فکر کنم gsmarena گفته بودنقل قول:
Printable View
فکر کنم gsmarena گفته بودنقل قول:
بابا همچین چیزی که میگی نمیشه چون زوم اپتیک با لنز انجام میشه لنز هم که یه نرم افزار زوم که نیست که بگیم کیفیتو میاره پایین، یه فرایند سخت افزاریه
نقل قول:
این که دلیل نمیشه چون انجام فعالیت بصورت سخت افزاری هستش
کیفیت پایین نمیاد
این موضوع پایین اومدن کیفیت مختص جی 810 نیست بلکه تو دوربین دیجیتال های کم کیفیت و همچنین
گوشی های دیگه دارای زوم اپتیکال
مثل ان 93 نوکیا هم نمود داره
دلیلش هم تفاوت در عدسی ها و میران درجه اعجاج اون ها هستش
که در صورت زوم بیشتر خودشو نشون میده
من با ان93 زوم میکردم یک صدای خرخر میداد...و حتی این صدای خرخر تو فیلم برداری موقع زوم ضبط میشد....
کیفیت تو زوم اصلا خوب نبود...نمیدونم دلیلش چی بوده...
==================================
این جی810 تو زوم خرخر نمیکنه؟؟؟
عزیزم قرار نیست کسی بگه شما که بلدی بگو .نقل قول:
منظورم از یه عمل سخت افزاری اینه که بین لنز و شیشه رویی لنز عدسی هایی وجود داره که با جلو و عفب رفتن صفحه W یا T میشه
در مورد ان 93 اینطور که اکتور میگه که کیفیتش میاد پایین پس باید اون عدسی ها از دیزاین پایینی برخوردار باشن که کیفیت میاد پایین
من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم چون تا حالا تو دوربین های عکاسی که داشتم همچین چیزی رو ندیده بودم
سلام. من تا حالا چند بار گوشيمو كه g810 امتحان كردم. با زوم اپتيك كيفيت عكسها همونجور كه در بعضي از سايتا نوشته شده خيلي پايين مياد. فكر كنم فرايندش با دوربيناي عكاسي فرق داره.نقل قول:
سلام اقا مهيار. ميشه لطفا بگي براي ساين كردن برنامه ها از چه روشي استفاده ميكني؟ من هنوز نتونستم با روشهايي كه تو اين سايت گفته شده برنامه هامو ساين كنم. جواب نميده.
من 5 روز پیش یه دونه خریدم کل علاالدین رو بالا پایین کردم پیدا نکردم الا 1 مغازه که تابلو مایروتل داشت ولی گوشی با اون گارانتی نداشت و گارانتی النصر چرت خریدم ... یارو به زور میگفت باید آپدیت شه والا خراب میشه آی سی میسوزه و 70 تومن خرجشه!!! عجبا!!! گفتم من بی آپدیت میخوام همون 480 خریدم
پوستر های i900 رو هم زده بودن چند مغازه
اصلا نفهمیدم این فروشگاه های مایکروتل کجاست؟؟؟
نوک مدادی خریدم نقره ای نداشت کاش نقره ای می خریدم
من هم تا الان دو بار به علاالدین سر زدم به علاوه به پاساژایی تو میدان ولیعصر و ونک هم رفتم ولی انگار با گارانتی اصل موجود نیست.کم کم دارم خسته میشم.
نمایندگی مایکروتل توی خود خیابون جمهوری سمت مقابل علاءالدین به سمت ولی عصر هستشنقل قول:
پس انگار هنوز این گوشی بصورت جدی وارد نشده. خوب شد ما خریدیم با گارانتی پارس ماکروتل .
زوم جی 810 اصلا صدا نمیده ولی میتونم بگم جی 810 پر سرو صدا ترین دوریین . صداش اون قدر نیست که شنیده بشه ولی وقتی اطراقتون کاملا ساکت باشه و هیچ صدایی نیاد گوشتون رو که روی گوشی بزارید رو دوربین فعال کنید سرو صداهاشو میشنید .
عکسهای جدید هم گرفتم که فرصت کردم میزارم
برای ساین کردن برنامه ها آقا یا خانم mahroo شما باید فایلهای csr و key گوشیتونو گیر بیارید و توی برنامه هایی که وجودشون فراونونه مثل xsign بزاری و برنامه ها رو ساین کنی . اون دوتا فایل رو هم باید توی تاپیک های مخصوصش سفارش بدی که برات درست کنن
سلام. من در همين سايت سريال نامبر گوشيمو گذاشتم و دوستان اون دوتا فايلي رو كه شما گفتين برام گذاشتن. من برنامه signsis رو رو گوشيم ريختم و اين دوتا فايلو بهش دادم ولي وقتي گزينه ساين رو ميزنم گوشي پيغام ميده: error load key file شما خودت اين راهيو كه گفتي تست كردي؟ جواب گرفتي؟نقل قول:
سلام دوستان منم یه دو سه هفته ای هست که این گوشی رو خریدم.
از مزایای اون میشه به نکات زیر اشاره کرد
1) جنس بدنه اش عال خیلی خوشدست و خوشگل
2)سیستم عاملش آخرین ورژن سمبین 6
3)جی پی اس داره
4)استفاده از دو پردازنده در این گوشی اونو به یکی از بهترین گوشی ها در نوع خودش تبدیل کرده
5)سامسونگ ثابت کرده که در ابزار صوتی واقعاً چیره دست ، واقعاً کیفیت خروجی صداش بسیار عالی بطوریکه تا حالا تو هیچ گوشی دیگه ای ندیده بودم و تو پکیج گوشی از یک هدفون با کیفیت استفاده شده (من با ان 95 و ان 96 هم موسیقی گوش کردم نصف کیفیت جی 810 رو نداره حالا نمی دونم هدفونش خوب نبوده یا پردازشگر صوتیش) البته صدای اسپیکرش زیاد بلند نیست البته کیفیت پخشش خیلی خوبه اگه یه نرم افزار پخش موسیقی براش نصب کنی مشکل بلندی صداش هم حل میشه که البته این موضوع واسه من اصلاً مهم نیست من خودم همیشه به افرادیکه با صدای بلند که بیشتر شبیه جیر جیرک میمونه آهنگ گوش می دن فحش میدم.
4)کیفیت عکسبرداریش خوبه ولی در دقت رنگ از ان 82 پایین تر ولی تو نشون دادن جزئیات از ان 82 بهتره البته زوم اپتیکال 3 برباش هم یه مزیت بزرگ که گوشی های دیگه ندارند
6)دکمه هاش خیلی خوش فرم و به راحتی میشه با اون کار کرد اسلاید گوشی هم به راحت باز و بسته میشه طراحی جواستیکش واقعاً خوبه این واسه من یه مزیت خیلی مهم بود
7)قیمتش هم نسبت به کارایی گوشی مناسب
از معایب اون میشه به
1)جزئیات تصویر در فیلمبرداری کمی افت داره
2)کاور لنزش یکم سفت البته به مرور اونم برطرف داره میشه
3)شمار گیره صوتی نداره
4) فلشش یکم ضعیف در واقع فلشش یه ال ای دی قوی تا یه زنون
در مورد جی پی اسش باید بگم من از نرم افزار گارمین استفاده کردم خیلی نرم افزار خوبیه در مورد سرعت کانکتش به ماهواره باید بگم که از نظر من خوبه (نسبت به مطالبی که در فرم ها راجع به گوشی های دیگر خواندم) وقتی تو ماشین باشم بین 2 تا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا وصل شه وقتی هم وصل شه به راحتی ماهوار رو گم نمی کنه ودقتش هم خیلی بالاست ولی وقتی که پیاده باشم سرعت کانکت شدن میاد پایین البته فکر کنم طبیعی باشه چون این سیستم هارو برای کار داخل ماشین ساخته شده از مطالب بالا صفحه نرم افزار هم میشه این مطلب رو فهمید مثل(driving یا drive to west)
در مور نرم افزار هم باید بگم که من چند تا نرم افزار وگیم هم sis و هم java که همگی به راحتی نصب و اجرا شد.
