ممنون دوست عزيز
يه سوال ديگه
چطور ميشه تگ شعر رو وارد اهنگ كرد؟
مرسي
Printable View
ممنون دوست عزيز
يه سوال ديگه
چطور ميشه تگ شعر رو وارد اهنگ كرد؟
مرسي
کلیک راست روی فایل.نقل قول:
گزینه Properties.
در تب Summary.
حالت Advanced.
اگر توی موارد Lyric هست که همین جا می تونید متن رو وارد کنید.
اگر نیست یا اصلا مسیر فوق در Properties فایل صوتیتون وجود نداره, باید با برنامه ای مثل JetAudio که ویرایگشر Tag داره اینکارو انجام بدید. وقتی JetAudio رو نصب کردید روی هر فایل کلیک راست کنید, در گزینه هایJetAudio ابزاری بنام Edit Tag هست.
نکته: اینکه نتونید با Properties خود فایل به Lyric دسترسی پیدا کنید دوتا دلیل میتونه داشته باشه. یکی اینکه پیش نمایش فایل های مولتی مدیا رو در ویندوزتون غیر فعال کرده باشید. مثلا با دستور regsvr32 /u shmedia.dll و یکی دیگه اینکه Tag اون فایل صوتی ورژنش قدیمی باشه که با همون JetAudio وقتی بازش کنید ورژن تگ فایل رو ارتقا میده و گزینه هاش کامل میشه.
سلام
من به تازگی real player نصب کردم ولی می خواستم آهنگ ها با windows media player اجرا شوند . توی folder option در قسمت file types برای آهنگ ها windows media player انتخاب کردم . الان وقتی یک آهنگ را انتخاب می کنم با wmp باز میشه ولی وقتی در قسمت سمت راست play all میزنم با real player باز میشه . نمیشه کاری کنم که وقتی play all میزنم real player باز نشه .
دوست عزیز
فکر کنم توی تنظیمات خود ریل پلیر رو بگردی بتونی یکاری بکنی
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی با ویندوز مدیا پلیر دارم و اونم اینکه وقتی که فایلهای MP3 رو می خوام بخونه و شروع میکنه ، بعد از چند ثانیه قطع میشه و یه صفحه اینترنتی با این آدرس میره
حالا من چیکار کنم ؟ آیا با تنظیمات خودش حله یا کار دیگه ای باید بکنم ؟ در ضمن ورژنش هم 11 هستشکد:http://isvbr.net/?t=3&embedded=false
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سعید
بابا کسی نیست به داد من برسه
کسی میدونه چرا این مدیا پلیر بازی در میاره ؟
player ديگه اي غير از مديا پلير داري؟ اگه داري ببين با اونا باز ميشه ؟ احتمالا برخي تنظيماتشو تغيير داده اينقل قول:
سلام
آره بابا با Winamp و Real Player همه فایلها رو میشه گوش داد و فقط این Media Player هستش که بازی درآورده
به دادم برسید
احتمال داره برخی تنظیماتشو تغییر داده اید می تونید دوباره نصبش کنیدنقل قول:
من چند بار نصبش کردم حتی بعد از ری استارت کردن
میشه بگید کدوم تنظیماتش رو باید درست کنم تا به اون صفحه نره و آهنگ قطع نشه ؟
ممنونم
سعید
ببینید من اول این رو از مدیا پلیر دیدم و وقتی Yes رو کلیک کردم این قضیه برام اتفاق افتاد
کسی نیست کمک کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
سعید
قضیه یعنی اینکه آهنگها که میخوان اجرا بشن بعد از چند ثانیه قطع میشه و به اون صفحه اینترنت که گفتم میره
نگفتي اخيرا کدکي چيزي نصب کرده اي يا نه شما وقتي آفلاين هستيد بازم به اون صفحه مي رهنقل قول:
من یه سری کدکها رو نصب کردم تا مشکلم حل شه ولی نشد که پاکشون کردم و حتی بعد از اون مدیا پلیر رو مجدد پاک کردم و از اول نصب کردم .
این قضیه اتفاق می افته چه آنلاین باشم چه آفلاین و بعدش هم این صفحه اصلاً مثل اینکه وجود نداره .
