sastwhc عزیز مبارک داداش حتما نتیجه تست رو بگو البته کیفیت ضبط صداش که عالیه.
seymour عزیز ممنون.
Printable View
sastwhc عزیز مبارک داداش حتما نتیجه تست رو بگو البته کیفیت ضبط صداش که عالیه.
seymour عزیز ممنون.
توی تبریز ویس ریکوردر سونیsx68 رو از کجا میشه گیر آورد لطفا یکی راهنماییم کنه
باید بری دنبال نمایندگی های سونی توی شهرتون ... معمولا اینطور دستگاه ها رو فقط خود نمایندگی داره ... باید ازشون بپرسی ...
سلام بچه ها منم دیروز رفتم پایتخت یه دونه d2 خریدم باید بگم کیفیت ضبط صداش واقعا فوق العاده است یعنی اگه مثلا توی یه اتاق باشی ودر بسته باشه ویه نفر تو اتاق دیگه صحبت کنه به طوری صدا واضح شنیده میشه که باور نکردنی وهم صداهای داخل اتاق وهم صدا های خارج اتاق به طور غیر قابل باوری ازهم تفکیک شدست :18: وباید گفت این دستگاه به درد شنود هم میخوره:21:نقل قول:
در مورد کیفیت پخش باید بگم راضی کننده است ولی با دستکاری sound effect هایی مثل
....BEE ,BASS3MACH
در مورد دکمه PAUSE جداگانه باید بگم که اگه وارد تنظیمات اون بشین در قسمت USER DEFINED BUTTON میتونیددکمه M(منو ) رو سفارشی کنید تا کار پاوز و پلی رو براتون انجام بده البته در حالت HOLD فقط کار میکنه و کلید های ولوم هم کار NEXT , Pervious رو انجام میدن به همین راحتی:8:
راستی بچه ها مموری SD که به این دستگاه میخوره 8 GIG چنده ؟
منتظر بقیه تحلیل های من باشید :40::5:
بسیار خوبه و مبارکه ، نیست انگار جان .. در مورد حمایت از متن هم یه توضیح بدی ممنون میشم ... txt ، pdf ؟ ... فارسی ؟ ...
سلام سیمور جان قبل از هر چیز باید از شما به خاطر راهنمایی هاتون تشکر کنم :10: واللا اونجوری که من تست کردم txt فارسی رو نشون میده منتها فونت ها ازهم جدا هستن و به هم ریخته البته ممکن با آپدیت فریم ور این مشکل رفع بشه چون فونت رو میشناسه فقط جای حروف جابه جاست :41: در مورد pdf هم که قادر به نمایش فایل های pdf چه به صورت انگیسی و چه فارسی نیست .:13:نقل قول:
فعلا برم یه سری چیز های دیگه رو تست بکنم !
coming soon
سلام سلام به همه دوستان كمك كنيد خواهش ميكنم
من يك ام پي فور ميخوام كه همه كاره باشه
اول كه شارژ بالي داشته باشي 20 ساعت يا بيشتر
دوم حافظه بالي داشته باشي16تا 20 گيگ باشه كه عالي
سوم فايل هاي پي دي اف فارسي را بخواني
چهارم زد ضربه باشي
سرعت خوبي هم داشته باشي در كل چيز ي شكي هم باشي
من تا 300000 تومان مايه كنار گذاشتم
تورخدا كمكم كنيد چون واقعان نميدونم كه چي بگيرم متشكرم از همه تون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچها مار فروموش نكنيد
سلام به همه بچه ها يه جاي براي خريد ام پي فور معرفي ميكنيد مرسي
من خودم D2 دارمنقل قول:
کمی دکمه زیاد ازیتت نمی کنه
آپگرید کردن فریمور چیزه خوبیه مشکلاتشو حل میکنه و امکاناتی رو اضافه میکنه مثل اکولایزر های جدید اضافه کردن ماشین حساب ، برنامه ها و بازی های تحت فلش ، اضافه کردن پلی لیست
لوازم جانبیش رو می تونی از پارسونی که الان رفتن تو ساختمون امرتات بگیری
من با کوچیکیه صفحه نمایش مشکلی ندارم و فکر نکنم مشکلی هم بوجود نیاره
ولوم که خودش کلید داره از داشتن روی مانیتور بی نیاز میشی
تازه میشه بهش فونت هم اضافه کرد که من یاد ندارم یا تم و لوگو
نقل قول:نقل قول:بودجه شما خوبه ... اما بعضی از نیازهات با هم نمی خونه ... مثلا حافظه بالا ، مستلزم هارد دار بودنه ؛ و خب هارد نسبت به ضربه حساسه ...نقل قول:
در مورد pdf بحث شده که قابلیتی نیست که Mp3 player ها زیاد روش مانور بدن و اون چند نمونه ای که این کار رو بلدن هم اکثرا بالای 300 تومن هستن ... این یکی از مواردیه که ما هنوز داریم می گردیم ببینیم چیز خوبی پیدا میشه یا نه ... مثلا این تاپیک :
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=246582
یه گزینه مناسب واسه شما می تونه w7 از iriver باشه که از CSD حمایت می کنه (یعنی کارای office و pdf رو تبدیل می کنه به فرمت مخصوص خودش و نمایش میده) ... 285 تومن ...