شما نباید که توی گوشی برنامه ای نصب کنی . شما باید برنامه ای مخصوص کامپیوتر گیر بیاری بعد توی کامپیوتر اون دوتا فایل رو بدی بهش اون وقت وقتی ساین شد بریزی توی گوشیت و نصب کنی . من خودم دارم همین راه رو میرم . با برنامه xsign استفاده کننقل قول:
سلام. من در همين سايت سريال نامبر گوشيمو گذاشتم و دوستان اون دوتا فايلي رو كه شما گفتين برام گذاشتن. من برنامه signsis رو رو گوشيم ريختم و اين دوتا فايلو بهش دادم ولي وقتي گزينه ساين رو ميزنم گوشي پيغام ميده: error load key file شما خودت اين راهيو كه گفتي تست كردي؟ جواب گرفتي؟
یه کمکی هم به ما کن . آموزشی چیزی بده ما هم این جی پی اس لامسب گوشیموتو راه بندازیم . گارمین رو هم نصب کردم همه راه ها رو رفتم آخرش اون بالای گارمین نوشته gps is off و اون پایین هم نوشته no map . یه کمکی کن ممنون میشمنقل قول:
در مورد جی پی اسش باید بگم من از نرم افزار گارمین استفاده کردم خیلی نرم افزار خوبیه در مورد سرعت کانکتش به ماهواره باید بگم که از نظر من خوبه (نسبت به مطالبی که در فرم ها راجع به گوشی های دیگر خواندم) وقتی تو ماشین باشم بین 2 تا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا وصل شه وقتی هم وصل شه به راحتی ماهوار رو گم نمی کنه ودقتش هم خیلی بالاست ولی وقتی که پیاده باشم سرعت کانکت شدن میاد پایین البته فکر کنم طبیعی باشه چون این سیستم هارو برای کار داخل ماشین ساخته شده از مطالب بالا صفحه نرم افزار هم میشه این مطلب رو فهمید مثل(driving یا drive to west
اين جي پي اس براي همه فعاله؟
يا بايد درخواست داده بشه؟
نه خیر . گوشیت باید جی پی اس داخلی داشته باشه . مثل جی 810 و ان 95 و ان 82 . و ..... .توی مشخصات توی جی اس ام آرنا نگاه کن مینویسه که جی پی اس داخلی داره یا نه اینم چندتا عکس از جی پی اس جی 810 :
البته این برنامه اسمارت کام هستش که از نظر قیافه شبیه نقشه های جاواست ولی دقیقا مکانی که هستید رو حتی سرعت و درجه ای که در حال حرکت هستین و ارتفاع و عرض و طول جغرافیائی تون رو میزنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای این گوی در چه حدی هستش نسبت به دی900 جی800 و سایر گوشیها؟
به نظرتون یه نمه عکسهاش تاریک نیستش؟اما کیفیتش خوبه نویز مویز نداره
قیمتش الان چنده؟باتریش چطوره؟
این عکسهایی که بالا گرفتی با خود جی810 گرفتید؟
مهیار این ورژن اسمارت کام رو میشه واسم آپ کنی !!
یا لینک دانلودش رو بدی
البته شرمنده اینجا گفتما :ایکس :دی
گوشي سامسونگ G-810 جايزه معتبر EISA را از آن خود ساخت.
صنايع الکترونيکي سامسونگ، پيشتاز در عرصه گوشي¬هاي موبايل، در 15 آگوست 2008 از کسب رتبه نخست ‘European Photo Phone 2008-2009’ از سوي موسسه صدا و تصوير اروپا (EISA) خبر داد.
موسسه اي متشکل از 50 نشريه تخصصي در زمينه مالتي¬مدياست.اين نشريه ها در 19 کشور دنيا مستقر مي باشند. اعضاي اين موسسه، هرسال در ماه ژوئن گردهم آمده و با بررسي محصولاتي که بيشترين توجه اين نشريه ها را بخود اختصاص داده اند، برنده آن سال را انتخاب مي کنند. 6 گروه تخصصي در اين نشريه ها وجود دارد که عبارتند از :صدا، تصوير، نمايشگرهاي خانگي، عکاسي و موبايل. برنده، خواهد توانست مارک EISA را که نشان از کيفيت و فناوري بالاي آن سازمان دارد تا 12 ماه به خانه ببرد.
