چیز عالیه هست.
Printable View
چیز عالیه هست.
اصلا تعداد تشکرات چه فایده ای داره ؟!!
هر کی تشکرش بیشتر باشه رتبه بهش میدن ؟
یا نه ... تشکر دکوره ؟
چیز خوبیه وقتشو بیشتر کنند بهتر میشه:دی
.
.
.
در دو صورت خوبه ↓
1-- تشکر کننده نمایش داده نشه
2-- پست های تشکر فورا حذف بشه
بعوض ایجاد یک پست جدید و اشغال فضا مورد جالبی است
تمام پستهای تاپیک رو خوندم....نقل قول:
دوستانی که مخالف تشکر هستند بیشترشون دلایلی مثل آقای
mahdi.m دارند.... بعضی از دوستان هم میگن که نتیجه نظر سنجی تا اینجا به نفع مخالفین هست پس ما هم
مخالفیم !!! ( یعنی اینکه میگن باد از هر طرف بیاد ما هم همون ور هستیم ....) :16:
به جز یکی دو نفر بقیه دوستان مخالف دلایلشون اینجوری بود : من با تشکر مخالفم چون که ازش بدم
میاد !!!!! :laughing:
خودتون یکبار تاپیک رو از اول بخونید تا بفهمید من چی میگم.... اما به نظر من تشکر خوبه چون:
1. از ایجاد پست اضافی جلوگیری میکنه
2. تاپیک ها تعداد صفحاتش کمتر میشه که نتیجه مستقیم اون کاهش سردرد خواننده اون تاپیک هست !
3. تعداد تشکرها از یک پست معیار خوبی برای ایجاد کننده آن هست که بفهمه ملت چی می خوان !
(البته در صورتی که دستمال کش زیاد نباشه !!)
4. فرهنگ قدردانی و سپاس در ملت بیشتر میشه !
در ضمن یک پیشنهاد هم داشتم و اون اینه که دقت کنید که تشکر یک کلمه 100% عربی است
میشه از سپاس استفاده کرد که ساخت وطنه !
بودنش از نبودنش بهتره تا دیروز دعوا سر پست بود الان میشه سر تعدا تشکر!
اصلا بدرد نميخوره
چون بعضيا(مخصوصا خودم) رو به ساخت و پاخت با ديگران وا ميداره :31:
من همونموقع هم كه پيشنهاد دادن بطور جدي با يوزر قبليم مخالفت كردم
از اينجا هم معلومه
کد:http://forum.p30world.com/poll.php?do=showresults&pollid=3037
خوبه ............
برعکسنقل قول:
نبودش بهتره!:2:
ممنوننقل قول:
البته برخی دوستان موافق هم دلایل غیرمنطقی دارند. مثلاً "چون خارجیها استفاده میکنند، ما هم باید استفاده کنیم!!!"
من خودم از موافقان هستم ولی با سیستم سپاس فعلی مخالف هستم چون برخی دوستان مخالف، معتقد هستند که سیستم سپاس سبب گدایی سپاس در انجمن میشه که حق دارند. در انجمنهای دیگه این رو دیدم و چارش اینه که سپاس تنها برای صاحب پست نمایش داده بشه.:11:
سهیل جان شما این طرفا چکار میکنی؟:13:نقل قول:
شوخی کردم.
میشه دلیل مخالفت خودتون رو بگید؟
با سلام
راستش من که خوشم نیومد.
به نظر من هم اگه نباشه بهتره .....
چون کاربرها به جای اینکه دنبال پست های مفید باشن حاضرن هر پستی بدن تا یه تشکر بیشتر بگیرن و همین مساله باعث شلوغی تاپیکها در نتیجه ایجاد اسپم و..... میشه .
كسي كه مي خواد پستاش زياد بشه نگاه به دكمه تشكر نمي كنه و هميشه پستاش اسپم وار ميشه . اينم مثل بقيه چيزا تو ايران هنوز فرهنگ صحيح استفاده از اون موجود نيست ، پس نباشه بهتره
من که چیزی نمیبینم ؟؟؟
کنار پست افراد چیزی به نام تشکر وجود نداره !!!
