-
به دليل كمبود امكانات
فعاليت تيمهاي پايه استقلال تهران متوقف شد
خبرگزاري فارس: از سوي رئيس آكادمي باشگاه استقلال تهران، فعاليتهاي تيمهاي پايه اين باشگاه متوقف شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، به دليل نامناسب بودن چمن ورزشگاه مرغوبكار (محل تمرين تيمهاي پايه استقلال)، تمرينات و كليه فعاليتهاي شش تيم پايه تعطيل شده است.
حسن روشن به دليل اين شرايط به مربيان تيمهاي پايه اعلام كرد، ميتوانند با تيمهاي ديگر وارد مذاكره شوند.
بازيكنان پايه كه اكثر آنها قراردادهاي سه ساله با اين باشگاه دارند در حال حاضر در مكانهاي مختلف به تمرينات انفرادي ميپردازند.
تمامي اين تيمها و كادر فني آنها مبلغ 50 ميليون تومان و 2 ماه حقوق عقب افتاده از باشگاه طلب دارند.
-
عملكرد ضعيف اكونوو در اردوي ابومسلم مشهد
مدافع سابق بارسلونا مورد تاييد ميثاقيان قرار نگرفت
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد عملكرد مدافع سابق بارسلونا را نپسنديد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اكثر ميثاقيان نحوه بازي ساموئل اكونوو را نپسنديد و اين مدافع افريقايي ايران را ترك كرد.
مسئولان باشگاه ابومسلم قصد جذب اين بازيكن را داشتند؛ اما مدافع سابق بارسلونا عملكرد مناسبي در تمرينات و بازي هاي دوستانه نداشت.
اين مدافع در تمرين يك تيم ديگر ليگ برتري نيز حضور يافت؛ اما كادر فني اين تيم نيز اكونوو را نپسنديدند.
اكونوو اواخر دهه 90 مدتي در تيم بارسلونا بازي كرد.
-
براي انجام عمل جراحي
خليلي فردا راهي آلمان ميشود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال و پرسپوليس تهران، فردا براي عمل جراحي زانوي پاي خود راهي مونيخ ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي از جمله بازيكنان ملي پوش ايران در اردوي اسپانيا است.
وي كه دچار پارگي رباط صليبي شده است، فردا با پايان اولين مرحله تمرين تيم ملي در ماربلا اسپانيا، راهي آلمان ميشود تا زيرنظر پزشكان متخصص آلماني پاي خود را تحت عمل جراحي قرار دهد.
كاروان تيم ملي ايران فردا ساعت 7 صبح ماربلا را به مقصد پاريس ترك خواهد كرد.
خليلي در اين سفر مليپوشان را همراهي مي كند؛ اما نميتواند در اردوي تيم ملي در جمهوري چك حضور داشته باشد.
خليلي از پاريس به مونيخ ميرود تا زانوي مصدومش را تحت عمل جراحي قرار دهد و پس از آن براي مشخص شدن قراردادش با پرسپوليس به ايران بازميگردد.
-
/اخبار نماينده خوزستان در تركيه/
ديدار تداركاتي فولاد لغو شد
خبرگزاري فارس: ديدار تداركاتي تيم فوتبال فولاد خوزستان مقابل تيم مرمر تركيه به دليل نا آمادگي حريف انجام نشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، قرار بود روز گذشته تيم فولاد خوزستان در ديداري تداركاتي به مصاف تيم مرمر تركيه برود؛ اما كادر فني حريف به دليل ناآماده بودن تيم خود از برگزاري اين بازي انصراف داد.
با لغو اين مسابقه، مسئولان تيم ذوب آهن به فولادي ها پيشنهاد دادند امروز ديداري دوستانه بين دو تيم برگزار شود كه مسئولان اين تيم با پيشنهاد فوق مخالفت كردند.
*عصر امروز مجيد جلالي سرمربي جديد فولاد به همراه كارلوس دروازه بان برزيلي اين تيم به اردو اضافه ميشوند.
*مكان اردوي فولاد به دليل در اختيار نداشتن ساعت تمرين مناسب تغيير پيدا كرد. اين تيم كه در قزلچهحمام استقرار يافته بود از عصر روز گذشته در قيصريه حضور پيدا كرد. در قزل چه زمين مورد نظر فولاد تحت نظر شهرداري بود و آنها هم در ساعت هاي نامطلوب قصد داشتند زمين را در اختيار فولادي ها قرار دهند.
* مسئولان فولاد در صدد هستند تا قبل از پايان اردو مقدمات برگزاري 2 ديدار تداركاتي را در تركيه فراهم كنند.
-
اوليايي در گفت و گو با فارس:
پشت پرده فوتبال به دليل منافع عدهاي فاش نميشود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پاس همدان گفت: در فوتبال ما تخلفات و پروندههايي به دليل منافع شخصي، افشا نميشوند.
كاظم اوليايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره شرايط باشگاه پاس همدان و محروميت 2 بازيكن و كسر 3 امتياز از اين تيم، اظهار داشت: براي شفاف شدن شرايط و مسايل پشت پرده، يك وقت از رئيس سازمان تربيت بدني گرفتهام تا اتفاقات اخير را به وي گزارش بدهم. حرفهايي دارم كه فقط بايد رئيس سازمان به عنوان شخص ارشد ورزش قضاوت كند و اميدوارم اين نشست اين هفته برگزار شود.
وي درباره راي كميته ضد دوپينگ عنوان كرد: با صدور راي، بايد ابلاغيه رسمي به ما بدهند و ما را به اين كميته احضار كنند كه تا كنون چنين رفتاري نشده است. از يك مكمل قانوني استفاده كردهايم؛ اما اين مكمل در كتابچه كميته ضد دوپينگ نبود. مطمئن باشيد مسايل پشت فوتبال كه به اين ورزش لطمه ميزند را نزد رئيس سازمان افشا خواهم كرد.
مديرعامل پاس همدان خاطر نشان ساخت: پروندههاي دوپينگ از برخي باشگاهها وجود دارد كه بيش از يك سال از عمر آنها ميگذرد. علاوه بر مسئله دوپينگ، پروندههاي بزرگ و تخلفات وخيمتر در فوتبال وجود دارد كه عدهاي به دليل منافع مادي، به اين پروندهها و تخلفات رسيدگي نميكنند.
وي راجع به غيرقانوني بودن شرايط پاس براي جذب بازيكن سرباز، عنوان كرد:ا يك توافقنامه با ناجا عقد كردهايم كه طبق آن ميتوانيم سرباز جذب كنيم. زمان خاصي براي ما در اين زمينه تعيين شده است. اين توافقنامه در نيروهاي مسلح موجود است و چنانچه لازم باشد، آن را به عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ ارائه خواهيم كرد.
اوليايي گفت: استفاده از سرباز در فصل جاري قانوني است. مدت توافقنامه ما 3 ساله است تا تيمهاي بزرگسالان و پايه به طور كامل به همدان منتقل شوند.
-
در گفتوگو با فارس
موسوي نژاد: مفهوم انتقال تيمها به شهرستانها را نميفهمم
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه راهآهن گفت: انتقال تيمها به شهرستانها مانند اين است كه كسي در دانشگاه قبول شود؛ اما ديگري جايگزين وي شود.
موسوي نژاد در گفتوگو با خبرنگار فارس، درباره چگونگي انتقال تيم فوتبال راهآهن به مازندران اظهار داشت: اين موضوع تمام شده نيست، چون براي ما قابل قبول نيست. بازيكنان براي حضور در تهران قرارداد امضا كردهاند و نميخواهند به شهرستان بروند.
وي درباره اينكه گفته ميشود هدف از انتقال تيمهاي تهراني به شهرستانها براي توزيع عادلانه امكانات صورت ميگيرد، عنوان كرد: در آن صورت تكليف استانهايي كه به آنها تيم نميرسد چه ميشود؟ همين حالا ليگ با حضور 18 تيم با فشردگي زياد انجام ميشود و تعداد تيمها بايد به 16 برسد.
