مرگ موش جان از توضيحت ممنونم.
Printable View
مرگ موش جان از توضيحت ممنونم.
وقتي آموزش اسمبلي رو نگاه كردم از بازي و بازي كردن پشيمون شدم.
لطفا برنامه هاي Trainer ساز رو معرفي كنيد.
البته اين زحمات شما كه همه رقمه سعي ميكنيد دل و روده بازي ها رو بيرون بكشيد واقعا جاي قدرداني داره.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط gold_dragon
از اينجا ميتونين برنامه هاي ساختن ترينر رو داونلود كنين. توي سايتي كه رضاجان هم گذاشته بودن برنامه هاي زيادي بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا لازم نيست كه شما اسمبلي رو كامل ياد بگيرين. بايد عملكرد چند تا دستورش رو ياد بگيرين مثل mov و Jne و jre و jmp و...
تشكر: مهدي ;)
سلام!!
1-سايت gamehacking واسه گروه ces هستش که زير نظر سايت dlh هست
2-بتون توصيه ميکنم با برنامه هايي مثل trainer maker kit ترينر نسازيد جون ممکنه باگ بزنه
3-در ضمن همون طور که مرگ موش اشاره کرد نبايد حتما اسمبلي رو فول شيد
4-من وقتي اسم ترينر ها رو زدم گفتم که نمي تونم زود بدم بيرون
5-اموزش هم يه مشکل پيش اومده و سايتي که عکسامو اپ کرده بودم قاط زده (ف ي ل ت ر )
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
gamehackir جان برای آموزش ها اگر که آنها را به صورت pdf در بیاورید به نظر من بهتر است.
لا اقل تا حدودی جلوی کپی برداری از آن گرفته میشه یا بهتر بگم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
اگر که مایل هستی میتونی با من یا marge_moosh هماهنگ کنی
موفق باشی منتظر آموزش شما هستیم ;)
سلام بچه ها!!امروز هاردم سوخت.... نه بابا اموزش ها يه سال ديگه عقب نميفته !! تو سي دي زده بودمشون!!!فقط بازيا رو... نميتونم ترينر بسازم فعلا . ولي الان اموزش تي سرچ رو ميخوام بزارم....!
------------------------------------------------------------------------------
پست بعديه
gamehackir جان چه خبر خوب و دسته اولي دادي. :sad: ( همين يكي كم بود :blink: :puke: )
اميدوارم هر چه زودتر اطلاعاتي رو كه از دست دادي دوباره به دست بياري.
سطح مهارت-----------<مقدماتی
اموزش تی سرچ
قسمت اول :محیط برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از اجرای تی سرچ با محیط بالا روبه رو خواهید شد...
بسیار خب.اولین چیزی که احتمالا میبینین یه کاراگاهه که در حقیقت هلپر شماست:
بعد هم میپردازیم به محیط برنامه.توجه کنید که هر منو شماره ی خودشو داره.
1-این دکمه برای جستجوی اولیه بکار میره.برای مثال وقتی جون شما در بازی 32 هستش باید این عدد رو این جا جستجو کنید
2- این دکمه جستجوی ثانویه هستش .بعد از اینکه در جستجوی اولیه عدد 32 رو وارد کردید باید پس از تغییر دادن این عدد اون رو اینجا جستجو کنید.اینقدر این روند رو ادامه میدید تا به نتیجهی دلخواه برسید
3-اگر در یکی از جستجو ها عدد غلطی رو وارد کردید با این دکمه اخرین جسجوی شما از بین میره
4-این دکمه مربوط به انتخاب پروسه ی بازی شما میشه . همون طور که می دونید قبل از شروع هر کاری باید پروسه بازی رو انتخاب کرد.برای این کار روی این ایکون کلیلک کرده و بعد بازیتونو از بین لیست انتخاب میکنید
5-این دکمه پنجره ی زیر رو برای مواقی که لازمش ندارید می بنده
6-این دکمه واستون یه هگز ادیتور باز میکنه که بدرد کار های حرفه ای میخوره
7-این دکمه پنجره ی زیر رو برای مواقی که لازمش ندارید می بنده
دکمه های 8 و 9 و 10 هم به ترتیب از راست به چپ این پنجره ها رو بسته و باز میکنند
بسیار خب حالا بریم سراغ این نوار ابزار...