علتش چیه من نمیدونم
توی برخی انجمنها این قابلیت غیرفعاله:11:نقل قول:
به نظر من هم نباشه چون کمتر تشکر خالی وجود داره بیشتر تعریف و تشکر و تشویق با هم هستش
اون پستی که تشکر به جا ازش میشه، پست خوب هست نه هر پستی. پس دکمه سپاس باعث مفیدتر شدن پستها میشه نه اسپم شدنش.:11:نقل قول:
خیلی چیزها توی ایران فرهنگ استفاده صحیحش موجود نیست. پس نباشند بهتره؟نقل قول:
اگه جوابتون بله هست پس بهتره برگردیم به عصر حجر! :31:
در كل مفيده...
نباشه بهتره ... چراش بماند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقمنقل قول:
موافقم................ چراش رو هم ووکمن میدونه............ و ووکمن............!:31:نقل قول:
ولی ، کلاس کاری رو اورده پایین................. به نظرم از لحاظ منطقی هم خوب نیست............!!!
(تا حالا ، ندیده بود برای یه امکان جدید ، اینقدر مدیرها به چالش کشیده بشن.........!!!).
اول اینه پست ها در متفرقه با هدف کاهش تعداد اسپم شمارش نمی شه چونه معمولا اسپم خورش زیاده.
خوب این یه دلیل منطقیه ولی اثر دکمه تشکر اینه که مانع از ایجاد پستهایی که درشون تشکر میشه، میشه که تعداد زیادی از پستهای متفرقه از این دست هستند.
بنابراین با برداشتن این امکان از متفرقه دقیقا خلاف اهداف عمل کردید. و به تشخیص من اصلا اولین جایی که باید این قضیه اعمال میشد و کاربرد داشت فقط خود همین متفرقه بود.
شما با اینکار جلوی هزاران پست را میگرفتین ولی اینجوری تعداد صفحه های تاپیک ها بالا میرن و لود کردن مهتوای تکراری این صفحه ها و احتمالا امضاهای تعداد زیاد کاربرانی که تشکر کردهاند حجم زیادی از منابع کاربران را صرف خودش میکنه.
دیگه اینکه این تشکر خودش یه مرجعه، به این معنی که با رجوع به این که از یه مطلب چقدر تشکر شده می تونیم تصمیم بگیریم که آیا این مطلب، ارزش مطالعه کردن را داره یا نه!
این کاربردیه که مختص متفرقست و در قسمتهای تخصصی زیاد قابل قبول نیست. اما در متفرقه با توجه به این که تعداد تاپیکها بالاست و عنوان تاپیک معمولا بیان کننده محتوای اونها نیست بسیار قابل استناده.
اینها مسائلی هستند که در درجه اول باعث شدند سازندگان vb از ایده تشکر کردن استقبال کنند و همون طور که گفتم در متفرقه بیشتر از جاهای دیگه موضوعیت پیدا میکنند.
اصلا چيز خوبي نيست تا ببينن يه مدير پست داده سريع تشكر ميكنن وكاري به مطلب ندارن.
بعد از چند روز امدم ديدم بابا P30world :18:رو اشتباهي نيومدم دكمه تشكري نبود حالا هست !
كل مطالب رو كــه خوندم بيشتر كاربرا مخالــــف بودن پس همون نباشه بهتـــره:11:
اين تشكرا هم از زير پست ها پاك بشـــه از نظر من بهتـــره حالا هر جور صلاح ميثم و سينا خان هستش من نظرمو گفتم....:11:
موفق باشيد!:40:
میتونه باشه و شمارش نشه ... اینطوری اهمیتش حفظ میشه و دغدغه تعداد پست هم نیست دیگه ...
آهان ... این شد یه حرف خوب! ... تایید می کنیم!نقل قول:
این جوری هم نیازی به پست اضافی برای تشکر نیست و مواردی رو که دوستان{در جهت مخالفت} ذکر کردند به وجود نمیاد!
