خوب دفترچش هنوز هست؟
اگه هست تا کی هست؟:دی
ممنون/
Printable View
خوب دفترچش هنوز هست؟
اگه هست تا کی هست؟:دی
ممنون/
این تور که من شنیدم حالا حالا ها مهلت هست
تا سه هفته دیگه.
ولی بگم من از کسی شنیدم خودم ندیدم.
من میخوام از شاخه فنی به شاخی هنر برم .
علاقه شدیدی به فیلمبرداری و عکاسی دارم بطوری که همش یک دوربین آماده با باطری Full دم دسته تا اگه سوژه ای گیر اومد بتونم شکارش کنم !
حالا میخوام وارد این هنر بشم اما اطلاعاتی [ کامل و مفید ] در اختیار ندارم .
از دوستان اگه کسی میدونه باید چیکار کنم و چه درسهایی رو باید بخونم برای تغییر رشته و ........ در اختیارم قرار بده .
در ضمن آیندش خوبه ؟!؟
سلام
اگه تو این گرو ه عضو نیستی برو عضو شو کمکت میکنن
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=480
واسه خواص مواد چه کتابی خوبه؟ کتاب راه اندیشه که آشغاله. کسی نیست بخواد کنکور هنر بده تبادل اطلاعات کنیم؟!
باید "کنکور هنر" بدی. اول میری "پیش دانشگاهی هنر" ثبت نام میکنی .اونوقت میتونی کنکور هنر بدی .رشته ی عکاسی رو داریم. فیلم برداری فکر نکنم.
سلام دوستان
رشته ی تحصیلی من ریاضیه و پیش دانشگاهی رو هم تموم کردم. سال دیگه قصد دارم در کنکور هنر شرکت کنم. می خواستم از صاحب نظران در رشته ی هنر درخواست کنم که در موارد زیر منو راهنمایی کنند:
1- با توجه به اینکه هیچ شناخت قبلی نسبت به دروس تخصصی هنر ندارم در چه دروسی باید از کلاس و معلم استفاده کنم؟
2- شما چه موسسه ی آموزشی و یا معلم و مشاوری رو بهم توصیه می کنید؟(به دنبال یه موسسه ی آموزشی خوب می گردم.)
سلام بچه ها
ممکنه یه موسسه ی آموزشی خوب رشته ی هنر بهم معرفی کنید؟
سلام بروبچز هنری !!!
من پارسال کنکور دادم !!! به شدت در مورد منابع تحقیق کردم !!
کلا همه ی راه ها رو امتحان کردم تا بالاخره فهمیدم چه درسی از همه مهتره !!!
اگه سوالی داشتید به پروفایلم رجوع کنید !!!
با عرض سلام و خسته نباشيد به همه شما و مديران محترم اين فروم..
واقعا خوشحالم و افتخار ميكنم كه اين فروم در رابطه با كنكور و پيشرفت و هدايت ما كنكوريها تاسيس شده است..
من مشكلي كه دارم اين است كه پيش دانشگاهي انساني هستم ولي ميخواهم كنكور هنر شركت كنم..حدود 21 كتاب تخصصي اين رشته را خريده ام و 6 كتاب را مرور كرده ام..ولي نميدانم كه براي كتابهاي عمومي بايد دروس رشته انساني را بخوانم يا رشته هنر.مثلا ديني رشته انساني سال دوم-سوم و پيش را ميتوانم بخوانم ولي نميدانم كه دروس عربي و زبان فارسي و ادبيات را هم ميتوانم از رشته انساني بخوانم يا بايد كتابهاي ديگري بخوانم..خواهش ميكنم كمكم كنيد..
و اگر ميدانيد بگوييد كه رتبه لازم در كنكور براي رشته كارگرداني بايد چند باشد..؟
ايا دانشگاه ازاد مدركش اعتبار دارد و ميتوان سر كار رفت و كلا بگيد كه رتبه لازم براي سراسري و ازاد بايد چند باشد و يك سوال ديگه كه تقريبا شهريه ازاد چقدره؟
واقعا شرمنده ام اگه سوالاتم زياد بود..هيچ راهنمايي ندارم..اميدم به شماست..انشائ الله موفق باشيد.
با عرض سلام و خسته نباشيد به همه شما و مديران محترم اين فروم..