رئيس هيئت مديره راهآهن با بيان اينكه حاضر به قبول انتقال تيم به شهرستان نيستند، ادامه داد: تا جايي كه زورمان برسد مانع از انتقال تيم به مازندران ميشويم. راه درست براي ايجاد تيم در استانها اين است كه يك تيم تشكيل دهند. پله پله اين تيم رشد كند و سپس به ليگ برتر راه پيدا كند.
وي افزود: با خارج كردن يك تيم از تهران، تيم جديدي متولد نمي شود چون شكل طبيعي ندارد. نميتوان يك درخت تنومند و با ريشه را در مكان ديگري قرار داد. واقعا مفهوم اين انتقالها را نميدانم. مثل اين است كه شخصي در دانشگاه قبول شده باشد و نفر ديگري جاي او به تحصيل بپردازد.
موسوي نژاد اظهار داشت: من هم معتقدم با يك برنامهريزي صحيح بايد به سمت حمايت از تيمهاي خصوصي رفت؛ اما نميتون اين موضوع را سهميه بندي كرد. هر استان يك پتانسيل دارد و اگر بر چنين تيمي اصرار شود، به دليل وجود زياد استانها، اين دعوا كه يك تيم به كجا منتقل شود ادامه خواهد داشت.
-
نامه اعتراض آميز فدراسيون فوتبال به "بلاتر"
کفاشيان:
از "دايي" خواستهايم با لژيونرها صحبت کند
مخالف انتقال تيمها هستم، اما نميتوانيم مانع شويم
رييس فدراسيون فوتبال گفت: در نامه اي به "سپ بلاتر" مراتب اعتراض خود را در خصوص لغو ديدارهاي تدارکاتي تيم ملي فوتبال اعلام کرده ايم.
علي کفاشيان در پاسخ به سئوال خبرنگار ايسنا مبني بر برنامه هاي فدراسيون براي عدم لغو ديدارهاي تدارکاتي تيم ملي فوتبال اظهار كرد: علي رغم اينکه اساسنامه فيفا تأکيد مي کند که هيچ وقت مسائل سياسي را در فوتبال نبايد دخالت داد اما باشگاه چارلتون انگليس و فدراسيون فوتبال مصر دو برنامه تدارکاتي ما را به هم زدند که در مقابل ما هم نامه اي را به رييس فيفا نوشتيم و به بندهاي فيفا اشاره کرديم که مسائل سياسي و نژادي نبايد در روابط فوتبال کشورها تأثير بگذارد. از فيفا خواستيم که جلوي اقدامات اين گونه کشورها را بگيرد وگرنه در آينده ممکن است گريبان خود اين کشورها را بگيرد.
وي در پاسخ به اين سئوال که آيا فدراسيون فوتبال قراردادي را با باشگاه چارلتون انگليس منعقد کرده بود، گفت: از طريق يک شرکت واسطه اين قرارداد منعقد شده و به صورت مکتوب آن را در اختيار داريم، چارلتون اعلام کرد كه به خاطر آزمايش موشکي در ايران بازي با تيم ملي را لغو ميکند و چنانچه نياز باشد هم قرارداد خود را با باشگاه چارلتون و هم پاسخ اين باشگاه را مبني بر لغو ديدارش با تيم ملي فوتبال منتشر مي کنيم.
کفاشيان در پاسخ به سئوال ديگر خبرنگار ايسنا مبني بر اين که آيا همان گونه که بارها به علي دايي به عنوان بازيکن فرصت داده شد که در تيم ملي حضور داشته باشد و آمادگي خود را به اثبات برساند آيا اين اين فرصت به لژيونرهاي فعلي تيم ملي از جمله مهدوي کيا، هاشميان و کريمي نيز داده خواهد شد، اظهار كرد: اين صحبت حرف درستي است، بايد از تمام توانمنديهاي لژيونرها نهايت استفاده را ببريم. بنابراين از دايي خواسته ايم مجدداً با لژيونرها صحبت کند که اين ديگر برمي گردد به نظرات کادر فني که اگر لژيونرها جزء آماده ها باشند، قطعاً دعوت خواهند شد.
رييس فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سئوال که آيا همچنان اعلام مي کنيد با ده تيم اول رنکينگ فيفا بازي خواهيد کرد، گفت: قبلاً گفته بودم سعي مي کنيم با 10 تيم اول فيفا ديدار تدارکاتي داشته باشيم، در حال مذاکره با فدراسيون هاي اين کشورها هستيم و در آينده نزديک اسامي آنها را اعلام مي کنيم.
کفاشيان در بيان ديدگاهش در رابطه با واگذاري تيم هاي تهراني به شهرستان ها اظهار داشت: معتقدم واگذاري تيم ها به استان ها به پيشرفت فوتبال آنها کمک نمي کند، به ويژه اين که چنانچه استاني صاحب فوتبال نباشد انتقال تيم به آن استان نوعي کار نمايشي است که حتي ممکن است مردم آن استان نيز از آن تيم حمايت نکنند.
وي افزود: در عين حال فدراسيون فوتبال نمي تواند مانع از انتقال تيم هاي تهراني به شهرستان ها شود.
کفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه سازمان تربيت بدني از طرفي اعلام مي کند تيم هاي صنعتي نبايد هزينه زيادي براي فوتبال بکنند و از طرف ديگر دو تيم تحت پوشش اين سازمان يعني استقلال و پرسپوليس خود مبالغ هنگفتي را صرف فوتبال مي کنند، اظهار كرد: البته استقلال و پرسپوليس هم مشکلات خاص خود دارند اما اين مبالغي که روزنامه ها مي نويسند صحيح نيست.
وي با تأکيد بر حمايت مالي فدراسيون از باشگاه هاي فوتبال گفت: در فدراسيون و هيأت رئيسه به محض اينکه منابع مالي خوبي به دست آورديم به همه باشگاه ها کمک مي کنيم، البته اين کمک براي خريد بازيکن صورت نمي گيرد بلکه براي توسعه باشگاه خواهد بود.
وي با ابراز نگراني از روند فعلي باشگاه هاي خصوصي گفت: نگران باشگاه هاي صد در صد خصوصي هستم چراکه با اين شرايط آنها توان ماندن در ليگ برتر را نخواهند داشت، به ويژه اين که حق پخش تلويزيوني نيز به باشگاه ها پرداخت نمي شود.
رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به برنامه هاي تدارکاتي تيم ملي فوتبال و عدم تداخل اين برنامه ها با بازي هاي ليگ هشتم اظهار كرد: از همين الان برنامه هاي تدارکاتي تيم ملي را تا بيست و هفتم خرداد سال آينده نوشته ايم و به باشگاه ها هم اعلام مي کنيم که اولويت اول آنها بايد تيم ملي باشد، ضمن اين که با کادر فني باشگاه هايي که نفراتي در تيم ملي دارند جلساتي در طول سال برگزار خواهيم کرد تا کاملاً با اين باشگاه ها هماهنگ باشيم.
وي در ادامه با تأکيد بر خصوصي شدن باشگاه ها گفت: معتقدم خصوصي شدن صد درصد باشگاه هاي فوتبال بايد با خصوصي شدن اقتصاد کشورها همراه باشد که در ايران در اين رابطه مشکل داريم.
-
با عقد قراردادی یک ساله
رحمان رضایی به الظفره امارات پیوست
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مدافع ایرانی فصل گذشته تیم لیورنو ایتالیا با عقد قراردادی یک ساله به تیم الظفره امارات پیوست.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"رحمان رضایی بعد از حضوری چند ساله در فوتبال سری آ ایتالیا و تیم های پروجا، مسینا و لیورنو با حضور در باشگاه الظفره امارات و مذاکره با سران این باشگاه به توافق رسید و برای یک فصل به این تیم ملحق شد.
رضایی که بعد از جدایی از فوتبال ایتالیا شایعه حضورش در تیم های پرسپولیس و استقلال قوت گرفته بود بالاخره سر از تیم الظفره در آورد تا تمام شایعات را به پایان برساند.
