من بازیو گرفتم.خیلی خیلی باحاله
Printable View
من بازیو گرفتم.خیلی خیلی باحاله
نقل قول:
میشه یکی کرک تورنت این بازی رو بزاره
چون من نمیدونم هر چی بازی live میگیرم سیو نمیشه
یکی یه کرک تورنت بزاره
بازی سیو نمیشه
اصلا گزینه ی save game توی منوی بازی غیر فعاله
چی کار کنم
ممنون
راه حل رو رپیدا کردم. باید games for windows live رو به آخرین ورژن ارتقا بدید.نقل قول:
منم همی نمشکل رو دارم. glive نصبه ولی توی بازی مجبورم می کنه پروفایل رو عوض کنم که بعدش سریال بازی رو می خواد. احتمالا باید از کرکش باشه.
میگم این ساختمون خراب کردن خیلی حال میده ها!!!!!!!!
یه 20 دقیقه بازی رو انجام دادم فقط امیدوارم بازیش یکنواخت نباشه
--------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
خوب الان یه 10 ماموریت از بازی تموم کردم باید بگم که تا حالا بازی جذاب بوده
وقتی توی محیط بازی میچرخید حس کارکردن و زندگی واقعی افراد به خوبی به شما منتقل میشه
فیزیک بازی عالی کار شده واقعا زیباست
بازیه جالبیه ولی بعضی وقتا فیزیکش قاصی میکنه حسابی!مثلا یک بار یک ساختمونو همه ی دیوارای همکفشو خراب کردم غیر از یک دونه ستون.ولی ساختمون کاملا پابرجا و سالم مونده بود و فقط بعد از خراب کردن اخرین ستون ریخت پایین.
یک توصیه به همه اینه که در مورد مراحل کوچکی که باید در یک مدت محدود انجامشون بدید بار اول سعی کنید طولانی ترش کنید و در اخرین لحضات تموم کنید.بعد دوباره همونو برید و چند ثانیه زودتر تمومش کنید تا دوباره پول بده!
در کل خیلی باحاله.
من زیاد وقت نکردم این بازی رو انجام بدم ولی همون چند دقیقه ایی هم که بازی کردم منو جذب کرد . فقط یک نکته گیج کننده وجود داشت که اونم انتخاب ماموریت ها بود .
میشه بگید ماموریت های اصلی از فرعی دقیقا چه جوری مشخص میشه ؟
تا جایی که من اومدم ماموریتهای اصلی ارم یک دست مشت شده زرد هستش که بعد از رد کردن 4 مورد از اونها یک منطقه ازاد میشه و میرید منطقه بعد.ولی ماموریتهای فرعی اکثرا ارم یک چکش دارن و در صورتی که برین روشون کلمه Guerrilla action نوشته میشه.نقل قول:
من زیاد وقت نکردم این بازی رو انجام بدم ولی همون چند دقیقه ایی هم که بازی کردم منو جذب کرد . فقط یک نکته گیج کننده وجود داشت که اونم انتخاب ماموریت ها بود .
میشه بگید ماموریت های اصلی از فرعی دقیقا چه جوری مشخص میشه ؟
با سلام خدمته تمامه برو بچ حرفه ای آقا ما کارتمون 4670 ati میخواستم ببینم این بازی که همش فزیکه روش اجرا میشه یا نه ممنون :11::11::11:
آخه الان من یه جایی هستم که اصلا ماموریت اصلی نداره و همه فرعی هستند . ( همون اوایل بازی )نقل قول:
چطوری ماموریت های اصلی اضافه میشه ؟
بازیو نسب کردم ولی همون اول که با چکش یه دیوار بتنی بزرگ رو خراب کرد
متحیر شدم اخه چطور ممکنه....چکش...دیوار بتنی...
امروز بازی رو گرفتم ، نکته ی خیلی مثبتش تخریب پذیری خوب محیط هست
سلام.من قبلا نسخهboys teamاين بازي رو از دوستم گرفتم و نصب كردم خيلي خوب هم اجرا شد.الان خودم يكي گرفتم وقتي ميري تو بازي هر يه مدت بازي گير ميكنه بعد درست ميشه.مثلا 5 ثانيه-5ثانيه.تو منو ها هم همينجوريه.مشكلش چيه؟
خوب دوستان با هزار زحمت بازیو تمام کردم ....گفتم یه کوچولو از این بازی بگم..:
بازی بسیار خوبی بود قسمتهای قبلی این بازی اول شخص بود ولی این قسمت بازی سوم شخص
بود ابتدا من فکر کردم که گیم پلی بازی تحت تاثیر بازی gears of war قرار گرفته و بیشتر شبیه به این بازی
خواهد شد ولی اینطور نبود و کاملا تفاوتهای بازی احساس میشد ...در هر صورت
گرافیک بازی در نوع خودش عالی بعضی مواقع برای خود من مسخره ....فیزیک بازی بسیار عالی بود و همه امکانات و وسایل دوربر از بین میرفتند ولی با یک چکش که برای من کمی عذاب اور بود ....
