دستتون درد نكنه
خيلي ممنون
دم همتون گرم
Printable View
دستتون درد نكنه
خيلي ممنون
دم همتون گرم
اقا واقعا عالیه
دستتون درد نکنه
مرسی
سلام دوستان
خواهش میکنم عزیزان قابلی ندارشت ;)
فقط یه خواهش داشتم :: در صورت امکان دوستانی که سرعت اینترنت خوبی دارند از لینکهای رپید شیر دانلود کنند تا لینکها از روی سایت پاک نشه و بمونه تا دوستان دیگه در آینده هم بتونند در صورت خرابی لینکهای پرشین گیگ از سایت رپید شیر دانلود کنند
ممنون و موفق باشید :)
یا حق
دوستان توي پروين چه جوري ميشه تشديد گذاشت ؟
توي پروين هم ميشه مثل برنامه مريم اعراب گذاري كرد ؟
مثلا تشديد و كسره و غيره ؟
اhippo جان براي دانلود برنامه ار رپير شير بهتره برنامه
Universal Share Downloader v1.3.3
را از آدرس زير دانلود كني تا بتواني هر برنامه اي را بدون محدوديت زماني از سايت رپيد شير دانلود كني . موفق باشي .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستان
خواهش میکنم عزیزان قابلی ندارشت
فقط یه خواهش داشتم :: در صورت امکان دوستانی که سرعت اینترنت خوبی دارند از لینکهای رپید شیر دانلود کنند تا لینکها از روی سایت پاک نشه و بمونه تا دوستان دیگه در آینده هم بتونند در صورت خرابی لینکهای پرشین گیگ از سایت رپید شیر دانلود کنند
ممنون و موفق باشید
یا حق
سلام
من برنامه رو دانلود ونصب كردم ولي كرك برنامه رو ندارم
اگر ممكنه فقط كرك رو بگذاريد خيلي ممنون ميشم
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط kashin
خب كرك برنامه با همان نام خود برنامه يعني با نام ParWinXP.exe وجود داره
شما اين فايل رو به پوشه نصب برنامه ميبريد و اونجا پيست ميكنيد
صفحه اول همه چي رو توضيح دادم ميتونيد دوباره بخونيد
موفق باشيد
يا حق
من داونلود كرذم ولي كار مكرد
يك برنامه ديكه معرفي كنيد
مرسي
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
من با برنامه پروين توي برنامه هاي زيادي تونستم فارسي بنويسم
شما براي چه برنامه اي ميخواين ؟ منظورم اينه كه تو چه برنامه اي ميخواين فارسي بنويسين ؟
موفق باشيد
يا حق
ulead photo impact 10
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
اتفاقا توي فتو ايمپكت XL مکه من به راحتی فارسی مینویسم
شما دکمه Scroll Lock رو موقع استفاده روشن کردین؟ باید موقعی که میخوایین فارسی بنویسین آیکون برنامه در کنار ساعت ویندوز شبیه آیکون خود برنامه بشه و برای این کار باید کلید Scroll Lock رو خاموش و روشن کنید و یا از دو روش انتخاب نوشتن دیگری رو انتخاب کنید
مطمینا جواب میده
موفق باشید
یا حق
تست کنم ببینم جوات میده یا نه؟
سلام
اقا اگه ممكنه فونتها رو با حجم كمتري اپلود كنين . فكر ما بيچاره ها رو هم بكنين با اين سرعت كم
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط hp1361
يه نگاه به صفحه اول بنداز درست شد :)
هر قسمت فونت به دو قسمت تبديل شد و قبلا همه فونتها با حجمي حدود 10 مگابايت بود كه الان فشرده ترش كردم و با حجمي حدود 5 مگابايت دانلود كنيد ;)
موفق باشيد
يا حق
سلام آرش جان
من مشکلم بکار ا این نرم افزار در فتوایمپکت حل شد
میشه تو فتو ایمپکت ازش استفاده کرد
اما یه بار با فونت آریال مینویسه بعد باید فونت خودشو رو متن اجرا کرد
ممنون
من هنوز هم نمی تونم تو فتو ایمپکت 10 فارسی بنویسم / چرا؟
با سلام و تشکر
لطفا راهنمایی . من تمام دستورات اجرای برنامه پروین رو انجام دادم ولی باز هم حروف رو جدا می نویسه ؟ مثلا به جای م روی کیبورد ک می زنه چیکار کنم؟؟؟ :blink: فتوشاپ 7 در XP
ممنون منتظرم :)
کمکم کن کمکم کن نذار ..... با با چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آرش جان.دستت درد نکنه بابت برنامه خوب پروین.
من برنامه را بطور کامل دانلود و بدون مشکلی نصب کردم اما من هم مشکل ونوس را دارم. در برنامه فتوایمپکت 11 اگر دگمه scroll خاموش باشه فارسی می نویسه اما دائم به arial برمی گرده و هم حروف را بزرگ و جدا از هم می نویسه. در برنامه ulead video 9 هم جای حروف جابجاست و جالب این که وقتی دگمه scroll رو روشن می کنم پیغام out of memory میده و با خاموش کردن اون می تونم فارسی بنویسم اما حروف کاملا" جابجاست.تنظیمات فارسی ساز ویندوز را هم طبق راهنمایی شما انجام دادم با هر دوروش هم تایپ کردم اما نشد که نشد. البته برنامه IPT5 هم همین مشکل را دارد یعنی حروف اصلا" سرجای خودشان نیستند .
طبف اطلاعاتي كه من دارم در برنامه يوليد امكان فارسي نويس وجود نداره
در فتو ايمپك هم اگر امكانش رو داريد از مريم استفاده كنيد
اگه ميشه لينك داونلود نسخه جديد مريم را با كركش معرفي كنيدنقل قول:
طبف اطلاعاتي كه من دارم در برنامه يوليد امكان فارسي نويس وجود نداره
در فتو ايمپك هم اگر امكانش رو داريد از مريم استفاده كنيد
مرسي
اقا تو فتوشاپ چطور؟ بازم از مریم استفاده کنیم؟نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط رضا
ببينيد من همين الان فتوايمپكت رو نصب دارم و خيلي راحت تر از همه برنامه ها توش فارسي مينويسم ولي نميدونم مشكل شما ها از چيه چون روي سيستم هاي ديگه هم كه نصب كردم مشكلي نداشته ولي در برنامه يوليد ويديو استاديو رو اره برنامه پروين مشكل داره باهاش
موفق باشيد
يا حق
فارسي نويس مريم همراه كرك در اين تاپيك:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
من 2 بار دان کردم ولی فایل مشکل داره میشه چک کنید ممنون :)
در همون تاپيك تصحيح كردم
من به راحتی در یولید ویدئو استودیو 9 فارسی تایپ میکنم اما چطور:::؟؟؟؟؟::
از برنامه IPT5استفاده کنیدو از منو اونو فعال کنید تا به سیستم ترای برود بعد در سیستم ترای روش راست کلیک کنید و اکتیو رو انتخاب کنید. حالا به یولید برید و فونت IPT رو انتخاب کنید و به راحتی فارسی تایپ کنید
من این روش رو استفاده کردم و بدون کوچکترین مشکلی تونستم فارسی تایپ کنم البته در یولید ویدئو استودیو 9 و XP Media Center 2005
امتحان کنید
قابل توجه اونهایی که با فارسی نوشتن با پروین مشکل داشتن:
همانطور که ارش ایرانی گفت 1 کمی کاملتر . اسکرول حتما روشن باشه و ایکن پروین روی نوار وظیفه باشه نه ایکن ویندوز 98 2. زبان فارسی باشه تو نوار وظیفه 3. تو فتوشاپ فونتهايي که با NPI شروع شده اند رو انتخاب کنید. این موارد حتما رعایت شود فارسی نوشته می شه . اگه جدا نوشت یا حروف رو جا به جا زد 1 بار اسکرول رو خاموش و روشن کنید.
موفق باشید.
امید جان
لینک برنامه رو برا بچه بزار که لازمشونه. فکر کنم منظورت پارسا باشه تو 98 تو XP چطور؟
ممنون
منتظر
آقا آرش واقعا دمت گرم اين لنكت مثل همه لينكهاي ديگرت واقعا بدردبخور و مفيد بود.
به قول گفتني انشائ ا... عاقبت به خير بشي...
من كرك رو كپي كردم ولي برنامه اصلا اجرا نميشه
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط Dj_Migren
شما كدوم فايل رو اجرا كرديد ؟ بايد فايل Setup رو اجرا تا برنامه نصب بشه و بعد فایل ParWinXP.exe رو در مسیری که برنامه نصب شده یعنی در خود پوشه برنامه کپی و پیست کنید و بعد برنامه رو اجرا کنید که برنامه در کنار ساعت ویندوز قابل مشاهده هستش
موفق باشید
یا حق
همين كارو كردم ولي هيچي اجرا نميشه
قبل از اينكه كركش كنم برنامه اجرا ميشه كد ميخواد ولي بعد اينكه كرك رو كپي ميكنم باز نميشه
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط Dj_Migren
خيلي عجيبه چون تا حالا هيچكدوم از دوستان اين مشكل رو نداشتند شما يه بار ديگه در صورت امكان دانلود كنيد ببينيد آيا باز همين مشكل رو داريد ؟البته قبل از اينكه دوباره برنامه رو نصب كني خب بايد برنامه رو آنيستال كني
موفق باشيد
يا حق
آقا درسته
روي سرويس پك 2 كار نميكنه
من رو سرويس پك 1 اجراش كردم اومد بالا
موفق باشيد
بازم مرسي
آقا مشکل من با فتو ایمپکت 11 حل شد ولی همچنان با ulead video studio 9 مشکل دارم . آیا باید از فارسی ساز دیگری استفاده کنم یا قلق خاصی داره؟
سلام رضا جاننقل قول:
نوشته شده توسط رضا
چشم سعي ميكنم يه فارسي نويس براي ويديو تستاديو هم بزارم يه كمي فقط صبر كنيد :)
موفق باشيد
يا حق
آقا آرش از برنامه ات خيلي ممنون فقط من يك مشكل دارم اونم اينكه برنامه بطور كامل كار ميكنه ولي تا حرف (ت) رو ميزنم بقيه جمله رو ميره از اول مينويسه (ميره اولش) فقط همين يه مشكل !!! چكار كنم ؟؟ خيلي لازم دارم .
با سلام
آخه برنامه پروین ادیتوری هم داره که می شه متن های word رو با اون به محیط های گرافیکی انتقال داد . می شه بگین کجاشه ؟