU:Intel Dual CPU E2200 2.20GHz @ 2.20
VGA : Nvidia 8400GS
RAM : 2.00 GB
ولی بازی رو سیستمم خیلی هنگه!!
یعنی خیلی Slow Motionـــه !! باید چی کار کنم؟
تنظیمات گرافیکی هم نداره!!
من ویندوز7 دارم!!
من بازی رو ندارم اما اگه تنظیمات توی بازی نباشه باید اونجایی باشه که بازی رو نصب کردی.نقل قول:
نقل قول:
کارت گرافیگت خیلی خیلی ضعیف هست مناسب بازی نیست
نقل قول:
عزیزم شما1 رزولیشن تصویرو بیار پایین در قسمت video
2 در قسمت hud اگه درست نوشته باشم یکی دوتا گزینه رو غیر فعال کن
اگه درست نشد به احتمال زیاد کا تت مناسب این بازی نیست:46:
دوستان من یه مشکل هنگام نصب بازی دارم
اونم اینکه بعداز اتمام نصب بازیregistry میخواد آن میشم ولی ارور میده کرکی چیزی نداره؟
دوستان بازیو نصب کردم.خیلی جالب و زیبا هست.کار کردن با دستش واقعا حال میده.فقط چنتا مشکل دارم.
1-میخوام عملکرد دکمه هارو عوض کنم ولی نمیشه.
2-میخوام تنظیمات گرافیکی رو بالا ببرم بازم نمیشه.ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر.
من نمیدونم چرا اصلا با این بازی حال نکردم ! خیلی فکرمو مشغول کرده که واقعا چرا ؟!
دوست من vga خیلی پایینه باید ارتقا بدی...:10:نقل قول:
اینجاست که تفاوت شرکت های خوب و ت*** معلوم میشه!!
من Prototype رو خیلی راحت بازی میکنم!!
اما این....
نقل قول:
چرا دوست عزیز حالا نمیدونم کدوم نسخه رو بازی میکنید کنسولی یا pc ولی نسخه pc کنترل بهتری داره :10:
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟خیلی مهم برام.نقل قول:
نه اصلا ربطی به کنترل نداره کلا از سبک بازی و جو اون خوشم نیمده ! یعنی یه جورایی اصلا برام جذابیت نداشته !نقل قول:
بچه ها این AVG من کرکViTALiTY رو ویروس میشناسه . کرک دیگه ای واسه این بازی شما سراغ ندارین ؟
من یدونه دارم 21 مگ هست.فشرده کردم شد 7 مگ.ولی سرعت adsl انقدر پایینه که نمیشه آپ کرد.اگه خوب شد آپ میکنم.نقل قول:
این مرحله ی آخرش چقدر مسخرس
تا دو تاش رو میری مثلا رو سومی اشتباهی می میری باید دوباره از اول بری !
این سیستم سیو بازی افتضاحه