سلام...قیمت micro Sd ....2,4,8G بهترین مارک ....با تشکر
Printable View
سلام...قیمت micro Sd ....2,4,8G بهترین مارک ....با تشکر
البته مارکشو باید بگی ... مثلا من برم ط 4 بگم رم خوب بده؟؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
یا SanDisk بگیر یا Toshibaنقل قول:
شاد باشی:40:
ترجیحا کلاسِ6.
کلاس 6 کمی تو ایران سخت پیدا میشه.اگه هم پیدا بشه فکر کنم مارک trancend میتونی از مجتمع پایتخت گیر بیاری.توشیبا کلاس 6 تو ایران اونم 8 گیگش نیست.نقل قول:
Sandisk کلاس 6 فکر نکنم وارد ایران شده باشه اگه هم باشه 4 گیگش باید حدود 40 تومان باشه که نمی ارزه
Sandisk و Trancend کلاس 6 سرعت نوشتن 6 مگابایت بر ثانیه دارند ولی Toshiba کلاس 4 سرعت نوشتن 10 مگابایت یر ثانیه که کلاس 4 ش بیشتر از کلاس 6 مارکهای دیگه ست و کلاس 6 سرعت نوشتن 20 مگابایت بر ثانیه داره پس مطمئنا Toshiba کلاس 6 بگیر 4 گیگ باید حدود 25 تومان باشه. خودم کلاس 6 Trancend 8GB حدود 2 ماه پیش 24 خریدم.
دوستان مموری Micro SD کلاس 6 Trancend ، در حجم 2,4GB چند د هست؟ و چه گارانتی
Toshiba هم 2,4GB چه قیمت هایی داره....اگه ممکنه کلاس توشیبا هم بگید.
سلام ! من امروز Adata Micro SD class 6 ! 4 گیگ رو قیمت کردم 13 تومن
گفت 8 گیگش هم تا یکشنبه میارم 24 تومن اینورا ! خوبه ؟؟
من هم می خوام رم بگیرم اون هم 8 گیگ نظرتون چیه برای پی 1
چی بگیرم
چند بگیرم
از کی بگیرم
کی بگیرم
سلام . من میخوام حدود 1 ماه دیگه یه رم 8 گیگ میکرو sd بگیرم . شایدم 16 اگه حسابی ارزون بشه . دور و بر 30 تومن چی خوبه ؟
سلام
رم ترنسند 4 گیگ کلاس 6 10 تومان
رم ترنسند 8 گیگ کلاس 6 20 تومان
قیمت میکرو اس دی 2 گیگ پر سرعت می خواهم؟
فعلا عجله ای در کار نیست وایسم ارزون تر میشه ؟ یا دیگه از این ارزون تر نمیشه؟
قیمت Silicon Power 8GB Class 6 چنده ؟
سلام . من میخوام یه مموری 4gig بخرم . واسه n73 . از ,micro هاست که تبدیل میشه به mini . بخرم یا نه؟
قیمتش چنده؟
سلام دوستان اگر میشه قیمت رم 4 و 8 گیگ توشیبا کلاس 4 و 6 را یه زحمت بکشید و بزارید...
اگه میشه قیمت 2 گیگ توشیبا کلاس 8و 6 رو هم بگید.
دوستان قيمت رم 4گيگ و 2گيگ ميكرو اس دي كلاس 6 يا 4 چنده؟؟؟؟
سلام دوستان گوشي من n82 است و ميخوام بهترين مارك مموري 8 گيگ يا 16 گيگ رو بندازم رو گوشيم و مهم نيست كه قيمتش چقدر باشه . لطفاً راهنمايي بفرمائيد كه چه ماركي سرعت بالايي داره و از همه بهتره كه بخرم . با تشكر
نقل قول:
سرعت بستگی به کلاس رم داره داره.
فکر کنم کلاس 8 (یا 6 یادم نمیاد) بالاترین سرعتو دارن!
هر چی کلاس بالاتر سرعت بیش تر!
دوست عزيز خودمم ميدونم كه هر چي كلاس بالاتر باشه سرعت بهتره . منظورم مارك مموري بود . كه چه ماركي از همه بهتره؟
به نظر من اول توشیبا بعد سان دیسک...نقل قول:
کلاس رم هم هر چی بالاتر بره سرعت بیشتر میشه..ولی از اون ور قیمت شدید میره بالا...!! همون کلاس 4 عادیه..!
شاد باشید:40:
يونس جان به نظرت n82 مموري 16 گيگ كلاس 6 رو ساپورت ميكنه يا بايد منتظر بشيم كه كلاس بالاتري بياد يا همون 8 گيگ رو بندازيم روش؟؟و نظرت در مورد tranced چيه؟ TNX
ساپورت میکنه...چرا نکنه..!؟: دی 16 گیگ کلاس 6 قیمتش چقده؟نقل قول:
با ترنسد هم کار نکردم...
من ديروز يه رم 4گيگ توشيبا كلاس 4 ميكرو اس دي خريدم 11تومن.
ترنسند 4 گيگ كلاس 6 هم همين قيمت بود.
سانديسك 12 تومن بود
سلام
قیمت مموری 16 گیگ ساندیسک - توشیبا - نوکیا کلاس های مختلف چنده؟
قیمت ایران و خارج چقدر متفاوته؟
کدوم مارک بگیرم؟
سلام قیمت این رم ها رو میخوام...ممنون
SanDisk MicroSD 1GB, 2GB, 4GB
SanDisk SDHC Class 2 4GB
SanDisk MicroSDHC 4GB
با تشکر...
کسی نیست قیمت مموری MicroSD 16GB رو به ما بده؟
سلام
دوستان 2 تا سوال داشتم.
- فرق MicroSD با MicroSDHC چیه؟ آیا فقط مسئله، اسمی هست که برای مدل های با ظرفیت بالاتر انتخاب کردن؟ یا کلا با هم فرق دارن و نمی شه جای هم استفاده شون کرد؟
- سرعت خواندن و نوشتن روی مموری های MicroSD کلاس 6 توشیبا چند مگابایت بر ثانیه است به طور عملی؟
- من 5800 دارم و از مموری که همراه گوشی بود دارم استفاده می کنم. اگر یه 8 گیگ کلاس 6 توشیبا بگیرم تفاوت سرعت تو کار کردن با گوشی، خصوصا لود کردن عکسها و فیلمها تو خود گوشی قابل توجه هست؟
ممنونم
دوستان مموری M2 4 گیگ چنده ؟مارک خوب؟؟
قیمت کلاس 2 توشیبا:43 الی 50 تومن.نقل قول:
در کل هر چقدر کلاس تو مموری کارت بالا میره سرعت رایت و خواندن بیشتر میشه.نقل قول:
به فرض مثال شما اگه 1000 تا آهنگ رو بخواهی تو موبایل آپدیت کنی بین معمولی و HC فرق زیاد خودش رو معلوم میکنه.
در ضمن الان دیگه همه مموریها HC تولید میشند.
بین کلاس 2 و کلاس 6 هم وضعیت به همون منواله و سرعت رایت و... کلاس 6 به مراتب بهتره.
بله اگه کلاس 6 بگیرین سرعت خودشو بهتر معلوم میکنه.
البته تو بعضی موارد هم باید گوشی هم CPU سر حالی داشته باشه تا بتونن با هم همخونی داشته باشن.:20:
مارک خوب همون ماله خود سونی هستش که فکر کنم قیمتش 40 الی 44 تومنه.نقل قول:
سلام
من میخوام یه مموری برای دیاموند2 بگیرم....از نوع مموری هم هیچ چیزی نمیدونم.
اگر میشه بهم بگید که چه مارکی با چه کلاسی بگیرم (8G یا 4G میخوام بخرم.)...اینکه چه کلاسی ارزش داره بگیرم و چه کلاسیش ارزش نداره را هم بهم بگید.
نوع مموری که میکرو باشه یا چیزای دیگه فقط به نوع گوشی بستگی داره؟....و اینگه گوشی من چه مموری میخوره؟
سلام دوستان
من میخوام یه رم واسه موبایلم بخرم
رم 1 گیگ برای گوشی نوکیا 3250 چه جور رم هایی هست برای این گوشی و کدوم بهتره و با ذکر قیمت
ممنون
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
من ال جی ویوتی دارم .موقع فیلم برداری بعضی موقع ها صدام میره.اولا که راهنمایی کنین که آیا از رمه یا نه.2 اینکه چه مارک و مدلی هست که با این گوشی هماهنگ باشه.مرسی
سلام
من ميخوام يه رم 4 گيگ ميكرو بگيرم. گوشيم u700 هست.
چه مارك و چه كلاسي بگيرم بهتره؟
قيمتش تو علائ الدين چنده؟
با سلام !
دوستان ما یه رم 8 گیگ واسه گوشیمون گرفتیم ! ( از بانه ، ارزون تر )
ولی متاسفانه این رم وقتی آهنگ یا هر چیزی میزنم وقتی در میارم و باز میندازم دیگه فایلی موجود نیست ! ( حجم فایل از حجم کل کم شده ولی فایل نیست )
اگه رم خراب هستش ببرم بکوبم به طرف ؟:دی
یکی از دوستام می گفت که اینهارو نباید فرمت کنی ! من اول از همه یه فرمت زدم !
کسی می دونه مشکل چیه ؟ :دی
اونی که نباید فرمتش کنی رم ام پی تری و ام پی فر پلیر هاهستش تازه اونهم میتونی با برنامه مخصوصش درستش کنینقل قول:
در مورد رم شما فکر میکنم که رم تقلبیه یا انکه وقتی رم رو از رو گوشی جدا میکنی safe remove نمیکنی که صد درصد بهش صدمه میزنه
فرقی نمیکنه چه مارک رمی بندازینقل قول:
اسم رم مورد استفادش RSMMC هستش که یه 1گیگ میکرو سیم رو میتونی 7 تومن بخری
سلام.برای گوشی jet سامسونگ یه رم 8 گیگ می خوام. چه مارکی بگیرم با چه کلاسی؟ قیمتش چنده؟ نوع کلاس و تقلبی بودنشو چطوری تشخیص بدم؟ ممنون اگه زود جواب بدید.
سلام دوستان
مموری SD 16 گیگ کلاس 6 برای دوربین میخام، چه مارکی بگیرم ؟