شما اگر بخوای هم گروهیات رو کنترل میکنی ولی تو اکثر اوقات فقط شخصیت اصلی خودت رو کنترل میکنی، احتمالا فقط شما باید اونا رو بروز کنی ممکنه البته به صورت اتوماتیکم بروز بشن، کلاً کمکت میکنن.نقل قول:
Printable View
شما اگر بخوای هم گروهیات رو کنترل میکنی ولی تو اکثر اوقات فقط شخصیت اصلی خودت رو کنترل میکنی، احتمالا فقط شما باید اونا رو بروز کنی ممکنه البته به صورت اتوماتیکم بروز بشن، کلاً کمکت میکنن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره Review های بازی از سایت های معتبر انجام شدبا این امتیاز ها واقعا دیگه نمی تونم منتظر بمونم
- Gamespot – 9.5/10
- Game Informer – 9/10
- IGN UK – 9.2/10
- Absolute Games (Russian) – 92%
- Meristation – 9.5/10
- Eurogamer – 8/10
- Eurogamer.de – 10/10
امتیاز ها عالی هست مخصوصا امتیاز گیم اسپات که خیلی حال می کنم از این امتیازش
جمله ی آغازین نقد :نکات مثبت گیم اسپات
روایت داستان فوق العاده ، کاراکترهای عظیم و مهم ، مبارزات لذت بخش فقط جزئی از چیز هایی است که این بازی نقش آفرینی را شگفت آور می کند .
پیچیده ، داستان درگیر کننده ، صداگذاری شگفت انگیز کاراکتر ها ، دنیایی باشکوه و بزرگ همراه با نژاد های متنوع ، انجام ماموریت ها لذت بخش است چون در بین ماموریت اتفاقات جالبی می افتد ، جادو ها و قابلیت های بسیار که باعث مفرح بودن مبارازت می شود
نکته ی منفی
بعضی اشتباهات که کم هستند
گیم اسپات فقط به نسخه PC بازی 9.5 داده به نسخه های PS3 و X360 به ترتیب 9 و 8.5 داده!نقل قول:
امتیاز ها عالی هست مخصوصا امتیاز گیم اسپات که خیلی حال می کنم از این امتیازش
که به نظر میرسه نسخه های کنسولی از نظر بصری مشکل دارن!
ایول!!
پس خوش به حال ما PC Gamer ها!!
بازیش اومده یا نه؟
شاید خیلی سوال مسخره ای باشه : بازی FPS هست یا TPS ؟؟
به غیر از این بازی چه بازی هایی با موتور Eclipse ساخته شدن؟
این مدل بازیها که بایدسوم شخص باشه.نقل قول:
موتورشم فکر کنم اولی بازیه که باهاش ساخته شده...
- بله. منتشر شده.نقل قول:
- هنگام زوم به جلو به صورت سوم شخصه و هنگام زوم به عقب به صورت ایزومتریک (از نمای بالا).
- این اولین بازی هست که با موتور Eclipse ساخته میشه. این موتور جانشینی هست برای موتور قبلی این شرکت یعنی Odyssey که برای Knights of the Old Republic استفاده شد.
این بازی که فقط به صورت تک نفرست و بخش LAN رو ساپورت نمیکنه, به نوعی ادامه دهنده سری بسیار موفق Baldur's Gate حساب میشه.
از همون اول هم معلوم بود نسخه ی PC امتیاز های بهتری می گیرهنقل قول:
دوربین ایزومتریک خودش خیلیه !
در کل گیم پلی توی PC باید هم بهتر باشه
این بازی مثل Risen ه ؟
بستگی به خوده پلیر داره تا کدوم حالت رو انتخاب کنه ؟ یا اینکه برای جنگیدن حتما باید ایزومتریک باشه !!!؟ ( منظورم از نظر راحتی هم هست)نقل قول:
هنگام زوم به جلو به صورت سوم شخصه و هنگام زوم به عقب به صورت ایزومتریک (از نمای بالا).
سیستم مورد نیاز بازی چیه ؟
بسیار سرتر از Risen و بهترین بازی نقش افرینی امساله.نقل قول:
بله. دست خودمونه.نقل قول:
سیستم مورد نیاز:
Windows XP Minimum
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater / AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
RAM: 1GB or more
Video Card: ATI Radeon X850 128MB or greater / NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Windows Vista Minimum
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater / AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
RAM: 1.5 GB or more
Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater / NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Recommended
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
Video: ATI 3850 512 MB or greater / NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
کلاً بازیهای Bioware عالی هستن.
به به پس بلاخره بعد از انتظارات زیاد منتشر شد!
حالا دوستان بازیش را گرفتن یا نه
سلام
من امروز دیدم که گیم اسپات بهش نمره 9.5 داده
دوستان که بازی رو گرفتن بگن چطوری هستش .!!!!!!!!!!!
باتشکر
در انجمن های دیگه که دوستان دانلود کرده بودند می گفتند که عالیه .
سلام ...
ممنون میشم اگه کسی خریده آدرس بده ، ماهم بریم بخریمش !!! ( البته اگه سالمه )
نکات مثبت IGN :
Origin Stories
-هر پلیرابتدای بازی می بایست گذشته ی خود را انتخاب کند ،که این عمل باعث میشود تا طرز نگرش پلیر نسبت به دنیای درونی بازی شکل بگیرد ، اینکه شما که هستید و از کجا بازی برایتان شروع میشود ، این اتفاق باعث بوجود آمدن چندین نوع ادونچر در بازی میگردد.
معنای کلمه Origin هم به معنای منشا-مبدا یا نقطه شروع میباشد.
Your Story, Your Way
-داستان و راه شما به همراه تمام احساسات و هیجاناتش بستگی به خودتون داره که کدوم یک رو انتخاب و ادامه دهید ، اگر شما باشید دنیا را با انتخاب هایتان چگونه از نو تعریف میکنید.
Deep Customization
-تنظیمات عمیق و متنوع که برای توانایی ها - مهارت ها و جادوهایتان در نظر گرفته شده است ( Skill - Talent - Spell )
Epic Party-Based Combat
-یک سیستم جدید از جنگهای گروهی که پلیر و هم گروهی هاشو با جنگهایی در مقیاسی بزرگ روبرو میکند
جمله های آغازین نقد :
آخرین باری که احساس گمشدن در درون دنیای یک بازی را داشتید کی بود ؟آخرین باری که شما یک بازی با یک داستان کاملا سرگرم کننده و مهیج رو داشتید کی بود ، داستانی که شمارو به درون سالیان دور و درازی می برد؟ Dragon Age : Origins یکی از اون بازی هاست ، یک بازی توانمند و در گیر کننده از همه نظر ،که شما در بازی واقعا مقاومتی نسبت به خدعه ها ، فریب ها و یا هوا و هوس ها و خیالاتی که در بازی بوجود میاید را ندارید.تمامی این اتفاقات ذهن و روح شما رو به زیبایی درگیر میکند.در سرزمین افسانه ای Ferelden شما با کاراکترهای عجیب و به یادماندنی ای روبرو میشوید و می جنگید ، فقط به خاطر دلیلی که به آن ایمان دارید و اون تازه پیش پرده ای از آن چیزی است که شرکت BioWar ساخته است.
اطلاعاتی در مورد کلاس ها و ... :
شامل 3 نژاد : human, dwarf and elf
شامل 3 کلاس : warrior, rogue and mage
که هریک تنظیمات مربوط به خود را دارا می باشند.
ادامه دارد ... ( شاید :31: )
بازی رو همین الان دارم نصب می کنم
اما فکر نمی کنم الان شروع کنم به بازی کردن
سیل بازی هاست که ریخته تو سرمون
اینم یه بازی که باید صبر و حوصله داشته باشی تا از بازی لذت ببری عجله ای نمیشه
+
این هم یه بنچمارک
این مورد باید خیلی جالب باشه!نقل قول:
Your Story, Your Way
-داستان و راه شما به همراه تمام احساسات و هیجاناتش بستگی به خودتون داره که کدوم یک رو انتخاب و ادامه دهید ، اگر شما باشید دنیا را با انتخاب هایتان چگونه از نو تعریف میکنید.
راسته که میگن بازی 15 گیگ هست؟
علی ماله تو 3 تا DVD هست؟
این جدول مربوط به بنچمارک Dragon Age: Origins هست
Options and settings Max benefit Frame benefit Resolution: 1.280 x 1.024 instead of 1.680 x 1.050 9 percent 3 (33 to 36 Fps) Details: Medium instead of Very High 21 percent 7 (33 to 40 Fps) Details: Low instead of Very High 42 percent 14 (33 to 47 Fps) Anti-Aliasing: Off instead of 4x 10 percent 3 (30 to 33 Fps) Texture details: Low instead of High 3 percent 1 (33 to 34 Fps) Frame Buffer Effects: deactivated 12 percent 4 (33 to 37 Fps) Multiple Render Targets deactivated 3 percent 1 (33 to 34 Fps)
همون طور که خود سایت اشاره کرده، هر چقدر تعداد هسته های CPU بیشتر باشه، بازی روون تر اجرا میشه و موتور جدید bioware هم مثل اینکه با چند هسته ای ها بهینه شده.نقل قول:
یک نکته ی جالب، مقایسه ی 2 هسته ای e8400 با 4 هسته ای q6600 ــه. q6600 در حالت معمولی با فرکانس 2.4 ، حدود 5 فریم بیشتر از e8400 با فرکانس 3.6 میاره. اما وقتی q6600 اورکلاک میشه و به فرکانس یکسان با e8400 یعنی 3.6 میرسه، حدود 30 فریم بیشتر از e8400 میاره!
از بنچمارک میشه نتیجه گرفت که اون هایی که 2 هسته ای دارند، احتمال زیاد، در تنظیمات High دچار افت فریم بشند.
وای چقدر منتظر این بازی بودم. نقش آفرینیه خونمون اومده بود پایین. بعد از fall out این کلی می چسبه.میگن بازیش خیلی خشنه؟ کسانی که بازی کردن توضیح مختصری در مورد بازی بدن.
هنوز نسخه درست حسابی از بازی بیرون نیومده برای دانلود، اکثر نسخه هایی که هست مشکل داره (PC البته). باید صبر کنید نسخه Reloaded چیزی بیاد که هنوز نیومده.
هنوز هیچی نشده 18 DLC برای بازی اومده !
ALL DLC AVAILABLE:
The Stone Prisoner Warden's Keep The Edge Embri's Many Pockets
Helm of the Deep The Lucky Stone The Lion's Paw Amulet of the War Mage
The Wicked Oath Memory Band Feral Wolf Charm Guildmaster's Belt
Band of Fire Dalish Promise Ring Blood Dragon Armour Collector's Edition. 3 Items
Instructions:
.- Download all files
.- Extract to any folder
.- Run C:\Program Files\Dragon Age\bin_ship\daupdater.exe
.- Select All DAZIP files, and install
.- Open with notepad \My Documents\BioWare\Dragon Age\Settings\AddIns.xml
.- Search for all RequiresAuthorization="1"> and replace them with RequiresAuthorization="0">
.-Save, and run the game
کد:http://www.megaupload.com/?d=46DCGWSS
http://www.megaupload.com/?d=E991BAMO
http://www.megaupload.com/?d=J6LUKBFC
http://www.megaupload.com/?d=M0B8JQJY
http://www.megaupload.com/?d=P0ZJRNYF
http://www.megaupload.com/?d=TA1YPREK
no password - 100 meg files -
چه مشکلی ؟نقل قول:
هنوز نسخه درست حسابی از بازی بیرون نیومده برای دانلود، اکثر نسخه هایی که هست مشکل داره (PC البته). باید صبر کنید نسخه Reloaded چیزی بیاد که هنوز نیومده.
مشکلی وجود نداره جایی هم ندیدم بگن بازی مشکل داره
بازی خود منم مشکلی نداره اجرا شد بدون مشکل فقط خدا کنه تو خود بازی مشکلی نداشته باشه
جدی؟ از کجا گرفتی؟نقل قول:
آره DLC همزمان با عرضه بازی اومد.نقل قول:
امروز بازی رو خریدم اما از تعداد کم کلاس ها و نژادها اصلآ راضی نیستم. امیدوارم گیم پلی و داستانش اونقدر عالی باشن که این مسئله رو کمرنگ کنند. (واسه من, تعداد کلاس ها خیلی مهم بود)
واسه منم همینطور .... ولی خب دو کلاس rogue و warrior که برام خیلی مهم بود رو داره خداروشکر ...نقل قول:
(واسه من, تعداد کلاس ها خیلی مهم بود)
فکر کنم اگه میخواستن از 3 کلاس و از 3 نژاد بیشتر بشه بازی خیلی سنگین تر میشد ... چون این بازی مثه اینکه با بازیهای دیگه فرق داره ، اونطوری که من IGN دیدم گویا هر کلاس و هر نژادی که انتخاب میکنی تاثیرات متفاوتی در روند بازی داره ... مثلا نوشته بود که دهکده ی فلان از الف ها خوشش نمیاد و ممکنه که باهات خوب نباشن ... !!! برا همین اگه میخواستن کلاس ها و نژاد های بیشتری بذارن که به همین ترتیب باشه خب بازی سنگین تر میشد !!!
منم امروز عصر بازی رو میگیرم .... اونایی که نصبیدن چر ا هیچی نمیگن ؟؟ یه کوچولو در مورد شروع بازی بگید و اینکه اصلا شخصیت ما کی هست و داستان با چی شروع میشه ؟؟ ( گرچه میدونم 6 مدل حالت انتخاب هست)
راستی بازیه شما چند تا دی وی دیه ؟ 3 یا 2 ؟
من خودم بازی رو نخریدم اما لینک های دانلود بازی ( که زیپ شده اند) از 8 گیگ بیشتر نیستن پس بیشتر از 2 DVD نباید باشه!
البته 2 نصبی هست بازی!!
بازیم 2 DVD هستنقل قول:
خوش بحالتون که کلاس مورد علاقتون رو داره, من عشق دروئیدم.
من یک جنگجوی دوارف ساختم (پسر پادشاه). فعلآ که تو قصرم و "my lord, my lord" ماست مایه نمیزارم :46: یک سری مبارزه نمایشی هم بود که شرکت کردم و قهرمان شدم و یک کلاخود هم جایزه گرفتم (2 تا چیز رو 1+ میکرد, دقیق یادم نیست چی بودند)
ببخشید گرافیک چطوره ؟ Mage داره ؟
ایول !!!!چه باحال !!! پسر پادشاه !!! خیلی حال کردم ... چرا زودتر عصری نمیشه که برم بگیرمش !!!نقل قول:
من یک جنگجوی دوارف ساختم (پسر پادشاه). فعلآ که تو قصرم و "my lord, my lord" ماست مایه نمیزارم یک سری مبارزه نمایشی هم بود که شرکت کردم و قهرمان شدم و یک کلاخود هم جایزه گرفتم (2 تا چیز رو 1+ میکرد, دقیق یادم نیست چی بودند)
15 گیگ هم جا گرفتش !
شرمنده, چون سیستمم ضعیفه نمیتونم درمورد گرافیک نظر بدم. در مورد سوال دوم هم باید بگم, آره mage داره (کلآ 3 کلاس: جادوگر, جنگجو و عیار و 3 نژاد: انسان, الف و دوارف داره)نقل قول:
احتمالآ الان بازی رو خریدید و ما باید منتظر نظرات شما باشیمنقل قول:
من کلآ از کلاس های تک بعدی خوشم نمیاد
اون نسخه 15 گیگی چند زبانست.
دوستانی که بازی رو دارن بیان تعریف کنن دیگه.
برای من همون حجم رو داره و فقط هم انگلیسی هستنقل قول:
من شنیدم که این بازی از game spot نمره ی 9.5 رو گرفته.
اینم منبع:
کد:http://shop.p30world.com/products/011315.php
همین حالا از پی سی ورلد خودمون سفارشش دادم فقط خدا کنه مشکلی نداشته باشه
نمیتونم صبر کنم
سلام.ما نفهميديم!مثل wow فقط انلاينه يا نه تك نفري معمولي هست؟
این بازی فقط به صورت تک نفرست.نقل قول:
سلام ... متاسفانه بازي هنوز دستم نرسيده ... فکر ميکنم تا عصري ديگه بيادش !!!
چرا اونایی که بازیو خریدن چیزی نمیگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیگه دارم از بین میرم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري مطالب جديد تو IGN خوندم که جالبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Origin Stories
-هر پليرابتداي بازي مي بايست گذشته ي خود را انتخاب کند که این انتخاب نقطه ی شروع و داستان بازی را تغییر میدهد:
شما در بازي براي انتخاب گذشته ي خود 6 حالت داريد.
City Elfمخصوص نژاد الف ها :
شما هميشه زير دست و تحت فشار اربابان (انسان) خود بوديد و وقتي که يکي از اربابان در روز ازدواج شما همه چي را بهم ميزند سیلي از خشم و انتقام ،سرتاسر وجودتان را در برميگرد و ....
Dalish Elf مخصوص نژاد الف ها :
شما در نقش يک الف واقعي ، هميشه ميخواستيد که زندگي خود را با قبيله تون بگذرونيد .... تا اينکه با يک تهديد از طرف اجداد خود روبرو ميشويد که باعث گسستگي شما از آنچه تا به حال شنيده و بوده ايد ميشود.....
Dwarf Commoner مخصوص نژاد دوارف ها :
شما در يک طبقه ي دسته پايين جامعه به دنيا آمديد ،به عنوان يک نوکر و يک آدمکش در نزد يک ارباب بي رحم ، زندگي تان در خفا بوده است تا اينکه نوري در شما ايجاد ميشود تا در نهايت ثابت کنيد واقعا شما چه شخصيتي خواهيد شد !
Dwarf Noble مخصوص نژاد دوارف ها:
به عنوان پسر پادشاه ، شما مفتخر به داشتن اولين مسئوليت جنگي خود ميشويد .... شما متوجه توطئه ها و دسيسه هايي در ميان خانواده ي سلطنتي ميشويد که اين موضوع ميتونه خطرناک تر از يک جنگ واقعي نيز باشد ...
Human Noble مخصوص نژاد انسان ها:
شما در يک خانواده ي اشرافي ،ثروتمند و داراي قدرت به دنيا آمديد ، شما هم از نظر ديپلماسي و هم از نظر رزمي تعليم مي بينيد و از آنها براي مسئوليتي که برادرتان آن را رهبري ميکند استفاده ميکنيد ، انتقال دادن خانواده به سمت جنوب ....
Magi مخصوص نژاد الف ها و انسان ها:
کنترل قدرتي جادويي که بسيار خطرناک مي باشد.شما ميدانيد که آن جادو نفرين شده است.منتظر يک حادثه هستيد که توسط اون بتونيد خودتون رو ثابت کنيد و بر عليه اهريمن هايي که براي شما کمين کرده اند بپاخيزيد ، موفق شدن يا شکست خوردن .... !؟
(نژاد دوارف ها از نظر ژنتيکي از جادو بدشون میاد ، بنابراين خود هرگز نميتوانند يک جادوگر شوند)
حالتهايي که ميشود با آن بازي را آغاز کرد : 12 حالت
Permutation I: Human -> Mage -> Magi
Permutation II: Human -> Warrior -> Human Noble
Permutation III: Human -> Rogue -> Human Noble
Permutation IV: Elf -> Mage -> Magi
Permutation V: Elf -> Warrior -> City Elf
Permutation VI: Elf -> Warrior -> Dalish Elf
Permutation VII: Elf -> Rogue -> City Elf
Permutation VIII: Elf -> Rogue -> Dalish Elf
Permutation IX: Dwarf -> Warrior -> Dwarf Commoner
Permutation X: Dwarf -> Warrior -> Dwarf Noble
Permutation XI: Dwarf -> Rogue -> Dwarf Commoner
Permutation XII: Dwarf -> Rogue -> Noble
در ضمن تنها عاملی که در روند بازی تغییری ایجاد نمیکند انتخاب جنسیت میباشد که در این بازی سعی شده بین زن و مرد هیچ تفاوتی نباشد.
محتوای مخفی: نکته