سلام از ماست.
اون درایوی که فایلها توش هست رو یه ScanDisk بده (شاید فایلها مشکل پیدا کردن)...
آره، منظورم همین بود.نقل قول:
هیچ ربطی به نصب کردن یا نکردن برنامه نمیتونه داشته باشه حسین آقا.
راستی با آواتارت خیلی حال کردم!
◙
Printable View
سلام از ماست.
اون درایوی که فایلها توش هست رو یه ScanDisk بده (شاید فایلها مشکل پیدا کردن)...
آره، منظورم همین بود.نقل قول:
هیچ ربطی به نصب کردن یا نکردن برنامه نمیتونه داشته باشه حسین آقا.
راستی با آواتارت خیلی حال کردم!
◙
من به اين دليل گفتم كه وقتي ويندوز عوض مي كنم مثلا فايلي رو كه با اكسل ساختم باز نمي كنه و مي نويسه فرمت پشتيباني نشده ! ولي يه بار ديگه كه نصب كنم عادي ميشه ! يعني با تغيير ويندوز برنامه ها هم تا حدودي قاطي مي كنند !نقل قول:
نام آواتار
Peterbilt
خب بعد ویندوز عوض کردن همون فایل اکسل رو وقتی باز میکنی محتویاتش تغییر نکرده که! حجم فایل هم دقیقا همون چیزی هست که بوده. اینجا هم چه WinRAR نصب شه چه نشه، فایل ما باید بدون تغییر سر جاش بمونه.
پیغام خطایی که رفیق ما باهاش مواجه شده تا اونجا که میدونم دو علت داره: یا پسورد اشتباه وارد شده (که نشده)، و یا فایل به هر دلیلی آسیب دیده (حتی در حد چند بایت).
◙
من از اینترنت فیلمی با حجم کلی 2 گیگابایت دانلود کردم که به صورت فایل rar و 23 قسمت بود و خود فیلم هم به صورت 3 cd بود
که از قسمت 1 تا8 شامل سی دی 1و2و3 بود و ازقسمت 9تا15 شامل سی دی 2و3 بود ازقسمت 15 تا 23 هم فقط شامل سی دی 3 بود و حالا winrar ارور میده و هیچ کدام از سی دی هارو اکسترکت نمیکنه.
چه کنم؟
Compression method از نوع Fastest یا Fast برای حجم های بالا مناسبه. هر چند RAR نسبت به فرمت های دیگه مثل 7ZIP نسبتا سریعه و اگر CPU بروزی داشته باشید در حالت Normal هم حجم زیاد رو زود فشرده میکنه.نقل قول:
در توضیحات برنامه که نوشته میتونه. اما من هنوز امتحانش نکردم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
ارور رو بنویسید.
[IMG]file:///D:/Users/TOP/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///D:/Users/TOP/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]
[IMG]file:///D:/Users/TOP/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]
این ارور ها رو میده:
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part08.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD1.avi (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part08.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD1.srt (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part15.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD2.avi (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part15.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD2.srt (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part23.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD3.avi (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part23.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD3.srt (wrong password ?)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part08.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD1.avi (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part08.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD1.srt (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part15.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD2.avi (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part15.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD2.srt (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part23.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD3.avi (wrong password ?)
! I:\Downloads\Compressed\iceberg.part23.rar: CRC failed in the encrypted file Titanic\CD3.srt (wrong password ?)
عکس هارو در سایتی مثل tinypic آپلود کنید یا اینکه متن ارور رو بنویسید.نقل قول:
متن ارورها این است:
نشون میده که پسورد اشتباه برای Extract وارد می کنید. با توجه به فایل هاتون هم موضوع خرابی نیست.نقل قول:
پسورد درست این فایل عبارت
هست. امتحان کنید.کد:www.nattawat.org
با تشکر
مشکل حل شد
سلام
ببخشید چگونه می توان شکل setup winrar را این گونه کرد.
عکس مورد نظر:[PHP]http://s3.supload.com/free/parand.bmp/view/[/PHP]
سلامنقل قول:
هر چند تصاویر حذف شدن اما:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2010109&postcount=66
سلام به همگی
چطور میشه مقدار فشرده سازی رو کم و زیاد کرد؟
من وقتی یک فایل رو فشرده میکنم هیچ تغییری در اندازه فایل ایجاد نمیشه!
سلامنقل قول:
مهمترین عامل موثر در میزان فشرده سازی نوع فایل های مبدا (که هدف فشرده سازی هستند) می باشد.
فایل های شما چیه؟ با توصیف شما حتی فیلم هم نمی تونن باشن. احتمالا فایلهایی هستند که خودشون قبلا کاملا فشرده شدن. دقت کنید که لازم نیست حتما این فایل ها نوعی از آرشیو مثلا rar باشن و شما بتونید اینو تشخیص بدید. مثلا دیفینیشن های ویروس و ... در nod خودشون از قبل فشرده هستند.
من با همه فایلها سر و کار دارم، از برنامه گرفته تا عکس و موزیک و فیلم. اما فایلهای فشرده شدم با فایلهای اصلی از نظر حجم تفاوتی ندارند!نقل قول:
احتمالا Compression method رو روی Store گذاشتید.نقل قول:
من بعد از نصب برنامه هیچ گونه تغییری در تنظیمات ایجاد نکردم.نقل قول:
در تب Archive از Properties فایل RAR حاصل Total Packed Ratio رو چک کنید. حتی چند کیلوبایت هم کم نشده؟نقل قول:
فقط 8KBنقل قول:
حجم فایل اصلی: 2,028KB
حجم فایل فشرده شده: 2,020KB
این که خیلی کمه! من میخوام حداقل یک سوم از حجم فایل کم بشه.
از KGB Archiver استفاده کن شما.
نتایج حاصل از تست این برنامه:
http://kgbarchiver.net/?page=tests
◙
خوب پس مشکلی نیست.نقل قول:
فیلم های فشرده مثل x264 و حتی Xvid صوتی های فشرده مثل AAC و حتی MP3 تصاویر فشرده مثل JP2 و حتی JPG و Setup های فشرده برنامه ها برای فشرده سازی مناسب نیستند. حتی با تنظیمات بهینه هم چند مگ ممکنه از یک فایل فیلم 700 مگی کم بشه که ارزش نداره.
اینجور فایلهارو برای مرتب سازی, آرشیو, تقسیم کردن یا ... RAR می کنند. هدف فشرده سازی نیست.
سلام
چه جوری میتونیم توسط کنسول وین رر بفهمیم که یک فایل رر دارای پسورد هست ؟
مثلا وقتی مینویسیم winrar x test.rar اگر فایل تست پسورد داشته باشه یه ok بنویسه ؟
سلام
ببخشید با دیال آپ آن شدم نمیتونم صفحات قبل رو ببینم...
من میخوام یک بازی که روی dvd9 دارم و یکسری آپدیت واسش دانلود کردم رو روی دوتا dvd5 بزنم مثل بعضی شرکتها که اینکارو میکنن و وسط نصب درخواست dvd دوم رو میکنه.... و بعد از نصب اولیه دوباره باید بازی رو نصب کرد.....
با تشکر
سلام.نقل قول:
حالت اول
کل فایلهای روی DVD9 رو با WinRAR درون یک آرشیو قرار بدید. در هنگام ایجاد فایل Split To رو هم اندازه DVD قرار بدید. در SFX Options هم مسیری برای Extract در نظر بگیرید و نام کامل فایل Setup یا Autorun رو هم در Run after extraction بنویسید.
در این حالت نصب شما دو مرحله ای میشه. تازه پس از Extract اول نصب واقعی شروع میشه.
حالت دوم
بازی رو نصب کنید. کارهایی که لازمه مثل کرک انجام بدید. حالا محتویات فلدر بازی رو با روش فوق فشرده کنید. در این حالت فقط یکبار Extract لازمه و نصبی در کار نیست. اما انجام اینکار دقت و کمی مهارت میخواد. ممکنه لازم بشه فایلهایی در مسیرهای دیگر کپی بشن و تغییراتی در سیستم داده بشه.
موفق باشید.
سلام دوستان
من یه فایل به حجم 15 گیگ از اینترنت دانلود کردم ولی وقتی می خوام با برنامه وین رار ایکسترکت کنم تا نصفه میره ولی بعد ارور میده.
میشه یه جوری این فایلو باز کرد.
کسی نیست جواب بده
این یه آموزشه در مورد کم کردن اندازه بیش از حد معمول فایلها تو winrar :نقل قول:
در مورد تصویر آخر عدد بالایی 63 و پایینی 128 .
با 7-zip امتحان کننقل قول:
چه اروری؟:40:نقل قول:
سلام
من میخوام یه یازیا dvdرو چند تا cd رایت کنم میشه با winrar چند تیکش کرد و رایتش کرد (یعنی میخوام اگه 3 تا سی دی شد سی دی اول اتوران باشد بعدش سی دی دوما ازم بخواد وبعدش سومیا)
ممنون
برای چند تکه کردن تو تب general و در قسمت split to volumes,bytes سی دی (CD700: 700 mb ) رو انتخاب کن . میتونی اندازشونو با تغییر دو عدد 700 تغییر بدی.نقل قول:
فایل اول رو exe درست کن . بعد تو نت پد این دستورات رو بنویس :
[autorun]
open=****.exe
icon=****.ICO
و با نام autorun و با فرمت .inf ذخیرش کن و به همراه فایل تو سی دی رایتش کن.
به جای ستاره های اولی نام فایل و برای دومی نام آیکن مورد نظر رو بنویسید.
بعد از اینکه فایل اول در داخل سی دی اول کپی شد سی دی دوم خواسته خواهد شد.
سلام
چه جوری میشه یه فایل با پسوند RAR باز کرد؟حتما باید winzip یا ابزارهای مشابه داشته باشم؟توی بخش معرفی و دانلود نرم افزار winzip با پسوند RAR برای دانلود گذاشته شده،بعد از دانلود چه جوری می تونم بازش کنم؟
سلام.نقل قول:
اگر سیستم عاملتون XP یا Vista هست و برنامه اضافی روش نصب نشده بله. به یک برنامه کاربردی نیاز دارید.
اگر هم در تاپیک های فوق آرشیو گذاشتن از لینک زیر دریافت کنید:
موفق باشید.
اشتباهی بود
من با winrar یه مشکل دارم
بعضی فایلها رو که میخوام بچسبونم error زیر رو میده
the file is corrupt
یا
the volume is corrupt
میشه بگین چطوری میشه حل کرد
به نام خدانقل قول:
---------------
با سلام.
با توجه به کاری که شما می خواهید بکنید با هیچ نرم افزاری نمی توانید این کار را انجام دهید.
من یک را ه به شما پیشنهاد می دهم که به صورت زیر است :
اول از هم بازی را نصب کنید.
بعد از نصب به کرک و... بپردازید(مثلا اگر اضافاتی دارید و...)
سپس تمامی پوشه ها و فایل ها را با WinRAR با حد اکثر حالت فشرده کنید و همانطور که دوستمان گفتند (وقتی فایل ها را Add کر دید پنجره ای با ز می شود که در قسمت Slplit آن را بر روی حالت CD بگذارید.
بعد از اتمام فشرده سازی از آن فایل اجرایی (SFX با صیلقه ی خودتان طراحی کنید) بسازید.