با سلام ...
من jabra bt 135 خريدم.به نظرتون چطوره؟
Printable View
با سلام ...
با سلام ...
سلام دوستان
دوستم 6280 داره که برای هندز فری هزارخاره ها بهش میخوره ...
حالا یه کرتیو ep-630 lمیخواد بخره که 3.5 میلیمتری هست
تبدیلی برای 3.5 به هزارخاره ها وجود داره ...؟
ممنون
سلام دوستان
بهترين هدفوني كه من ميتونم با سقف 20000 تومان تهيه كنم چيه و چه مدلي هست ؟
1- ميخوام لوله اي باشه و صداي اطراف مزاحم نشه !
2- شفافيت صدا ( و همچنين بلندي ) عالي باشه !
ممنون از نظراتتون
این هندسفری مال گوشی دبلیو595 هستش.آیا توی بازرا هست؟مدلش چیه و چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من htc viva دارم و فک میکنم بزرگترین دردسر ppc دارها اینه که نمیتونن هر هدفونیرو که دوس دارن استفاده کنن. کابل تبدیل extusb به جک3.5 این امکان رو فراهم کرده
قیمتشم 12000 تومنه که میتونین از بازارچه تهیه کنین
سلام . من يك هدست Jabra BT8040 خريدم . گوشي من هم SonyEricsson P1 هست . يك مشكلي دارم . نمي تونم صداي زنگ گوشيم رو از هدست بشنوم . وقتي گوشي زنگ مي خوره از گوشي صداي زنگ مياد ولي تو هدست بيب كوتاه ميشنوم . هر دو A2DP دارن و من ميتونم از پلير گوشي از طريق هدست MP3 گوش كنم . ولي زنگ رو نميشنوم . ميشه كمك كنيد ؟ توضيح بديد چيكار كنم كه زنگ گوشي از هدست پخش بشه. ممنون
بهترين هندزفري به نظر شما براي گوشي سامسونگ مدل S5233 چي ميتونه باشه ؟ لطفن دو سه مدل همراه با قيمت تقريبي معرفي كنيد.
با تشكر
@};-
بچه ها لطفن نظرتون رو بگيد
با تشكر
اینجا همه فقط سوال میکنن و هیچکس پاسخگو نیست!
دوست عزیز هیچ کدوم از گوشی های سونی اریکسون صدای زنگ رو از هدست پخش نمیکنن و من اصلا ندیدم کسی این ارو انجام داده باشه..نقل قول:
سلام . من يك هدست Jabra BT8040 خريدم . گوشي من هم SonyEricsson P1 هست . يك مشكلي دارم . نمي تونم صداي زنگ گوشيم رو از هدست بشنوم . وقتي گوشي زنگ مي خوره از گوشي صداي زنگ مياد ولي تو هدست بيب كوتاه ميشنوم . هر دو A2DP دارن و من ميتونم از پلير گوشي از طريق هدست MP3 گوش كنم . ولي زنگ رو نميشنوم . ميشه كمك كنيد ؟ توضيح بديد چيكار كنم كه زنگ گوشي از هدست پخش بشه. ممنون
نمیدونم بهتره دوستداران سامسونگ پاسخگو باشن.نقل قول:
بهترين هندزفري به نظر شما براي گوشي سامسونگ مدل S5233 چي ميتونه باشه ؟ لطفن دو سه مدل همراه با قيمت تقريبي معرفي كنيد.
با تشكر
@};-
سلام هندزفری واسه 5800 بهترین کیفیت بلندترین صدا و البته پر قدرت ممنون میشم راهنمایی کنین قیمتشم فرق نمیکنه فقط تو بازار گیر بیاد
سلام
من یک Nokia 6120 دارم
صدای هدست خودش خیلی کمه
وقتی یکی صر و صدا باشه چیزی شنیده نمیشه
با عوض کردن هندزفری صداش خوب میشه ؟
چه مارکی پیشنهاد میدین ؟
چقدر باید براش هزینه کنم ؟
متشکرم:31:
چند خریدی ؟!نقل قول:
سلام می خواستم بدونم کی می دونه قیمت هندزفری HGE-100 چند هست و از کجا میشه تهیه کرد ؟
سلام می خواستم بدونم کسی می دونه قیمت هندزفری HGE-100 چند هست و از کجا میشه تهیه کرد ؟
من خیلی طلبه این مدل شدم کارش خوبه ؟ کسی سراغ داره ؟
سلام.هندزفری خود 5800 اصلیش چنده؟ از کجا میشه اصل بودن رو تشخیص بدم؟
چیز بهتری هم هست تو قیمت 20 تومن؟
الان جدیدترین هنزفری های بلوتوث سونی اریکسون که برای موزیک ساخته شدنده نظیر DS220 جدیدترش چیه؟
و قیمت
همه فقط سوال میپرسن
انگار کسی نیست جواب بده
ای بابا
من پارسال یه p990 اصل فرانسه خریدم این هندزقری فابریک توی جعبه اش بود!!!نقل قول:
هندزفری خوبیه و وقتی میزاری توی گوشت اصلا پیدا نیست!!!