یه سری تنطیمات Winamp رو ور رفتم شاید از اونجا به بعد این قضیه پیش اومده ، یه سری چیزا مثل File types که کدوم آهنگها باهاش اجرا بشه یا نه
نقل قول:
دوست عزيز مساله اصلي بر سر همين کدک ها هستش کاش اينو از اول مي گفتي مي تونيد بگيد کدکي که نصب کرده ايد اسم
کدک ها چيه شايد اونا کدک نبوده ويروس بوده و به سايت سازنده ويروس شما را رهنمون مي سازد شما بايد سعي کنيد اون کدک ها
رو پاک کنيد اين کدک ها مديا پلير رو از کار انداخته شما بايد k-lite رو دانلود و نصب کنيد بهترين کدک همين مي باشد
اينجا رو هم ببينيد بد نيست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=262776
اسم کدک Codecs6030_allin1
بود اما من همونطور که گفتم اصلاً قبل از اینکه بخوام کدکی نصب کنم این مشکل رو داشتم و فکر نمیکنم به کدک ربط داشته باشه چون از قبل این مشکل بود.نظر شما چیه ؟ و فکر کنم این کدک معتبر باشه چون من قبلاً هم نصبش کردم ولی مشکلی نداشتم.
ببینید همه چیز بعد از قضیه اون دستکاری Winamp دقیقاً اتفاق افتاد و بعد از این که بخش File Type و File association رو دستکاری کردم.
من الان K-Lite Codec Pack 3.8.0 BASIC رو نصب کردم ولی بازم درست نشد ، من واقعاً نمیدونم چیکار کنم.
نقل قول:
شما اول تو همون file types ویندوز بگرد ببین جلوی mp3 چی نوشته بعدش تو مدیا پلیر مسیر زیر رو طی کن:
Tools/option/file types/
ببین تو کادر همه فرمت ها انتخاب شده mp3 هم هستش
شما با فرمت های دیگه تو مدیا پلیر مشکلی ندارید
راه آخر هم آنیستال کردن winamp هستش
من الان آهنگ هام با مدیا پلیر اجرا میشن ولی یه سری آهنگهای بدون کلام که قبلاً راحت اجرا میشدن الان با مدیا پلیر اجرا نمیشن و همون پیام ظاهر میشه که عکسش رو گذاشتم یعنی آهنگ ها تغییری کردن ؟؟
برم Winamp رو پاک کنم درست میشه به نظر شما ؟
من در ضمن با فرمتهای دیگه هیچ مشکلی ندارم با مدیا پلیر و اون تیک هم در آپشن فعاله
چون آهنگ ها با winamp اجرا میشن پس سالمند مشکل از مدیا پلیر هستش حذف winamp که کاری نداره می تونی دوباره نصبشنقل قول:
کنی متاسفانه محصولات طوریند که با نصب دوباره هم تنظیمات پیش فرض نمی شه شما تو اون کادری رو که گفتم چک کن که جلوی
همه فرمت ها تیک خورده باشه نهایت یه system restore باید بکنی شما از پوشه c/program files/windows media player
اونجا یه پلیر دیگه ای هم هست همون آهنگ ها رو با اون باز کنید ببینید باز می شن
دوست عزیز ، این پلیر کدومشه ؟ من الان یه سری آیکن تو این آدرس می بینم . ممنون میشم چون ببینم اجرا میشن یا نه ؟ حالا اون از این مدیا پلیر اصلی مستقله ؟
نقل قول:
winamp رو حذف کردی ؟system restore کردی؟اگه امکان باشه یکی از اون آهنگ های mp 3 رو تو یه جا آپ کنید تا ببینم با مدیا پلیر
خودم اجرا می شه یا نه؟
اینم عکس
از اونجا هم درست نشد .نقل قول:
نقل قول:
کافیست بر روی یکی از آهنگ ها راست کلیک کنید و open with/choose program /always رو بزنید
البته اول بر روی مدیا پلیر کلیک کن بعد تیک always رو بزن
من اونو پیدا کردم و با اون هم آهنگها اجرا نمیشن
من الان یه نمونه از اون آهنگها رو براتون هر کاری کردم نتونستم آپلود کنم چون سرعتم افتضاحه ، میتونید ای میلتون رو بدید تا به ایمیلتون بفرستم.
امیدوارم برای شما هم نخونه تا ببینیم مشکل چیه !!! اگر چه بعید می دونم چون قبلاً با مدیا پلیر خودم اجرا میشدن.من فقط نمیدونم فرق فرمت اینا با بقیه چیه ؟ احتمالاً یه فرق ریزی دارن که بقیه رو میخونه ولی برای اینا بازی در میاره.
در ضمن من هم Winamp رو آنیستال کردم و هم system restore ولی بازم فایده ای نکرد حالا من با Winamp میتونم گوش بدم ولی آخه میخوام بدونم این مشکل چیه تا بشه حلش کرد.
من اونو پیدا کردم و با اون هم آهنگها اجرا نمیشن
من الان یه نمونه از اون آهنگها رو براتون هر کاری کردم نتونستم آپلود کنم چون سرعتم افتضاحه :41: ، میتونید ای میلتون رو بدید تا به ایمیلتون بفرستم.
امیدوارم برای شما هم نخونه :31: تا ببینیم مشکل چیه !!! اگر چه بعید می دونم چون قبلاً با مدیا پلیر خودم اجرا میشدن.من فقط نمیدونم فرق فرمت اینا با بقیه چیه ؟ احتمالاً یه فرق ریزی دارن که بقیه رو میخونه ولی برای اینا بازی در میاره.
در ضمن من هم Winamp رو آنیستال کردم و هم system restore ولی بازم فایده ای نکرد حالا من با Winamp میتونم گوش بدم :8: ولی آخه میخوام بدونم این مشکل چیه تا بشه حلش کرد.
نقل قول:
متاسفانه این مدیا پلیر طوریه که گاها بعضی ها مجبور شده ان ویندوزو عوض کنن
برای ایمیل بازم که فرقی نخواهد کرد چون شما مجبورید هونو تو یه سرور آپلود کنید بعد ضمیمه کنید
شما مگه تو تهرون نیستید تهرون که همه جا اینترنت پرسرعت داره به خصوص کافی نت ها شما فایل تان را از اونجا آپلود مشکلی
نخواهید داشت اگه مطمئنید تو اون کادری که گفتم همه فرمت ها تیک خورده باشن بازم پخش نمی شن تنها راهتون آپلود فایل
هستش اما اگه دوستانتون کامپیوتر داشته باشن می تونید تو سیستم اونام اتحان بکنید یا اگه دو تا ویندوز داشته باشید تو اون
یکی ویندوز می تونید امتحان کنید
نگفتید مدیا پلیر تون کرک شده اس یا نه کرک شده اونایی هستن که بدون این که بررسی کنه ویندوزتون اصله یا نه مستقیما نصب
می شه
من احتمال می دم تنظیمات مدیا پلیر به هم خورده
نه مدیا پلیر من با ویندوز نصب شده و رو خودش بود
از جهت آپلود هم من از جی میل استفاده می کنم و با اون فایلهای سنگینتر از این فایل رو هم فرستادم و در پارسا اسپیس و پرشن گیگ نتونستم کاری از پیش ببرم ، فقط از اون جهت بود و نه مورد دیگه
من هم همین احتمال شما رو میدم ولی بدبختی اینجاست که نمیدونم کدوم تنظیماتشه
بازم وقتی play all میزنم با nero show time یا real player باز میشن .نقل قول:
نقل قول:
شما اگه می تونید مدیا پلیر رو دوباره نصب کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل می شه
الان از برخی تنظیمات عکس انداختم تنظیم کن طبق اون عکس ها باشه اگه حل نشد فایل رو آپلود کننقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/149806170/Desktop.7z.html
سلام
من وقتی windows media player را باز میکنم بطور خودکار صفحه library باز میشه . نمیشه کاری کرد که اول now playing باز بشه ؟
دوباره نصبش کردم . مشکلم حل شد .نقل قول:
تنظیمات من یه فرق جزئی با اینا داشت ولی بازم اثری نداشت
من حالا باید فایلها رو از روی سی دی اجرا کنم ببینم چی میشه و اگه از رو اون اجرا شد که فایلها تغییر کردن وگرنه خود مدیا پلیر مشکل داره.درست میگم ؟ من در اصل خواستم ببینم مشکل چیه تا یه جا بلکه بشه رفع مشکل کرد.نتیجه رو میگم.
نقل قول:
اگه دوستی داشته باشی که کامپیوتر داره می تونی تو کامپیوتر اونم امتحان کنی حتما نتیجه رو بگو اگه هم دوستی نداشتی بگو
تا از تنظیمات دیگه عکس بگیرم و یا اینکه آهنگ رو تو یه سایتی آپلود کن
فک نکنم به خاطر winamp این مشکلات پیش بیاد
اگه مدیا پلیر را بدون اینکه آهنگ پخش کنه باز کنید وارد همین صفحه می شه صفحه now playing که معنی عنواننقل قول:
این بخش در حال پخش هستش فقط وقتی آهنگ پخش می شه باز می شه پس از عنوان بخش معلومه
بله شما درست گفتید .نقل قول:
فرمت mkv رو باید با چه نرم افزاری به صورت بهتری دید ؟
kmplayer صدا و تصویر هماهنگ نیست
jetaudio صدا داره تصویر نداره
سلام دوستان ...
یه نرم افزاری هست که نصب میشه روی WMP و باعث میشه فایل های 3gp و MP4 رو هم ساپورت کنه .
ممنون میشم اگه لطف کنید :)
با تشکر مهران ...
سلام استادنقل قول:
K-lite codec هست