برو به قسمت setting برنامه بعد برو به قسمت system بعدش هم برو رو remote gps در آخر میری روی used attached GPS و سپس enable رو میزنی آنوقت جی پی اس گوشیت میگرده دنبال ماهواره بهتر اینکارو تو ماشین در حال حرکت انجام بدی یه 5 دقیقه ممکنه طول بکشه تا ماهواره رو پیدا کنه ولی یادت باشه استفاده از جی پی اس ارزش انرو نداره که تصادف کنی پس حواست به جلوت باشه.نقل قول:
یه کمکی هم به ما کن . آموزشی چیزی بده ما هم این جی پی اس لامسب گوشیموتو راه بندازیم . گارمین رو هم نصب کردم همه راه ها رو رفتم آخرش اون بالای گارمین نوشته gps is off و اون پایین هم نوشته no map . یه کمکی کن ممنون میشم
بعد از اینکه ماهواره پیدا شد میری رو نقشه.
اگه بازم مشکل داشتی e-mail بزار برات help فارسی شو با عکس بفرستم
چند سوال ....
1- نقره ايِ اين گوشي تو بازار موجوده؟؟؟؟
2-قيمتش چنده؟؟؟
3- معمولا گوشيهاي سامسونگ تو نصب برنامه يه خورده اذيت مي كنن؟؟؟ اين نصب برنامه روش چطوره؟؟؟ ساين و كرك و...اينا مي خواد؟؟؟
4- حافظه گوشي چطوره؟؟؟؟
ممنون....
رنگ خاکستری نقره ایش هست . که امروز به تاریخ 18هم قیمت کردم 445 تومن با گارانتی پارس ماکروتل .
نصب برنامش به نظرم خیلی بهتر از نوکیا ان 95 8 گیگ . برنامه هایی روی جی 810 نصب میشد که روی اون نصب نمیشد .راه نصبش هم مثل نوکیاست.
حافظه گوشی 140 مگابایت که من خودم 2 گیگ گذاشتم روش . شما اگه دوست داری تا 8 گیگ میتونی اضافش کنی.
ممنون از توضيحاتتون.... فقط يه نكته چون توي تصاويرش دو رنگرو ديدم.... يكيش نقره اي و يكيش خاكستري بود.....نقره ايش خيلي قشنگ بود....پس ايني كه شما ميگي خاكستريشه....
راستي صداي زنگش چطوره؟؟؟صداي پخش موزيكش كه گفته شد خوبه....
مهیار جان صداش از لحاظ کیفیت چطوره؟بلندیش چطوره از دی900 و جی800 و سایر گوشیها بلندتره یا نه ؟
هدفونش هم که مسلما باید خوب باشه ام نه به خوبی واکمن.
عکسهاش که به نظرم تار هستش و اونجور که توی ریویوها بود اینجا خوب نیست
آقاي 810 خان منظورم رو متوجه نشدي!!!:13:نقل قول:
منظورم اين نبود که همه گوشيها اين سيستمو دارن.
اين بود که مثلا" مثل gprs نبايد به شرکتي پول بدي تا کانکت بشه؟؟
بله فعال هست فقط باید برنامه رو روش نصب کنی و نقشه رو توش بندازی همین و بس.نقل قول:
بعضی ها هم هستش که برای لود کردن نقشه باید اول کانکت بشی که فکر نکنم توی این گوشی اینجور بشه که نیست.
مهیار جان اگه اشتباه گفتم تصیحیحش کن
خدا میدونه این گوشی کی ارزون میشه.تازه بریم یه دست دومش رو هم بخریم:31:
یکی اینکه برای جواب دادن به مکالمه حتما باید گوشی رو باز کنیم یا همونجوری بسته هم میشه
2-توی سیمباینهای نوکیا و سونی اریکسون میتونستیم متن رو مارک کنیم توی نوکیا حتی کلید مخصوص قلم داشتیم که متنها رو مارک میکرد کپی میکردیم و جای دیگه می چسبوندیم آیا توی این گوشی هم همینجوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
3-این گوشی انگیج ساپورت نمیکنه آیا سایر بازیها که روش نصب میشه از نظر گرافیکی خوب هستند تقریبا در حد انگیج هستند؟و اینکه این گوشی میتونه از پس گرافیک اونا بر بیاد؟اخه میزان رم این گوشی نسب به ان95 هشت گیگ کمتره
4-صدا؟بلندی صداش نسبت به گوشیهای قبلیت از قبیل دی900 و یو600 و حتی سایر گوشیهایی که تست کردی مثل آی450 و سونی اریکسون بلندیش چطوره؟کیفیت صداش که مسلما باید خوب باشه آیا مثل گوشیهای جدید نوکیا توی اسپیکر باس خوبی داره؟(فکر نکنم).