حالا کجا هست این دکمه تشکر؟؟؟؟ من که نمیبینمش
تو این تاپیک غیر فعاله
بهتره باشه رغبتی میشه تا کاربران پست الکی نزنند و این نشون میده
من بابت گزینه تشکر تشکر میکنم
دوست عزيز و دوستان جاهايي كه پست ها اضافه نميشه مثل متفرقه . بازي انلاين و اينجا دكمه تشكر غيره فعاله نيستـــــ بقيه كلوپ ها كه پست اضافه ميشه هستـــــ :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
من که به شخصه محاله از این سیستم استفاده کنم ( اگه دیدید تشکر از دیگران : 1 اونوقت بیاید منو خفه کنید )
ولی در کل بدم نمیاد به شخصه ازم تشکر بشه به قول یه بنده خدایی باعث دلگرمیم میشه که پستام رو مفید تر کنم ...
در رابطه به اسپم دادن ، من فقط تو گروه ها اسپم میدم حتی تو درخواست نرم افزارم که هستم خیلی کم پیش میاد جواب تشکر کسی رو بدم ... ( از هر صد نفر یه نفر )
دلیل اینکه خودم ازش استفاده نمی کنم اینه که :
1. عادت ندارم
2. نمی خوام بار سرور بره بالا
3. از این شکل خوشم نمیاد که اسمم بره زیر پست طرف
اون موقع ها هم که نبود من امکان داشت تشکر کنم از یکی ولی همیشه یا بار منتقدانه داشت یا اینکه صحبت رو تکمیل می کردم ( الان میگن این چقدر خودشو میگیره )
الانم زیاد راقب نبودم اینجا بیام پست بدم چون به حرف من و شما نیست که بخوان بذارن یا وردارن هر کاری فکر کنن صلاحه انجام میدن ما هم فقط داریم برای دل خودمون نظرمون رو بیان می کنیم ...
به هر حال با یه سری تغییرات میشه این قابلیت رو قابل تحمل کرد ... :
1. عنوان نشدن اسم تشکر کننده زیر پست من نوعی
2. برداشتن شمارنده ی تشکر ( مثلا میگه : از ایشان 10 بار و در 8 مطلب تشکر شده است ) میتونن جاش یه درجه بندی دیگه اضافه کنن مثلا مثل همون ستاره ها ( ولی باز شلوغ پلوغ میشه و کلاس کار میاد پایین )
3. شمارش بشه ولی اسم تشکر کننده توی یه بخش تو پروفایل خود طرف نوشته بشه ... <= با این خیلی موافق ترم
در کل چیز خوبیه فقط مسئولین لطف کنن زمانش رو بیشتر کنن ... نه شوخی کردم اگه تغییر بدن خوب میشه همین شکل سنتیش خوب نیست ...
به نظر من هرچیزی هم میتونه خوب باشه هم بد بستگی به نحوه استفاده ازش داره
دگمه تشکر بد نیست ولی ریختش خیلی ضایع است. اگه مدیران لطف کنن شکل دگمشو عوض کنند و دگه فلش بزارند قشنگتر میشه.نه؟
منم همین طور!نقل قول:
من که به شخصه محاله از این سیستم استفاده کنم ( اگه دیدید تشکر از دیگران : 1 اونوقت بیاید منو خفه کنید )
سلام
اگه از کسی چیزی یاد میگیری باید تشکر کنی این بدهی تو .(مجازی)
نخیر. نمیدونم چرا با اینکه مخالفقان زیادند این دکمه را گذاشتند؟
حالا مشکلی نداره باشه.هرکی خواست استفاده میکنه هر کی نخواسته نمیکمنه دعوا نداره دیگه.
راستی نظرتون در باره ریخت دگمه تشکر رو هم اعلام کنید.
تازه الان نمیشه گفت کی کوفقه کی مخالف باید لا اقل 100000 نفر از200000 کاربر در رای گیری شرکت کنند تا نتیجه معلوم شه.
باتشکر