ولی چطور میشه تا این حد با ویبی تو برنامه های آفیس دست کاری کرد ؟نقل قول:
حتی برای اینتروال های پاور پوینت میشه تعیین کنی چه مقدار باشن ....
کلا ممنون ...
مگه خود Vb مال شرکت مایکروسافت نیست ؟
Printable View
ولی چطور میشه تا این حد با ویبی تو برنامه های آفیس دست کاری کرد ؟نقل قول:
حتی برای اینتروال های پاور پوینت میشه تعیین کنی چه مقدار باشن ....
کلا ممنون ...
مگه خود Vb مال شرکت مایکروسافت نیست ؟
دروغ نگم از چيزايي كه گفتي سر در نياوردم.من فكر ميكردم وي بي فقط تو ماكرو هاي آفيس كاربرد داره(تو قسمت Visual Basic Editor)نقل قول:
چطوري ميشه vb6 رو به vb.net تبديلكرد بطوري كه بشه فايلهاي vb.net رو ويرايش كرد ....
يه راه كم حجم بگيد كه راحت بشه دانلود و.. كرد
ديگه داريد «آف تاپيك» مي زنيد. كافيه پروژه VB6 رو با وي بي دات نت Open كني تا خود به خود يه ويزارد ظاهر بشه و اونو برات كانورت كنه. البته پروژه هاي پيچيده، هميشه بعد از كانورت نياز به اصلاح دستي دارند.نقل قول:
منظورم تبديل خود vb6 به vb.net هستش يعني با يه اپديتي چيزي اينكار رو بكنم تا بشه فايلهاي vb.net رو اجرا كردنقل قول:
ديگه داريد «آف تاپيك» مي زنيد. كافيه پروژه VB6 رو با وي بي دات نت Open كني تا خود به خود يه ويزارد ظاهر بشه و اونو برات كانورت كنه. البته پروژه هاي پيچيده، هميشه بعد از كانورت نياز به اصلاح دستي دارند.
فكر نكنم بشه vb6 رو آپديت كرد. اصلاً vb6 تضادي با vb.net نداره. مي توني هر دو تاشو با هم نصب كني. من روي ويندوز خودم vb6, vb.net 2003, vb.net 2005 رو همزمان نصب كردم. البته اول 2005 رو نصب كردم بعد 2003 و بعد هم 6. مشكلي هم پيش نيومد.نقل قول:
ولی من اخیرا از یه منبع موسق شنیدم ...که برنامه های آفیس با vb نوشته شدن ...نقل قول:
ممنون از همگی ... اگه شد چند تا از برنامه های در پیتیمو آپلود میکنم ...سطح منو تو ویبی ببینید ... کمکم کنید ...:10:
من Microsoft Visual Studio 6.0 رو نصب كردم ايا ميتونم فايلها و پروجكتهاي ساخته شده با vb.net رو باز و .... كنم
شما قبل اين سوال رو پرسيده بوديد و دوستان هم كه نظرشون رو گفتن كسايي هم ك نظر ندادن با نظر بقيه مواف بودن .پس نيازي نبود دوباره اين سوال رو مي پرسيديد.نقل قول:
براي راحتي كارتو دوباره ميگم:
نه امكانش نيست!نمي توانيد همون پروژه دات نت رو تو IDE وي بي 6 باز كني و كامپايل كنيد .
كدهاي وي بي 6 رو با ابزارهاي خاص موجود ميشه به طور خودكار به پروژه هاي وي بي دات نت تبديل كرد ولي بلعكسش فقط به صورت دستي امكان پذير هست.
مثلا تو وي بي دات نت نوعي از عدد صحيح Int32 هست ولي تو وي بي 6 به تمام اعداد صحيح Integer گفته ميشه.
بعضي از مسائل هم به كلي غيرقابل حل هستن مثلا به هيچ عنوان در وي بي 6 نمي توان ارث بري سفارشي تعريف كرد ولي تو وي بي دات نت ميشه.
ممنون از كمكتوننقل قول:
شما قبل اين سوال رو پرسيده بوديد و دوستان هم كه نظرشون رو گفتن كسايي هم ك نظر ندادن با نظر بقيه مواف بودن .پس نيازي نبود دوباره اين سوال رو مي پرسيديد.