1-این دکمه سرچ اولیه هستش که توضیح دادم براتون
2-این دکمه ی سرچ ثانویه و سرچ های بعدی هستش
3- این دکمه برای باز گردوندن به جستجوی قبلی به کار میره
4-با این دکمه میتونید مورد انتخاب شده رو در هگز ادیتور مشاهده کنید
5-این دکمه مورد انتخاب شده رو به لیست سمت راست منتقل میکنه
6-این دکمه تمام موارد رو به لیست سمت راست اضافه میکنه
7-این دکمه مورد انتخاب شده رو حذف میکنه
8-با این دکمه میتونید یه مورد جدید در لیست پایین اضافه کنید
9-با این دکمه موارد ذخیره شده رو میتونید فراخوانی کنید
10-با این دکمه میتونید مورد انتخاب شده رو ذخیره کنید
11-با این دکمه میتونید مورد انتخاب شده رو ذخیره کنید(با کلمه عبور)
12-با این دکمه میتونید مورد انتخاب شده رو ویرایش کنید.مثلا مقدارش رو تغییر بدید
13-این دکمه مورد انتخاب شده رو حذف میکنه
14-این دکمه تمام موارد رو حذف میکنه
15-با این دکمه میتونید مورد انتخاب شده رو در هگز ادیتور مشاهده کنید
16-با این دکمه مقدار مورد انتخاب شده فریز میشه(در همون حالت باقی می مونه)
17-این دکمه مورد انتخاب شده رو از فریز در میاره
18-پنجره ی اتو هک رو میاره که یک دی باگر و... هستش!!!
19-مشخصات مورد انتخاب شده رو نشون میده
----------------------------------------------------------------
حالا باید پنجره ها رو تک به تک بتون توضیح بدم....
این پنجره یه ماشین حساب هستش.البته ممکنه الان بدرد شما نخوره ولی در آینده مطمئن باشید بدردتون خواهد خورد....
این پنجره واستون یه تبدیل کننده هگز به دسیمال رو فراهم میکنه.به این درد میخوره که شما مثلا میتونید مقدار 32 رو در هگز ادیتور هم پیدا کنید
هر وقت که عملیات جستجو رو انجام میدید .نتایج در این پنجره نمایش داده میشه.اون عدد قرمز رنگ هم تعداد نتایج رو نشون میده
وقتی در جستجو نتیجه ی قطعی رو بدست اوردید باید به این جدول منتقلش کنید تا بتونید ویرایشش کنید..مقدارشو تغییر بدید.ذخیرش کنید....
با این اخریم میتونید از نتیجه ی جستجو استفاده کنید!!
بسه دیگه... 7 مگ عکس گزاشتنم بقیهاش واسه بعد
دستت درد نكنه اگه بقيش هم بزاري كه خيلي خوب ميشه
سلام gamehackir عزيز
اگه شما فرمت عكسها رو از bmp به jpg يا gif تبديل ميكرديد حجم عكسها به نصف يا يك سوم كاهش پيدا ميكرد
اينجوري خيلي طول ميكشه تا تمام عكسها لود بشه
چه خوب ميشد شما هم pdf درست ميكرديد تا كپي برداري ازش سخت بشه
به هر حال ممنون از آموزشي كه گذاشتيد
مسلمه که راحت تر میشد ولی اینقدر اینا اصرار کردن....
gamehackir جان اول از همه ازت بابت زحمتي كه كشيدي ممنونم.
اگه ممكنه همونطور كه امين جان گفتن لطف كن عكس ها رو به jpg تبديل كن و عكس ها رو چك كن چون براي من فقط 2 تا عكس اول باز ميشه و بجاي بقيه عكس ها كه گزاشتي علامت ضربدر ميزنه.