هوش مصنوعی بازی هم خوب بود ولی وقتی من با چکش 10 تا از هم اردوگاهیمان را کشتم کسی به من چپ هم نگاه نکرد
بازی جذابیت خوبی داره و بازیباز تا اخر کمی منتظر میمانه
به هر حال بازی تجربه جدیدی برای خود من بود.
خوب اینجوری که معلومه از تعداد پست های این تاپیک کسی تو این بازی مشکل نداشته. ببخشید من تو آخر بازی اونجایی که باید بری تو منطقه اتمی گیر کردم. اصلا قبل از رسیدن به ماموریت می میری.
تاقريبا با شما موافقم اما تو چند مورد .....:نقل قول:
گرافيك بازي يه چيز متوسط بود و نميشه گفت عالي.(خوب و خيلي خوب هم ميشه گفت)
بله اون پتك قدرت(خودم اسمشو گزاشتم:31::27:)واقعا عجيب بود.
ولي شما اون هم رزمي هاتون رو كشتين از ميزان محبوبيتتون كم شد.من اينقد به اينا كمك كردم كه ميومدن تو جنگ ها بهم كمك ميكردن خيلي باحال ميشه.
این چرا اینطوریه؟؟؟؟؟
تا فیلماش میاد...هی گیر میکنه؟؟؟
بعدش هم این گیر کردنا به بازی هم کشیده میشه
فیلم هاشو که باید بی خیال بشی....چون میره رو اعصاب؟؟؟؟؟؟
واسه من هم گیر میداد ولی یک بار رستارت کردم درست شد.نقل قول:
این چرا اینطوریه؟؟؟؟؟
تا فیلماش میاد...هی گیر میکنه؟؟؟
بعدش هم این گیر کردنا به بازی هم کشیده میشه
فیلم هاشو که باید بی خیال بشی....چون میره رو اعصاب؟؟؟؟؟؟
شاید از شانس من درست شده.:31:
بابا من كه پست اول همين صفحه رو دادم گفتم اما كسي توجه نكرد با بدبختي تمومش كردم!
اول بازی کاراکترم تکون نمیخوره اما دوربین رو میشه تکون داد. کسی نمیدونه راه حلش چیه؟ :(
خوب اول بازی دارن حرف میزنند واسه همین تکون نمی خوره..نقل قول:
اول بازی کاراکترم تکون نمیخوره اما دوربین رو میشه تکون داد. کسی نمیدونه راه حلش چیه؟ :
واقعا بازیه خوبی بود من لذت بردم حالا این بازی رو با ترینر بازی کنید ببنید چقدر حال میده من فیض بردم
سلام به همگی
من مشکل سیو دارم
بازی سیو می شه اما بعدا که می خوام ادامه اش و بازی کنم لود نمیشه
دکمه ی Home رو بزنید و یک اکانت افلاین از طریق Live درست کنین تا سیو هاتون از بین نره.
این بازی چرا سیستم سیوش اینجوریه؟
سیو میشه ولی دوباره که بازی رو بالا میاری سیوها پریده!!!
دوستاني كه مشكل سيو دارن بايد GFWL جديد رو نصب كنن.
بعد از حرف ها هم تکون نمیخورهنقل قول:
اگه بعد از حرف زدن دوستت میره و شما اونجا میمونی ...ممکنه چند علت داشته باشه..نقل قول:
بعد از حرف ها هم تکون نمیخوره
یا نسخت نقصه یا ویندوزت ..کم میاره..
یه امتحانی بکن تنظیمات گرافیکیتو بیار پایین شاید حل بشه.
سلام به دوستان.
اول بازی که شروع میشه ، من کجا رو باید خراب کنم؟
من هرچی در و دیواره آوردم پایین..... ولی بعدش چی؟
نه از سیستم نیست. احتمالا از نسخه ایه که دانلود کردم.نقل قول:
شما به نقشه دقت کن بهت نشون میده کجا بری و خرابشون کنی..نقل قول:
سلام به دوستان.
اول بازی که شروع میشه ، من کجا رو باید خراب کنم؟
من هرچی در و دیواره آوردم پایین..... ولی بعدش چی؟
یدونه خونه هستش ..و یدونه هم برج مانند اونارو باید خراب کنی.
