براي منم نشد
يكي لطفا براي من هم بسازه
براي منم نشد
يكي لطفا براي من هم بسازه
درسته دوستت عزيز شما پس از هر بار گرفتن لينك بايد آدرس ايميل خود را عوص كنيد...نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
با سلام به همه دوستان عزيز
من بيش از 30 باز امتحان كردم نشد
ميشه يكي هم براي من بسازيد
ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنونم
برا من هم اگه شد بسازید(ایمیل های زیر مال من هستن):
من یه ایمیل دیگه وارد کردم برام فرستادم واقعا ممنون
ممنون از لطف دوست عزيزم مرگ موش !!!
عزيز خيلي لطف كردي
بسيار ممنون
سلام
مرسي اميرجان
hoomant - masoudkhsh
فرستادم.
شرمنده کردی برادر... متشکرم :)نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
بر خلاف نام کاربریاش که آدم، ازش وحشت داره؛ فوق العاده دوست داشتنی است این مرگ موش! :happy:
با تشکر
به عرض برسونم که اگه این یه باگ بوده هنوز برطرف نشده واگر لطفشون بوده هنوز دارند حال میدن چون بنده هم موفق شدم
به امید موفقیت تمام دوستان در تمام مراحل زندگی
اقايون وخانوما من يه دونه سريال استفاده نشده دارم اگر كسي خواست بگه
با سلام.
در مورد اين برنامه يكي از دوستانم كه اهل كشور ديگري هست در مورد اين باگ ميگفت كه به هيچ عنوان آدرس ايميل واقعي خودتون را نديد چون هدف سايت چيز ديگري است.البته اين دوستمون سالهاي زيادي است كه در زمينه امنيت و برنامه نويسي براي شركتهاي امنيتي كار كرده است.البته در مورد ايران كه به قانون كپي رايت نپيوسته نميدونم ولي در كشورهاي ديگر مشكلاتي را براي برخي افراد ايجاد كرده و اين افراد را رديابي كرده اند.البته اين نظر دوست حرفه اي من بود اين كه تا چقدر درسته نميدونم.اين را مطرح كردم تا دوستان اين نكته را در نظر داشته باشن.مخصوصا اگر مثل من در كشور ديگري زندگي ميكنند.
ممنون از تذکر شما و انشاا... که دوستان در نظر ميگيرند. شايد نظر دوست شما صحيح باشه که احتمالش خيلی کم هست اما بد نيست که دوستان هميشه يک Fake Email براي اين مواقع داشته باشند. من خودم امريکا هستم و خوب هميشه برايه دانلود هام نياز به Fake Email دارم چون همونطور که ميدونيد در اينجا کپي رايت از همه جای دنيا جدي تر هست. بازم در آخر صحبتهام تشکر ميکنم از شما که به فکر دوستان خود بوديد...نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
منم خودمو كشتم نشد كه نشد يكي برا منم بفرسته
چاكر همه بروبچ از جمله روز ديدار عزيز و مرگ موش عزيز
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط babak_n-gage
بابك جان فرستادم ;)
ممنون از مهدي جان (مرگ موش)اي اسپي سوييپر اي جيگر
خيلي حال كردم دمت گرم
كاري داشتي در خدمتيم
يا حق
سلام روز ديدار
اقا دستت درد نکنه من دانلود کردم و اکتيو شد واقعا جيگادم حال ميياد
سلام روز ديدار
اقا دستت درد نکنه من دانلود کردم و اکتيو شد واقعا جيگر ادم حال ميياد
عزيز خوشحالم كه شما هم موفق شدي البته با تشكر از مهدي جان...نقل قول:
چاكر همه بروبچ از جمله روز ديدار عزيز و مرگ موش عزيز
red ros جان خوشحالم كه شما هم لذت بردي...نقل قول:
سلام روز ديدار
اقا دستت درد نکنه من دانلود کردم و اکتيو شد واقعا جيگر ادم حال ميياد
من یک بار برای خودم گرفتم ولی یکی از دوستام هم میخواست بهش گفتم چیکار کنه ولی موفق نشد!!!
انشاا... بازم سعي كنه موفق ميشه. راستي عزيز ممنون براي آلبوم جديد عيوضي. سايت خوبي داري...نقل قول:
نوشته شده توسط justmp3
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط justmp3
اگه لازمشه من يه دونه دارم. تا خراب نشده يكي از من بگيره :biggrin:
سلام دوستان این یه نسخه با سریال برای کسانی که نتونستند موفق باشند:
Download:
Serial:
SSEA-RETL-AAAA-VNFL-FKWH
موفق باشید
عزيز من اول تاپيك خواهش كردم كسي پسورد در اختيار كس ديگه نذاره. لطفا شما هم رعايت كنيد و پسورد رو برداريد. ممنونم...نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
دوستان سلام
من موقعی که فرم رو پر می کنم این پیام را بهم می ده:
Thank you for your interest inSpy Sweeper
Sorry!