به گزارش ایسکانیوز،رسول خطیبی نیز در ابتدای این فصل بعد از جدایی از تیم الامارات برای یک سال به الظفره پیوسته بود.
-
جهت برپایی اردویی 10 روزه
کاروان تیم فوتبال پیکان فردا راهی ترکیه می شود
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:تیم فوتبال پیکان جهت برگزاری اردویی 10 روزه فردا راهی ترکیه می شود.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"تیم فوتبال پیکان تهران که با انتقالش به استان قزوین موافقت شده جهت حضوری قدرتمند در رقابت های لیگ برتر اردویی 10 روزه را با حضور کلیه نفرات در ترکیه برگزار خواهد کرد.
کاروان تیم پیکان فردا راهی ترکیه می شود تا در کمپی نزدیک به کمپ تیم استقلال و در 100 کیلومتری شهر استانبول مستقر شود.
بنا به گفته مسولان این باشگاه،تیم پیکان در این اردو چند بازی تدارکاتی را نیز انجام خواهد داد./
-
حمید نیک نفس در گفتگو با ایسکانیوز:
دیگر به این فوتبال پر حاشیه بر نمی گردم//اگر سنگ اندازی نکنند،مس مدعی قهرمانی است
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدیرعامل مستعفی باشگاه مس کرمان با اشاره به دلایل استعفایش گفت: با توجه به اینکه دنیای من فرهنگی است درچند سال گذشته در فوتبال به اصطلاح فرهنگی ورزشی مسائل پشت پرده زیادی را تحمل کردم و به هیمن خاطر دیگر به این فوتبال پر حواشی بر نمی گردم.
حمید نیک نفس روز یکشنبه درگفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" اظهار داشت : پس از اتفاقاتی که برخی ها برای برهم ریختن آرامش در باشگاه مس تدارک دیدند به این باور رسیدم که برای این فوتبال پر حواشی که راه ناسالمی را طی می کند ساخته نشده ام و صلاح را برای موفقیت تیم مس در کناره گیری ام دیدم.
وی تصریح کرد: البته معتقدم که رسالتم را به باشگاه مس کرمان و مردم این شهر به طور کامل ادا کرده ام .
وی تعدیل بودجه را یکی دیگر از دلایل استعفایش عنوان کرد وافزود: قبل از آغاز فصل نقل و انتقالات مسئولان قول پرداخت بودجه خوبی را داده بودند ولیکن پس از ادعا های بی اساس مبنی بر ولخرجی های باشگاه مس به تعهداتشان عمل نکردند .
وی گفت: تعدیل بودجه سبب شد تا اینکه عملی شدن وعده های خودم را در طول فصل برای تیم غیر ممکن بدانم چرا که دست خالی ، کار های بزرگ انجام دادن بسیار سخت و دور از انتظار است.
نیک نفس با گلایه از صحبت های برخی مدیرعاملان باشگاه ها اظهار داشت: متاسفانه بر خلاف شعار باشگاه ها که پسوند فرهنگی ورزشی را با خود به یدک می کشند مدیر عاملان برخی از باشگاه های بزرگ علیه یکدیگر مصاحبه هایی را انجام می دهند که فضای فوتبال را ناسالم می کند.
وی در خصوص انتخاب یوسف آبادی به سمت مدیر عاملی مس کرمان گفت: یوسف آبادی هم اکنون به صورت موقت کار های باشگاه را انجام می دهد و تا آن جایی که مطلعم قرار است طی روز های آتی مدیر عامل جدید باشگاه انتخاب شود.
وی در خصوص وضعیت تیم مس برای فصل آتی به ایسکانیوز گفت : تیم خوب و یکدستی را با کمک مظلومی برای فصل آینده بسته ایم و مطمئنم اگرجلوی پای این تیم سنگ اندازی نشود مدعی قهرمانی خواهد بود.
مدیر عامل مستعفی باشگاه مس کرمان لازمه انتقال تیم ها به استان ها را کار کارشناسی دانست و افزود: انتقال تیم ها به استان ها اگر با سیاسیت و کار کارشناسی درست باشد یک اتفاق فرخنده در فوتبال ایران رخ داده تا اینکه فوتبال از انحصار تیم های تهرانی خارج شود.
وی اضافه کرد: البته لازمه این کار فراهم ساختن امکانات سخت افزاری برای آن تیم است نه اینکه تمرینات در تهران انجام شود و فقط برای برگزاری دیدار ها به استان مذکور سفر کنند./
-
با حضور در اداره مالیاتی همدان
بگوویچ اظهار نامه مالیاتی خود را ارائه داد
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: "وینگوبگوویچ "سرمربی تیم پاس امروز با حضور در دفتر مدیر کل امور مالیاتی استان همدان اظهار نامه مالیاتی خود را ارائه داد.
به گزارش روز یکشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"،بگوویچ که سال گذشته نیز در زمان مقرر با حضور در اداره مالیاتی اظهارنامه مالیاتی خود را تقدیم مسئولان اداره مذکور کرده بود امسال نیز با اظهار به اینکه انجام امور و مسائل مالیاتی بسیار مهم است در دفتر مدیرکل امور مالیاتی استان همدان حاضر شد و اظهار نامه مالیاتی خود را در حضور وی ارائه داد .
وینگو بگوویچ پرداخت مالیات را در رشد و شکوفایی ورزش کشور و احداث فضاهای ورزشی مهم و تعیین کننده دانست و افزود: هرجا که باشم اهمیت ویژه ای برای پرداخت مالیات قائل هستم.
-
مهدی پاشازاده در گفت و گو با ایسکانیوز:
تا آخر هفته سرمربی یکی از تیم های لیگ برتری می شوم// بدون بازی تدارکاتی تیم ملی به جایی نمی رسد
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع سابق تیم ملی درخصوص وضعیتش گفت: با توجه به صحبت هایی که با مسوولین چند تیم داشته ام هنوز تکلیفم مشخص نشده ولی به احتمال زیاد تا آخر هفته در یکی از تیم های لیگ برتری یا دسته اولی به عنوان سرمربی مشغول به کار خواهم شد.
مهدی پاشازاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، با اشاره به دلایل تاخیرش در قبول سرمربی گری یکی از تیم های باشگاهی افزود: مشکل من، نوع کار کردن با دستیاران یا مسوولین تیم است و به هیچ وجه مشکلی از لحاظ مبلغ قرارداد، محل خدمت ندارم چون در ابتدای کار هستم و اصلا به مبلغ قرارداد توجه چندانی ندارم.
وی با ابراز خرسندی از وضعیت تیم استقلال تهران اضافه کرد: از زمانی که قلعه نویی پا به این تیم گذاشته کلا شرایط متفاوت تر از قبل شده و امیدواریم با این یارگیری هایی که در فصل نقل و انتقالات انجام داده اند، جزء مدعیان قهرمانی باشد.
بازیکن سابق تیم استقلال تصریح کرد: به نظر من تنها مشکلی که در این فصل می تواند گریبان گیر استقلال شود، عدم جذب فوروارد کافی است چراکه معتقدم تیمی که باید در سه جبهه بجنگد باید حداقل چند فوروارد اضافه را در اختیار داشته باشد.
پاشازاده در مورد جدایی صادقی از این تیم به ایسکانیوز گفت: اینکه صادقی یکی از مهره های تاثیرگذار تیم بود شکی نیست ولی باید پذیرفت که یک زمان من رفتم و صادقی آمد و حالا صادقی باید برود تا نفرات جدید پا به میدان بگذارند.
وی اضافه کرد: البته در این میان اتفاقاتی افتاد که به هیچ وجه در شان هیچ کدام از طرفین نبود، از جمله مبلغ قرارداد و توهین کردن دو طرف به هم، مصاحبه های جنجالی و هواداران که به اعتقاد من دور از ادب و اخلاق حرفه ای فوتبال بود ولی در کل مسوولین باید شرایط بازیکنان را درک کنند.