دقت کن بعد از هر خراب کردن بهت خوردنی و مین هم میده.
دوستان من دیشب خیلی خوب داشتم بازی میکردم ولی امروز بازی خیلی سریع شده تنظیماتیم نداره کسی میتونه کمک کنه انگار بازی رو دوره تند گذاشتن
شما درایور کارت گرافیکتو آپدیت کنی درست میشه .نقل قول:
اپدت هست من تازه گرفتم 191 اخه دیشب درست بود امروز این جوری شدنقل قول:
تنها راه حلی که بابت رفع سرعت اجرای بالای بازی عنوان شده اینه که تنظیمات گرافیکی رو به نهایتش برسونین! (صحبت شده در فروم Red Faction: Guerrilla)نقل قول:
البته لازم به توضیحه که طبق صحبت سازندگان, بازی, ویندوز 7 رو به طور رسمی ساپورت نمیکنه و ممکنه به این خاطر هم باشه در صورتی که از این ویندوز استفاده میکنین. گفته شده برای حل مشکلات بازی به زودی اولین پچ منتشر میشه.
سلامنقل قول:
تنها راه حلی که بابت رفع سرعت اجرای بالای بازی عنوان شده اینه که تنظیمات گرافیکی رو به نهایتش برسونین! (صحبت شده در فروم Red Faction: Guerrilla)
البته لازم به توضیحه که طبق صحبت سازندگان, بازی, ویندوز 7 رو به طور رسمی ساپورت نمیکنه و ممکنه به این خاطر هم باشه در صورتی که از این ویندوز استفاده میکنین. گفته شده برای حل مشکلات بازی به زودی اولین پچ منتشر میشه.
منم از ویندوز سون استفاده کردم همین جوری بود
یعنی سرعتش خیلی زیاد بود
روی اکسپی نصبش کردم درست شد
باتشکر
سلام
از دوستانی که این بازی رو نصب و بازی کردن .... برای من انگار صداهای اضافی تو بازی هست !
برای شما هم همینطوره یا طبیعیه ؟
مثلا چه جور صدایی ..چون محیط بازی تو جایی هستش کهنقل قول:
سلام
از دوستانی که این بازی رو نصب و بازی کردن .... برای من انگار صداهای اضافی تو بازی هست !
صرو صدا زیاد داره مخصوصا در اواسط بازی ..(مثلا صدای ساختو ساز...)
آره. برای من هم هست. یه چیزی مثل نویز می مونه.نقل قول:
سلام
نقل قول:صدای بازی در حال حاضر فقط به صورت Stereo یا دو اسپیکر قابل پخشه و هر تنظیمی به غیر از این, این مشکلات ناجور بودن صدا رو داره.نقل قول:
برای رفع این اشکال وارد Control Panel بعد Sound بشین.
Speakers بعد Configure رو انتخاب کنین.
Stereo رو انتخاب و next و next رو تایید کنین.
به صورت Surround صدای بازی ایراد وجود نویز, کمی صدا, بلندی صدا رو داره و شرکت سازنده هم متوجه شده و جلوتر برای رفع این اشکال قراره پچ منتشر بشه.
آقا دست شما درد نکنه ... کاملا درست شد ! من گفتم اینقدر صدای اضافی نباید باشه !نقل قول:
حالا یک سوال در مورد خود بازی و نحوه تمام کردنش !
شبیه به FarCry 2 هست ؟ یعنی باید ماموریتهای اصلی و فرعی رو انجام بدیم ؟ یک مختصر برای من توضیح بدید ممنون میشم ......
قابل نداشت.نقل قول:
برای شروع کار, نقشه رو با کلید TAB میارین. در نقشه, ماموریتهای اصلی به شکل مربع زرد رنگ با نماد مشت مشخص هستن. ماموریت های فرعی هم با دایره های سبز رنگ با نماد چکش مشخص هستن که وقتی بهشون نزدیک میشین نماد چکش جای خودشو به نماد اون ماموریت فرعی میده. برای مشخص شدن جایزه ماموریت ها, روی شکل اونا چپ کلیک میکنین. برای مشخص شدن مسیر رسیدن به محل ماموریت, راست کلیک میکنین.
در بازی بعد از خراب شدن هر سازه, از اون آشغال (Salvage) به جا میمونه. اونا رو جمع میکنین و به مخفی گاه (Savehouse) بر میگردین و با اونها اسلحه ها رو خریداری و آپگرید می کنین. البته آشغالها رو میتونین از خراب کردن سنگ های سیاه رنگی که روی زمین هستن به دست بیارین.