واقعا خوشحالم و افتخار ميكنم كه اين فروم در رابطه با كنكور و پيشرفت و هدايت ما كنكوريها تاسيس شده است..
من مشكلي كه دارم اين است كه پيش دانشگاهي انساني هستم ولي ميخواهم كنكور هنر شركت كنم..حدود 21 كتاب تخصصي اين رشته را خريده ام و 6 كتاب را مرور كرده ام..ولي نميدانم كه براي كتابهاي عمومي بايد دروس رشته انساني را بخوانم يا رشته هنر.مثلا ديني رشته انساني سال دوم-سوم و پيش را ميتوانم بخوانم ولي نميدانم كه دروس عربي و زبان فارسي و ادبيات را هم ميتوانم از رشته انساني بخوانم يا بايد كتابهاي ديگري بخوانم..خواهش ميكنم كمكم كنيد..
ايا دانشگاه ازاد مدركش اعتبار دارد و ميتوان سر كار رفت و كلا بگيد كه رتبه لازم براي سراسري و ازاد بايد چند باشد و يك سوال ديگه كه تقريبا شهريه ازاد چقدره؟
واقعا شرمنده ام اگه سوالاتم زياد بود..هيچ راهنمايي ندارم..اميدم به شماست..انشائ الله موفق باشيد
باید کتابای اون رشته ای رو بخونی که میخوای امتحان بدینقل قول:
ولي نميدانم كه براي كتابهاي عمومي بايد دروس رشته انساني را بخوانم يا رشته هنر.مثلا ديني رشته انساني سال دوم-سوم و پيش را ميتوانم بخوانم ولي نميدانم كه دروس عربي و زبان فارسي و ادبيات را هم ميتوانم از رشته انساني بخوانم يا بايد كتابهاي ديگري بخوانم..خواهش ميكنم كمكم كنيد..
نمیشه رتبه ی دقیقی گفت چون هرسال سطحش بالا میره شما باید سعی کنینقل قول:
بلهنقل قول:
ايا دانشگاه ازاد مدركش اعتبار دارد و ميتوان سر كار رفت
کاملا معتبره
سراسری رتبه لازم بستگی به اون سال و تعداد شرکت کنندگان دارهنقل قول:
رتبه لازم براي سراسري و ازاد بايد چند باشد
شاید تا تراز 5000 شایدم کمتر یا بیشتر
آزاد هم همینطور تقریبا"
حدودا ترمی 800 به بالانقل قول:
يك سوال ديگه كه تقريبا شهريه ازاد چقدره؟
بستگی به واحد هایی داره که میگیری
اگه عملی و کارگاهی باشه بیشتر میشه
واقعا بابت پاسخهاي شما متشكرم..
يك توضيح ديگه بديد ممنونم..
يه نفر به من گفته بود كه بايد زير 20 رتبه بيارم تا برم كارگرداني ولي اصلا قبول ندارم و باورم نميشه..حالا شما گفتين تراز 5000 منظورتون رتبه 5000 هست؟
و حدودا چند ترم هست تحصيلات دانشگاهي كه هزينش رو بدونم؟
و با توضيحاتي كه فرمودين كه دانشگاه ازاد معتبره ايا ورود به اين دانشگاه ازاد به خصوص دانشگاه سوره نسبت به دانشگاه دولتي اسانتره..مثلا سطح سوالات كنكور راحت تر هست؟
خواهش ميكنم كمكم كنيد..
بي نهايت متشكرم...
واسه کارشناسی که 8ترمه دیگه 4 سالنقل قول:
واقعا بابت پاسخهاي شما متشكرم..
يك توضيح ديگه بديد ممنونم..
يه نفر به من گفته بود كه بايد زير 20 رتبه بيارم تا برم كارگرداني ولي اصلا قبول ندارم و باورم نميشه..حالا شما گفتين تراز 5000 منظورتون رتبه 5000 هست؟
و حدودا چند ترم هست تحصيلات دانشگاهي كه هزينش رو بدونم؟
و با توضيحاتي كه فرمودين كه دانشگاه ازاد معتبره ايا ورود به اين دانشگاه ازاد به خصوص دانشگاه سوره نسبت به دانشگاه دولتي اسانتره..مثلا سطح سوالات كنكور راحت تر هست؟
سطح سوالا اره اسونتر از دولتیه ولی اونجوری هم نیس که نخونده بری دانشگاه
هزینه ش هم خوب بستگی به واحدا داره و شهریه ثابت
که اونم معلوم نیس دقیقا چنده ...یعنی هر سال یه 10 20 تومن گرونتر میشه
بهتر بود سوالتو تو تاپیک کنکور هنر میگفتی اونجا حتما کسانی هست که بدونن در مورد این رشته ;)
دمت گرم دوست خوبم...