قیمت هندزفری اصلی 5800 رو ندارم اما اگه میخوای تا 20تومن پول بدی بهت EP630 وcreative EP650 رو پیشنهاد میکنم که هم قدرت باسش و هم کیفیت صداش از هندزفری های واکمن بهتره و مندارمش و ازش خیلی راضیم!!!نقل قول:
سبز باشین...!!!:10:
خدا خیرت بده که جواب دادی. مرسینقل قول:
حالا این کریتیو یعنی تز مال خود نوکیا بهتره یعنی؟ من چند جا پرسیدم واسه n97 و 5800 چندجا گفتن اصلیش 16 تمن. چندجا هم گفتن اصلص 22 تمن و قلابیش 16 تمن. حالا میترسم سرم کلاه بره/ چون خودم n79 دارم و هنزفری توش قلابی ازاب درومد. برادرم 5800 داره که خیلی خوبه و به واسه من هم میخوره.
من یپشنهاد میدم EP830 بخری صداش عالیه همچنین بقدری سبکه که سبکیش رو اصلا تو گوش حس نمیکنی
بنظر خوبه. تو سایتشم نگاه کردم. اما مشکل اینه که من ازینا که میره تو گوش خوشم نمیاد. برا گوش ضرر داره. راه رسیدن هوا بگوش گرفته میشه.
تایید میشه:11:نقل قول:
مرسی
وظیفه بود!!!به نظر من از نوکیا بهتره چون هندزفری های نوکیا تقلبی زیاد داره اما کریتیو گارانتی داره و خیلی مطمئنه!!!نقل قول:
ضرر نداره داداش گلم!!!اینا هم کیفیتشون بهتره ، هم از توی گوشت در نمیان ، هم صداش بیرون نمیاد(مگه اینکه تا آخر بلند کنی اون موقع یه خورده میاد بیرون:8:)نقل قول:
سبز باشی...!!!:10:
کسی قیمت EP 830 رو نداره؟
اخه 3250 داشتم قبلا و اذیتم میکرد. حالا چند هست این؟نقل قول:
سلام دوستان من یه هندزفری معمولی برای گوشیهای سونی اریکسون میخوام که
1- مثل فابریک بشه باهاش مکالمه کرد
2-از اونایی باشه که تو گوش فرو میره
3-از 10 تومن بیشتر نباشه
با سلام خدمت دوستان
من بعد از 2 ماه هندزفری استون جبرا را فروختم!و جبرا bt530 خریدم!!خودم استون را 120 خریده بودم اما الان 145 شده است!!خیلی ازش استقبال شده اما من راضی نبودم و تجربیاتم را در اختیار دوستان می گذارم :
1- ميزان شارژ گوشي متاسفانه راضي كننده نبود. اگه بخوام بهتر توضيح بدم بعد از يك و نيم روز متوجه شدم كه هندزفري خاموشه!اگر حتی 20 دقیقه هم صحبت کنی فقط 2 روز شارژ دارد!!به خاطر اون پایش که شارژ بی سیم می کند باتری هدست را خیلی ضعیف انداختند که 2 روز خودش شارژ دارد و 3 بار هم بر روی پایه قرار می گیرد شارژ می شود(هر بار 1.5 روز شارژ دارد!)
مشكل ديگه اي كه با شارژش داشتم اينه ،تا اونجايي كه من فهميدم راهي براي اينكه متوجه بشيم كه كي هدست توسط شارژر همراه شارژش تكميل شده وجود نداره(بدون سیم شارژ)
2- يه مسئله ديگه اينكه تويه دفترجه نوشته شده كه وقتي شارژ هندزفري در حال تمام شدن باشه چراغ قرمز رنگ روشن ميشه و نشون دهنده 10 دقيقه مكالمه هستش یعنی نمی توانی بفهمی الان شارژت نصف کمتره بیشتره و ... وقتی به 10 دقیقه برسه قرمز می شود و صدای بوق شنیده می شود!!