براي راحتي كارتو دوباره ميگم:
نه امكانش نيست!نمي توانيد همون پروژه دات نت رو تو IDE وي بي 6 باز كني و كامپايل كنيد .
كدهاي وي بي 6 رو با ابزارهاي خاص موجود ميشه به طور خودكار به پروژه هاي وي بي دات نت تبديل كرد ولي بلعكسش فقط به صورت دستي امكان پذير هست.
مثلا تو وي بي دات نت نوعي از عدد صحيح Int32 هست ولي تو وي بي 6 به تمام اعداد صحيح Integer گفته ميشه.
بعضي از مسائل هم به كلي غيرقابل حل هستن مثلا به هيچ عنوان در وي بي 6 نمي توان ارث بري سفارشي تعريف كرد ولي تو وي بي دات نت ميشه.
غیر ممکن نیست.به هیچ وجه.حتی سرعت Debugger بیسیک از C# بالاتر هم هست.به اضافه ی اینکه تو C# تعریف پوینتر به کلاس ممکن نیست(و همچنین برای پوینتر باید حتما کد رو Unsecure یا همچین چیزی کرد)،ولی توی VB این کار ممکنه.البته اینکه CPP خفن تره واضحه،ولی دلیلی نداره Office رو با CPP نوشته باشن.نقل قول:
ضمنا،گفته میشه که (مثلا) نوشتن بازی با بیسیک ممکن نیست،ولی این کار کاملا ممکنه!یه 2 بعدیشو خودم دارم مینویسم،3 بعدی هم میشه نوشت.اگه برنامه هامون عوض نشد 2 بعدیه رو تا اواسط اسفند اینجا میذارم.
راستی ارث بری سفارشی چیه؟همون Inheritance و اینا؟
سلام ...نقل قول:
من گفتم فقط شنیدم .. اینو .. و خودمم فکر کنم بهترین و سبکترین برنامه برای نوشتن برنامه های آفیس همین vb میتونه باشه
این که ایهام داره ..من متوجه نشدم ...نقل قول:
غیر ممکن نیست
در مورد اینی هم که میگی بازی .. اگه بازی های 2 بعدی رو با گرافیک و پیچیدگی کافی .. بخوای بگی بازی ... دقیقا میشه ... چون من خودم قبلا همچین چیزی رو نوشتم .. ( بعدا آپلودش میکنم )
ولی در مورد بازی های 3d متمئن نیستم ... چون معمولا سورس بازی ها ... با انجین های گرافیکی همیون شرکت نوشته میشه ... که من بعید میدونم نوشتن بازی 3d با vb کار عاقلانه ای باشه ... چون میزنه بالای 100000 خط برنامه ...
به هر حال ممنونم ازت ..
سلام ... این تاپیک خیلی خلوت شده و دیگه لینکی تو اون قرار نمیدن ...
همونطور که گفته بودم یه سری از برنامه ها رو آپ لود کردم .
البته اگه بهش بشه گفت برنامه . با وجود اینکه من حدود 4 سال پیش اینها رو نوشتم ...
کرنومتر دیجیتال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجام محاسبات بر روی دایره :
محاسبات مربوط به شیب خط در 3 حالت :
نام سابق و القاب شهر ها . و واحد پول کشور ها
بازی 2 بعدی
و این پکیج شامل برنامه ی یادگیری زبان فنی هوانوردی هست ... که مربوط به یه پروژه ساده هست .... و در 3 نسخه تهیه شد .
بزارید آپ کنم بعدا میذارم .
خوشحال میشم اشتباهات منو بگید و راهنماییم کنین ...
در ضمن جناب ارشیا اگه منظورتون از بازی 2 بعدی اونی هست که گذاشتم بله ... ولی من اینطور فکر نمیکنم .
پکیج شامل برنامه ی یادگیری زبان فنی هوانوردی هست ... که مربوط به یه پروژه ساده هست .... و در 3 نسخه تهیه شد .
فکر کنم اگه هر موضوعی رو سر جای خودش به کار ببریم بهتر می شه نه!!؟؟
فکر کنم این لینک نظر همه رو در رابطه با VB عوض کنه .