سلام دوستان. يه سؤال داشتم. بهترين پلير براي ديدن فيلمهاي avi منظورم همين فيلمهاي dvd rip كه روي اينرنت ميزارن واسه دانلود كدومه؟
فیلمهایی که پسوند avi دارن و معمولا دانلود میشه ، فرمت فشرده divx و مشابه اون هستند (xvid و...) ... دستگاهی مثل zen vision:m می تونه مستقیم اینو پخش کنه و نیازی به تبدیل نیست (230 تومن) و دستگاه های بالای 300 تومن cowon هم همینطور ... اما دستگاه های دیگه (قیمت های پایین تر به خصوص) نیاز به تبدیل دارن یعنی شما وقتی این فرمت رو می خوای بریزی توی دستگاهت ، با استفاده از convertor روی PC تبدیل میشه به فرمت قابل قبول دستگاه ...نقل قول:
بنابراین اگه حمایت مستقیم منظور باشه همون zvm توی دامنه قیمت زیر 250 ... اما چون کانورت کردن رو هم بهرحال میشه یه جورایی تحمل کرد ، میشه رفت سراغ انتخاب های دیگه مثل D2 از cowon (اگه تهران هستی) .. یا creative zen
نهایتا اینکه بستگی به بودجه ات داره ...
این ترجمه ی تحلیل یکی از ادیتورهای anythingbutipod بود.گرچه الان منم باهاش 100% موافقم.نقل قول:
اولین روزی که خونه بودم نظر خودم رو راجع به D2مینویسم
یا حق
سلام. ممنونم از راهنماییت. من شهرستان هستم ولی می تونم از تهران خرید کنم. حالا چندتا سوال داشتم:نقل قول:
cowan a3 هم این قابلیت پخش مستقیم فایل های avi که گفته شد رو داره؟ اگر داره قیمت 30 گیگ الان چنده؟ اگه لطف کنید اسم و شماره یکی دو تا فروشگاه رو که این دو تا پلیر رو داشته باشن توی تهران و قیمتشونم نسبت به بقیه مناسبتر باشه بهم بدید ممنون می شم. حالا اگر گارانتی هم نداشته باشه زیاد مهم نیست.
ممنون می شم اگه کمکم کنید
متشكر م بچه ها مرسي
A3 که جزو همون "دستگاه های بالای 300 تومن cowon " هستش ... دیگه آخرشه و حتی از vision:m هم یه درجه بالاتره ... البته سایز بزرگتری هم داره و طبیعتا قیمتش همینطور (350 تومن شاید) ...نقل قول:
در مورد A3 :
بازار رضا - واحد 43 داشت ... 66403839 زنگ بزن بپرس ..
یه پارسونی هم هست ... توی سایتش الان من می گردم شماره ای نیست ... ولی فکر کنم قبلا بود .. یه سرچ بزن توی همین بخش ، فکر کنم شماره اش رو گذاشتم ...