3- هدست اونقدر سبكه كه آدم متوجه اون روي گوش نميشه،ميشه گفت از لحاظ راحتي فوقالعادست اما خوب روی گوش محکم نمی شود و با دوبار بالا پایین پریدن از گوش می افتد!(من دوبار از گوشم افتاد روی زمین) حتی راه هم که می روی بعد از چند دقیقه شل می شود!! يه عيب دیگر هم داره و اونم اينه كه فقط براي گوش راست طراحي شده.
4- کیفیت صدا برای شنونده خوب نیست.شنونده احساس ميكنه شما داري با آيفون گوشي صحبت ميكني ولي در مورد وضوح صدا مشكلي وجود نداره.+ صدای پخش موزیکش هم پایین است.(نسبت به bt530
5- دکمه خاموش روشن کردن هدست مکانیکی نیست باید روش را لمس کنی به مدت 30-20 ثانیه تا خاموش شود.
من یک هندزفری که کاربردش برایام بیشتر گوش دادن موسیقی هست میخواهم که
شارژ بالا داشته باشد
زیاد تو دید نباشد
قیمت ماکزیمم 20 تومان
زود به تعمیر نیفتد
سلام.چه مدل هندزفری برای km900 الجی خوبه و قیمتش هم از 20 تا 30 باشه
سلام
برای خرید هدست
باید کجا بریم؟
من علاادین رو گشتم
نداشت
میشه آدرس بدین؟
سلام.
کسی راجع به این هندزفری اطلاعاتی داره؟
مثل اینکه با وایرلس کار می کنه(اگه اشتباه نکنم)کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600
سلام دوستان
من دنبال یکHEADPHONES/HANDSFREE
میگشتم که به این رسیدم کسی میدونه کجا میشه پیداش کرد؟
اگر هم مارک خوبی یا مدلی میشناسین بگین
برای موزیک میخواستم و صداش فوق العاده باشه
من يه هندزفري دارم از گوشي موبايل سامسونگ كه دائم از گوشم خارج ميشه عكسش رو هم گذاشتم به نظر شما بايد چيكار كنم و اينكه شما چه مدلي پيشنهاد مي كنيد بخرم
هندز فری های سامسونگ خیلی خوبن!اگه این از گوشت در میاد میتونی قسمت لاستیکیشو عوض کنی.معمولا چند نمونه از همون قسمت مذبور توی کارتن گوشی میذارن.اگه توی کارتن گوشیت نیست برو یه هندز فری ارزون قیمت با لاستیکایی که مناسب گوشت باشه بخر و لاستیکاشو با هندز فری خودت عوض کن.نقل قول:
من يه هندزفري دارم از گوشي موبايل سامسونگ كه دائم از گوشم خارج ميشه عكسش رو هم گذاشتم به نظر شما بايد چيكار كنم و اينكه شما چه مدلي پيشنهاد مي كنيد بخرم
دوستان من می خوام یه هندزفری بلوتوث استریو برای نوکیا بگیرم. برادرم هندزفری بلوتوث سونی اریکسون مدل DS220 داره کیفیتش عالیه. من هم یه چیزی می خوام با همون کیفیت. قیمت هم نهایت تا 75 تومن. فقط لطفاً سریع جواب بدید.
راستی هر چی تلاش کردم نتونستم هنزفری DS220 برادرم رو به گوشیم وصل کنم. یه راهنمایی می فرمایید. اگه وصل بشه بدون شک از همین می گیرم.گوشیم نوکیا 5230 هست.
آغا جان هدفون 16 گیگ بهتره یا 32 گیگ؟ هدفون 32 گیگ آزاد تو بازار فروخته میشه چنده؟
سلام
اگه لطف کنید واسه nokia e71 هندزفری بلو توس بی سیم معرفی کنید.
برو تو سایت نوکیا خوب اونجا هندزفری های سازگار رو واست معرفی می کنه حالا مهمش اینجاس که ببینی کدومش تو کشور پیدا می شه
من Jabra BT3030 خریدم، عالیه. البته اگر سونی اریکسون MW600 با قیمت مناسب گیرت اومد حتماً اون رو بگیر؛ رادیو هم داره و صفحه هم داره. اگه گیرت نیومد برای خرید Jabra BT3030 شک نکن، پشیمون نمی شی.نقل قول: