نقل قول:
البته خوب گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 :31: و کلا سیمبینهای SE همگی تاچ هستن و اولین تاچ سیمبین نمیتونه مال نوکیا باشه :10:
Printable View
نقل قول:
البته خوب گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 :31: و کلا سیمبینهای SE همگی تاچ هستن و اولین تاچ سیمبین نمیتونه مال نوکیا باشه :10:
و البته رابط کاربری Uiq نه سری 60 !
پس چه فایده وقتیکه این مدل سامسونگ صفحه لمسی نداره
مفتش گرونه
گوشی به این وحشتناکی تاچ نیست..
حداقل WM میزد..
چیه این سیمبین؟؟اه اه
:2:نقل قول:
یه زمانی دیوونه گوشی w960 بودم.ولی حالا خدا رو شکر میکنم که نخریدمش:27: .چون با حرفهای شما از این گوشی متنفر شدم.:2:اگه خریده بودمش هم میفروختمش:31:
نقل قول:
در مورد سیمبیان که درست میگی.اه اه:2:
ولی اگه ویندوز موبایل و تاچ میزد دیگه کی به Omnia نگاه میکرد:27:
بنده هم اعتراف میکنم تا دقایقی پیش تصور میکردم که این گوشی تاچ میباشد ولی ...........
خریده گوشی سلیقه ای هست...
به نظرم این گوشی اینقدر امکانات داره که تاچ بودن توش گمه...
اگه تاچ سامسونگ میخوای همون امینا هست دیگه...
اره منم همین نظر دارم...با تبلیق های این خانوم از دبیلیو 960 منم حالم از دبیلیو 960 به هم خورد...
این خانونم فقط بلده بحث رو به جنجال بکشه...یک نگاه به پستاش بکنید...
ههههه ههههههههههههه -- فرهوده گند زدی به تاپبک :31: تا حالا اینهمه اسپم یه جا ندیده بودم--بس کن دیگه تا بن نشدی -- ولی جدا ال سی بدون تاچ 2.8 اینچ زیادشه .
من فکر میکنم ایشون قبلا هم با آی دی های دیگه یی مثل CD Player و ... میومد و حالا اون آیدی هاش بن شده یا تابلو شده که دیگه با اونا نمیاد خدا داند ( قطعا مدیران میتونن از طریق آی پی و ... پی ببرن به این مساله ) ... کلا خیلی علاقه داره جنجال راه بندازه یا اعصاب خورد کنه ! الانم نبینین عاشق W960 شده فردا میاد میگه فقط گوشی فوق العاده زیبا و خوشدست N96 !نقل قول:
ههههه ههههههههههههه -- فرهوده گند زدی به تاپبک تا حالا اینهمه اسپم یه جا ندیده بودم--بس کن دیگه تا بن نشدی -- ولی جدا ال سی بدون تاچ 2.8 اینچ زیادشه .
یعنی جماعت سامسونگ و نوکیا پرستان بعد از 8 صفحه متوجه نشدند که این گوشی لمسی نیست
در مورد تاچ بودن گوشی هم خوب به هر حال سامسونگ میخواد یه توازن بین گوشی های سیمبین و ویندوز موبایل و جاوا به دست بیاره ! طبیعتا حالا که سیمبین سری 60 زده نمیتونسته تاچش کنه ! و خوب به نظر من این کار کاملا عاقلانه بوده ! چون همین گوشی اگه با ویندوز موبایل زده میشد هم نیاز به رم هم پردازنده قویتر هم ال سی دی تاچ و هم هزینه های جانبی دیگه یی که به طبع استفاده از ویندوز به گوشی اضافه میشه باعث میشد شاید تا 30-40 درصد قیمتش بالا بره ! و این برای یه گوشیی که همینجوری به دلیل امکانات بالا قیمت بالایی داره اصلا خوب نیست و میتونه رو فروشش تاثیر منفی بذاره !
عزیزم خانوم خانوما...نقل قول:
ما همه متوجه شده بودیم...قبل از اینکه اصلا شما بدونی این گوشی چه رنگیه فهمیده بودیم...