در مورد zen vision:m :
الان شماره ای تو ذهنم نیست ... باید از نمایندگی هاش بپرسی و اگه نداشتن باید گشت ... توی همون بازار رضا مثلا ... نمایندگی ها : شاب - 88700850 //// رایان بدر - 88415752
پارسونی رفته تو ساختمان امرتات
یهو فکر نکنین ادقام شدنو دارن ورشکست میشنو از این حرفا چون امرتات و پارسونی مال اقای بیات هست و فکر کنم این شکلی به نفع ما باشه می تونه از طریق نمایندگی های امرتات محصولاتشو بفروشه
بهر حال می تونی به امرتات زنگ بزنی
سلام
اول : بسته بندی
داخل پکیج یه دستگاه D2 یه هدفون یه شارژر کابل USB و یه قلم تاچ مثلثی کوچک بعلاوه یه کارت پیش خرید Audiobook باشارژ یدونه کتاب صوتی و چند تا ترک موسیقی از یه سایت بخصوص و بشکل انلاین بود.
دوم: روشن کردن دستگاه
D2چند ساعتی (3 تا4)برای شارژ شدن وقت لازم داره اما بی تردید یکی از منحصر بفردترین قابلیت هاش مدت زمان طولانی شارژ و روشن بودن دستگاس.واقعا روی 50 ساعت استفاده با LCDخاموش برای گوش دادن به موسیقی میشه حساب کرد.روی هم رفته من با وجود استفاده طولانی و روزانه هفته ای 2 بار نیاز یه شارژ پیدا میکنم.گرچه چو دائم دستم روی LCD است و اون روشنه مدت پخش صدا از 50 ساعت خیلی کمتره اما در صورت استفاده بعنوان یه پخش کننده موسیقی واقعا مدت طولانی قابل استفادس .
سوم :
دستگاه نسبتا سنگینی که بیشتر سطحشو نمایشگرش پر کرده.فقط 4 کلید داره.یه کلید 3 حالته که دستگاه باهاش روشن میشه ، قفل میشه ، و LCDخاموش میشه ، و البته خود دستگاه خاموش میشه.
کیفیت عالی LCD که فیلم های تبدیل شده به فرمت دستگاه رو بخوبی نمایش میده.که حجم فایل بعد از تبدیل معادل Xvid یعنی 250مگ برای 45 دقیقه.
سه کلید دیگه دسترسی به منو و افزایش/کاهش ولوم صدا رو ممکن میکنه.
تویه منو اصلی آیکون پخش موزیک / پخش ویدیو / نمایش تصویر / نمایش متن(فقط TXT لاتین با حمایت از یه سری از زبونهای اروپایی و زبون کره ای در صورت استفاده از فریم ویر مربوطه) / آیکون رادیوی FM / آیکون ضبط / آیکون ابزار(شامل پخش فلش - صفحه یادداشت -ماشین حساب و ماشین حساب مهندسی)و آیکون تنظیمات دیده میشه.
نمایش ساعت در گوشه چپ بالا و نمایش میزان ولوم و باتری در گوشه بالای سمت راست دیده میشه.
پخش: هدفون با کیفیت دستگاه و پخش کننده باکیفیت و بسیار قابل تنظیم تضمین کننده یه کیفیت عالی موسیقی است.مسلما این قابلیت بارزترین و قابل توجه ترین کاری یه که این دستگاه انجام میده_(البته برای همین هم ساخته شده)موقع پخش شما دسترسی معادل مدیا پلیر ویندوز به آهنگ دارین.یعنی براحتی میتونین آهنگ رو انتخاب کنید و از هر جاش که میخواین شروع به گوش دادن کنید.اکولایزر های بسیار قابل تنظیم(حتی بیشتر از مدیا پلیر) کیفیت گوش دادن به موسیقی رو به حداکثر میرسونه.حتی فرکانس اثر اکولایزر ها قابل تنظیمه!
ضبط:
ضبط از سه منبع رادیو اف ام ، میکروفن داخلی ، میکروفن خارجی یا منیع صوتی خارجی(لاین این) با کیفیت 32kh/64/80/96/128/256kh قابل ضبطه.که بعنوان یه مبدل برای منایع صوتی به فایل دیجیتال کاملا عالیه.اما ضبط از میکروفون داخلی اصلا به یه IC Recorder از نظر حساسیت میکروفن قابل مقایسه نیست گرچه با انتخاب بیت ریت بالا میشه از وضوح بالای اون استفاده کرد.
ویدیو:
تنها ایرادی که میتونم بگیرم نیاز به تبدیل فیلم اصلی است.در مورد کیفیت پخش ویدیو باید بگم عالی پخش میکنه هم کیفیت صدا
هم تصویر واقعا عالی و بی نقص و معادل فیلم اصلیه.
نمایش متن:
بعنوان یه نمایشگر متن من زیاد ازش خوشم نیومد شاید بخاطر اینکه فقط فرمت txtرو با مشخصات تراز بندی تکست نمایش میده و نه بیشتر.روی زبون فازسی هم بهتره حسابی باز نشه.
رادیو:
فکر میکنم واقعا حق با ادیتور ها بود.حساسیت گیرندگی دستگاه چندان بالا نیست گرچه کیفیت عموما بالاست اما مثلا در حال حرکت مخصوصا اگر دور از فزستنده و با هدفون با سیم کوتاه حساسیت ضعیف تره دستگاه مشخص میشه.ااما خب در حال کاملا راضی کننده است.تنظیم رادیو بسرعت و بشکل اتوماتیک یا دستی ممکنه.بازهم امکان تنظیمات زیاد کاملا بچشم میاد.و از لحاظ مشکلی نداره.
ابزار:
بیشتر حالت فانتزی داره تا کاربردی شاید از فلش پلیر بعنوان سرگرمی بشه استفاده کرد.
تنطیمات دستگاه عالی و بسیار کاربردیه و هر چیزی فکر کنید قابل تنظیمه.
بعنوان MP4Player یه دستگاه عالی محسوب میشه.گرچه به اون شکل منو برای کاری که میخواستم بکنم نتونست کمک کنه.چون دایم از دکمه ها(یعنی LCD) دارم استفاده میکنم عملا فایل های صوتی معادل فایل ها ویدیویی باتری مصرف میکنه.چون دکمه لمس نمیشه هز از چندی بایذ نگاه کنم که وقتگیره اما از فیلم دیدن توش لذی میبرم.البته یه برنامه خیلی بدرد بخور هم با فرمت فلش پیدا کردم که اون هم خیلی کمکم کرده.
مبارکه
چند گیگ رو خریدی؟ و چند خریدی؟
فریموری که رو خودش نصب چه ورژنیه؟
راستی من اون کارت خرید رونداشتم .
درضمن در مورد میزان باتری مصرف شده برای صوت و ویدیو کاملا تفاوت داره اینو از اطلاعات تو سایت نمیگم از تجربیات خودم میگم
راستی sastwhc میشه اون برنامه تحت فلش رو آپلود کنی یا لینک دانلودشو بدید؟
190 تومن 4 گیگ با فریم ویر 2.54:46:نقل قول:
آره مگه نمیدونستی عمر باتری فرق داره 20تا 25 ساعت برای ویدیو و 50 ساعت برای صدا
اون فایل فلش فکر نکنم بدردت بخوره.چون خاص کار بخصوصیه:27:نقل قول:
آره میدونم که 10 ساعت برای ویدیو و 50 ساعت برای موزیک هست ولی شما گفتید که فرق آن چنانی نداره (با تجربه ای که شما داشتین)نقل قول:
اون فایل فلش مگه مربوط به خوندن فایل های متنی نیست؟
osmaanجان ببخشید دیر جواب میدم،راستش اصلا متوجه پستت نشدمنقل قول:
نمیدونم کجا گفتم فرق چندانی نداره!!!
در هر حال وقتی LCD خاموشه مصرف باتری خیلی پایین میاد.حتی کلید پاور در حالتی خاموش کردن ژِLCD رو سریع تر از زمان اتوناتیک ممکن میکنه تا حداقل مصرف امکان پذیر باشه.