یه عکس از هدفونهاش اگه تونستی واسمون بذار صداش توی هدفون چطوره؟
5-شنیدم که تنظیم صدا نداره بهتره که برنامه های دیگه ای از قبیل کور پلیر نصب کنی اونجا ور بری صداش بلندتر میشه؟وقتی نصب کردی بگو صداش در مقابل سایر گوشیها چقدر هستش؟ایا از ان82 صداش بهتر و بلندتره؟
6-جی پی س اون مشکل خاصی که نخواهد داشت درسته؟
7-سرعتش چطوره؟وقتی توی گالری میری بدون چون و چرا بازش میکنه یا طول میکشه سرعت لود شدن عکسها چطوره؟توی ان95 هشت گیگ در عرض چند ثانیه کوچیک باز میکرد و عکسها رو هم سریع نشون میداد.
8-توی یه پست یه فروم خوندم که حالت اتومات فلاشش به خوبی سایر گوشیهای زنون دار نیست.مثلا خوب نور رو تنظیم نمیکنه مخصوصا در حالت ماکرو.
9-الان چنده؟در چند رنگ هستش؟
10-توی پکش چه چیزایی هست؟خوشحال میشم که جواب بدی به
مهیار جون !! به درخواست منم یه توجهی داشته باش رفیق :دی !!
zimka جان
بهتر پستهای قبلی رو بخونی جواب خیلی از سئوالات رو میگیری.
نه نیاز نیست در شو باز کنی همینجوری هم میشه مکالمه کردنقل قول:
یکی اینکه برای جواب دادن به مکالمه حتما باید گوشی رو باز کنیم یا همونجوری بسته هم میشه
تو بعضی قسمتهاش مثل sms و قسمت کانتکتها این امکان رو داره یا وقتی یه note جدید می نویسی ولی اگه یه فایل txt یا word رو بازکنی این امکان رو نداره البته اینرو میشه با ریختن برنامه ردیفش کرد.نقل قول:
توی سیمباینهای نوکیا و سونی اریکسون میتونستیم متن رو مارک کنیم توی نوکیا حتی کلید مخصوص قلم داشتیم که متنها رو مارک میکرد کپی میکردیم و جای دیگه می چسبوندیم آیا توی این گوشی هم همینجوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
تو گوشی های جی پی اس دار بهتریننقل قول:
سرعت گالریش خوب البته با 80 مگ رم این طبیعی . من خودم 500 تومن خریدم بدون رم ولی مثل اینک الان اومده پایین. توی سه رنگ هستش یه رنگش همینه که دیدی .یه رنگ دیگشم که معروف به مدل بارسلونا هست نقره ای که نمیدونم هنوز تو ایران اومده یا نه . بله زنونش نسبت به ان 95 و کا 850 ضعیفتر.
توی پکش : گوشی- باطری -کابل تی وی- هدفون- شارژر - کابل یو اس بی - ضمانتنامه - و یه راهنمای 10 صفحه ای ! هستش.
در مورد بازی n-gage چون مال شرکت نوکیا هستش طبیعتاً برنامه ای که برای اجرای بازی داده بیرون فقط رو نوکیا اجرا میشه ولی شاید بعداً برای بقیه گوشی ها هم هک بشه یا نوشته بشه.
در مورد گرافیکش من بازی تامب رایدر که گرافیک بالایی داره روش نصب کرد م بدون هیچ مشکلی.
اگه واقعاً قصد خرید داری یه سر برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو اونجا یه مقایسه کامل بین ان 82 و ان 95 وجی 810 همراه با عکاسی تو حالتهای مختلف همینطوری چند تا فیلم که با این گوشی گرفته شده و یه review کامل.
بعضی ها میگن حتما باید برای استفاده از جی پی اس باید به اینترنت کانکت بشی که متاسفانه با سیم کارت من غیر ممکن هست.مال شما چه جوره؟؟؟؟؟؟
البت میزان رمش کمه نسبت به گوشیهایی مثل ان82 مال اونا 128 هستش.