من تمام تلاشم رو ميكنم تا موفق بشم...خواستن توانستن است.
فقط دوست عزيزم اگه ميتونيد بگيد كه رتبه چند بيارم قبول ميشم؟
سلامنقل قول:
يه نفر به من گفته بود كه بايد زير 20 رتبه بيارم تا برم كارگرداني ولي اصلا قبول ندارم و باورم نميشه.
من اطلاعات دقیقی در مورد رتبه ی رشته ی کارگردانی ندارم اما در مورد عکاسی می دونم رتبه باید زیر 50 باشه و از اونجایی که کارگردانی به نسبت عکاسی متقاضی بیشتری داره و میزان پذیرش دانشجو هم کمتر هست همون حوالی رتبه ی 20 خیلی دور از ذهن نیست
در مورد سراسری - روزانه منظورم هست البته
کاملا تایید میشه البته یه نکته رو دوستان دقت نکردننقل قول:
تو رشته هایی که کار عملی دارن مثل نقاشی، موسیقی و نمایش نمره امتحان عملی هم خیلی تاثیر گذاره و چون شما رشتتون انسانی هست احتمالا تو قسمت عملی رشته هایی که امتحان عملی دارن رتبه بهتری میخواهید
البته توجه کنید رتبه زیر 50 رو دوستان برای رشته عکاسی دانشگاه تهران گفتند !
اما در کل چون ظرفیت دانشگاهها کم هست (متقاضی هم کم) رتبه هایی که در این رشته لازم هست رتبه های 2 رقمی است که خیلی دور از دسترس نیست(به دلیل رقابت کمتر با رشته هایی همچون ریاضی)
خيلي ممنونم كه جوابمو دادين..
فقط اينسوالها رو جواب بديد ممنونم.
من اگه دو كتاب رياضي و ترسيم فني كه هر كدوم ضريب 1 هستن رو نخونم ايا امكان قبولي در سراسري يا ازاد هست؟
و لطفا منبعي رو بدين كه فهرست حذفيات دروس رشته هنر واسه كنكور رو بده
ممنونم..
من ميتونم كتاب ادبيات رو مثل ديني و زبان كه مخصوص كليه رشته هاست بخونم يا بايد مال رشته هنر رو بخونم..
سلام
یه سئوالی داشتم من.
الان بنده قراره کنکور هنر بدم. هیچی هم نخوندم.
با توجه به این مسئله ، آیا امکانش هست که بنده به دانشگاه برم؟ ببینید " دانشگاه " منظورمه. مهم نیست آزاد یا سراسری یا هرچی دیگه. میشه؟ رشته هم مهم نیست.
ممنون.
من در مورد دروس هنر چیزی نمیدونمنقل قول:
ولی فهرست حذفیات و اینا
باید تو سایت سنجش باشه
چون همیشه اعلام میکنن
فک نکنم دروس عمومی تفاوتی نمیکنه ! همه رشته ها یکی هستن!!
دوست خوبم شما مطمئن باش يه رشته اي هم قبول ميش اگه نخوندي ولي اگه رشته ي خاصي مد نظرته مثل گرافيك سينما يا موسيقي بايد تا سال ديگه مثل من خودتو اماده كني بعد مطمئنا قبول ميشي..