بازیکن سابق تیم ملی درخصوص وضعیت تیم ملی و دعوت نشدن برخی از لژیونرها تصریح کرد: وضعیت تیم ملی به هیچ وجه مساعد و جالب نیست چرا که تدارکات و برنامه ریزی دقیقی برای آمادگی بیشتر بازیکنان صورت نگرفته است و مطمئنا اگر بازی های تدارکاتی خوبی برای تیم ملی پیش بینی نشود، به جایی نخواهیم رسید.
وی اظهار داشت: اینکه به چه دلیل لژیونرها به تیم ملی دعوت نشده، به شخص دایی برمی گردد اما این مساله را آینده مشخص می کند که آیا دایی در این مورد دچار اشتباه شده یا نه.
-
ابوالفضل حاجی زاده در گفتگو با ایسکانیوز:
حضور گل محمدی نقطه قوت صبا است// صبا مدعی اصلی قهرمانی خواهد بود
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال صبا گفت: حضور گل محمدی در خط دفاع تیم صبا نقطه قوت ما در فصل جاری خواهد بود.
ابولفضل حاجی زاده روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: بازیکنان در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند به ویژه از روزی که کریمی سرمربی گری تیم را قبول کرده است شرایط بسیار بهتر شده است.
وی افزود: تیم ما تمرینات را دیرتر از سایر تیم ها آغاز کرد اما کریمی در این چند روز عقب ماندگی ما را کاملا جبران کرده است. از اینکه با مربی بزرگی مانند آقا فیروز کار می کنم بسیار خوشحالم.
هافبک تیم فوتبال صبا با اشاره به پستی که در فصل آینده در آن بازی خواهد کرد به ایسکانیوز گفت: فصل آینده در هافبک دفاعی بازی خواهم کرد زیرا علاقه مندم در پست تخصصی خود بازی کنم و مطمئننا کارآیی من در این پست بیشتر از دفاع خواهد بود.
حاجی زاده در خصوص انتقال صباباتری به قم تصریح کرد: خوشبختانه این انتقال به نفع تیم ما است زیرا صبا از نبود تماشاگر در صبا شهر رنج می برد اما این مشکل با انتقال به قم رفع خواهد شد.
وی با اشاره به مدعی بودن تیم صبا در فصل آینده افزود: صبا مطمئننا در فصل آینده یکی از مدعیان اصلی قهرمانی خواهد بود زیرا تیم ما از فصل گذشته بسیار قدرتمند تر شده است و به خصوص حضور کریمی در تیم باعث افزایش انگیزه ما شده است
-
با دریافت 90میلیون تومان
باشگاه سپاهان رضایتنامه سید صالحی را صادر کرد
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سید مهدی سید صالحی صبح امروز با حضور در هیات فوتبال استان اصفهان، رضایت نامه خود از باشگاه سپاهان را دریافت کرد.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، سید مهدی سید صالحی که مقدمات حضورش در باشگاه پیکان فراهم شده است، صبح امروز با حضور در هیات فوتبال استان اصفهان، و با پرداخت مبلغ 90 میلیون تومان رضایت نامه خود را از باشگاه سپاهان دریافت کرد.
سید صالحی بلافاصله بعد از دریافت رضایت نامه اش راهی تهران شد تا در تمرینات تیم جدیدش (پیکان) شرکت کند.
به گزارش ایسکانیوز، مهاجم فصل گذشته سپاهان برای دریافت رضایت نامه اش در ابتدا مبلغ 150 میلیون تومان باید به باشگاه سابقش پرداخت می کرد که بعد از جلسه ای که با هیات مدیره سپاهان داشت این مبلغ به 90 میلیون تومان کاهش یافت.
-
هیثم کاظم از سپاهان جدا می شود
اصفهان – خبرگزاری ایسکانیوز: هیثم کاظم بازیکن عراقی فصل گذشته تیم سپاهان اصفهان با نظر فیرات از جمع طلایی پوشان اصفهانی جدا می شود.
به گزارش روز یکشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، هیثم کاظم که در اواخر هفته های پایانی لیگ برتر هفتم به تیم سپاهان پیوسته بود در تمرینات ابتدای فصل این تیم زیر نظر انگین فیرات نتوانسته خود را با تفکرات تاکتیکی وی وقف دهد و به همین دلیل از تیم سپاهان جدا خواهد شد .
با جدایی هیثم کاظم تیم فوتبال سپاهان با مشکل هافبک روبرو خواهد شد.
-
سعید آلوسی در گفت و گو با ایسکانیوز:
خبر درگیری ام با کماسی کذب محض است//از پیکان و سایپا و دو تیم عربی پیشنهاد دارم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مربی بدنساز فصل گذشته تیم استیل آذین درخصوص انتشار خبری مبنی بر درگیری اش با کماسی مربی بدنسازی پرسپولیس گفت: خبر درگیر ام با کماسی به هیچ وجه صحت ندارد و باور کنید خودم هم از شندی این خبر متعجب شدم ولی معتقدم کسانی که این خبر را منتشر کرده اند فقط قصد تخریب من را داشته اند.
سعید آلوسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، افزود: کماسی استاد و پیشکسوت من است و دور از اخلاقی حرفه ای است که بخواهم ملاء عام با شخصی مثل کماسی درگیری داشته باشم.
وی اضافه کرد: البته من نه دنبال حاشیه هستم و به دوست دارم وجه ملی و سابقه چندین ساله ام را زیر سوال ببریم ولی اگر روزی بخواهم از کسی انتقاد می کنم مطرمئنا از طریق خبرگزاری ها اقدام خواهم کرد و از کسی هم نمی ترسم.
مربی سابق تیم استیل آذین درخصوص وضعیتش به ایسکانیوز گفت: از دو تیم داخلی از جمله پیکان و سایپا و دو تیم العربی پیشنهاد دارم که هنوز هیچ کدام قطعی نشده ولی به زودی وضعیتم مشخص می شود.
آلوسی در مورد مابقی مطالباتش از باشگاه استیل آذین افزود: هنوز مطالباتمان را به طور کامل پرداخت نکرده اند ولی قول داده اند که طی همین یکی دو روز آینده نسبت به پرداخت مابقی مطالباتمان اقدام کنند
-
صابر میر قربانی در گفتگو با ایسکانیوز:
سایپا مدعی اصلی قهرمانی است//به جای پرداخت طلبم33 میلیون هم جریمه ام کرده اند!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم سایپا گفت: با عملکرد خوب مسئولان باشگاه در جذب بازیکنان مطرح، هیچ چیزاز پرسپولیس و استقلال کم نداریم و با این تفاصیل باید سایپا را مدعی اصلی قهرمانی در لیگ هشتم دانست.
صابر میر قربانی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" افزود : پس از سپری کردن اردوی سرعین دراردبیل و انجام سه دیدار تدارکاتی در تهران به 70 درصد از آمادگی برای حضور در لیگ آینده رسیده ایم و مطمئنم با حضور در اردوی ترکیه می توانیم میزان آمادگی خود را به مرز صددرصد خواهیم رساند.
وی در خصوص گلزنی اش در دیدار تدارکاتی با ابومسلم گفت: هر دو تیم برای رسیدن به هماهنگی مد نظر کادر فنی و بروز نقاط ضعفشان برای ارائه یک بازی محکم مقابل یکدیگر صف آرایی کرده بودند و خوشحالم با دو گلی که به ثمر رساندم پایم به گلزنی در تیم سایپا زود باز شد.
میر قربانی با رد شایعات سرمربیگری سیدکا اظهار داشت: تا کنون وضعیت سرمربی آینده تیم مشخص نشده است اما برای من کار کردن با مربی خارجی یا داخلی تفاوتی ندارد زیرا دراندیشه بروز شایستگی هایم با پیراهن سایپا هستم.