من از دکمه های کنترل زیاد استفاده میکنم.چون D2 تاچ اسکرین و دکمه های واقعی چندانی نداره LCD دایما روشنه و باتری خیلی بیشتر از حالتی که مثلا آدم آهنگ گوش میده مصرف میشه.راستش طمع استفاده از قابلیت پخش ویدیو منو محبور به خرید D2 کرد در حالیکه U5 یا i7 کاملا برای من مناسب تر بودند.(i7 برای کار صدا بیشتر مناسبه)
نه متاسفانه.مربوط به خوندن فایل متنی نیست.نقل قول:
اون فایل فلش مگه مربوط به خوندن فایل های متنی نیست؟
سلام
میخواستم ببینم دوستانی که D2 دارند آیا یراب حفاظت از Lcd از چیزی استفاده میکنند؟
رو ی Lcd دوربین های فیلم بردار سونی که اسکرین تاچ و روی پلیر سامسونگ از ورقه ضد خش استفاده میکنند تا خش نیوفته.نظرتون چیه؟
من هنوز لیبل پلاستیکی شفاف روی Lcd رو نکندم ولی روش کال خش وخط افتاده.
علاوه بر محافظ LCD به یه اسپیکر کوچک و قابل حمل ونقل که شارژی باشه هم احتیاج دارم.خیلی وقتا هدفون گوش هامو رو اذیت میکنه.اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم بگیدنقل قول:
ارادتمندیم
درمورد محافظ lcd من که رفتم پیش موبایل فروشی ها ازشون لایه محافظی که تقریبا اندازه lcd D2 بود خریدمو اندازه lcd بریدمش
ولی فکر کنم لایه محافظ برای نوکیا ان 95 بهش بدون برش بخره
در مورد اسپیکر چیزی نمی دونم
در مورد محافظ : همونطور که دوستمون گفت ، می تونی از محصولات مشابه استفاده کنی ... آپیاد هم لایه محافظش توی پایتخت پیدا میشه ...
در مورد اسپیکر قابل حمل : بسته به بودجه ات ، گزینه زیاده .. از 3 تومن هست (مدلهای متفرقه ، اما بهرحال کار راه بنداز - ما خودمون یه دونه داریم خونه) تا 20-30 تومن کارای creative که کیفیت قابل قبولی دارن ...
در مورد محافظ : همونطور که دوستمون گفت ، می تونی از محصولات مشابه استفاده کنی ... آپیاد هم لایه محافظش توی پایتخت پیدا میشه ...
در مورد اسپیکر قابل حمل : بسته به بودجه ات ، گزینه زیاده .. از 3 تومن هست (مدلهای متفرقه ، اما بهرحال کار راه بنداز - ما خودمون یه دونه داریم خونه) تا 20-30 تومن کارای creative که کیفیت قابل قبولی دارن ...
سلام
من میخوام یه mp3 بخرم که کیفیت ظبط صداش خیلی خوب باشه(برای کلاس درسو ...) و بتونه نویز محیط و بگیره.
چند تا گزینه پیدا کردم
1. iriver T60 که شنیدم ظبط صدای خوبی داره .قیمتشم حدود 90 تومانه
2. Cowon iAudio U3 که نمیدونم قیمته 1 گیگ و 2 گیگش چنده.اگه میدونید راهنماییم کنید؟
3.اینجا() یه تبلیغ از iVoiceIII Microphone for iPod دیدم که گفت رو ipod های 2 generation به بالا میخوره.کد:http://7rang.ir/key_111178/ads_9089.aspx
تو سایت اصلی ipod قیمتای mp3 بالاست ولی تو این سایتهای فروش من از 25000 تومان به بالا قیمت دیدم. مثلا ipod nano رو
8
گیگ زده بود 45000 تومن!!!()کد:http://www.istgah.com/keywords/kid_127/key_104095/from_25/to_0/247861.html
یا اینجا() گفته mp4 player 2 gig 45000 T.کد:http://www.istgah.com/firekeys/kid_127/key_1478/page_1/340127.html
حالا نمیدونم اینا چجورین؟ اصلن؟ کیفیتشون چطوره؟ میرزه که من یه میکروفن بخرم بزارم روش.
اگرم اصل نیست از کجا یه ipod پیدا کنم که بعد 6 ماه داقون نشه.
کلا میرزه که من این کارو بکنم(برم یه میکروفن جدا بگیرمو...) کیفیته ظبط صداش با اون دو تای قبلی فرق میکنه؟
شما بودین کدوم و انتخاب میکردین؟
لطفا راهنماییم کنین خیلی وقته دنبالشم:23:
راستی من بودجم حدودای 100 تومنه .حالا یکم اینور اونورش مهم نیست.
ممنون:)
cowon D2 مدل خوبیه فکر کنم 2گیگش یه کم بیشتر از 100 تومن باشه
من خودم سر کلاس صدای استادارو ضبط می کنم تقریبا از 3،4 متری تقریبا خوبه اگه یه میکروفن بگیری که دیگه بهتر
osmaan جان مدلی که معرفی کردی خیلی معرکه است . فقط یه مشکل کوچیک داره....
این که قیمتش نزدیکه 100 تومان نیست . قیمتی که من دیدم 2 گیگ 204 هزار تومن بود!:whistle:
مطمئنی قیمت و درست گفتی؟
نقل قول:
چون جمعه است جواب نمیدین؟
من منتظرما:19::20:
رسیدیم به شنبه،یکشنبه،دوشنبه،سه شنبه....
1. گزینه خوبیه
2. گزینه بهتریه - 2 گیگ 170 تومن / 1 گیگ اگه گیر بیاد 130 تومن
3. Ipod تقلبی هستش ... اصلا ipod زیر 150 تومن نداریم ... اینا همه اش کارای تقلبی هستن که فقط شبیه اونن - نه از نظر ظرافت و طراحی و نه امکانات ربطی به اون ندارن ... اینطور مارک های متفرقه توصیه نمیشه - کیفیت ندارن (همونطور که خودت گفتی : بعد از 6 ماه داغونه !!)
4. گرفتن میکروفون گزینه بدی نیست ، بشرطیکه دستگاهت ورودی Mic داشته باشه یا حداقل ورودی line in داشته باشه ...
بهرحال توی دامنه زیر 100 ، اگه دستگاه مناسب واسه ضبط صدا می خوای YV-150 از سامسونگ خوبه (105 تومن) ... و icd-ux از سونی هم 120 تومنه ... اولی به ظرفیت 512 و دومی به ظرفیت 1 گیگ
از کجا قیمت زدی؟نقل قول:
یکی از بچه ها تو همین فروم 2 گیگ رو 190 تومن خرید
دستت درد نکنه سیمور خاننقل قول:
فقط یه چیزی : این irivrr T7 چطوره؟ نوشته بود امکان تغییر کیفیت ظبط صدا داره؟
به نظرت این بهتره یا T60 ؟
و اینکه روی Lplayer میشه میکروفون گذاشت؟
راست میگی اشتباه از من بود .شرمنده :blush:نقل قول:
فقط اگه کسی میدونی قیمت دقیق 1 گیگش چنده ممنون میشم بگه
نقل قول:
2 گیگش حدود 170یا 175 بود
راستی من فردا برای خرید اسپیکر و محافظ LCD میرم، در مورد LCD متوجه شدم چی بگیرم اما در مورد اسپیکر با اولویت شارژی بودن کسی پیشنهادی نداشت؟
1 گیگ D2 ؟ ... اصلا 1 گیگ نداره ... 2 گیگش رو هم که دوستان قیمت تقریبی دادن ...نقل قول:
بله - t7 در چند حالت کیفیت صدا رو ضبط می کنه ...نقل قول:
به نظرم T60 بهتر باشه ...
نه نمیشه روی lplayer میکروفون گذاشت چون ورودی این کار رو نداره ..
اکثر مدلهای خوب موجود قلمی هستن ... creative هم تنوع خوبی داره هم کیفیت/قیمت معقولی داره ..نقل قول:
سلام برای lcd چه محافظی می خوای استفاده کنی؟نقل قول:
اگه مشخصاتشو بگی ممنون میشم