با درود فراوان میخواستم بدونم نحوه گزینش در مرحله آزمون عملی به چه صورت هست ؟ منظورم اینه که اگر کسی تو مرحله اول مجاز بشه دیگر در مرحله دوم بین اون کسی که رتبه 1000 آورده با اون کسی که رتبه 23 آورده فرقی نیست
آخه من شنیدم طرف در مرحله اول رتبه 2 گرفته اما قبول نشده اما یکی دیگه با رتبه 900 روزانه قبول شده
سلام
ابتدا شرمنده بابت اینکه نمیدانستم این تاپیک را کجا بزنم ولی مهم است برای من
می خواستم ببینم در رشته هنر سال 1387 و 1386 از کجا میتوانم
در سایتبا در دست داشتن مشخصات فردی(شماره داوطلبی را ندارم)کد:www.sanjesh.org
پی ببرم قبول شدیم یا نه
به کدام قسمت سایت سنجش برویم؟؟
من روی لینک ها کلیک کردم ولی ون گزینه مورد نظرم نبود.()کد:http://www6.sanjesh.org/KarshNP/Result.php
رشته هنر (کاردانی به کارشناسی را میخواهم)
متشکر.
شنیده ها تون اشتباست..اینارو از کجا میارین؟!! واسه ارشد نمیان توی اینترنت مشورت کنن که رئیس!.اینهمه کلاس های کنکور مخصوص کنکور هنر هست تو تهران .به یکیش سر بزنین و مشاوره ی حرفه ای بگیرین
دوستان اگه زحمتي نيست لطفا بگيد كه براي اينكه رتبه حدود 200 بيارم بايد درصد هر درسي رو چند بزنم.البته منظورم كنكور هنر هست.
و اگه ميشه كارنامه رتبه اول يا حدود 150 سال 87 كنكور هنر رو بزاريد.چون هر چي گشتم نيافتم.
و با توجه به زمان كم مانده به كنكور 88 ايا امكان قبولي من با توجه به اينكه فقط 6 كتاب خوندم هست؟ البته در رشته سينما.
و اگر قبول نشدم .براي سال ديگه تقريبا روزي چند ساعت بخونم قبول ميشم؟
ممنون و متشكرم.
سلام دوستان 1 سوال خیلی فوری دارم
میخواستم ببینم اگه بخوام از رشته ی ریازی برم موسیقی چه درسایی ر باید بخونم واسه کونکور هنر و کلی یه تضیح برام بدید خیلی حیاطی
ممنون و ببخشید
سلام دوست عزيز.شما براي قبولي در رشته موسيقي بايد كتابهاي رشته هنر كه حدود 23 تا هستند رو بخونيد.و بيشتر روي كتاب موسيقي تمركز كنيد كه ضريبش براي داوطلبان رشته موسيقي بالاست.ليست كتاباش رو كه فكر كنم حدود 23 تا هستند رو تا اونجايي كه يادم باشه مينويسم برات:موسيقي-نمايش-سير هنر در تاريخ 1 و 2-اشنايي با بناهاي تاريخي-طراحي 1 و 2-خواص مواد-خلاقيت تصويري-تاريخ هنر ايران-تاريخ هنر جهان-خوشنويسي-مباني هنرهاي تجسمي-مباني تصوير سازي-انسان فضا طراحي-خط در گرافيك-اشنايي با ميراث فرهنگيهنر و ادب فارسي-رسم فني و رياضيات سال اول و دوم به علاوه فيزيك سال دوم يا سوم كه زياد به خاطرم نمونده كه شما ميتوني همون دروس عمومي رشته رياضي رو بخوني.مثل رياضي-ديني-عربي-و ...حالا اين رشته هنر زير گروه هاي متفاوتي داره كه به شرح زير است:زير گروه 1:ارتباط تصويري-عكاسي-نقاشي-گرافيك-صنايع دستي و ..كه شامل دروس اصلي براي كنكور وقبولي در اين رشته ها اينهاست:درك عمومي هنر كه شامل تمام دروسي هست كه در بالا معرفي كردم و از اونا سوال مياد و ضريب 4 هست.درك عمومي رياضي و فيزيك ضريب 1-خلاقيت تصويري و تجسمي ضريب 4-نمايش ضريب 1-موسيقي ضريب 1-خواص مواد ضريب 1و يك زير گروه ديگه كه موسيقي جزو اونه شامل دروس بالاست با ين تفاوت كه خلاقيت موسيقي ضريب 4 هست و خواص مواد ضريب 1-نمايش ضريب 1-خلاقيت تصويري تجسمي ضريب 1-درك عمومي هنر ضريب 3-ترسيم فني ضريب 1البته زيرگروه هاي ديگه همخ هست كه تو دفترچه سنجش كامل توضيح داده.براي قبولي در رشته موسيقي اگه اين كتابها رو خوندي امكان قبوليت بالاي 50 درصده ولي اگه نخوندي حتما كتاب موسيقي رو در اين زمان باقي مانده بخون به اضافه دروس عمومي كه همون كتابهاي رشته تجربي و رياضي هست.البته ناگفته نماند كه به نظر من رشته هنر هم زياد سخت نيست چون يه فاميلي داشتيم و در كنار رشته انساني در هنر هم شركت كرده بود و بدون اينكه بخونه يك كتاب رو در رشته هنر قبول شد..اين قضيه سال 87 هست.اميدوارم قبول شي..بهت توصيه ميكنم كه اون رشته اي رو كه دوست داري برو و رشته اي زياد خوشت نمياد نرو چون پشيمان ميشي..اگه سوالي بود در خدمتم..منم ميخوام سينما قبول شم و فقط 6 كتاب خوندم.انشائ اللله كه قبول ميشم و به اميد خدا تمام داوطلبان قبول ميشن.