سلام
ممنون از Gamehackir جان
اين هم لينك داونلود TSearch كه نذاشته بود Gamehackir جان: :happy:
ضمنا علت اين كه عكسها ديده نميشه اينه كه bandwidth تموم شده. ;)کد:http://dlh.net/getfile.php?80:0610b2bac13cc807:41dfc5413f2a7305:/gamehacking/memfinders/TSearch.zip
سلام!!!
این اموزش خیلی طولانی تر بود و توضیحاتشم خیلی بیشتر ولی چون حجمش خیلی بالا میرفت قسمت قسمتش کردم و یه مقداری هم از توضیحات و عکسا کم کردم.فقط خواستم بگم اموزش بعدی در مورد سرچ کردن و انجام تغییرات روی نتیجه ی سرچ هاست.
چرا تاپیک اینقدر خلوت شد؟؟؟
gamehackir جان ما ها منتظر شما اساتيد هستيم كه بياين ادامه آموزش رو بگين . و نمي خوايم كه تاپيك رو بي خودي شلوغ كنيم براي همينه كه اينقدر خلوت شده.
من يه بار آدرسها رو با artmoney715 پيداكردم و اونو دادم به Game Cheat Maker و يه Trainer ازش ساخت.ولي اين هميشه جواب نميده.(چون فقط تعداد تيرها رو قفل كرد و روي جان تاثير نداشت).
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
همونطور كه Gamehackir جان هم گفتن سعي كنيد از اين برنامه هاي Trainer Maker استفاده نكنين. چون اين ترينرها كه با اين برنامه ها ساخته ميشه معمولا خوب كار نمي كنن. شما سعي كنين اگه با Artmoney بازي رو هك كردين با همون هم بازي رو ادامه بدين، يعني با همون Load كنين كارتون رو و استفاده كنين ازش. اگه اونجا هم مشكلي بود در خدمت هستم. :happy:
من مي خواهم به ديكشنري babylon يه كلمه با اين برنامه بدم و معني اش را بگيرم . . . مي شه ؟؟ از چه متغيري ؟ اصلا مي شه با اين برنامه متغير اضافه كرد . . . ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohsenkheradmandg
به خدا نمي دونم :blink: اخه اينجا كه متغير ما عوض نميشه مقدارش. واسه همين نميشه. شما اگه مي خواين امتحان كنين نوع متغير رو Text انتخاب كنين.
من براي بابيلون رو نمي دونم ولي من از نارسيس استفاده مي كنم و به وسيله اين برنامه تونستم متغيير مربوط به كلمه مورد نظرم رو پيدا كنم ( هر كلمه يك متغييري مي گيره ) ولي هيچ كاربردي نداره يعني اصلا به درد نمي خوره و هيچ تغييري نميشه درونش داد.
راستي اين رو هم بگم كه همونطور كه مرگ موش جان گفتن من متغيير Text انتخاب كردم.
(به هر حال فكر خوبي بود تا حالا فقط براي بازي از اين برنامه استفاده كرده بودم)
ويرايش : راستي اين رو هم يادم رفت بگم با پيدا كردن متغييري كه حاوي لغت انگليسي بود به معني اش دست پيدا نمي كنيم .
میگم مثلا در این مورد یه مسابقه ترتیب بدیم؟؟
مثلا میگیم یه بازی جی تی ای یا هر بازی دیگهای...هر کس توش متغیر هایی بیشتری پیدا کرد ( سالم باشند) بش یه جاییزه ای چیزی بک گراند پولی یا.... ولی به هر حال همین حس جائزه گرفتنش انگیزه ایجاد میکنه
در ضمن من که گفتم از برنامه های اماده استفاده نکنید چون اکثرا برنامه نویساش ادمای سود جو هستند. اگرم برنامه نویسی بلد نیستید و نمیخاید یاد بگیرید توصیه میکنم فقط با برنامه ی گروه ces کار کنید.
من در بازي بتل فيلد 2 توانستم موشك هواپيما ها را نا محدود كنم ولي وقتي كه ميميرم يه Error گنده مي ده و از بازي خارج مي شه . . .!!!!!!!! در مورد تفنگ هم همين طور . . . !!!!!!!!!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohsenkheradmandg
احتمالا شما يه دونه متغير رو اضافي Freeze كردين كه باعث اين مشكل شده. چند مرحله بيشتر ----- كنين تا متغيرها باز هم كمتر بشن.
mohsenkheradmandg من قبلا گفته بودم اگه یه متغیر رو اشتباه دستکاری کنی بازی قاط میزنه.بنابر این:متغیر رو به حالت اول برگردونی اگه درست نشد ممکنه ربطی به این چیزا نداشته باشه و باید بازیتو دوباره نصب کنی
آقای gamehackir عزیز لطفا اگر ممکن است آموزش فارسی سازی بازیها را برای من بفرستید .
ایمیل من :
نه . . . تير نامحدود ميشه ولي اگه بميريم error ميده مه همون وقت . . .!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
سلام
شما سعي كنين اول جونش رو هك كنين كه نميرين. احتمالا يكي از متغيرها كار رو به هم ريخته كه اگه جون كاركتر شما كم نشه مشكلي پيش نمياد.;)
سلام
من بازي Counter Strike كه يك بازي تحت شبكه هست رو هك كردم
ولي وقتي سرور اين بازي مي شي ميتوني جونتو زياد و كم كني يا چيزاي ديگه
و وقتي كه شما به سرور متصل ميشي ديگه نمي توني هكش كني
لطفا راهنماي بكنيد ;) :)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط joli_poli200
توي فروم هك بازيها هم گفته شده كه هنوز ArtMoney براي بازيهاي تحت شبكه كاملا آماده نيست و من خودم هم تا حالا امتحان نكردم. احتمال داره به اين خاطر باشه كه توي بازيهاي تحت شبكه كنترل بيشتر تو دست سرور هست تا كلاينت. اگه از دوستان كسي امتحان كرده كمك مي كنه حتما :happy:
مهدی جون برای بینهایت کردن نیتروژن و پول (برای مثال در Nfs) چه متغیری رو باید مد نظر داشت چیکار باید کرد . اعصاب واسه ما نزاشته .
سلام
من متاسفانه الان Need For Speed رو الان نصب ندارم رو كامپيوتر. اما چون نيتروي NFS از نوع خطي هست طبيعتا بايد از 4 بايتي استفاده كنين. اما اگه نشد unknown رو با گزينه all امتحان كنين. اگه نشد بگين نصب كنم يه ديد بزنم. در مورد پول هم فكر كنم بايد از 2 بايتي يا 4 بايتي استفاده كنين. اونم اگه نشد با unknown و all برين جلو. اگه هك شد اما بعدا كار نكرد بايد از اون روشهاي تعمير سيو استفاده كنين.;)
هيچكي به مرگه موش نميرسه
بهترينه
غوغا به پا ميكنه
مهدی جان نمیشه . از 465 پایینتر نمیاد . چندبار هم ریاستارت کردم ولی باز پایین نمیاد . چیکار کنم .
سلام
شما اول بگين كه از كدوم نوع هستن متغيرهاي شما. اگر باز هم كم نشد از روش دستي استفاده كنين براي كم كردن متغيرها. اگه نشد بگين تا ببينم چيكار مي تونم بكنم.
از همون اینتگر های 4 بایتی هستند به اضافه ی چند تا 8 بایتی و 5 6 تایی هم float . اکثرا همون اینتگر های 4 بایتی هستند
من كه هيچي سر در نياوردم
سلام
خوب شما با روش دستي كم كنين. مي دونين كه چطوري؟ بايد يكي يكي Freeze كنين و بعد برين به بازي و امتحان كنين. وقتي ديدين كه با يه دونه از اونها كار شما راه ميوفته ديگه ادامه ندين و غير از اون همه رو پاك كنين. ضمنا من يه سوال كه بايد اول مي پرسيدم: وقتي همه اونهايي رو كه پيدا كردين رو freeze مي كنين كار مي كنه؟ يعني مشكلي نيست يا اينكه اصلا هك نميشه؟
سلام مهدی جون اصلا هک نمیشه . باشه فعلا کاری رو که گفتی می کنم ببینم چی میشه
منم رو بازي Gta اجرا كردم ولي نشد