منم از این گوشی خیلی خوشم اومده اما از جی پی اس و صدای ضعیفش میترسم.و گرنه توی سایر موارد خوبه.
چشم فقط یه کم به هم وقت بده . اگ یادم رفت دوباره بهم بگونقل قول:
مهیار این ورژن اسمارت کام رو میشه واسم آپ کنی !!
یا لینک دانلودش رو بدی
البته شرمنده اینجا گفتما :ایکس :دی
آقایونننننننننن صدای این گوشی از نظر کیفیت در حد همون یو 600و جی 800 ولی از نظر بلندی صداش بلند و با برنامه کورپلیر شما میتونی صدای خیلی بلندی رو در حد ان 81 با آی 450 از بگیری.
نه بابا مگه من چندتا جی 810 دارم ؟ اون عکسها رو با یو 600 گرفتم. به نظر کیفیت دوربین یو 600 خیلی خوبه .نقل قول:
این عکسهایی که بالا گرفتی با خود جی810 گرفتید؟
باتری گوشی عالیه.
نقل قول:
آقاي 810 خان منظورم رو متوجه نشدي!!!
منظورم اين نبود که همه گوشيها اين سيستمو دارن.
اين بود که مثلا" مثل gprs نبايد به شرکتي پول بدي تا کانکت بشه؟؟
بله برنامه هایی هست که مثل گوگل ارث کار میکنه و سرعت بالایی هم داره و با اینترنت ایرانسل کار میکنه . من روی جی 810 نصب کردم ولی فقط واست پول می افته
نقل قول:
خدا میدونه این گوشی کی ارزون میشه.تازه بریم یه دست دومش رو هم بخریم
2-توی سیمباینهای نوکیا و سونی اریکسون میتونستیم متن رو مارک کنیم توی نوکیا حتی کلید مخصوص قلم داشتیم که متنها رو مارک میکرد کپی میکردیم و جای دیگه می چسبوندیم آیا توی این گوشی هم همینجوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
3-این گوشی انگیج ساپورت نمیکنه آیا سایر بازیها که روش نصب میشه از نظر گرافیکی خوب هستند تقریبا در حد انگیج هستند؟و اینکه این گوشی میتونه از پس گرافیک اونا بر بیاد؟اخه میزان رم این گوشی نسب به ان95 هشت گیگ کمتره
4-صدا؟بلندی صداش نسبت به گوشیهای قبلیت از قبیل دی900 و یو600 و حتی سایر گوشیهایی که تست کردی مثل آی450 و سونی اریکسون بلندیش چطوره؟کیفیت صداش که مسلما باید خوب باشه آیا مثل گوشیهای جدید نوکیا توی اسپیکر باس خوبی داره؟(فکر نکنم).
یه عکس از هدفونهاش اگه تونستی واسمون بذار صداش توی هدفون چطوره؟
5-شنیدم که تنظیم صدا نداره بهتره که برنامه های دیگه ای از قبیل کور پلیر نصب کنی اونجا ور بری صداش بلندتر میشه؟وقتی نصب کردی بگو صداش در مقابل سایر گوشیها چقدر هستش؟ایا از ان82 صداش بهتر و بلندتره؟
7-سرعتش چطوره؟وقتی توی گالری میری بدون چون و چرا بازش میکنه یا طول میکشه سرعت لود شدن عکسها چطوره؟توی ان95 هشت گیگ در عرض چند ثانیه کوچیک باز میکرد و عکسها رو هم سریع نشون میداد.
8-توی یه پست یه فروم خوندم که حالت اتومات فلاشش به خوبی سایر گوشیهای زنون دار نیست.مثلا خوب نور رو تنظیم نمیکنه مخصوصا در حالت ماکرو.
9-الان چنده؟در چند رنگ هستش؟
10-توی پکش چه چیزایی هست؟خوشحال میشم که جواب بدی به
هیج مشکلی توی کپی متن وجود نداره فقط دکمه مخصوصش نیست و گزینه آپشن باید توی متنها استفاده کنی
انگیج رو هنوز نمیدونم باید گوشی هک بشه که من فعلا سراغش نرفتم .