We can not locate your purchase in our database. Please submit a trouble ticket at our Support Center.
Thanks for using Webroot Software.
لطفاً کمکم کنید!
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
این لینک توی سال 2006 هم جواب می ده یا نه
امتحان کردی؟
صادقي جان سلام
اگه كس ديگري از اين سريال استفاده نكرده باشه حتما جواب مي ده در غير اينصورت احتمالش كمه.
در ضمن شما بايد چند بار امتحان مي كردي. چون بعضي اوقات با اولين بار و بعضي اوقات با ده يا بيست بار امتحان كردن جواب مي داد.
خب تا اين تاپيك بي حال نشده يه حالي بهش بدم. برام جالبه كه اين تاپيك استيكي نشده با اينكه همين تاپيك رو من تو 2 تا فروم خارجي زدم و هر 2 جا استيكي شد. بگذريم و برم سر اصل مطلب. بله پيرو موضوع اصلي همين تاپيك يك پك خيلي ناز و جيگر قرار ميدم براي دوستان كه شامل تمامي محصولات سايت webroot هست. اميدوارم دانلود كنيد و لذت بريد.
نكته: عزيزاني كه در ايران تشريف دارند حجم فايل 33432608 Bytes هست.
دانلود كنيد پك webroot رو با كليك بر روي لينك زير.
اميدوارم از دانلودتون لذت ببريد...
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
مهدی جان سلام
اصلاً می نویسد"expanded"
سلام
صادقي جان
فرستادم.
كامران جان سلام
باز هم كه تركوندي! هميشه كولاك مي كني. در مورد اين تاپيك هم فكر كنم اسپاي جان چند روزه كمتر فرصت كرده به انجمن سر بزنه والا حتما اين تاپيك رو استيكي مي كرد.
صادقي جان سلام
مثل اينكه مهدي جان زحمت كشيده و برات يه لينك به همراه سريال فرستاده.
سلام ...نقل قول:
در مورد اين تاپيك هم فكر كنم اسپاي جان چند روزه كمتر فرصت كرده به انجمن سر بزنه والا حتما اين تاپيك رو استيكي مي كرد.
مهدی جان این تاپیک 3-4 روزه که استیکی هست ...
الان که پست دادید وارد تاپیک استیکی شدید :biggrin:
من پست کامران جان رو خوندم ... و با اجازه اسپای عزیز همون موقع استیکیش کردم ...
یه تشکر هم از کامران جان بکنم
کامران جان دستت درد نکنه ... :happy:
ميثم جان سلام
شرمنده! :blush:
من با توجه به پست كامران جان و اينكه بعد از پست ايشان اشاره اي به استيكي شدن نشده بود و من هم دقت كافي نكردم متوجه نشدم كه استيكي شده!!! :happy: ;)
سلام ميثم جان و ممنون عزيز از لطفي كه كردي. اگر دلم ميخواست استيكي بشه بدين خاطر بود كه حيف اين تاپيك در ديد دوستان خوبمون نباشه و ازش بي بهره بمونند. بازم از شما و اسپاي عزيز و ديگر دوستاني كه توجه كردند كمال تشكر رو دارم...نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
مهدي جان شما چرا شرمنده باشيد. ممنون از حمايت هاي بي دريغت عزيز. در ضمن ما هر چي هم بتركونيم به پاي شما نمي رسيم. البته اگ بتونيم بتركونيم... ;) :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
راستي اگه من اين رو نصب كنم ديگه نياز به نصب انتي اسپايور ديگه اي ندارم و اين به اندازه لازم قوي هست؟
hoomant جون قوي هست ولي چه اشكالي داره يه Ad-Aware يا Pest Patrol اي هم بزار بقلش كه خيالت راحت بشه!;)
ای بابانقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
من با همگی رایانامه های(ایمل) اصلیم این کار رو کردم. البته من ایران هستم. نمیدونم شاید احتمالش باشه که خود یاهو به خاطر این کار آی دی رو ببنده؟ من که فکر نکنم. تا دیدگاه دیوستان چی باشه
دوستان زمانی که ایمیل به همراه لینک دانلود و شماره سریال فرستاده شد. آیا محدودیت زمانی برای دریافت فایل وجود داره؟ اگر اینجوری هست دوستانی که نتونستن دریافت کنند بگن تا براشون بفرستم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط korosh bozorg
بله براي دريافت فايل محدوديت زماني وجود داره اما سريال نه. من قبلا اين فايل رو آپلود كردم كه مي تونن بچه ها بگيرن. مرسي از لطفت :happy:
ممنون باز هم مثل هميشه sAsAn.K سريع عمل كرد