سلام دوستان اگر کسی میتواند جواب من را بدهد متشکرم
سلام من رشته ام گرافیک پارسال کاردانی دادم عملیش رو قبول نشدم امسال می خوام کارشناسی بدم بیشتر از کنکور عملی می ترسم تا تئوری :42::37:سوالاش سخته سالهای قبل سوالاش چی بوده؟:23:
سلام بچه ها من کاربر جدیدم رشته ام گرافیک سال پیش کاردانی قبول شدم ولی عملیش رو قبول نشدم :37:امسال می خوام کارشناسی شرکت کنم از عملیش می ترسم سخته؟کسی می دونه سال های پیش چه موضوع هایی داده بودن؟:23::question:
:10:سلام سبز آبی کارات فوق العاده است.
سلام.من یه راهنمایی راجع به کنکور هنر میخواستم.کسی هست به من کمک کنه؟ممنون میشم.:46:
شما بفرمایید اگه بتونم کمکت میکنم :46:نقل قول:
من خودم امسال کنکور دادم و رتبه کلم تو سهمیه (منطقه 1) 1507 و بدون سهمیه 2845 شده :41: بنظرتون من تو نیمه متمرکزا مجاز میشم که آزمون عملی بدم؟ و تو متمرکزا چه رشته ای میتونم قبول شم؟
خب جواب سوالت خیلی طولانی میشه!!! ولی برای راهنمایی های کلی، اولاً که علاوه بر دروس عمومی (مشترک در همه رشته ها) باید کتاب های اختصاصی رشته ی هنر که سازمان سنجش برای منبع معرفی کرده تهیه کنی و مطالعه کنی.نقل قول:
لیست کتاب ها اینهاست:
تاريخ هنر ايران
تاريخ هنر جهان
آشنايي با بناهاي تاريخي
عكاسي (1 و 2)
مباني هنرهاي تجسمي
پايه و اصول صفحهآرايي
طراحي (1 و 2)
مباني تصويرسازي
خط در گرافيك
خوشنويسي
علم مناظر و مرايا
رسم فني و نقشه كشي
چاپ دستي
صنايع دستي
كارگاه هنر (1) و (2)
سير هنر در تاريخ (1) و (2)
هنر و ادب فارسي
آشنايي با ميراث هنري و فرهنگي ايران
انسان ، فضا ، طراحي
كتاب نمايش
كتاب موسيقي
باز هم خودت چک کن منابع رو، ممکنه چیزی فراموش کرده باشم.
+ خوندن تنها این کتاب ها به هیچ وجه کافی نیست! حتمن خوندن کتاب های کمک درسی لازمه. یک سری از کتاب ها هستند که کل کتاب های درسی مرتبط رو در خودشون دارند. (مثلن درک عمومی هنر که شامل خیلی از کتابها مثل تاریخ هنر ایران، جهان، سیر هنر در تاریخ و ... میشه).
