خوب قرار بزارین که هر روز در یک ساعت های خاصی هر کی می تونه بیاد تا همدیگه رو ببینیم ... بنده و برادرم در تمام طول روز آماده هستیم : دی
خوب قرار بزارین که هر روز در یک ساعت های خاصی هر کی می تونه بیاد تا همدیگه رو ببینیم ... بنده و برادرم در تمام طول روز آماده هستیم : دی
اگه منظورتون دیدنه باید اول ببینم کدوم شهر هستی!
بعدش من تا 160 ساعت دیگه از 10:15 صبح تا 8-9 شب آن هستم به جز جمعه ها که فقط صبح هستم!
همه بازی هم انجام میدم هر بازی!
آی دی یاهو : OMID_H28
دوستان ادد کنین
بنده شمالی هستم ... یاهو تو کار ما نیست ... به نظر من بیاین توی Game Ranger خیلی خوبه ... دانلود بکنین ، بعد عضو بشین ، یه کم بازی کردین می فهمین طرز کارش چجوریه ، اگه نفهمیدین خودم بهتون یاد میدم ... بعدش یه روم درست می کنیم و خودمون توش بازی می کنیم
اینم ایدی منه:
GeneralM
این ای دی من تو همه جاس : Omidh
هرجا خاستین پیادام کنین اینو بزنین
مهرداد دیشب بازی باحالی شد.نقل قول:
باعث بردشون تو بودی واقعا نمیشد کاری کرد من خیلی نیرو داشتم و تقریبا نصف مپ ماله من بود اما خوب 200 نفر نمی تونه با 800 نفر بجنگه :|
من 4-5 روز مسافرتم بعدش برمی گردم.
200 نفر؟ 200 نفر ؟ مگه کل پاپیولیشن ( چی گفتم ! ) 200 تا نیست ؟ شما چجری این همه آوردین ؟ : دی
ولش کنین ایشون چاخان زیاد میگه! D:
خودم دیروز بردمش
بازی باحالی بودنقل قول:
اون سبز هم خوب بود اما اون 2تای دیگه ببو گلابی بودن
یارو کلی ادم بی کار داشت از اول تا اخر بازی وایساده بودن!!!
یکی دیگه هم کلی نیرو داشت بقل قلعه من هیچ غلطی نمیکرد ! هی میگفتم حمله کنید مث گاو وایساده بود !!!
اما من اول بازی تا دستم بیاد بازی چه جوری بود خیلی طول کشید و کلی ضعیف شدم!!!
اقا من رفقای خودمو به زودی جمع میکنم میارم تو بازی ! اگه ما تیممون بیاد واقعا کسی جلودارمون نیست !!!
سلام.
تو پست اول بود...نقل قول:
دانلود کرک برای پچ :
http://aliaaa.persiangig.com/document/Crack.zip
خرابه...
:11:
خوب نامردا مارم بازی بدین دیگه ... مهرداد تو که با ما پارتی داری ! : دی
اون لینک کرک الان دوباره تست کردم درست بود...
سلام
میشه یه نفر بگه من چی کار کنم ؟
من از یه جای دیگه بازی رو دانلود کردم .
حالا اون پچ هم دانلود کردم .(یعنی 1.0c)
ولی می خواهم پچ رو نصب کنم میگه بازی نصب نشده .
آیا فایل ریجستری ای هست ؟ یا راهی هست ؟
ممنون
پچو كه دانلود كردي !نقل قول:
سلام
میشه یه نفر بگه من چی کار کنم ؟
من از یه جای دیگه بازی رو دانلود کردم .
حالا اون پچ هم دانلود کردم .(یعنی 1.0c)
ولی می خواهم پچ رو نصب کنم میگه بازی نصب نشده .
آیا فایل ریجستری ای هست ؟ یا راهی هست ؟
ممنون
ببرش توي فولدر بازي
اونجا اگه برنامه وين رر داشته باشي ميتوني اين كارو بكني! روش راست كليك كن! بعد extract here را بزن! خوب؟
بعد كه اكستركت كردي اونوقت دوباره پچ رو نصب كن! اينبار نصب ميسه! وقتي نصب شد! اينو دانلود كن!:
و كپي كن توي همون فولدر بازي!کد:http://tutun.persiangig.com/other/age2_x1.exe
هرجا هم كه ازت yes or No پرسيد بزن YES اوكي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
italic در روم ها یعنی چی ؟
خیلی از افراد در روم ها italic هستن .
ممنون
این فکر کنم یعنی اینکه Connection شون مشکل داره ...
خوب باید چی کار کنم ؟
به من هم همینو گفتن . ولی یه دوستم که بهش گفتم هم دوباره وارد روم شد و هم دوباره به اینترنت وصل شد و هم نیک نیمش رو عوض کرد . ولی درست نشد که نشد .
اگه کسی می دونه بگه ؟
راستی کسی انجا نمیاد تیمی بازی کنیم ؟
اینم آی دیم : sshnevis
خوب ، این مشکل از شما نیست و معمولا نمی تونید درستش بکنید ... از اینترنت ایران مشکل داره ... ولی برای من بعضی موقع ها اینجوری میشه و بعضی موقع ها هم درست میشه ...
موقع باز کردن بازی age of empire 3
ارور میده که MSXML 0.4 رو نصب نکردی.
چیه این؟
این یه برنامه است برای اجرای برخی بازی ها و اگه نداشته باشی ارور می ده .نقل قول:
می تونی هم اونو دانلود کنی و یا به احتمال زیاد داخل سی ذی هست .
سلام
اگه بخواهیم در داخل بازی با دشمنانمون رابطه برقرار کنیم و دوست شویم باید چی کار کنیم ؟
فقط می دونم Lock Team باید برداشته بشه .
خوب ، بعدش اون بالا سمت راست توی بازی ، کنار منو یه سری چیز دیگه هست ... یکیش هست که شجره نامه Civilization ت رو نشون میده : دی
یکی دیگه هست که باهاش پیفام می فرستی فکر کنم ... یکی دیگه هست که توش منابع برای رفقات می فرستی و اگه خواستی می تونی وضعیت Alliance رو عوض بکنی ...
امید جانمنظورت منم ؟نقل قول:
: دی
تو منو بردی؟
در هر صورت من الان تو کامپیوترم AOE 2,AOE 3,AOM , AOM titan دارم ... هر گونه دعوت به بازی پذریفته میشود ... : دی
من همیشه شبا تا صبح age 2 بازی میکنم.نقل قول:
بیا در خدمتت باشیم : دی
لطفا نیک نیمتونو بگید تا بتونیم ارتباط برقرار کنیم :
نیک نیم : Olly
خوب برای age3 چط.وری میشه آنلاین بازی کرد؟ پچی چیزی میخواد؟ همین طوریش میزنه نمیتونه به سرور وصل بشه برای من.
یک سوال دیگه این که چطوری میشه با یک تیم متحد خودمون تماس بگیریم تو بازی؟ مثلا وقتی مورد حمله قرار گرفتیم از اون کمک بگیریم یا برای لشکرکشی؟
راهی هست؟
خوب همونطوری که رمز می زنی ، Enter ؤو میزنی و تو اون پنجره باز شده پیغامت رو می زنی ... از اون گذینه های کنار منو هم یکی هستش که می تونی توش انتخاب بکنی پیغامت برای چه کسایی فرستاده بشه ... من نمی دونم دقیقا ، من با LAN با داداشم و پسر داییم بازی می کنم ، ولی بازی خیلی سنگین تر از اونیه که بشه با اینترنت ایران بازی کرد ... باید بی خیالش شد ... همون Age of Mythology و Age of Empire 2 خوب هستند ... منتها سعید من نمی تونم نصفه شب بازی بکنم که !
من Ri Ri یا Koorosh رو میزارم نیک نیمم ، اگه یکیشون نشد ، اون یکی رو امتحان بکنید .
نه منظورم اونحای بازیه که مثلا با کامپیوتر متحد هستی.
برای age3 چطوری میتونم آنلاین بازی کنم؟ به سرور وصل نمیشه.
سرعتم خوبه
آهان گرفتم ... زیاد دل به کامپیوتر نبند ... ولی در کل ، کنار mini map که سمت چپ و پایین نقشه هست ، چند تا گزینه هست ... یکیش که یه چیزی هست که باهاش برای رفقا یه نقطه ای از نقشه رو کلیک می کنی بعدش توی نقشه مشخص میشه تا مثلا اونجا نیرو بفرستند یا ...
یکی دیگه هست که جزییات نقشه رو تغییر میده ، مثلا بار اول که کلیک بکنی نیرو ها رو دیگه نشون نمی ده تو مینی مپ ، دوباره بزنی مثلا دیگه ساختمون ها رو هم نشون نمیده ، یه بار دیگه بزنی به حالت اول بر میگرده ( گفتم مثلا ، دقیقا یادم نیست چه جزییاتی رو نمایان یا پنهان می کرد ) ، دو تا دیگه می مونه ... که یکیش برای ریسورس فرستادن و تغییر Alliance هست ، اون یکی برای فتوا دادن و دستور دادن به بقیه هست ... مثلا send wood و Send coin و Attack here و ...
اینتر رو می زنی و بعد هم متنتو می نویسی که همه می تونن بخونن .
نه ،منظورش این نیست ... منظورش اینه که موقعی که کامپیوتر دوستت هست چجوری بهش پیغام و دستورت بدی ... اگه اینتر رو بزنی و بگی : " هی رفیق، یه کم چوب بفرست" که کامپیوتر نمی فهمه ... فکر کنم منظورش اونی باشه که بالاتر گفتم .
آره همین منظورم بود.نقل قول:
من یک تستی کردم برای کمک گرفتن انگار باید طلا فرستاد براشون !
حالا این پچ 1c چه کار میکنه؟
نمی دونم دقیقا ... ولی تو بازی آنلاین 80% با این ورژن هستند ...
جند تا از باگ هاي بازي را رفع كرده .نقل قول:
حالا این پچ 1c چه کار میکنه؟
بیا بالا.....
پچ 1c برای نسخه دو هستش؟
برای نسخه 3 بازی پچی هست؟
وقتی میخوام آنلاین بازی کنم نمیتونه به سرور ها وصل بشه.
مشکل چیه؟
اينم لينك آخرين پچ براي aoe III=>کد:http://aom.zone.com/MGS/ES/loc/patch113/EN/aoe3-113-english.exe
کرک نداره این پچه؟
موقع اجرا میگه سی دی بازی رو داخل بزارین.