وی در خصوص شکایت خود از باشگاه صنعت نفت گفت: برای دریافت مابقی مطالباتم با باشگاه صنعت نفت تماس گرفته بودم که در اظهار نظری تعجب انگیز مسئولان باشگاه نفت من را به پرداخت 33 میلیون جریمه بایت سقوط تیم به لیگ یک علیرغم 67 میلیون طلبم ،متهم کردند.
مهاجم تیم سایپااضافه کرد: چون تیم نفت در لیگ برتر حفظ نشده باشگاه تمام بازیکنان را با نظر خودش جریمه کرده ولیکن باید بگویم که تمام بازیکنان از هیچ تلاشی برای بقاء تیم صنعت نفت دریغ نکردند.
وی خاطرنشان کرد: با شکایتم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بدون شک تمام پول هایم را از باشگاه صنعت نفت خواهم گرفت
-
محمد علوی در گفتگو با ایسکانیوز:
پرسپولیس قوی تر از سال گذشته است
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به عملکرد مطلوب باشگاه پرسپولیس در جذب بازیکنان مطرح در این فصل ،اطمینان دارم که تیم ما قوی تر از سال گذشته شده است وبا آغاز رقابتها این ادعا را ثابت خواهیم کرد.
محمد علوی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: خوشبختانه مسئولان تیم در این فصل بسیار در جذب بازیکن بسیار هوشمندانه عمل کردند و هواداران مطمئن باشند در این فصل پرسپولیس قدرتمندی را خواهند دید.
وی افزود: تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشته ایم و بازیکنان در اوج آمادگی خوبی قرار دارند البته با لغو اردوی اسپانیا به اجبار در تهران اردو زده ایم ولی با تعاملات صورت گرفته مسئولین درصدد می باشند که اردویی چند روزه را قبل از آغاز رقابتهای لیگ برتر در دوبی برگزار کنند.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب که این تیم سکوی پرتاب من به تیمهای بزرگ است،به ایسکانیوز گفت: حضور در این تیم آرزوی هر بازیکنی است و من از گذشته این تیم را دوست داشتم و برای بازی در پرسپولیس لحظه شماری می کردم. این تیم می تواند سکوی پرتاب من به تیم های بزرگ باشد و مطمئن باشید در پرسپولیس به تمامی آرزوی های ورزشی خود خواهم رسید.
علوی در خصوص عدم دعوتش به تیم ملی خاطر نشان کرد: حضور در تیم ملی آرزوی هر بازیکنی است و مطمئن باشید تمام تلاش خود را برای پوشیدن پیراهن تیم خواهم کرد.حضور در پرسپولیس کمک می تواند راحت تر من را به پرسپولیس برساند زیرا بیشتر از گذشته مورد توجه خواهم بود.
-
برگه تسويه حساب مالياتي منصوري فردا صادر ميشود
خبرگزاری پرسپولیس : با رايزني هاي انجام شده سرانجام مشكلات موجود حل شد و برگه تسويه حساب محمد منصوري فردا صادر شده و به تهران ارسال مي شود.
منصوري 2 ميليون تومان باقي مانده جهت صدور برگه مالياتي اش را كه قرار بود باشگاه ابومسلم پرداخت كند، شخصا پرداخت كرد و در قبالش از ابومسلميها يك وجه چك دريافت كرد تا در ماههاي آينده بتواند مبلغ خود را از مشهديها پس بگيرد.
وي براي اين منظور در تمرين صبح پرسپوليس نيز شركت نكرد تا با حل مشكل صدور برگه تسويه حساب مالياتي، هر چه سريعتر قرارداد خود با پرسپوليس را به ثبت برساند.
-
هم پرسپوليس تكذيب كرد هم مدير برنامه هاى قطبى،هيچ ضرب الاجلى در كار نبوده!
خبرگزاری پرسپولیس : عدم حضور قطبى در تهران حسابى دردسرساز شده و شايعه پروازى بودن او را بار ديگر بر سر زبان ها انداخته. افشين قطبى هفته گذشته به اسپانيا رفت تا در آنجا منتظر تيمش باشد اما حالا كه اردوى پرسپوليس در اسپانيا لغو شده هنوز خبرى از قطبى نيست. به همين خاطر هم هست كه شايعه تعيين ضرب الاجل ۴۸ ساعته براى بازگشت او مطرح شده. شايعه اى كه هم باشگاه پرسپوليس تكذيب مى كند و هم مدير برنامه هاى افشين قطبى. ابتدا مجيد فرخزادى سخنگوى باشگاه است كه صحت اين شايعه را رد مى كند و مى گويد:
«قطبى تأخير نداشته كه بخواهيم برايش ضرب الاجل تعيين كنيم. بعد از لغو اردوى اسپانيا، همه به او پيغام داديم كه نمى توانيم به اروپا برويم و او بايد برگردد. قطبى هم بليت سفر به تهران را تهيه كرده و در اولين فرصت به تهران مى آيد. اين حرف هايى هم كه درباره او مطرح شده و مى گويند قطبى پروازى است و قرار شده با كنترل از راه دور پرسپوليس را هدايت كند، به هيچ وجه صحت ندارد.»
مدير برنامه هاى افشين قطبى هم مثل مسؤولان باشگاه شايعات به راه افتاده را رد مى كند: «كدام ضرب الاجل اين حرف ها صحت ندارد. فقط بعد از لغو اردوى اسپانيا باشگاه از قطبى خواست سريع به تهران برگردد. او هم صبح دوشنبه به تهران مى آيد. آن هم به اين خاطر كه تا جمعه در اسپانيا بوده و بعد از تماس پرسپوليسى ها به آمستردام رفته تا بتواند از آنجا به دبى برود. امشب يا صبح دوشنبه هم به تهران مى آيد كه كارش را با پرسپوليس شروع كند.»
-
مصطفوي: يک مهاجم بزرگ جذب مي کنيم
خبرگزاری پرسپولیس : مصدوميت محسن خليلي مهاجم ملي پوش تيم فوتبال پرسپوليس نگراني هايي را براي مسئولان و مربيان اين تيم به همراه آورد،اما داريوش مصطفوي معتقد است که با جذب يک مهاجم بزرگ اين نگراني مرتفع خواهد شد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس مي گويد: محسن خليلي از مهاجمان بزرگ فوتبال کشور به حساب مي آيد و از بابت مصدوميت اين بازيکن ارزنده متاسف شديم،اما طبق قانون اجازه داريم که يک مهاجم ديگر را جايگزين او کنيم زيرا اين بازيکن در اردوي تيم ملي مصدوم شده است.
مصطفوي در ادامه مي افزايد: مذاکراتي را با گزينه هاي مورد نظرمان انجام داده ايم و بزودي يک مهاجم مطرح را جايگزين خليلي مي کنيم.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا باشگاه پرسپوليس با برگزاري دربي سوپر جام مخالف است؟ مي گويد: منتظرم تا آقاي قطبي به ايران بر گردد و نظر ايشان را درباره اين ديدار بشنويم.
مديرعامل پرسپوليس در انتها ضمن مساعد خواندن وضعيت باشگاه تحت مديريت خود گفت: خوشبختانه تا اين لحظه در زمينه نقل و انتقالات خوب عمل کرده ايم و با جذب يکي دو مهره ديگر به هدف خود مي رسيم.
-
نصرتی راهی جز ماندن پیدا نکرد / تماس از اسپانیا برای تمدید قرارداد
خبرگزاری پرسپولیس : پس از اینکه باشگاه پرسپولیس در فصل اخیر نقل و انتقالات بیشتر تمرکز خود را روی جذب مهاجمان و نیروهای تهاجمی صرف کرد، نگرانی هایی در مورد خط دفاعی این تیم به وجود آمد. جذب دیرهنگام فرانک آتسو تنها اقدام قهرمان دور گذشته در استحکام خط دفاعی اش بود. محمد نصرتی مدافع ملی پوش این تیم که قبل از سفر با تیم ملی به اسپانیا با پیشنهاد کسر 80 میلیون تومان از مبلغ قراردادش از سوی مسئولان باشگاه روبه رو شده بود، حاضر نشد در آن مقطع به خواسته مدیران جدید پرسپولیس تن در دهد و با طرح موضوع پیشنهادهای دیناموزاگرب و استقلال، مصطفوی را تهدید به ترک این تیم کرد. اما حالا با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات او از اسپانیا با مدیر عامل سرخپوشان تماس گرفته و به او اطمینان داده که به محض بازگشت به تهران قرارداد خود را در هیأت فوتبال تمدید کند. با این حساب در فصل جدید هم قطبی برای بازی دادن به او یا نبی الله باقری ها دچار تردید خواهد شد
-
در ترکيه به اهداف خود نزديک شده ايم
قلعه نويي: قضاوت درباره مهاجم غنايي فعلاً زود است
امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران که در حال حاضر تمرينات اين تيم در اردوي ترکيه را زير نظر دارد،معتقد است که استقلال يکي از بهترين اردوهاي چند سال اخير خود را برگزار مي کند.
قلعه نويي به خبرنگار ورزشي برنا گفت:در اردوي ترکيه به اهداف خود نزديک شده ايم و با برگزاري چند بازي تدارکاتي در ترکيه و تهران به طور کامل به اهداف مان مي رسيم.
وي اضافه کرد: اين اردو يکي از بهترين اردوهاي سالهاي اخير استقلال بوده و شرايط آب و هوايي محل اردو کمک شاياني به ما مي کند.
قلعه نويي درباره وضعيت مهاجم غنايي حاضر در اردوي استقلال گفت: اين بازيکن را به دقت زير نظر داريم اما فعلاً نمي توان درباره او قضاوت کرد و بايد تا ديدار دوستانه روز سه شنبه صبر کرد و در آن مسابقه عملکرد او را ديد.
سرمربي استقلال در انتها گفت:در تلاش هستيم تا ترکيب تيم را براي حضور در ليگ پيدا کنيم و تا حدود زيادي به اين خواسته خود رسيده ايم.
-
استقلال و مشکل کمبود جاي خالي در ليست نفرات
"نانا" نيايد،محمدي استقلالي مي شود
محمد محمدي سنگربان فصل گذشته تيم فوتبال استيل آذين که اخيراً طي مذاکراتي با مسئولان باشگاه استقلال براي عضويت در اين تيم با آن ها به توافق رسيده بود،در انتظار تماس مسئولان استقلال است تا قرارداد رسمي خود را به امضا برساند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در حالي که طي يکي دو روز اخير اخبار مختلفي پيرامون دلايل تاخير استقلالي ها در عقد قرارداد رسمي با محمدي به گوش رسيده است و برخي قلعه نويي را مخالف اين خريد معرفي کرده اند،از باشگاه استقلال خبر مي رسد که اين تاخير دليل ديگري دارد.
به گفته يک منبع آگاه در باشگاه استقلال،به دليل کمبود جاي خالي در ليست نفرات اين تيم،امير قلعه نويي از مسئولان مجموعه آبي خواسته است تا روز سه شنبه صبر کنند و در صورت عدم عقد قرارداد با "نانا" بازيکن غنايي حاضر در اردوي ترکيه استقلال،محمد محمدي را جذب کنند و ضمناً يک جاي خالي را هم براي مجتبي جباري کنار بگذارند.
"مهرداد بهنام" مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال ضمن تاييد اين خبر به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: با آقاي محمدي مذاکره کرده ايم و تا روز سه شنبه تکليف اين دروازه بان مشخص مي شود.آقاي جباري هم همواره گفته که عاشق استقلال است و ان شاالله اين بازيکن هم با استقلال قرارداد خواهد بست
-
آن هايي که مي خواستند خرابم کنند،خراب مي شوند!
نوازي: ديگر از باشگاه استقلال هيچ توقعي ندارم
پس از حضور فيروز کريمي در راس کادر فني تيم فوتبال صباي قم،بحث عقد قرارداد محمد نوازي با اين تيم منتفي شد تا نوازي فعلاً بدون تيم بماند.
بازيکن فصل گذشته باشگاه استقلال در اين باره به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: به درخواست يحيي گل محمدي در تمرينات صبا حاضر شدم اما پس از مدت زمان کوتاهي آقاي ملاحي مديرعامل باشگاه شد و آقاي کريمي هم سرمربي که اين مسئله به جدايي من از صباباتري منجر شد زيرا خبر دار شدم که آقاي کريمي مرا نمي خواهد.
نوازي ادامه داد: در حال حاضر در شمال کشور هستم و سعي مي کنم آرامش خودم را به دست آورم. فعلاً پيشنهاد جدي ندارم اما اميدوارم به زودي با يک تيم فوتبالم را ادامه دهم زيرا فوتبال همه زندگي من است و توانايي ادامه فوتبال به صورت حرفه اي را در خودم مي بينم.
وي با گلايه از باشگاه سابق خود (استقلال) گفت: ديگر از آن ها هيچ توقعي ندارم.خوب جواب سال ها زحمت کشيدنم را دادند و اميدوارم موفق باشند.فقط جا دارد از آقاي فتح الله زاده تشکر کنم که هميشه معرفت به خرج داده و مطمئنم که اين بار هم ايشان دوست نداشته که با امثال محمد نوازي چنين برخوردي شود.
نوازي در انتها مي گويد: فوتبال "رو" ندارد و مطمئناً آن هايي که هدفشان خراب کردن من است يک روز خودشان خراب مي شوند و نتيجه کارهايشان را مي بينند.
-
تا پايان هفته تکليفم روشن مي شود
جباري:براي هيچ باشگاهي ضرب الاجل تعيين نکرده ام
مجتبي جباري هافبک فصل گذشته تيم فوتبال استقلال که اين روزها مشغول بررسي پيشنهاداتش است تعيين هر گونه ضرب الاجل براي باشگاه استقلال يا ديگر باشگاه ها را تکذيب مي کند.
جباري در اين رابطه به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: همانطور که پيش از اين اعلام کرده ام در حال مذاکره با باشگاه هاي اروپايي هستم و اگر حضورم در فوتبال اروپا منتفي شود آن وقت پيشنهادات داخلي را بررسي مي کنم.
وي در ادامه مي افزايد: نمي دانم منبع اين خبر که من براي باشگاه استقلال ضرب الاجل تعيين کرده ام کجا بوده،اما بايد بگويم اصلاً چنين موضوعي صحت ندارد و بنده براي هيچ باشگاهي ضرب الاجل تعيين نکرده ام.
جباري در پاسخ به اين سوال که چقدر احتمال دارد به تيم فوتبال صباي قم بپيوندي؟ مي گويد: تاپايان هفته صبر مي کنم و مطمئناً تا آن زمان تکليفم مشخص خواهد شد.
-
طي حکمي از سوي داريوش مصطفوي
محدثي رئيس کميته انضباطي و معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس شد
از سوي سيد داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه فرهنگي-ورزشي پرسپوليس،علي محدثي به عنوان رئيس کميته انضباطي و معاون حقوقي باشگاه منصوب شد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس،در بخشي از حکم مدير عامل باشگاه آمده است:
برادر گرامي جناب آقاي علي محدثي
با توجه به تجربيات ارزشمند و تخصص جنابعالي در امور حقوقي و قضايي به موجب اين ابلاغ به عنوان معاون حقوقي باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) منصوب و نيز با حفظ سمت به عنوان رئيس کميته انضباطي باشگاه منصوب ميشويد.
انشاء ا... در انجام وظايف محوله با رعايت دقيق مقررات قانوني و شرعي موفق و مويد باشيد.
گفتني است؛ علي محدثي فوق ليسانس حقوق، با 29 سال سابقه در امور قضايي، معاون دادگستري تهران و رئيس مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران، معاون سابق کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بوده و از فوتباليستهاي قديمي کشور است.