حالا برای اطلاعات پایه ای که خودت احتمال زیاد میدونی ولی منم یه اشاره ای بکنم. برای دروس اختصاصی رشته هنر سر جلسه کنکور 2 تا دفترچه توزیع میشه که دفترچه ی اول درک عمومی هنر و ریاضی رو داره. دفترچه ی دوم هم شامل ترسیم فنی، خلاقیت تصویری، خلاقیت نمایشی، خلاقیت موسیقی و خواص مواد میشه.
یک سری کتاب کمک درسی هم معرفی کنم برای درس ها.
درک عمومی هنر: درک عمومی هنر ایران و جهان. انتشارات مشق هنر
خلاقیت تصویری: خلاقیت تصویری 1 و 2 مشق هنر، طرح و فرم ایتن نشر مارلیک، شیوه طراحی ذهنی ناصر پلنگی نشر سروش، مبادی سواد بصری نشر سروش. اینها هم کافی نیست! تا اونجایی که میتونی سعی کن پوستر ها و لوگوهای مختلف از طراح های معروف ببینی. مثلن تو ایرانی ها از مرتضی ممیز و ...
خلاقیت نمایشی: نمایش کتاب سبز قلمچی، خلاقیت نمایش راه اندیشه. این کتاب ها هم فقط دوره های خاصی از سینمای و نمایش رو تو خودشون دارند. مثلن راجع به سینمای معاصر یا سینمای کلاسیک آمریکا چیز زیادی نمیتونی پیدا کنی توشون. در حالی تو این کنکور اینها خوششون میاد از هیچکاک و امثالهم سوال بپرسند!!! اینه که اطلاعات عمومیت رو باید قوی کنی.
خلاقیت موسیقی: خلاقیت موسیقی راه اندیشه، تئوری بنیادی موسیقی پرویز منصوری.
خواص مواد: خواص مواد افشین میحسینی.
راجع به منابع ریاضی و ترسیم فنی اونقدر اطلاع ندارم.
در کل که کنکور هنر یه جورایی رو هواست! یعنی احتمال اینکه سوالی ببینی که اصلن تو کتاب ها راجع بهش چیزی نبوده خیلی زیاده. پس بهتره تمرکزت رو بذاری رو اونهایی که میتونی درصد بالا بیاری. به این معنی نیست که بقیه رو ول کنی البته!!!
توجه کن که دروس عمومی به شدت مهممند! و رتبه رو خیلی جا به جا میکنند. سعی کن جوری درس بخونی که تو عمومی حداقل دو درس بالای 80 داشته باشی. به جز دروس عمومی، درک عمومی هنر لازمه که درصد خوبی داشته باشی که خب سوال خارج از منبع نسبت به بقیه کمتر داره. درصد ریاضی رو سعی کن بالا ببری چون خود هنری ها خیلی کم میزنند و توی رتبه خیلی تاثیر داره! به نظر من رو درس خواص مواد نسبت به بقیه وقت کمتری بذار.
در آخر هم که با یه مشاور مشورت کنی در کل بهتره ولی این چیزهایی بود که طبق تجربه خودم گفتم.
موفق باشی.
سلام
من امسال کنکور هنر دادم رتبم 64 زیر گروه 1 منطقه 1 شده
به نظر شما شانس قبولیم واسه گرافیک یا نقاشی تهران چقدره؟
راستی شما از سوال امتحان عملی گرافیک پارسال خبر دارین؟
سلام من ميخوام بدونم شانس قبوليم در انيميشن صداوسيمابارتبه ي 880 چقدره؟
میخوام یکی از رشته های زی رو انتخاب کنم به نظر شما کدومش بهتره
سینما :موسسه غیر انتفائی سوره
باستانشناسی :روزانه یا شبانه
صنایع دستی
غیرانتفائی شیراز :تلویزیون و هنرهای دیجیتال
گرافیک شبانه
بیشتر به آینده شغلیش فکر می کنم
به نظر من:
غیرانتفائی شیراز :تلویزیون و هنرهای دیجیتال
سینما :موسسه غیر انتفائی سوره
گرافیک شبانه
صنایع دستی
باستانشناسی :روزانه یا شبانه
اینو به ترتیب اولویت گفتم!
salam man donbale mozohaye tasvir sazi konkor kardani be karshenasiam mitonin komakam konin???
سلام . من يك كتاب عالي در مورد طراحي هاي اسكيس مي خواستم . لطفا هنر مندان عزيز راهنمايي كننند .:7: