پسورد ريشه تو اوبانتا چيه؟؟؟؟ من فقط يوزر دادم موقع نصب!
Printable View
پسورد ريشه تو اوبانتا چيه؟؟؟؟ من فقط يوزر دادم موقع نصب!
در حالت معمولی فعال نیست
با این دستور می تونید فعالش کنید و براش پسورد بگذارید:
sudo passwd
كامل تر ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad: دقيقنقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
شما وقتی ubuntu رو نصب می کنید برای root پسورد انتخاب نمی کنید چون به صورت پیش فرض غیر فعاله
برای فعال کردنش با همون یوزر خودتون لوگین کنید و بعد یه ترمینال باز کنید و دستور زیر رو در اون بزنید و برای کاربر root پسورد بدهید:
sudo passwd
اين عكس رو ببين!نقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
وای
دوست عزیز یکم به دستوری که گفتم دقت کنید
اون password یا passwod نیست
درستش sudo passwd هستش
روت عزيز اينو ببين!
همون دستور كه تو گفتي ولي بازم نميشه!
من اوبانتا ر و روي VMware Workstation نصب كردم ممكنه مشكل از اون باشه؟؟
من راهنماي فعل كردن رووت هم خوندم باز نشد! :blush:
سلام
اقا ميخوام بدونم لينوكس ردهت نصب كنم خوبه يا فدورا يا Ubuntu
در ضمن ميخوام كنار ويندوز ايس پي داشته باشمش
راستي ويندوز رو دارم با نصب لينوكس فقط درايو مورد نظر براي نصبش پاك ميشه؟/
تورو خدا كمك
من ميگم اول فدرا نصب كن!! با ويندوز مشگل نداره!!نقل قول:
نوشته شده توسط ahangar
سلام
هاشم جان یوزر روت شما الان فعاله و پسورد هم روش گذاشتید ولی مشکلی که شما دارید لوگین کردن به اونه
شما در خط فرمان وقتی که میخواهید به کاربر root سوئیچ کنید باید این فرمان رو بزنید:
su
بعد از شما پسورد root رو می خواد
s=super ,u=user
لطفا سایت راهنمای ubuntu رو کامل بخونید:
این رو هم بدونید ubuntu با ویندوز هیچ مشکلی نداره (من الان روی سیستمم ویندوز xp media center و ubuntu دارم)
در مورد سوال شما جناب آهنگر
نمی شه گفت کدوم بهتر هستند
هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارند و خوبی ها و بدی های خودشون رو دارند
به نظر من هر دو رو امتحان کنید ببینید از کدوم خوشتون میاد (کامل و علمی)
اگر هم من الان چیزی بگم فقط سلیقه ایه
من هاشم هستم نه حسام!! :biggrin:
اقا من موفق شدم که تو ترمينال به روت لوگين کنم!!!!!واز همه متشکرم واسه راهنمايي
حالا مشکل جديد با روت دارماگه بخوام تو جينوم با رووت لوگين کنم بايد اين کار رو بکنم =<<درسته؟ه
System -> Administration -> Login Screen Setup
Login Screen Setup =General Tab -> Automatic Login ->
Login a user automatically on first bootup (Checked)Automatic login username: Select "system_username
برم از من پسوورد ميخواد منم اون پسوورد که تويLogin Screen Setupولي وقتي ميخوام به
ترمينال دادم و به روت لوگين کردم رو ميدم اما قبول نميکنه !يعني چي؟ مگه ميشه رووت پسسوردش فرق کنه!
يه سوال
بعد از نصب لينوكس در كنار ويندوز وقتي با لينوكس بالا اومديم ميشه به پارتيشنهايي كه توسط ويندوز داشتيم دسترسي داشت؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ahangar
بله ميشه ! با دستور mount
سلام هاشم جاننقل قول:
نوشته شده توسط hashem_wolf
ببخشید من خیلی سریع و بی دقت پست دادم به همین دلیل اشتباه کردم (که تصحیص شد)
در مورد سیستم تعیین هویت در ubuntu باید بگم من خودم فکر می کنم مشکل داره و در سایت تکنو تاکس هم در موردش خیلی بحث کردم ولی به نتیجه ای نرسید
برای اینکه بتونید با root در محیط گرافیکی لوگین کنید تقریبا راهی که رفتید درسته ولی auto login رو انتخاب نکنید
این راهی که می گم فکر کنم درست باشه:
sudo /opt/gnome/bin/gdmsetup
در این برنامه تب security رو انتخاب کنید و بعد برای Allow root to login with GDM تیک بزارید
بله , در این مورد در انجمن زیاد بحث شدهنقل قول:
بعد از نصب لينوكس در كنار ويندوز وقتي با لينوكس بالا اومديم ميشه به پارتيشنهايي كه توسط ويندوز داشتيم دسترسي داشت
بله، استاد عزيز هم فرمودند.نقل قول:
نوشته شده توسط ahangar
فقط يه پيشنهاد دارم كه پارتيشن هايتان را با فرمت Fat32 بگذاريد.Suse و ubuntu از فرمت ntfs پشتيباني مي كنند اما فدورا نه !براي همين نظرم اينه كه پارتيشن هايتان را فرمت Fat32 كنيد !
يكم توضيح ميدين در اين مورد !!نقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
این فرمان رو در ترمینال وارد کنید:
sudo /opt/gnome/bin/gdmsetup
با اجرای این فرمان همون برنامه Login screen Setup باز می شه
بعد صفحه security رو باز کنید و با گذاشتن تیک در Allow root to login with GDM به کاربر روت اجازه لوگین در محیط گرافیکی رو میدهید
بعدش logout کنید و در قسمت لوگین نام کاربری root و پسورد اون رو بدهید تا با کاربر روت وارد محیط گنوم شوید
اقا من تو كار با لينوكس مبتديم واسه همين شايد سوالامم مبتيانه باشه
حالا يه سوال اگه لينوكسو كنار ويندوز بخواي نصب كني بايد قبلش توسط ويندزت پارتيشن خالي ايجاد كني؟
يا اينكه خودش پارتيشن خالي ايجاد ميكنه؟
مي تونيد در موقع نصب لينوكس پارتيشنها تون هم تغيير بديد ولي پارتيشن بندي در ويندوز (پارتيشن مجيك) راحت تره
سلام
لطفا ساده ترین راه برای ارتقا از نسخه 5.10 به 6.06 رو بفرمایید
خیلی ممنون
نصب نسخه جديد از روي cd
لطفا در مورد دريافت سي دي هاي اوبونتو منو راهنمايي كنين .
سلام
براي دريافت سي دي هاي رايگان بايد به آدرس زير بري
و روي create a new account كليك كني و يك يوزر براي خودت ايجاد كني كه آدرس و كدپستي تو رو مي خواد و بعد مي توني هر تعداد سي دي كه ميخواهي دريافت كني البته اگه يكي از پيشنهادهاي خودش و انتخاب كني زوتر برات مي فرسته.
من خودم چهار ماه پيش خريدم و به دستم رسيد.
با سلام
در صورتی که نیاز خود را مشخص کنید ( نوع و تعداد CِDها ) بنده قادر به ارسال این نگارش لینوکس برای شما می باشم.
در صورت تمایل و برای هماهنگی بیشتر از پیغام خصوصی انجمن استفاده کنید.
( تنها هزینه ارسال Cd برای شما ، هزینه پست داخلی خواهد بود )
نکته : این پست به دلیل اشتباه در نحوه سفارش و داشتن تعدادی CD مازاد بر نیاز بوده و برای دوستان و کاربران انجمن CD لینوکس Ubuntu ارسال می شود ، و جنبه تبلیغات و بازاریابی ندارد.
عزیزان یک کمی دقت کنید
تاپیک اضافی باز نکنید
باید این مطلب رو در تاپیک اختصاصی لینوکس ubuntu مطرح می کردید
FX64 Dual Core جان متشکرم
خوبه دوستان دیگری هم که cd های اضافی دارند همین کار رو بکنند
من اينجا رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ايميل خودم ثبت كردم . و فقط اين صفحه با اين پيغام امد . لطفا راهنمايي كنيد .
Registration mail sent
Your registration URL has been sent to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Once you have followed the link included in that email your Launchpad account will be activated.
Thanks for signing up and welcome to the Launchpad community. We are interested in your feedback, so feel free to join #launchpad on irc.freenode.net and share your ideas for improving Launchpad.
برو تو ميل باكست
يك ميل براتون فرستاده
و بايد از طريق اون ثبت نام رو كامل كني
من برای تبدیل بستهای Rpm به DEB فرمان sudo alien package_file.rpm اجراه می کنم و میگه دستور درست نیست
کجای کار غلطه ؟؟؟
بايد از يه پارامتر همراه با فرمانتون استفاده كنيد
يادم نيست
يا r- بود يا d-
باز هم مطمئن نيستم
با دستور alien --help
مي تونيد همه پارامتر ها رو ببينيد
برای نصب بسته های Rpm روی ابونتو روش دیگه ای هم هست ؟؟؟
alien -d package name.rpm
این فرمان اصلا برای نصب بسته rpm نیست
و توی این توزیع نمی شه بسته rpm نصب کرد
شما با این فرمان بسته rpm رو تبدیل به بسته .deb می کنید
و بعد می تونید اونو نصب کنید
که البته این کار هم خالی از اشکال نیست
ولی خوب خیلی کم پیش میاد به این کار احتیاج پیدا کنیم چون ماشاالله برای هر چیزی بسته .deb وجود داره
من نمی تونم درایوهای ویندوزم روببینم نه Fat32 نه Ntfs نسخه 5.04 هست و چطوری میشه به اینترنت وصل شد
سلام
برای دیدن محتوای پارتیشنهای ویندوزی اول باید mount بشه بعدش باید فایل /etc/fstab/ ویرایش بشه محتوای فایل در اینجا بگذارید
برای کانکت شدن به اینترنت اول باید مودم شما شناخته برای همین منظور تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جستجو کنید
در ضمن ورود شمارو به دنیای آزاد گنو/ لینوکس رو تبریک میگم :biggrin:
موفق باشید
خود دستور و بسته alien نصب نيست ! اول اونو نصب كن بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط s.a.h
سلام
من تازه لینوکسم رو از breezy به dapper آپدیت کردم. لپ تاپ من کارت گرافیکش ATI mobility Radeon 9000 IGP هست که رو breezy خیلی خوب کار می کرد اما حالا دیگه جواب نمیده.
من فرومهای خارجی زیادی رو چک کردم و راه حلاشونو تست کردم ولی جواب نگرفتم. می خواستم بدونم از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون
آرش
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط arashsafa
اول باید نوع مشکلتون بیان کنید تصویر لرزش داره رنگها قاطی شده و . . .
دوما درایور کارت گرافیک رو نصب کردید
سلام سوالي دارم در مورد نصب ubuntu اگر BIOS من قديمي باشد بايد فايل sbm.bin را در يك فلاپي به حجم 1.4 ذخيره كرده و
سپس اين فلاپي bios مورد نظر را شبيه سازي مي كند مشكل اين جا است كه من چنين فلاپي با اين حجم را ندارم از كجا بايد
آن را تهيه كرد؟
سلام
از کجا میدونید به مشکل میخورید
یکبار سیستم رو باهاش تست کنید معلوم میشه
خسته نباشید
برای وصل شدن به اینترنت با adsl pppoe چه کار باید کرد ؟
کارت شبکه رو شناخته اما کانکشن نمیتونم بسازم
با سلام
از pppoeconf استفاده کن