برای صدا هم گفتم . اونو دیگه باید خودت بشونی ببینی به نظر صداش خوبه .
هدفون گوشی از نوع لوله ای که توی گوش میره ولی کیفیتش به هدفون یو 600 و آی 450 نمیرسه
بله تنظیم صدا ندارم .برای صداش دوباره میگم با برنامه کورپلیر مشکلی توی صدا پیدا نمیکنید بلند و باکیفیته
اگه تا حالا جی پی اس راه انداخته بشه توی نصب هیچ مشکلی نداری و اگه توی فضایی مثل ماشین باشی شاید حدود 1 الی 2 دقیقه اتصالش طول بکشه و اگه توی فضای باز باشی حدود 20 ثانیه .
سرعت گالریش خیلی خوبه یعنی عکسهایی که با دوربین خودش میگیری 2 ثانیه طول میکشه تا باز بشه ولی وقتی از عکس خارح میشی میخوای بری عکس های بعدی ( عکسهای پایینی ) موقع خارج شدم باید حدود 3 ثانیه صبر کنی تا دوباره حر کت کنه .
برای عکس برداری در حالت ماکرو باید iso رو روی 50 قرار بدی و برایتنس رو یه ذره بیاری پایین تا سفید نشه . به اون پست ها کاری نداشته باش یه مشت آدم اماتور دارن با گوشی کار میکنن . من اون عکس ها رو علکی توی اون تاپیک نمیزارم .
قیمت که بطور باور نکردنی اون روی 440 تومن با گارانتی پارس ماکروتل . فقط هم همین خاکستریش هست که توی نور آفتاب نقره ای میشه .
توی جعبش رم وجود نداره . خروجی تی وی هدفون شارژر کارت طلایی ماکروتل و یادتون باشه که خود گوشی هم توی جعبه هست :d
سلام به همگی می خواستم بدونم برای جواب تماس حتما باید کشوی گوشی باز بشه یا دکمه مخصوص داره چون دکمه سبز زیر کشو هست
شما یا میتونید گوشی رو باز کنید برای تماس یا وقتی گوشی زنگ خورد 2 بار دکمه منوی سمت چپ رو که فشار بده تماس برقرار میشه برای قطع تماس هم همون آپشن رو میزنی و قطع میکنی ولی بیشتر مواقع خودش قطع میشه .
البته اینکه دکمه سبز و قرمز رو اون پایین گذاشته کار خوبی نکرده ولی منظور سامسونگ اینه که شما وقتی بخوای شماره جدید بگیری باید 100 در 100 گوشی رو باز کنی که در نتیجه دکمه و سبز و قرمز هم نمایان میشه و اگه شماره ای رو قبلا گرفته باشی یا توی دفتر تلفنت هست شما روی شماره یا اسم مورد نظر میری آپشن رو میزنی و voice call رو انتخاب میکنی .
خوب جواب همتون رو دادم حالا یکی که اینجا جی 810 داره که فکر کنم کسی نداشته باشه بگه که باتری این گوشی چقدر طول میکشه تا شارژ بشه ؟ برای من 3 ساعت !!!!!!!!!!!!!
آقا بهراد ببین این همون اسمارت کام فارسی هستش ؟ آخه شک دارم . چون احتمال داره با فایلهای خودم ( csr و key خودم ) ساین شده باشه . و روی گوشیت جواب نده . اگه جواب نداد توی مبایلستان میگردم ببینم هستش یا نه ؟
کد:http://www.bestfileshare.com/download.php?id=222EC8BA1
مال منم تقریباً 3 ساعت طول میکشه و این برای یه باطری 1200 میلی میشه گفت طبیعینقل قول:
حالا یکی که اینجا جی 810 داره که فکر کنم کسی نداشته باشه بگه که باتری این گوشی چقدر طول میکشه تا شارژ بشه ؟ برای من 3 ساعت !!!!!!!!!!!!!
جی پی اس هیچ ربطی به اینترنت نداره !نقل قول:
بعضی ها میگن حتما باید برای استفاده از جی پی اس باید به اینترنت کانکت بشی که متاسفانه با سیم کارت من غیر ممکن هست.مال شما چه جوره؟؟؟؟؟؟
البت میزان رمش کمه نسبت به گوشیهایی مثل ان82 مال اونا 128 هستش.