-
سازمان ليگ در انتظار شنيدن پاسخ باشگاه پرسپوليس
قطبي تکليف دربي را مشخص مي کند
قرار بود تکليف ديدار استقلال و پرسپوليس در سوپر جام روز گذشته(شنبه) مشخص شود،اما عدم پاسخ شفاف باشگاه پرسپوليس به رئيس سازمان ليگ درباره لغو يا برگزاري اين مسابقه،وضعيت دربي سوپر جام را در هاله اي از ابهام قرار داد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" محمدي رياست سازمان ليگ که روز گذشته موافقت مديرعامل باشگاه استقلال را با برگزاري دربي سوپر جام گرفته بود،موفق نشد پاسخ روشني را از سوي باشگاه پرسپوليس دريافت کند و به همين دليل تصميم گيري در اين باره به تعويق افتاد.
رياست سازمان ليگ در اين رابطه به برنا مي گويد: هنوز تصميم نهاييمان را درباره اين مسابقه اتخاذ نکرده ايم و منتظر شنيدن پاسخ باشگاه پرسپوليس هستيم.
از سوي ديگر از باشگاه پرسپوليس خبر مي رسد که مسئولان اين باشگاه پاسخ نهايي شان پيرامون برگزاري يا لغو دربي سوپر جام را منوط به شنيدن نظر افشين قطبي کرده اند.
در همين حال يک منبع آگاه در فدراسيون فوتبال احتمال برگزاري مسابقه مذکور را بسيار اندک دانست و به خبرنگار ورزشي برنا گفت: به احتمال 99 درصد اين مسابقه برگزار نمي شود،زيرا پرسپوليس مخالف برگزاري دربي است.
-
ديدار صادقي با فتح الله زاده
اميرحسين صادقي مدافع جدا شده استقلال تهران صبح امروز در دفتر مديرعامل اين باشگاه حضور يافت و ديداري با علي فتح الله زاده خويي داشت.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" دريافت نکردن برگه تسويه حساب مالي از سوي صادقي سبب شد که اين بازيکن امروز صبح به دفتر فتح الله زاده برود تا کارهاي مربوط به دريافت برگه تسويه حسابش را انجام دهد.
صادقي عليرغم جدايي از استقلال مبلغي را از اين باشگاه طلبکار است و در ديدار با فتح الله زاده خواستار دريافت اين مبلغ شد.
حضور صادقي در دفتر فتح الله زاده در شرايطي بود که اين روزها شايعات عجيبي در خصوص بازگشت او به استقلال يا حضور در تيم رقيب يعني پرسپوليس به گوش مي رسد،اما وي قصد بازي در کرمان را دارد و ديدارش با فتح الله زاده نيز ارتباطي با شايعات اخير نداشت.
-
با اجازه جلالي سرمربي نفت شدم
تقوي: از دهات کوره هاي آبادان هم بازيکن مي آورم!
در شرايطي که در محافل ورزشي صحبت از حضور مجتبي تقوي در فولاد خوزستان بود اين مربي در زادگاهش مشغول به کار شد تا يک بار ديگر شاهد همکاري تقوي و آباداني ها باشيم.البته همکاري امروز آنها تفاوت کوچکي با همکاري فصل گذشته داشت و آن هم اينکه تقوي اين بار سرمربي است نه کمک اول.
گفت و گوي خبرنگار ورزشي برنا با مجتبي تقوي در ادامه مي آيد:
*آقاي تقوي تبريک.
- ممنونم.
*چه شد که تقوي سرمربي نفت شد،آن هم در شرايطي که صحبت از حضور شما در فولاد بود؟
-شب گذشته جلسه اي با اعضاي باشگاه داشتم و در نهايت به اين جمع بندي رسيديم که به عنوان سرمربي در خدمت نفت باشم.
* اما آقاي جلالي از شما به عنوان کمک خود نام مي برد.
- آقاي جلالي لطف داشتند و قرار بود در کنار ايشان باشم اما زماني که موضوع نفت جدي شد از ايشان رخصت گرفتم و با اجازه جلالي آباداني شدم.
*به نظر مي رسد انگيزه تقوي براي موفقيت در آبادان بالاست.
_ اين تيم،تيم شهرم است و هر کاري بتوانم براي نفت انجام مي دهم. مردم آبادان آنقدر به من لطف داشتند که بايد جواب محبت هاي آنها را بدهم.
*مي توانيد موفق شويد؟
-آبادان فوتباليست هاي فوق العاده اي دارد.مي خواهم از دهات کوره هاي آبادان هم بازيکن بياورم تا با کمک همه نفت را دوباره ليگ برتري کنيم.البته تمام آباداني ها هم بايد در خدمت نفت باشند تا سال آينده جشن صعود بگيريم.
* پس هدف اصلي تان حضور در ليگ برتر است؟
-بله اما با آقاي اسناوندي صحبت کردم که برنامه هايمان دوساله باشد.نفت در گذشته بارها به ليگ برتر آمده اما به خاطر تغييراتش دوباره سقوط کرده است.نمي خواهيم اشتباه تلخ گذشته تکرار شود.
* تمرينات را کي شروع مي کنيد؟
- فعلاً زود است اما به زودي شروع مي کنيم.
*و بازيکنان بسياري را هم از دست داديد.
-متاسفانه بله اما اگر شايد من زودتر به آبادان مي آمدم خيلي از آنها را حفظ مي کردم.
-
بازگشت مربي در قامت سرمربي
تقوي سرمربي نفت آبادان شد
مجتبي تقوي به عنوان سرمربي نفت آبادان انتخاب شد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" با برگزاري جلسه شب گذشته هيات مديره باشگاه صنعت نفت آبادان مجتبي تقوي به عنوان سرمربي اين تيم معرفي شد تا رسماً کار خود را در آبادان شروع کند.
تقوي شب گذشته برنامه هاي خود را به اسناوندي و اعضاي هيات مديره اعلام نمود و با تصويب همه اعضاء سرمربي نفت آبادان شد.
تقوي فصل گذشته نيز در کادر فني نفت حضور داشت اما بعد از اختلاف نظرهايش با احمد طوسي از اين تيم جداشد.
-
در پايان تمرين صبح امروز در تركيه
قلعه نويي آبي پوشان را تنبيه كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران به دليل اعتراض بازيكنان به فشار تمرينات آنها را تنبيه كرد.
به گزارش خبرگزاي فارس، بازيكنان تيم استقلال از ساعت 11 صبح امروز در تركيه تمرين بدنسازي كردند.
در پايان تمرين قلعه نويي حدود 20 دقيقه بازيكنان را دواند كه اين بخش آخر تمرين، جنبه تنبيهي داشت، زيرا بازيكنان استقلال نسبت به فشار تمرينات اعتراض كرده بودند و سرمربي تيم نيز به آنها اولتياتوم داده بود هر كسي نميتواند فشار تمرينات تحمل كند به تهران بر گردد.
ميثم منيعي، مهرداد پولادي و اميد روانخواه به دليل مصدوميت جدا از سايرين تمرين كردند. پولادي از ليگ فصل گذشته مصدوم بود، منيعي نيز از ناحيه كمر آسيب ديده است و روانخواه نيز در زانوي خود احساس درد ميكند.
وحيد طالب لو كه در تمرين شب گذشته دچار مصدوميت جزيي شده بود، امروز صبح زير نظر پزشك تيم تمرين كرد.
استقلال عصر امروز نيز يك جلسه ديگر تمرين خواهد كرد.
-
رئيس هيئت فوتبال استان فارس ابقا شد
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت فوتبال استان فارس براي چهار سال ديگر در اين پست ابقا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، ظهر امروز در باشگاه فرهنگيان شيراز جلسه مجمع عمومي براي انتخاب رئيس جديد هيئت فوتبال استان فارس از ميان چهار كانديداي احراز اين پست با حضور علي كفاشيان برگزار شد كه پس از پايان رأي گيري سيد محمدهادي آيتالهي با كسب 18 رأي بار ديگر به عنوان رئيس هيئت فوتبال استان فارس انتخاب شد.
در اين دوره فرود آصفنخعي، سيد محمد هادي آيتاللهي، عليرضا زكيپور، محمد جعفر سلطاني و انوشيروان صداقت به عنوان كانديداهاي پست رياست هيئت فوتبال استان فارس معرفي شده بودند كه پيش از آغاز رأيگيري، عليرضا زكيپور و محمد جعفر سلطاني به نفع آيتاللهي از كانديداتوري انصراف دادند.
محمدهادي آيتالهي در پايان انتخابات و مشخص شدن آرا گفت: استان فارس يكي از 14 مركزي است كه طرح آسيا ويژن را با موفقيت اجرا كرد.
رئيس هيئت فوتبال استان فارس گفت: اجراي طرحهاي استعداديابي، ساخت زمين چمن مصنوعي، تغيير در ساختار ورزشگاه حافظيه و بهرهبرداري از فاز اول مجموعه ورزشي ميانرود، مهمترين برنامههاي هيئت فوتبال فارس در راستاي اجراي بهتر طرح آسياويژن و توسعه ورزش فوتبال در استان است.
-
حضور ناموفق مدافع سابق پرسپوليس در آلمان
مسئولان صباباتري قم با رضايي مذاكره كردند
خبرگزاري فارس: مسئولان تيم فوتبال صباباتري با مدافع فصل گذشته تيم پرسپوليس تهران وارد مذاكره شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، شيث رضايي كه از حضور قطعي خود در اشتوتگارت آلمان خبر داده بود، در تمرينات آزمايشي اين تيم عملكرد ضعيفي ارائه كرد و نتوانست نظر مساعد كادر فني اين تيم بوندس ليگايي را جلب كند.
مسئولان تيم صباباتري قم در روزهاي اخير با اين مدافع وارد مذاكره شده و قصد دارند با وي قراردادي 2 ساله امضا كنند.
مديربرنامه هاي رضايي از مذاكره اين بازيكن با يك تيم سوئيسي نيز خبر داده است.
-
براي حضور در اردوي استقلال تهران
فتحا...زاده امشب به تركيه ميرود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران امشب راهي تركيه ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتحا...زاده امشب در تركيه به اردوي استقلال ملحق خواهد شد.
آبي پوشان تهراني از هفته گذشته اردوي تداركاتي را در اين كشور برپا كردند.
اين تيم در ديدار نخست خود موفق شد يك تيم از آذربايجان را شكست دهد و روز سه شنبه دومين مسابقه تداركاتي استقلال برابر گونيا اسپور تركيه برگزار خواهد شد
-
تاكيد سرپرست جديد باشگاه:
مطالبات بازيكنان مس كرمان تا روز سهشنبه پرداخت ميشود
خبرگزاري فارس: حقوق معوقه بازيكنان تيم فوتبال مس كرمان تا روز سه شنبه پرداخت خواهد شد.
رضا يوسف آبادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دستور پرداخت پول صادر شده است و روز آينده اين پول از طريق شركت مس ايران به حساب باشگاه واريز خواهد شد و حداكثر تا سه شنبه تمامي مطالبات معوقه بازيكنان پرداخت ميشود.
سرپرست جديد باشگاه افزود: اردوي تيم مس امروز با انجام مسابقه دوستانه با تيم مهركام پارس به پايان ميرسد و دور جديد تمرينات از روز سه شنبه در كرمان آغاز ميشود.
حميد نيك نفس مدير عامل مس كرمان به دليل پرداخت نشدن بودجه مصوب به باشگاه استعفا كرد. به گفته مسئولان باشگاه بازيكنان در 2 ماه گذشته حقوقي دريافت نكرده اند.
-
دیدار سوپر جام بین تیم های پرسپولیس و استقلال لغو شد
خبرگزاری پرسپولیس : مسئولان سازمان ليگ از لغو مسابقه سوپر جام بين تيم هاي پرسپوليس و استقلال تهران به دليل محدوديت زماني خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري پرسپولیس، قرار بود تيمهاي پرسپوليس، به عنوان قهرمان هفتمين دوره ليگ برتر و استقلال تهران قهرمان جام جذفي در ماه جاري، سومين دوره مسابقه سوپر جام را برگزار كنند؛ اما به دليل كوتاهي مسئولان دو تيم براي اعلام آمادگي و محدويت زماني، اين مسابقه از سوي سازمان ليگ لغو شد.
با توجه به حضور استقلال در اردوي تركيه و در پيش بودن سفر پرسپوليس به دوبي مسئولان تصميم گرفتند كه در اين دوره مسابقه سوپر جام برگزار نشود.
-
جهت برپايي اردويي تداركاتي
تيم سايپا صبح روز آينده به تركيه ميرود
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سايپا ساعت 4 بامداد روز دوشنبه بدون سرمربي راهي اردوي تركيه ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، كاروان 30 نفره تيم سايپا ساعت 4 بامداد روز آينده از فرودگاه امام راهي تركيه خواهد شد.
سايپا اردويي 10 روزه را در شهر استانبول برگزار خواهد كرد و احتمالا 2 ديدار تداركاتي نيز برگزار مي كند.
اين در حالي است كه اين تيم سرمربي ندارد و با وجود توافق نهايي با ولفگانگ سيدكا اين مربي هنوز قرارداد رسمي با سايپا امضا نكرده است.
در اين اردو رضا فروزاني دستيار سابق علي دايي تيم را تمرين خواهد داد.
-
از سوي فدراسيون فوتبال
برنامه كامل مسابقات غرب آسيا اعلام شد
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال ايران برنامه كامل مسابقات قهرماني غرب آسيا را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فدراسيون فوتبال برنامه مسابقات قهرماني فوتبال غرب آسيا را كه قرار است از تاريخ 16 لغايت 25 مرداد ماه جاري در تهران برگزار شود، را به شرح ذيل اعلام كرد:
1-اردن -سوريه از گروه B پنجشنبه 17/5/87 ساعت 17:45 ورزشگاه تختي
2-ايران-فلسطين از گروه A پنجشنبه17/5/87 ساعت 20:30 ورزشگاه تختي
3-فلسطين -قطر از گروه A شنبه 19/5/87 ساعت 17:45 ورزشگاه تختي
4-سوريه -عمان از گروهB شنبه19/5/87 ساعت 20:30 ورزشگاه تختي
5-عمان-اردن از گروه B دوشنبه21/5/87 ساعت17:45 ورزشگاه تختي
6-قطر - ايران از گروه A دوشنبه21/5/87 ساعت 20:30 ورزشگاه تختي
7-تيم اول گروه A - تيم دوم گروه B - چهارشنبه 23/5/87 -ساعت 17:45 - ورزشگاه تختي
8- تيم اول گروه B - تيم دوم گروه A -چهارشنبه 23/5/87- ساعت 20:30- ورزشگاه تختي
9- مسابقه پاياني - جمعه 25 مرداد -ورزشگاه آزادي
-
با جدايي خليلي از اردوي ملي پوشان
خطيبي در پراگ به كاروان تيم ملي اضافه مي شود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال الظفره امارات با پروازي مستقيم از دبي روز دوشنبه به جمع ملي پوشان ايران در پراگ ملحق مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي فوتبال پس از برگزاري اردوي 10 روزه در كمپ ماربلا اسپانيا، صبح فردا اين كشور را به مقصد فرانسه ترك مي كند.
ملي پوشان پس از برگزاري اردوي 10 روزه، صبح روز دوشنبه ساعت 7:30 اسپانيا را به مقصد فرانسه ترك مي كنند و پس از آن ساعت 13:10 به سمت پراگ حركت مي كنند.
اعضاي تيم ملي در هتل هيلتون مستقر شده و در روز دوم مرداد با تيم هميا پراگ وششم مرداد با تيم اسلاويا پراگ به رقابت مي پردازند.
محسن خليلي براي مداوا فردا اسپانيا را به مقصد مونيخ ترك مي كند.
رسول خطيبي نيز از طريق امارات خود را به اردوي اين تيم مي رساند.
تيم ملي با 22 بازيكن در چك تمرينات خود را پيگيري مي كند.