من با خیلی از زبانهای برنامه نویسی کار کردم و دارم میکنم از C#2008 و J2ee گرفته تا ASM 8bit ولی همیشه متوجه یک چیز بودم. هیچ زبانی محدودیت برای انجام کار رو نداره این محدودیت مربوط به برنامه نویس و اطلاعاتش میشه . همیشه زبانهای برنامه نویسی که از ساختار زبان انسان گونه استفاده می کنند . بیشتر قابل درک برای انسان هستند که این عمر باعث میشه برنامه نویس درگیر پیچیدگی خود زبان نشه بلکه . تمامی انرژی خودش رو سر اصل مطلب یعنی تحلیل بزاره . :20:
انواع برنامه های ویژوال بیسیک برای دوستان عزیز
برنامه
بازی
ocx , Dll
مطالب آموزشی
و...
سلام ....نقل قول:
موافقم .....
البته اینجا جای بحث روی مسائل وی بی نیست و منم اصلا در حدی نیستم که بخام نقد کنم ....
ولی در کل لینک جالبی بود ... الان کدش رو دانلود کردم برم ببینم چه خبره .... و اینطور که معلومه این گیم آماتور ( در سطح گیم پلی بازی ها ) باید تعداد بالایی خط نوشته شده باشه ... و همچنین نوشته بود که همراه یک گیم انجین هست ...
ممنون:20:
بوسیله این برنامه گرافیکی می توانید به متون خود جلوه و آنها را زیبا کنید.
رفقا به این لینک هم سر بزنید
کد:http://3pic-z.mihanblog.com/Cat/7.aspx
کد:www.ar71.blogfa.com
کد:www.lordofmobile.blogfa.com
کد:www.ar71.blogfa.com
کد:www.lordofmobile.blogfa.com
کامپایلر زبان #c چگونه است چطور این زبان را به کد محلی فارسی تبدیل کنیم
مقاله ای در مورد مقدمه ویژوال بیسیک می خواستم
کسی نداره
من يه مشكلي با ويژوال دارم اون هم اينه كه بلد نيستم يه كتاب خوب بهم معرفي كنيد
ممنون
با سلام
من این آدرس رو برای ویروس نویسا پیشنهاد میکنم
کد:http://vb6-source.blogfa.com/
بیش از 1000 سورس کد مختلف vb6 برای دانلود
:15::15::15::15:
سلام دوستان عزیزم
من به شدت دنبال روش برنامه نویسی اینترنت در vb 2008 هستم مثل باز کردن صفحات وب و submit کردن اطلاعات برای سایت هایی که باید فرمی را پر کنم با texbox های ساخته شده ی خودم و......
من اصلا درباره روش برنامه نویسی اینترنت و شبکه نمیدانم اگر ممکن است مقاله ای (نه اون 22صفحه ای برنامه نویسی اینترنت و شبکه در vb) یا خودتان توضیح دهید
یک دنیا ممنون میشم
دوست عزیز جای این سوال اینجا نیست لطفا قوانین رو بخونید یعد پست بزنید دو بار تا لان تذکر دادم باره بدی ..... می افتدنقل قول:
دوست عزیز اینجا جای تبلیغ نیست خواهشا قوانین رو بخونید . اگر میخواهید سورس بزارید لینک دانلود به همراه عکسی از برنامه قرار بدیدنقل قول:
دوست عزیز بهتره قبل از سوال کردن قوانین رو بخونید و هر سوال رو سر جای خودش بپرسیدنقل قول:
یه سرچ می کردی بودنقل قول:
سلام من یک سوال داشتم میخواستم بدونم برای اینکه یک متن طولانی رو در VB بزارم چگونه باید این کار رو بکنم.
راستی میتونید یک ایده بهم بدین برای ساخت یک برنامه با استفاده از دستور های زیر بشه نوشتش.
IF,For,Do,Msgbox,Inputbox,توابع ریاضی,Select Case, و در این حدود.....
مثل آدم :31:
اگه از حداکثر مقدار string هم بیشتره باید در یه آرایه اون رو
تعریف کنی. در واقع باید متن رو بخش بخش کنی.
برای دومی هم می تونی تاپیک های قدیمی این جا رو بخونی و برنامه هایی که درخواست داده شده
رو بنویسی.
من از كجا ميتونم ويژوال بيسيك 6 رو دانلود كنم؟
احتملا تو سایت ماکروساف باشه
سلامنقل قول:
ماكروساف شركت جديديه؟!
با تشكر:11:
املاش یادم رفته