سری بعد یه چند تا عکس از جی پی اس در حال فعالیت برات میزارم سرعت و پایداری کانکتشم بسیار عالی
در مورد کیفیت و بلندی صداش هم که دیگه زیاد صحبت شده.
و در مورد رمش :
وقتی که گوشی بوت شد 80 مگ رم فیری داری یعنی رم گوشی بیش از این هست و بقیش رو هم برای سیستم عامل و کنترل داخلی استفاده میکنه اگه اشتباه نکنم میزان رمش 110 مگ هست
مهیار جان شما با جی پی اس اون کار کردی؟مشکلی نداره؟
و اینکه صداش نسبت به سایر گوشیها مخصوصا دی900 آی در چه حدی هست؟
یه نگاه به پست بالام بکنید و حالا یه نگاه به متن پایین بکنید که ترجمه ی سایت موبایل ریویو هستش که درسایت عصر نوشتن نوشته شده.
یکی از قابلیت های پیشرفته موجود در G810 گیرنده داخلی GPS موجود در آن است که بر خلاف نسخه ای که در نمونه های مجهز به این فناوری در گوشی های نوکیا دیده ایم امکان نصب برنامه های جانبی همانند Smart2Go را نداشته و در واقع تنها برنامه جانبی که امکان کارکرد با GPS گوشی را دارد برنامه Google Maps 2.0 می باشد. اینترفیس بکار گرفته شده در قسمت GPS ، شباهت کاملی با نسخه های موجود در گوشی های i550 و یا i560 دارد در اینجا از برنامه Navigon بهره گرفته شده است که برای استفاده از آن برای بار اول می بایست گوشی را از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل کرده و سپس برنامه ذکر شده بهمراه کلیه نقشه های همراه آن را بروی گوشی نصب کرد و سایر مراحل نصب بروی گوشی نیز کاملا دستی و غیر اتوماتیک دنبال می شود امری که برای یک گوشی در این کلاس کاملا غریب به نظر می رسد و برای کاربران تازه کار می تواند یک مشکل تمام عیار تلقی شود. از نکات قابل توجه در رابطه با این قابلیت دستگاه تعبیه دکمه ای اختصاصی برای دسترسی به آن است، موردی که جای خالی آن در مورد محصولات نوکیا کاملا احساس می شود. نکته بعدی Full Version نبودن برنامه GPS دستگاه است بطوریکه تنها تا 14 روز می توان از خاصیت مسیر یابی و هدایت صوتی آن بهره برد و برای ادامه می بایست مبلغی در حدود 60 یورو پرداخت کرد که در قیاس با راه حل نوکیا که تنها هدایت صوتی دستگاه را در گرو پرداخت هزینه اضافی کرده است، کاملا گران به نظرمی رسد.
برای بهره گیری از نقشه های درون دستگاه حتما اتصال اولیه به ماهواره لازم است، به بیان دیگر برنامه تا مشخص نشدن موقعیت فعلی شما اجازه استفاده از نقشه ها را نمی دهد
یه توضیحی در مورد اونجاهایی که قرمز کردم میشه بدی؟
بابا این چرت و پرتارو کی گفته ؟ منبعشو بده حالشو بگیرم . من که عکس اسمارت کام رو توی سایت گذاشتم ؟ من الان دارم از گارمین استفاده میکنم . خیلی هم خوبه عین جی پی اس های خارجی .
من چندباااااااااااااااار بگممممممممممممممم . صداش خوبه از دی 900 بهتره .نقل قول:
مهیار جان شما با جی پی اس اون کار کردی؟مشکلی نداره؟
و اینکه صداش نسبت به سایر گوشیها مخصوصا دی900 آی در چه حدی هست؟
خدارو شکر فکر کردم گوشی خراب . راستی ال سی دی گوشی شما لرزش نداره ؟ انگار مانیتور کامیپوتر روی 60 هرتز باشه منظورمه . البته خیلی فاحش نیست وقتی که به ال سی دی نگاه نمیکنم یه لرزشی توی صفحش هست . ماله شما هم همینطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مال منم تقریباً 3 ساعت طول میکشه و این برای یه باطری 1200 میلی میشه گفت طبیعی