این شما بودی که سوال کردی این گوشی تاچ هست یا نه...می خوای پستتو بهت نشون بدم؟؟؟
ماشالاه به تو...
اصلا این گوشی احتیاجی به صفحه تاچ نداره و تاچ بودن دلیل بر فروش بالا نیست همین ان95 با اینکه تاچ نبود و تازه یک سری مشکلات مثل باطری داشت اما فروشش عالی بود و میشه گفت که فروش خوب و موفقیت ان95 برای این گوشی هم تکرار میشه
نقل قول:
ممکنه شما بدونی ولی همه که نمیدونستند
خواهش میکنم................. ولی امیر ، مشکوک تعریف میکنی.............. میخوای دلم نسوزه..........؟؟؟؟؟؟!!!:31:نقل قول:
:11:
امیر کیف میده................................. ؛ کاریش هم نمیشه کرد........... تقصیر من بود شرمنده...........!!!نقل قول:
امین به پست من جواب داد............:11::11::11:.
ای قربونت................. کجا بودی تا حالا .......... چه تفاهمی...................!!!دی.نقل قول:
چشم و دلم روشن.................. منو که خبر نکردی....................!!!!!!!!!:5:نقل قول:
داستان زوم رو هم که همه تکذیب کردن...............؟؟؟؟!!!! سی پی یو این گوشی رو هم کسی آمار نداره...............؟؟؟؟؟!!! رم داینامیک رو هم که.................. (این آخری رو از علی جان یادیدم......:27:).!
و درباره تاچ بودن این گوشی................. همین طور که سعید گفت ، داستان ان 95 در مورد این گوشی به نظرم تکرار میشه...............!!!
ولی حالا ، یه داستان می مونه.......................
شاید سامسونگ زودتر از نوکیا سیمبین تاچ بزنه................!!!
فکر نمی کنم چون نوکیا سرمایه گذاری خیلی زیادی رو سری 60 تاچ کرده و امیلاتورش رو تو بارسلوننقل قول:
شاید سامسونگ زودتر از نوکیا سیمبین تاچ بزنه................!!!
واسه دید عموم گذاشته بود
ولی اگه سامسونگ این کار رو بکنه نوکیا باید در کارخونه اش رو تخته کنه !!!
یه موضوع دیگه که شاید ربطی به تا پیک نداشته باشه
تا حالا 3 بار یادم میاد که نوکیا به شدت در وضعیت خراب از لحاظ معرفی گوشی قرار گرفت
آخرین بار هم هنگامی بود که سری اول ان رو که شامل ان 70 و ان 90 میشد به بازار
فرستاد و اکثرا میگفتند کار نوکیا تمومه !!
ولی با کمال تعجب نوکیا ارائه محصولاتی مثل ان 95 و 93 در دو مدل و ان 73
نه تنها خودش رو از این وضعیت نجات داد
بلکه فروش فوقالعاده ای برای این شرکت به همراه داشت !
برام دونستن این سوال جالبه
که پاسخ نوکیا به این گوشی سامسونگ چیه ؟؟!!
محصول بعدی نوکیا 100 درصد نوکیا ان98 تاچ هست...
منم این حرفو قبول دارم. بالاخره هر چی باشه نوکیا پیشکسوت گوشی بازیه:دینقل قول:
تا حالا 3 بار یادم میاد که نوکیا به شدت در وضعیت خراب از لحاظ معرفی گوشی قرار گرفت
آخرین بار هم هنگامی بود که سری اول ان رو که شامل ان 70 و ان 90 میشد به بازار
فرستاد و اکثرا میگفتند کار نوکیا تمومه !!
ولی با کمال تعجب نوکیا ارائه محصولاتی مثل ان 95 و 93 در دو مدل و ان 73
نه تنها خودش رو از این وضعیت نجات داد
بلکه فروش فوقالعاده ای برای این شرکت به همراه داشت !
برام دونستن این سوال جالبه
که پاسخ نوکیا به این گوشی سامسونگ چیه ؟؟!!
به این راحتیا میدونو نمیده به بقیه برندا
چند وقتیم هست که پیداش نیست
یه دفه دیدی چنان گوشی زد که اشک از چشمانمون جاری شد!
من که نظرم اینه
من بشخصه ، امید دارم............. اون روزی که سعید جان گفت رو نبینم.......دی.!
این گوشی معرفی شده......... و سامسونگ هم یه مدت هست به نظرم خیلی خوب داره کار میکنه........... بعد از کنفرانسی که یه گونی 5 مگی معرفی کرد..............!!!
این گوشی هم ، در راستای امید ، مقام اول فروش برای سامسونگ تولید شده....... که بنظرم با همه ی نقدهایی که بش میشه موفق بوده......... ولی ؛ کمه کم امید سونی رو که فکر میکرد با وجود 8مگی شاید بتونه جایگاه مناسبی داشته باشه رو به خطر انداخت.................... که البته ، در این باره نمیشه اظهار نظر 100 درصد کرد........!!!! پس هیچی...........
ولی مسئله دیگه....... که بنظرم رقابت رو به نفع سامسونگ تغییر میده.............. زمان کوتاه از ریلیز شدن گوشی تا ورود به بازارش هست......... که بوش میاد این گوشی تا یه ماه دیگه کمه کم در چند کشور مطرح بفروش برسه...... که اگر اینطور باشه (که گویا هست) نوکیا ، زمان زیادی نداره.......... باید زودتر تکون بخوره..............
نمی خوام ، زیاد بحث رو از تاپیک دور کنم (که به نظرم ، تا الان این کارو نکردم.) ؛ ولی شاید تنها راه جلوی نوکیا معرفی همین ان 98 که actooor عزیز بش اشاره کرد باشه......... ولی اگر تا اون موقع سامسونگ باز یه سورپرایز دیگه داد چی..........؟؟؟؟!!!
الان که بازار دیاموند و ایکس وان (البته اگه بیاد) رو با Samsung i740 کمی داره تحدید میکنه..............
دوست دارم ، بشینم رو بقیه داستان رو ببینم.........
می خوام رقیب INNOV8 رو ببینم......... بدونم چه گوشی باید بخرم............:27:
(از اینکه زیاد شد ، ببخشید........ و امیر جان اگه از موضوع دور شدم :11::11::11:)
من یه سوال دارم !!!
مگه قرار نشد سیمبین فقط در انحصار نوکیا بشه ؟؟ پس چی شد ؟؟؟ همش پشم ؟؟
بعدش خیلی زوده که بخوام بگم این گوشی آیندمه ! باید منتظر گوشیهای بعدی نوکیا و سونی بمونم !!
مطمئنآ سونی اگه بازم ول بخواد بچرخه و گوشی در این حد نزنه نوکیا میترکونه !!!
در انتظار .....
چرا فقط نوکیا رو تعریف میکنین ؟
Kc910 الجی یکی از برجسته ترین گوشیهای بازار خواهد بود ، صفحه نمایش تاچ با رزولوشن بالا- دوربین 8 با فلاش زنون و ...
من تو فکر اینم اگه Lg این گوشی رو زودتر از 8 نوکیا معرفی کنه دیگه نوکیا هیچ جوره نمیتونه بهتر از این تولید کنه . همه چیزش تکمیله و فقط سیستم عامل گوشی مشخص نیست .
مخلصیم .
میشه بیشتر ازش اطلاعات بدی امیر جان ؟
به احتمال زیاد یا ویندوز موبایل هستش یا بدون سیستم عامل
الجی که گوشی سمبین نزده ...زده ؟ من که ندیدم و نشنیدم
حیف که زیمنش در بخش موبایل متلاشی شد مدل sx1,sx2 مدل هایی از زیمنش بودن که سیستم عامل خیلی قوی و open source داشتند
اگر زیمنس در بخش موبایل تلاش خودشو ادامه میداد الان نوکیا و سامسونگ هیچ وقت نمیتونستندعشوه بیان
اطلاعات زیادی ازش نیست :
1. صفحه نمایش ( ؟ اینج ) با وضوح Wvga و رزولوشن 800×480 پیکسل و تاچ اسکرین
2. دوربین 8 با فلاش زنون و فیلمبرداری Vga با 30 فریم
همین !
ممنون همین خوب بودنقل قول:
عزیزم اگه در موردی اطلاعات نداری لطفا پست نده!!نقل قول:
ذر ضمن این موضوع چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟؟؟
اس ایکس وان زیمنس اپن سورس نیست
سیمبین هستش
ضمنا بیشتر قطعات سخت افزاری اس ایکس وان رو نوکیا به سفارش
زیمنس براش ساخته بود !!
همون موقع هم اس ایکس وان جلوی 6600 نوکیا کم آورد
موافقم............. یکی جواب بده................؟؟؟؟!!!نقل قول:
من خودم رو میگم.............. با اینکه با گوشی های ال جی ، خیلی حال میکنم ، ولی اطلاعاتم درباره این برند کمه...........!!!! معمولا هم گوشی های خوب و قابل توجه ی میزنه......... ولی نمی دونم چرا از نظر اطلاعاتی برای من کمی پرته................!!نقل قول:
(الان ، امین میاد و داستان ادامه دارد......................).
و اما ، اولین 8 مگی کار کدوم برند بود...........؟؟؟!! ال جی یا سونی..........(البته ، یه حسی میگه....... ال جی....).
داستان ، سیستم عامل رو هم که R@R#M@N عزیز اشاره کرد ؛ لطفا توضیح بدید.
چشم جناب پرجیکسن و بهراد جان من جواب میدمنقل قول:
اول قرار نبود که انحصاری بشه
فقط قرار بود نوکیا این شرکت رو بخره !
و با سرمایه گذاری شرکت های دیگه نسل جدید سمبین رو در 3 نسخه اصلی
برای رقابت با ویندوز موبایل و مک و... ارائه کنن
بنا براین انحصاری وجود نداره
اقا این گوشی چی نداره؟ :دی
کاش یه پنکه هم داشت..
:دی
سامسونگ !نقل قول:
و اما ، اولین 8 مگی کار کدوم برند بود...........؟؟؟!! ال جی یا سونی..........(البته ، یه حسی میگه....... ال جی....).
ولی واقعا من این دوربین و امکانات دوربینشو با هیچی عوض نمیکنم...
رقابت خیلی سخت میشه اگه نوکیا گوشیشو بده بیرون...من اصلا به نوکیا امید ندارم...همین ان98 هم زده فعلا دوربین 7...
خداییش dnse خیلی توپه...نقل قول:
9. استفاده از سیستم صدای DNSe 2.0 در انحصار سامسونگ
چون mp4 های سامسونگ توپن
چه میکنه این سامسونگ:19:نقل قول:
کی زد............................این کیه دیگه:31:
فکر نکنم این سی دی پلیر باشه.اون بازم برگشته.با همون نام کاربری:27:چند وقت پیش تو انجمن مشاوره خرید گوشی رویتش کردم(ولی دیگه از اون پست هاش:چند تا w960 دارم...) خبری نبود:27:)نقل قول:
نقل قول:
من جای دو تامون حرف زدم:دی
اگه ویندوز موبایل باشه که Omnia رو 1 ساعته نه.تو یه دقیقه فراموش میکنم:27::31:نقل قول:
سامسونگ فکرهمه جا رو کرده تا 1 گوشیش فنا نشه......نقل قول:
چی میگی....:31:.......؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
امیر جان ، عزیز دل منظورم ماژول دوربین نیست........... اولین گوشی که 8مگی بود رو گفتم..........!!!:11:
سامسونگ !!!نقل قول:
.............:31:...... فهمیدم..........:11:.!نقل قول:
امیر میشه ، لطف کنی بگی مدل 8مگی ال جی چیه..........؟؟؟!!!
Kc910 الجي . احتمالا يه اسم ديگه هم واسش ميزارن .
مخلصيم .
عجیبه که سامسونگ جی 810 با صفحه 262 هزار رنگ و 2.6 اینچی و اسپیکر داخلی و نداشتن شتاب سنج و سنسور نور و با باتری 1200 میلی آمپر 6.30 ساعت تاک تایم ولی این با همون 1200 میلی آمپر و این همه امکانات شده 8.30 ساعت تاک تایم !
قطر این گوشی اندازه ان95 هست یا کمتره